Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 15, 2011

Μετονόμασαν στο Ηράκλειο την Λεωφόρο Γ.Παπανδρέου σε ..Επαχθούς χρέους ;;

η πινακίδα στην Γ.Παπανδρέου και Χρυσοστόμου γωνία..

Ξυπνάτε ραγιάδες... Αυτός που σε καταλήστεψε, που σε υποχρεώσε να ζεις στη μιζέρια. Αυτό το ξεφτιλισμένο ανθρωπάκι ο Παπακωνσταντίνου νοικιάζει τη βίλα του γαι 6.250ευρώ την εβδομάδα!



 ΠΡΟΔΟΤΕΣ η κρεμάλα θα είναι η ανακούφισή σας μετά από αυτά που θα σας κάνουμε...! Ξυπνάτε ρε Έλληνες...
ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕ
 
Έσπασε πάλι ο διάολος το ποδάρι του και με μια «τυχαία» περιήγηση στο διαδίκτυο για καλοκαιρινούς προορισμούς ενόψει διακοπών πέσαμε πάνω σε ένα υπερπολυτελές οίκημα στη Σέριφο το οποίο νοικιάζεται για τις φετινές διακοπές όσων… έχουν και κατέχουν.

Μη έχοντας καμιά ελπίδα ( και οικονομική δυνατότητα) να ανταποκρίθουμε στο πανάκριβο ενοίκιο της πανέμορφης κατα τα άλλα βίλας, αρκεστήκαμε στο «φάτε μάτια ψάρια» χαζεύοντας τις φωτογραφίες του οικήματος. Και επειδή ένα τέτοιο σπίτι δύσκολα ξεχνιέται θα ήταν αδύνατο να μην παρατηρήσουμε ότι η εν λόγω βίλα ανήκει στον πρώην υπουργό Οικονομικών και νυν υπουργό ΥΠΕΚΑ, κ. Γιώργο Παπακωσταντίνου.

Όντως ο κ. Παπακωσταντίνου είπε να...

Ούτε «κιχ» δεν λένε για την Ιρλανδία!

Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ
Είχαμε ήδη επισημάνει την κραυγαλέα διαφορά αντιμετώπισης εκ μέρους του ευρωπαϊκού και του αμερικανικού Τύπου της υποβάθμισης της πιστοληπτικής ικανότητας της Πορτογαλίας από τους οίκους αξιολόγησης στην κατηγορία των "σκουπιδιών", όταν σχεδόν αποσιώπησαν το γεγονός, και της απίστευτα εχθρικής στάσης που τηρούν απέναντι στην Ελλάδα σε ανάλογες περιπτώσεις. Καταιγισμός κεντρικών πρωτοσέλιδων τίτλων όταν πρόκειται για τη χώρα μας, ασήμαντα μονόστηλα και μικροσκοπικά ρεπορτάζ χαμένα στις εσωτερικές σελίδες, όταν επρόκειτο για την Πορτογαλία. Εμφανής αδικία και προκατάληψη σκοπιμότητας - εξυπηρέτησης κερδοσκοπικών στόχων.
Αν το αίμα μας ανέβηκε μια φορά στο κεφάλι από οργή στην περίπτωση της Πορτογαλίας, ομολογούμε ότι μας ανέβηκε δέκα στην περίπτωση της υποβάθμισης στην κατηγορία των "σκουπιδιών" των κρατικών ομολόγων της Ιρλανδίας, καθώς σχεδόν μάταια προσπαθούσαμε να βρούμε την είδηση στις πιο πολλές ξένες εφημερίδες!
Μία και μοναδική εφημερίδα, η...

Το βαθύ ΠΑΣΟΚ κάνει like στο βαθύ λαρύγγι της Μαριάννας Ντούβλη!



Από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους έβγαινε πριν λίγες νύχτες αναμαλλιασμένη η Μαριάννα Ντούβλη.

Ακόμη κι αν θέλησε να χαρίσει λίγη ευτυχία στους κουρασμένους συντρόφους του Κινήματος, θα μπορούσε η επίσκεψή της να χαρακτηριστεί αθώα και σαν φυσικό επακόλουθο της....

Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ

Γράφει η Σοφία Τ.
Η θρηνούσα ΠΑΛΙ Κύπρος για την τραγωδία με τα κοντέινερ θυμάται(πώς να ξεχάσει;) τις μαύρες μέρες του 1974. Σα σήμερα, 15/07/2011, έγινε τοΠΡΟΔΟΤΙΚΟ πραξικόπημα από την χούντας στην Ελλάδα και την ΕΟΚΑ Β’στην Κύπρο. Έτσι άνοιξαν οι πύλες στους Τούρκους για την εισβολή στην Μεγαλόνησο και την κατάληψη και κατοχή του 40% περίπου του νησιού. Η κατοχή συνεχίζεται ως σήμερα, παρόλο που ΠΑΣΟΚ και ΝΔ το έχουν από το 1974 σε 1η προτεραιότητα… Η Λευκωσία είναι η ΜΟΝΗ διχοτομημένη πόλη στην ΕΕ, μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου. Η ένταξη της μαρτυρικής νήσου στην «Ένωση» ΔΕΝ έφερε την ελευθερία. Η προδοσία επαναλήφθηκε με την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων της ΕΕ με την Τουρκία!!!
Κανένας σεβασμός στους νεκρούς, τους εγκλωβισμένους και τους αγνοούμενους. Και αντί να...

Την ώρα που έπεφταν νεκροί οι 13 Τούρκοι στρατιώτες, οι Κούρδοι ανακοίνωναν την αυτονομία τους!

Χθες, ομάδα ανταρτών του ΡΚΚ επιτέθηκε σε μονάδα του τουρκικού στρατού, την ώρα που δόθηκε στάση για φαγητό, και ενώ η μονάδα συμμετείχε σε επιχείρηση εντοπισμού δυο μονίμων υπαξιωματικών και ενός τεχνικού του υγειονομικού, που απήχθησαν από αντάρτες του ΡΚΚ. Από την επίθεση έχασαν τη ζωή τους 13 Τούρκοι στρατιώτες και επτά αντάρτες.

Την ίδια ώρα που έγινε η επίθεση των ανταρτών του ΡΚΚ, μερικές δεκάδες χιλιόμετρα δυτικά, στο Ντιγιαρμπακίρ, τα μέλη της Εθνοσυνέλευσης της Δημοκρατικής Κοινωνίας (DTK) συνέρχονταν σε πανηγυρική διάσκεψη, στο τέλος της οποίας ανακήρυξαν την Δημοκρατική Αυτονομία του Κουρδιστάν. Η συμπροεδρεύουσα του DTK και ανεξάρτητη βουλευτής Βαν, Αϊσέ Τουγλούκ, μετά το πέρας των εργασιών της Εθνοσυνέλευσης, έκανε την εξής δήλωση:...»

«Στα πλαίσια των δικαιωμάτων που ορίζουν οι διεθνείς συμβάσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, με σεβασμό της εδαφικής ακεραιότητας ενός..

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ 6ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ


Από τον Απρίλιο μέχρι και σήμερα , στο 6ο διαμέρισμα , ο μακάβριος κατάλογος των νεκρών Ελλήνων ( που επιτρέπουν τα ΜΜΕ να ανακοινωθούν) μακραίνει , μεγαλώνει ενώ ο κατάλογος των Ελλήνων θυμάτων ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου είναι ατέλειωτος.

Αρχής γενομένης από την 3η Σεπτεμβρίου με τον Μ.Καντάρη που σκοτώθηκε από Αφγανούς, , συνεχίζοντας με....

Σοκ! Αφού τον χρησιμοποίησαν, πάνε να του χρεώσουν το ακαταλόγιστο για να τον φυγαδεύσουν!

Βρε κάτι περίεργες συμπτώσεις για την χρεοκοπία της Ελλάδας . . .

Του Βασίλη Τσεκούρα
Πολύ μας έχει μπερδέψει αυτή η κυβέρνηση.
Μήνες τώρα μας έβαλαν στη ζωή λέξεις όπως spreads, CDS, «αναδιάρθρωση» κτλ. Για το τελευταίο μάλιστα, οι κυβερνώντες διερρήγνυαν τα ιμάτια τους ότι δεν συζητείται ένα σενάριο σαν και αυτό! Ωστόσο, το διατηρούσαν στην επικαιρότητα με νύχια και με δόντια, προκειμένου να στρώσουν το έδαφος στον κόσμο.
Τώρα, μας έβαλαν στη ζωή μας όρους όπως «επιλεκτική χρεοκοπία» και «μερική στάση πληρωμών». Για το πρώτο δεν έχουμε να πούμε πολλά, αφού ως οικονομικός όρος συναντάται ...

Αποδοκιμασίες και γιούχα στην Γιαννακοπούλου... ΠΑΣΟΚ προδότες έρχονται κρεμάλες

Ο "μπροστάντζας" και ο "νονός"! Σεισμός από τη κατάθεση Βασιλάκου.

http://www.onalert.gr/files/Image/NewOnAlert/PORTRAITA-PROSOPA-SYNANTHSEIS/cache/karatzaferismeimarakis-474x293.jpg
Μεγάλες αναταράξεις προκαλεί η κατάθεση του πρώην ΓΔΕ Ε.Βασιλάκου στην επιτροπή της Βουλής. Ο κ.Βασιλάκος αναφερόμενος στον πολιτικό του προϊστάμενο Ευάγγελο Μεϊμαράκη αλλά και στην αντιδικία του με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρη, χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις και άφησε ηχηρά υπονοούμενα ,που είναι δεδομένο ότι θα προκαλέσουν αντιδράσεις.
Κατέθεσε ο κ. Βασιλάκος:

Έσχατα και άγιοι γέροντες...



Γράφει ο πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Κοκολάκης
(Εστία Πατερικών Μελετών)

Ὄχι πρός αὔξηση τοῦ ἄγχους καί πρός ἐκφοβισμό, ἀλλά γιά νά γνωρίζουμε καί νά μένουμε σέ ἐγρήγορση, ἄς θυμόμαστε τί λένε κάποια θεόπνευστα στόματα ...

1) Ἁγίου Ἐφραίμ τοῦ Σύρου
(Ἀπόσπασμα ἀπό τόν λόγο στήν παρουσία τοῦ Κυρίου καί περί τῆς συντελείας καί στήν παρουσία τοῦ ἀντιχρίστου).


Ὁ ἀναιδέστατος καί φοβερός δράκοντας πρόκειται νά ταράξει ὅλη τήν κτίση καί νά βάλει δειλία καί ἀδιαφορία καί δεινή ἀπιστία στίς καρδιές τῶν ἀνθρώπων, ...διότι ἐπληθύνθη ἡ ἀσέβεια τοῦ κόσμου καί παντοῦ διάφορα κακά πράττονται. Καί ἐπειδή οἱ ἄνθρωποι... θέλησαν νά ἀπομακρυνθοῦν ἀπό τόν Θεό καί νά ἀγαπήσουν τόν πονηρό γι’αὐτό ὁ ἄχραντος Δεσπότης συνεχώρησε νά δοκιμασθοῦν διά τοῦ πνεύματος τῆς ἀποπλανήσεως. Αὐτός ὁ δράκος ὅταν δεῖ ὅτι συνταράσσεται ὅλος ὁ κόσμος καί φεύγει ὁ καθένας νά κρυφτεῖ στά ὄρη ἤ ὅτι ἄλλος πεθαίνει τῆς πείνας, ἤ ἀπό δεινή θλίψη δέν ἀντέχει, ἤ δεῖ πρόσωπα δακρυσμένα, σύσχυση λαῶν, προσκύνηση τοῦ τυράννου ὑπό πολλῶν, τή θάλασσα νά ταράζεται καί τή γῆ νά ξεραίνεται, τούς οὐρανούς νά μή βρέχουν καί τά φυτά νά μαραίνονται, τότε θά στείλει δαίμονα σέ ὅλα τά πέρατα τῆς γῆς ὥστε νά κηρύξει ὅτι φάνηκε μέγας βασιλιάς καί νά ἔρθουν νά τόν δοῦν.

Ὁ Σωτήρας Χριστός ὅμως ἐξαιτίας τῆς μεγάλης θλίψεως καί τῆς ἀνάγκης θά κολοβώσει τίς ἡμέρες συμβουλεύοντάς μας νά προσευχόμαστε νά μή γίνει ἡ φυγή σέ καιρό χειμῶνα, οὔτε ἡμέρα Σάββατο.
Τό θηρίο θέλει ὅλοι νά...

Τσεκούρι και Φωτιά στους προσκυνημένους προδότες νεοταξίτες...

"Θα βγουν πράγματα από τα σχολεία που ο νους σας δεν φαντάζεται...." 
Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός

Ρεπούση...
'Στις 27 Αυγούστου 1922 ο τουρκικός στρατός μπαίνει στη Σμύρνη. Χιλιάδες Έλληνες συνωστίζονται στο λιμάνι προσπαθώντας να μπουν στα πλοία και να φύγουν για την Ελλάδα...'
Mαρία Ρεπούση, βιβλίο Ιστορίας ΣΤ' δημοτικού
Διαμαντοπουλου
Κατάργηση Θρησκευτικών, Αγγλικά 2η επίσημη γλώσσα της χώρας, άρνηση να...

Μην ταΐζετε ­τα θηρία!


Προς όλα τα αδέλφια μου, τους αγνούς πατριώτες…


Το δάσος καίγεται για τα καλά… Όμως είναι πανεύκολο να σωθούν πολλά δέντρα, που θα δώσουν καρπούς και σπόρους…
Προτού μείνουμε όλοι με τα...

Στον δρόμο του Χατζημαρκάκη η Ρεπούση;

Κοιτάξτε τι ανακάλυψε γάτος αναγνώστης και μας το έστειλε… να που η φράση “συνωστισμός” χρησιμοποιήθηκε πρώτα αλλού! Όχι βέβαια με τον τρόπο που την τοποθέτησε η κυρία Ρεπούση στο κείμενο αλλά πιο κοντά στην αλήθεια.
Είπατε κάτι για λογοκλοπές;
ΥΓ.