Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 30, 2011

Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ!! Συνέλαβαν συνεργάτη του Γιάννου για 123 κιλά κόκας…


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/07/jpghttp://olympiada.files.wordpress.com/2011/07/25cf258025ce25b125cf258025ce25b125ce25b425ce25bf25cf258025ce25bf25cf258525ce25bb25ce25bf25cf258225ce25b325ce25b925cf258925cf258125ce25b325ce25bf25cf2582.jpg?w=610&h=458
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος Διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών-Όπλων  του ΣΔΟΕ Αττικής
Τραπεζικό στέλεχος και πρώην στενός συνεργάτης του Γιάννου Παπαντωνίου, όπως αποκαλύπτει το Crimes on air συνελήφθη στην Φλώρινα για λαθρεμπόριο 123 κιλών κοκαΐνης. Την σύλληψη για την παρτίδα κοκαΐνης που προέρχεται από την Βολιβία έκανε το κλιμάκιο της Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων  του ΣΔΟΕ Αττικής.
Πρόκειται για τον ....

NEOΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

Ο μέχρι πριν λίγο αρχηγός της τουρκικής Στρατοχωροφυλακής, ο φανατικός ισλαμιστής και νεο-οθωμανός (κατά το δόγμα Νταβούτογλου) Νετζντέτ Οζέλ, που είχε γίνει  ο πρώτος αρχηγός παραστρατιωτικού σώματος στην ιστορία του ΝΑΤΟ, ανέλαβε αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της χώρας.
Πρόκειται για ιδιαίτερα αδίστακτο αξιωματικό, που έχει κατηγορηθεί  για εγκλήματα κατά του κουρδικού στοιχείου της νοτιοανατολικής Τουρκίας και φέρεται να έχει  διαπράξει ωμότητες σε βάρος συλληφθέντων Κούρδων ανταρτών.
Το γεγονός του διορισμού του Οζέλ, ακολούθησε την...

«Πάρτε τις πέτρες ρε, αρπάξτε στειλιάρια, τούβλα, αγκωνάρια και οτιδήποτε άλλο βρεθεί μπροστά σας και πλακώστε τους…»

Γιώργος Α. Παπανδρέου: «H ανάγκη σοβαρής περιφερειακής και παγκόσμιας διακυβέρνησης γίνεται αίτημα της εποχής»

Είμαστε Έλληνες ρε; 

Πείτε μου τι στο διάολο είμαστε και ανεχόμαστε αυτόν τον αρχιηλίθιο, αυτό το πολιτικό ξέρασμα, αυτό το σκατό, να μας πουλάει ως φτηνιάρικο εμπόρευμα δεκάρας στους πάγκους των τοκογλύφων, να μας υβρίζει, να μας εκβιάζει, να μας απειλεί, να μας ξευτελίζει, να μας προκαλεί…
Έχουμε μέσα μας αίμα; Μας έχει απομείνει στάλα φιλότιμου, ευθιξίας και παλικαριάς;
Αφού είμαστε ανάξιοι πραγματικής επανάστασης, ανίκανοι να εξεγερθούμε και να στείλουμε στο διάολο το προδοτικό σινάφι του αρχισυνωμότη πράκτορα της παγκοσμιοποίησης, προτιμότερη είναι η.. ομαδική αυτοκτονία από τον καθημερινό θάνατο και εξευτελισμό…
Ναι ρε… Απομεινάρια Ελλήνων είμαστε, θρασύδειλα ανθρωπάκια της...

Καταστρέφουν τον ένδοξο Ελληνικό Στρατό και μας αφήνουν έρμαια των Τούρκων οι προδότες του ΠΑΣΟΚ, σε συνεργασία με τους ΔυΝάσΤες.

 Για να τα γράφει μέχρι και η μαρξομπολεβίκικη "Ελευθεροτυπία" φανταστείτε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε....
Η λέξη αναβρασμός, στην κυριολεξία της, αποδίδει την κατάσταση που επικρατεί στις Ενοπλες Δυνάμεις σε όλο το φάσμα των βαθμών, αν και οι ανώτατοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να διατηρήσουν ζωντανά τα τελευταία ψήγματα αισιοδοξίας.
Σημαντικά έχει υποχωρήσει και η εκπαίδευση, καθώς έχει μειωθεί η διαθεσιμότητα των μέσων αλλά και τα χρήματα Σημαντικά έχει υποχωρήσει και η εκπαίδευση, καθώς έχει μειωθεί η διαθεσιμότητα των μέσων αλλά και τα χρήματα Το τελευταίο οχυρό των ένστολων, αυτό που μέχρι και πρόσφατα έφραζε την είσοδο του «άι σιχτίρ» στην καθημερινή πρακτική τους, σύμφωνα με μεγάλη μερίδα αξιωματικών, καταρρέει καθημερινά. Η απαξίωση του έργου τους πρακτικά γκρεμίζει το μοναδικό εναπομείναντα λόγο παραμονής τους στο στράτευμα.
Η κατάσταση που επικρατεί σε πολλές μονάδες χαρακτηρίζεται από τους αξιωματικούς απελπιστική σε ό,τι αφορά τη δυνατότητα να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Η έλλειψη υλικών, ανταλλακτικών, ακόμα και καυσίμων ή λαδιών για τα αυτοκίνητα, έχει χτυπήσει κόκκινο, κυρίως σε μονάδες που....

Η "υποδοχή" του ΓΑΠ στην Άρτα... Πάντα τέτοια!

Τέλος και οι "Αγνακτισμένοι" από το Σύνταγμα

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΑ «ΑΓΝΩΣΤΟ» ΚΕΙΜΕΝΟ


Εφημερίς “Ακρόπολις” 11 – 13 Μαρτίου 1903
«Προς την Ελληνικήν Αναγέννησιν»
«Δια να ομιλήση κανείς λογικά δι’ ένα ζήτημα ελληνικόν, είτε γλωσσικόν, είτε εθνικόν, είτε κοινωνικόν, ανάγκη να ανατρέξη εις το παρελθόν, να συμβουλευθή την Ιστορίαν. Και Ελληνική Ιστορία δεν υπάρχει…»
Το πρώτον βήμα
Α’. Δια να ομιλήση κανείς λογικά δι’ ένα ζήτημα ελληνικόν, είτε γλωσσικόν, είτε εθνικόν, είτε κοινωνικόν, ανάγκη να ανατρέξη εις το παρελθόν, να συμβουλευθή την Ιστορίαν. Και Ελληνική Ιστορία δεν υπάρχει. Δι’ αυτό βασιλεύει τοιαύτη σύγχυσις και σύγκρουσις ιδεών εις όλα ανεξαιρέτως τα ιδικά μας πράγματα. Και δεν ήτο δυνατόν να υπάρχη ακόμη. Διότι έως χθες η μεγαλειτέρα και σπουδαιοτέρα εποχή του παρελθόντος μας, η Βυζαντινή, το Κλειδί προς νόησιν της αρχαίας, προς νόησιν της τωρινής Ελλάδας, προς νόησιν Ελληνισμού και Έλληνος, το είχε βυθίσει η Ευρώπη εις απύθμενον βάθος βορβόρου. Υπάρχει λοιπόν μία Ιστορία, γραφείσα χωρίς το...

Η δολοφονία ενός Μεγάλου Έλληνα... Ίων Δραγούμης... Αθάνατος

 (για τα 91 χρόνια από την άνανδρη δολοφονία του)
http://olympiada.files.wordpress.com/2011/07/images6.jpg?w=187&h=270Ο Ίων Δραγούμης γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1878. Ήταν γιος του Στέφανου Δραγούμη που διετέλεσε πρωθυπουργός μετά το κίνημα του 1909 στο Γουδί. Η οικογενειακή καταγωγή του ήταν από το Βογάτσικο της Μακεδονίας. Σπούδασε νομικά στο πανεπιστήμιο της Αθήνας και το 1899 μπήκε στο διπλωματικό σώμα. Ήδη από τα πρώτα του χρόνια έρχεται σε επαφή με την φιλοσοφία και την ιστορία, αποκτώντας βάθος και πνευματική ευαισθησία. Νωρίτερα, στον ατυχή πόλεμο του 1897 είχε πολεμήσει ως εθελοντής. Υπηρέτησε ως προξενικός υπάλληλος στο Μοναστήρι, στον Πύργο και στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας. Στην θητεία του αυτή στα ελληνικά προξενεία, υπήρξε ηγετική μορφή του μακεδονικού αγώνος, οργανωτής και εμψυχωτής του. Ο Παύλος Μελάς ήταν σύζυγος της αδερφής του. Με τον τίμιο θάνατο του, ο Ίων δημοσιεύει το πιο γνωστό έργο του, το «Μαρτύρων και Ηρώων Αίμα» χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο. Το βιβλίο τάραξε συθέμελα την τότε λιμνάζουσα ελληνική κοινωνία, που αμέσως στρατεύτηκε στον σκοπό. Αμέσως το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών τον μετέθεσε σε πρεσβεία εκτός των Βαλκανίων.
“Λευκή ας βαλθεί όπου έπεσες κολώνα – πως έπεσες γραφή να μην το λέει – λευκή με της πατρίδας την εικόνα μόνο εκείνη ταιριάζει να σε κλαίει, βουβή, μαρμαρωμένη να σε κλαίει”.
Κωστής Παλαμάς
To 1904 υπηρέτησε στην....

Μία ιστορική γελοιότητα και οι επικίνδυνες γεωπολιτικές σκοπιμότητες

Μερικές φορές είναι να απορεί κανείς με την επίσημη πολιτική μας έναντι των Σκοπίων. 20 τόσα χρόνια, που οι αλλαγές στη παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα έφεραν τα πάνω κάτω, με τους εκπροσώπους της νεοταξίτικης «αριστοκρατίας» να επιλέγουν τα Βαλκάνια για μία παρτίδα σκάκι μετά απογευματινού τεΐου ή βραδυνού μπιλιάρδου μετά σκατς (στα μούτρα τους!), οι Έλληνες πολιτικοί εξακολουθούν να...