Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 03, 2011

Λέσχη Μπίλντερμπεργκ: «Τα νησιά της Ελλάδας- Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος- Η αύξηση του πληθυσμού»


Στην τελευταία συνάντηση τα μέλη της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ , η οποία θεωρείται παγκόσμια σκιώδης κυβέρνηση του πιο ισχυρού παγκόσμιου οργάνου των Μασόνων, συμφώνησαν στην έναρξη ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου.
Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν οι ‘σοφοί’ μετά τη διαπίστωση ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός δεν μειώνεται με την δυναμική που βρίσκεται σε ισχύ και τίθεται η ανάγκη ανακοπής της αυξητικής τάσης του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω ενός πολέμου.
Ο Όμιλος Bilderberg από παλαιότερα προέβλεπε στη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, όπως έχουν, άλλωστε, γράψει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, εδώ και αρκετά χρόνια.
Σύμφωνα με τα σχέδιά της Λέσχης, λ.χ. η Ρωσία εδώ και πολλές δεκαετίες θα έπρεπε να έχει μόνον 20 εκατομμύρια κατοίκους.
Ενδιαφέρον, πάντως, παρουσιάζει η διαπίστωση ότι οι...

Δηλαδή αν πούμε ότι αυτό είναι "ξεφτίλα" θα είναι εξύβριση;


Ας δούμε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ιντερνετικής δραστηριότητας που ενοχλεί τα καθεστώτα σε ολόκληρο τον κόσμο :

Πάγκαλος: Ανεβοκατεβάζει ειδήσεις κατά πως τον βολεύουν... έτσι όπως μας αξίζει


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiPLqRPWxutgIJn6HMCch7NzvsdT2aE-1jA32LoMDoUZnY-HzGNp3bqA-l-GuWMfgQaCTaonoPwCqocCHK9yR2XYmAztms6Z6xKDQoVRyIJHGhntVmLjbRgQAtTE5FBFlT1vEET8BEZjSPN/s1600/pagkalos.jpgΕίχα γράψει πριν κανα μήνα: Ο Πάγκαλος σε πανικό: ΕΣΒΗΣΕ απ' την ιστοσελίδα του τη συνέντευξη που μιλούσε για τανκς για να μας παραμυθιάσει ότι αναφερόταν στη Αργεντινή!... Αν θυμάστε είχε μιλήσει σε ισπανική εφημερίδα για τανκς μπροστά απ' τις ελληνικές Τράπεζες και την επομένη στη Βουλή είπε ότι τον κατηγορούσαν ψευδώς γιατί στη συνέντευξη μιλούσε για τανκς στην Αργεντινή το 2000 και επειδή στη συνέντευξη που είχε δημοσιεύσει στη σελίδα του φαινόταν ότι μιλούσε ξεκάθαρα για ελληνικές Τράπεζες και τανκς την αφαίρεσε. Τότε κάποιος ΠΑΣΟΚος έβαλε ένα σχόλιο στην ανάρτηση, γράφοντας ότι λέω ψέμματα και η συνέντευξη ήταν κανονικά στη σελίδα. Ο Πάγκαλος κάπου το πήρε πρέφα ότι τον κατάλαβαν και τον έκραζαν και ξανανέβασε τη συνέντευξη. Τότε είχα γράψει ότι είχα κρατήσει φωτογραφία της σελίδας με την προηγούμενη είδηση και την επόμενη είδηση να φαίνονται και ανάμεσα να λείπει η είδηση με τη συνέντευξη. Επειδή καμιά φορά δεν προλαβαίνω να γράφω ότι θέλω (είπαμε είμαστε ερασιτέχνες και έχουμε και υποχρεώσεις) και σας το χρώσταγα, ιδού οι αποδείξεις ότι η συνέντευξη κατέβηκε απ΄τη σελίδα του Πάγκαλου και ξανανέβηκε μόλις έπεσε το κράξιμο:

1. Η παρακάτω φώτο είναι απ' το twitter του Πάγκαλου και φαίνεται καθαρά ότι η είδηση της συνέντευξης ανέβηκε δυο φορές, πράγμα που εξηγείται από το ότι η πρώτη είδηση ανέβηκε, μετά την κατέβασε και την επομένη μετά το κράξιμο την ξανανέβασε, ενώ όπως βλέπετε ενδιάμεσα ανέβηκε και η είδηση απ' την ομιλία του στη Βουλή όπου προσπάθησε να πει ότι τα τανκς αναφερόταν στην Αργεντινή:

Όσο σιωπείτε "δεξιούληδες" της ΝΔ τόσο η θηλειά δένεται πιο σφιχτά και στο δικό σας λαιμό

Η Κατοχική Κυβέρνηση του Πα.Σο.Κ. εφαρμοζεί με πλήρη πιστότητα το σχέδιο της Νέας Τάξης για τον αφανισμό της Ελληνικής Κοινωνίας, αλλά η ΝΔ κοιμάται όρθια και γίνεται ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ συνεργός αυτής της προδοτικής πολιτικής...
Καταργούν την ανωνυμία των Blogs με φασιστικό τρόπο.
  • Αποποινικοποιούν τα ναρκωτικά καταστρέφοντας ότι ηθικό έχει απομείνει στην κοινωνία μας.
  • Καταργούν τις καμπάνες στις εκκλησίες για... περιβαλλοντικούς λόγους.
  • "Σβήνουν" επιδόματα και σταματούν κάθε μορφή κοινωνικής πολιτικής οδηγώντας τους Έλληνες στα "δίχτυα" των ιδιωτών.

Για όλα αυτά η ΝΔ "κωφεύει" και κάνει τον.. Κινέζο!
Ε, λοιπόν να μην σας πειράζει κα πολύ γιαλαντζί δεξιούληδες που ο λαός λέει ότι είστε "τα ίδια σκατά"..
Γιατί με...

Ο “τρίτος πυλώνας” του κ. Κουτρουμάνη, μας οδηγεί στην κόλαση της ιδιωτικής ασφάλισης.

Γράφει ο Γιώργος Δ.
ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ;
Μα να “ελέγξουν”, με τους Ταλμουδιστές και τις Τράπεζες, το 1/3(τουλάχιστον) του ακαθαρίστου εισοδήματος, των εργαζόμενων και των αυτοαπασχολούμενων, που δίνεται για ασφαλιστικές εισφορές(εργαζόμενου και εργοδότη).
-Τι δουλειά έχει-και είχε-η ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης στο “παζάρι” των ασφαλιστών ;
Στις FOTO:

ΥΠ.ΕΞ. ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ … ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ;


Την άρση του αποκλεισμού της Γάζας και την εύρεση μίας λύσης με σκοπό την ειρηνική διαβίωση στην περιοχή, ζήτησε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρηγόρης Δελαβέκουρας ερωτηθείς από δημοσιογράφους, προ ολίγων εβδομάδων , σχετικά με την κίνηση της Ελλάδας να εμποδίσει τα πλοία που κατευθύνονταν προς την Γάζα. Κατόπιν, συμπλήρωσε ότι λόγω του βεβαρημένου κλίματος , η προαναφερθείσα πρόταση της επιτροπής «Ελεύθερη Γάζα», δεν έχει ενισχυθεί από την διεθνή κοινότητα, αλλά και από το Ισραήλ , που στοχεύει στην αποτροπή της. Αυτολεξεί, δήλωσε :

Αποκάλυψη στα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ»


Τα "ΕΠΙΚΑΙΡΑ" που κυκλοφορούν την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011, αποκαλύπτουν τα σύννεφα στις σχέσεις Παπανδρέου-Βενιζέλου. Ο Λάμπρος Καλαρρύτης αποκαλύπτει κα αναλύει τον εσωτερικό πολιτικό ανταγωνισμό στην κυβέρνηση  και τη σύγκρουση ΗΠΑ-Γερμανίας που ανεβάζουν το θερμόμετρο.
Επίσης:
-  Σημαντική έρευνα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών που δείχνει την απαισιοδοξία των Ελλήνων να βρίσκεται στο limit up. Οι Έλληνες πιστεύουν ότι η κρίση απαξιώνει τους θεσμούς και υπονομεύει τα εθνικά συμφέροντα.
-  Οι εξουσίες του...

Πότε είπαμε θα βγει η Ελλάδα στις αγορές για να δανειστεί; Πότε...;

Δείτε....

Οι κρίσεις βγάζουν κροίσους....!

Γράφει ο Πόρτα – Πόρτα
Η χαρά του μεσάζοντα και η χαρά του Investment Banking στην Δανία του Νότου υπό τον Γεώργιο Ανδρέα Παπανδρέου
Γιατί;

Παράδειγμα Τράπεζα Ελληνική Τάδε. Γιατί έκανε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου; Τι είπαν; μπλα μπλα ενδυνάμωση!, εμπιστοσύνη!, ασφάλεια!, επέκταση!, κλπ

Τι βαθμολογία είχε η Τράπεζα στο κρας τεστ; Είχε ελάχιστο στα  Κεφάλαια Tier1 στο 6%, οπότε ΕΠΡΕΠΕ ΜΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΞΗΣΗ !

Ποιοι ήταν μερικοί απ τους Αναδόχους;  

Ποινικοποιούνται τα blogs, απελευθερώνονται τα “ελαφρά” ναρκωτικά…



Image

Καπνίστε ότι θέλετε αρκεί να μην σκέφτεστε!!!

Προφανώς το Υπουργείο Δικαιοσύνης κρίνει ότι η ελεύθερη ενημέρωση και η διακίνηση ιδεών στα blogs είναι πιο επικίνδυνα από το χασίς…
Αποποινικοποιείται πλήρως για πρώτη φορά η χρήση ναρκωτικών ουσιών! Διατηρείται εντούτοις, αλλά μειωμένο, σε βαθμό πταίσματος, το αξιόποινο της προμήθειας και της κατοχής ναρκωτικών και της καλλιέργειας φυτών κάνναβης, σε αριθμό ή έκταση που δικαιολογούνται για την αποκλειστική χρήση του δράστη, λόγω της έστω και μικρής επικινδυνότητας που ενέχουν για τρίτους, αλλά και προκειμένου να διευκολυνθεί η ελεγκτική δραστηριότητα των αρχών για τη διερεύνηση σοβαρότερων εγκλημάτων.
Δηλαδή όποιος θα καλλιεργεί χασίς για προσωπική του χρήση θα κινδυνεύει με “φυλάκιση” μερικών ημερών ή λίγων (μέχρι 3) μηνών!
Αυτά προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που κατατέθηκε στη Βουλή.
Τουλάχιστον μας επιτρέπουν να το …