Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 05, 2011

Τα παραμύθια της ΕΛΑΣ: Φοβούνται(λένε) “ακροδεξιό κτύπημα” τύπου… Νορβηγίας!


«Κυνήγι μαγισσών» κατά Χρυσής Αυγής! Αφορμή η υπόθεση στην Νορβηγία, που όλη η Ευρώπη γνωρίζει ότι δεν έχει καμμία σχέση με το Εθνικιστικό Κίνημα! Συστηματική η λάσπη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τα κανάλια των νταβατζήδων και ούτε λέξη για το ΛΑ.Ο.Σ., ενώ και αυτό αναφέρεται στο μανιφέστο του Μπρέιβικ…
Ας γνωρίζουν άπαντες τόσο αυτοί, που μιλάνε για ενδεχόμενο «ακροδεξιό κτύπημα», όσο και οι ρουφιάνοι τους στα κανάλια, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει πλέον αναπτύξει μία δυναμική την οποία είναι αδύνατον να σταματήσουν και αυτό το βλέπουμε καθημερινά στους δρόμους και τις πλατείες όχι μόνον της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε κάθε γωνιά της Ελλάδος! Ο κόσμος έχει καταλάβει και τον ολέθριο ρόλο που παίζει η...

Καταστρέφουν την Ελλάδα μόνο από άγνοια;



Δεν θα εκπλαγώ καθόλου, αν κάποια στιγμή βγεί ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, και Υπουργός Οικονομικών και …καταγγείλει τον προκάτοχό του ό,τι του …..«παρέδωσε καμμένη γή»!
Τα στοιχεία που δημοσιοποιούνται είναι αμείλικτα.
Δείτε για παράδειγμα το έλλειμμα της Γενικής Διακυβέρνησης.
Ο στόχος που είχε τεθεί από την τρόϊκα ήταν να περιοριστεί στα 17.060 δις σε ετήσια βάση.
Και αυτό ήταν και παραμένει (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) αδιαπραγμάτευτο.
Όμως, τα στοιχεία, από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, δείχνουν ότι αυτό είναι πλέον εντελώς ανέφικτο.
Μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2011 το έλλειμμα Γενικής Κυβέρνησης (Κράτος, Ταμεία, και άλλοι δημόσιοι φορείς) έφτασε σε 14.689,1!!!
Για να επιτευχθεί ο στόχος των...

Βρήκαμε το νέο σήμα του Πα.Σο.Κ.

Δείτε το...

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ «ΦΟΥΝΤΑ» ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.


%25CE%25A6%25CE%259F%25CE%25A5%25CE%259D%25CE%25A4%25CE%2591%25CE%25A3+%25CE%2593%25CE%2599%25CE%25A9%25CE%25A1%25CE%2593%25CE%259F%25CE%25A3+%25CE%259D%25CE%2595%25CE%259F.bmp
Γράφει ο Νίκος Καράς
Στις 14 Ιουνίου 1992, στοΡίο Ντε Τζανέϊρο, 178 αρχηγοί κρατών υπέγραψαν την Ατζέντα 21, που θεωρητικά επιθυμούσε εφαρμοζόμενη να σώσει το περιβάλλον, το οποίο όμως δεν κινδύνευε και όλο το σενάριο είχε άλλους σκοπούς, εφιαλτικούς κατά πολλούς ερευνητές.
Με αιτιολογία τον δήθεν κίνδυνο του περιβάλλοντος και της κλιματικής σταθερότητας, εξ αιτίας των δραστηριοτήτων του ανθρώπου, εκτός από την πράσινη υπερφορολόγηση, προωθείται η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού και η συγκέντρωση των ανθρώπων σε περιορισμένο χώρο σε όλο τον πλανήτη, για να μην κινδυνεύει,λένε, το περιβάλλον.
Έτσι αρχίσαμε να ακούμε για τους...

To ΠΑΣΟΚ «ξέχασε» την ανωνυμία στα blogs όταν έγινε κυβέρνηση



Με αφορμή την προαναγγελία των μέτρων κατά της ανωνυμίας των blogs (ιστολογίων) από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Μιλτιάδη Παπαιωάννου, ενδιαφέρον παρουσιάζει η «αντίδραση» του αντιπολιτευόμενου ΠΑΣΟΚ, εν έτει 2006, κατά την οποία... κατηγόρησε την κυβέρνηση Καραμανλή για την «απόλυτη λογοκρισία», εξαιτίας της σύλληψης του blogger Αντώνη Τσιπρόπουλου, διαχειριστή του ιστολογίου blogme.gr.

To ΠΑΣΟΚ, ως Αξιωματική Αντιπολίτευση τότε, υπό την ηγεσία του Γιώργου Παπανδρέου, είχε εξαπολύσει ολομέτωπη επίθεση κατά της κυβέρνησης κάνοντας λόγο για «ηλεκτρονική λογοκρισία» την ώρα που στην Ελλάδα λάμβανε χώρα το Παγκόσμιο Φόρουμ για την Διακυβέρνηση στο Διαδίκτυο.

Είναι χαρακτηριστική η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ που καταδικάζει τη δίωξη Τσιπρόπουλου:

Το χρέος των ΗΠΑ οπτικοποιημένο (φώτο)


Η δεσμίδα μπροστά απ' τις παλέτες είναι 10.000$ και το πακέτο είναι 1 εκ $:

1 δις $

Εκεί στο ΠΑΣΟΚ μήπως σας χτύπησε ο ήλιος κατακούτελα;


Κυβερνητικοί κύκλοι ισχυρίζονται ότι έχουν στα χέρια τους δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ ξαναπαίρνει "κεφάλι" στην πρόθεση ψήφου μετά τη Σύνοδο Κορυφής της 21ης Ιουλίου. Λένε ότι προηγούνται της  ΝΔ με 2 μονάδες και πως όσο περνάει ο καιρός η "ψαλίδα" θα μεγαλώνει επειδή ο κόσμος εμπιστεύεται όλο και περισσότερο την κυβερνητική πολιτική για την έξοδο της χώρας από την κρίση.
Ποιά είναι, όμως, η πραγματικότητα;
Πρώτα από όλα...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ


Γράφει η Σοφία Τ.
Σαν σήμερα(05/08/480 π.Χ.), κατά την μάχη των Θερμοπυλών(λαμπρή σελίδα στους Περσικούς Πολέμους(αρχαία)Ελλάδα νικά με στρατηγική την τεράστιας έκτασης Περσική Αυτοκρατορία και την αναγκάζει να γυρίσει πίσω και να μην έρθει ποτέ ξανά προς την Ευρώπη(αν δεν είχε γίνει αυτό η ευρωπαϊκή και κατόπιν η παγκόσμια ιστορία θα ήταν πολύ διαφορετική· το ίδιο, στα νεότερα χρόνια, αν η Ελλάδα και η Κύπρος ΔΕΝ κρατούσαν τους Τούρκους με την Επανάσταση του 1821 απασχολημένους στο έδαφός τους)-), ο Λεωνίδας της Σπάρτης, αρχηγός των 300 επίλεκτων στρατιωτών του(ΚΑΜΙΑ σχέση με τα 300 λιγούρια των τελευταίων 37 ετών στην Ελληνική Βουλή) είπε την...