Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 12, 2011

Διαδίκτυο: Το όπλο της παγκοσμιοποίησης στρέφεται εναντίον της;


«Μπλοκάρει» Facebook και Twitter ο Κάμερον [ΒΙΝΤΕΟ]Ο Άγγλος πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να “ κλείσει” το facebook και το twitter σε περίπτωση που υπάρξουν νέα μεγάλα επεισόδια σε αγγλικές πόλεις, ώστε να μην μπορούν οι διαδηλωτές να συντονίζονται κι έτσι να είναι εύκολα αντιμετωπίσιμοι…
Μοιραία έρχεται στο μυαλό όλων το προηγούμενο της Τυνησίας και της Αιγύπτου, αλλά και για εμάς τους Έλληνες που ασχολούμαστε με τα ιστολόγια την βιασύνη με την οποία η δική μας κυβέρνηση θέλει “ δημοκρατικά” να επιβάλλει επωνυμία και να εξαναγκάσει σε κλείσιμο (βλ. φίμωση) τα ιστολόγια όσων bloggers δεν συμμορφωθούν προς τας υποδείξεις των…
Φαίνεται ότι....

ΑΓΙΟΝ ΕΙΧΕ Η MIRANDA JAFFA!!


ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ STRAUSS KAHN!!
Κορυφαίο, επικό άρθρο από το Blog “Θεοπρόβλητος”!! Ύμνος!
Το αναδημοσιεύουμε αυτούσιο…
Συμφωνα με ανεπιβεβαιωτες πληροφορίες, το στελεχος του κομματος της Δράσης - των Στεφανου Μάνου, Αβραντίνη, Μπουτάρη, Βερέμη, και Σια – και διεθνής οικονομολόγος κα  Μιράντα Ξαφά (Miranda Jaffa), στο τσακ γλύτωσε από το ενδεχόμενο παρενόχλησης από τον κο Strauss Kahn κατα την διάρκεια της θητείας της ως Αναπληρώτριας Εκτελεστικής Διευθύντριας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (IMF), το οποίο εδρεύει στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών, την Ουάσινγκτον (Washington).
Η κυρία Ξαφά παλαιότερα υπήρξε...

Απίστευτη πρόκληση... "Κοινός" πολιτισμός μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας με τις ευλογίες της... Κυβέρνησης!

Κοινό πολιτισμικό παρελθόν βλέπει η Τουρκία, με τις ευλογίες της ελληνικής κυβέρνησης. Αφορμή ο δανεισμός αρχαίων ειδωλίων σε τουρκική έκθεση στο μουσείο Σαμπαντζί της Κωνσταντινούπολης, που προσπαθεί να περάσει την άποψη ότι οι Τούρκοι είχαν πολιτισμό στην απώτατη αρχαιότητα, ενώ στην πραγματικότητα δεν υπήρχαν καν στο χάρτη.
Η άποψη αυτή προκύπτει από το γεγονός ότι η κυβέρνηση παραχωρεί σε τουρκικό μουσείο, αρχαία γλυπτά και μνημεία της ελληνικής αρχαιότητας, σε έκθεση με τίτλο: "Απέναντι , οι Κυκλάδες και η Δυτική Ανατολία κατά την 3η χιλιετία π.Χ".
Σε κάθε τρίτο παρατηρητή, δημιουργείται η αίσθηση ότι η έκθεση αφορά στον πολιτισμικό διάλογο των δυο λαών στην απώτατη αρχαιότητα. Φαίνεται ότι...

Οι "περιούσιοι αγανακρισμένοι" έκαναν το χρέος τους στο... Σιωνισμό!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ

Όλοι είδαμε τις τελευταίες ημέρες την θέρμη με την οποία υποδέχτηκαν οι απανταχού (δεξιώθεν και αριστερώθεν) «αγανακτισμένοι» το αντίστοιχο «κίνημα» στο Ισραήλ. Ιδιαίτερο ενθουσιασμό είχαν επιδείξει τα καθεστωτικά μέσα της αριστερίζουσας Αριστεράς, τα ίδια που προσποιούνται τα «αντικαθεστωτικά», τα «αμερόληπτα» και τα «υπέρ κάθε αδυνάτου». Οι πληροφορίες λοιπόν λένε ότι...

Εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία και τώρα ψάχνουν για νομιμοποίηση και συνενόχους...


κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
Ο κ. Βενιζέλος αποκάλυψε ότι η νέα δανειακή σύμβαση δεν θα έχει τη μορφή της πρώτης σύμβασης ,καθώς «ο διακανονισμός γίνεται μέσω EFSF» και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να χρειάζονται 180 ψήφοι για την επικύρωσή της.”
Διαβάστε τώρα γιατί ο κ. Βενιζέλος θέλει 180 βουλευτές για την έγκριση της νέας δανειακής συμφωνίας μέσω EUROPEAN FINANCIAL STABILITY FACILITY (EFSF)..
Όλοι λίγο πολύ θυμόσαστε το τι ακριβώς συνέβη και πως ξεπούλησαν την εθνική μας κυριαρχία με την περίφημη δανειακή σύμβαση.
 Ας κάνουμε μια μικρή αναδρομή..
Για την απίστευτη δανειακή και αποικιοκρατική σύμβαση, σας είχαμε ενημερώσει σας είχαμε ενημερώσει ΕΔΩ και  ΕΔΩ
Δείτε τις επίμαχες παραγράφους του ξεπουλήματος της εθνικής κυριαρχίας..

ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΟΜΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΚΟΥΜΑ!

Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης Ανδρέας

Εν Κονίτση τη 7η Αυγούστου 2011

Μετά την δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα, μήνυμα προς την αδούλωτη Χιμάρα.

Αδούλωτοι Χιμαριώτες!
Χρόνια και χρόνια η Χιμάρα έμεινε απροσκήνητη σε όσους...

Η δυστυχία του να είσαι ΤΟΥΡΚΟΣ

Μια ακόμη αποκάλυψη και ένα εκπληκτικό άρθρο από την Πομακική εφημερίδα Ζαγάλισα. Ένας αγώνας των Ελλήνων Μουσουλμάνων που πρέπει να στηριχθεί.
΄΄ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ’’ ΒΑΡΒΑΡΩΝ. ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΝΟΣ ΄΄ΕΘΝΙΚΟΥ’’ ΠΟΙΗΤΗ
Στο φύλλο 50 της εφημερίδας μας, είχαμε γράψει ότι ο εθνικός ποιητής και συγγραφέας του τουρκικού εθνικού ύμνου, Μεχμέτ Ακίφ Ερσόϊ ήταν Αλβανικής καταγωγής. Δεχθήκαμε έντονες επικρίσεις και ...

Ελληνισμός ΠΑΝΤΟΥ: Ρουμανία, η Ελληνική πόλη Ίστρος




Η αρχαία ελληνική πόλη στρος κτίστηκε από τους Μιλήσιους, νότια από το  ιερό ‘πεντάστομο’ του ποταμού Ίστρου, λίγο βορειότερα της πόλης Τόμοι- Εμπόριον (σημερινή πόλη Κωνστάντσα).
Οι Μιλήσιοι άποικοι στην περιοχή είχαν  εμπορικές συναλλαγές με τους  Θράκες Γέτες.


Η Δραχμή των αρχαίων Θρακών, “ΙΣΤΡΙΗ”,  στη μια πλευρά οι Διόσκουροι και στην άλλη  ο αλιάετο και το δελφίνι

Ήταν η πρώτη ελληνική πόλη που δημιουργήθηκε στο...