Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 23, 2011

Ο επικεφαλής σπουδών της RAF έγινε μουσουλμάνος, επικρίνει τις αεροπορικές επιδρομές στη Λιβύη και λέει ότι το ολοκαύτωμα ήταν βρετανική προπαγάνδα


Από: Daily Mail /
Ο επικεφαλής των σπουδών στο κολλέγιο εκπαίδευσης πιλότων της Royal Air Force έχει ασπαστεί το Ισλάμ και επικρίνει τις αεροπορικές επιδρομές του ΝΑΤΟ στη Λιβύη, σε ένα μουσουλμανικό περιοδικό.
Ο Δρ Joel Hayward είναι κοσμήτορας του κολεγίου στην Cranwell και έχει διδάξει πολλούς από τους πιλότους που ηγούνται της στρατιωτικής επιχείρησης κατά του συνταγματάρχη Καντάφι.
Όμως, προς λύπη των αρχηγών της άμυνας, έχει αμφιβολίες για....

Πως μεταφράζεται η λέξη “FΙLOTIMO” στα Ελληνικά;


Στο 5μηνο το έλλειμα εκτοξεύθηκε στα 15.57 δις !!
 Μέσα σε 16 μήνες οι πραγματικά άνεργοι, αυξήθηκαν κατα 750.000.
 Μέσα σε 16 μηνες το χρηματιστήριο γύρισε 15 χρόνια πίσω.
 Μέσα σε σε 16 μήνες το έλλειμα αυξήθηκε κατά 100δις.
 Μέσα σε 16 μήνες η ύφεση έφτασε στα επίπεδα του 1945.
 Μέσα σε 16 μήνες 10% του πληθυσμού πέρασε στην κατηγορία κάτω απο το όριο της φτώχειας”.
  Μέσα σε 20 μήνες έχουν χαριστεί στις τράπεζες – και τα χρέη αυτά καλούνται να πληρώσουν οι πολίτες – 100 δις.
Μέσα σε 20 μήνες τα έσοδα του κράτους συρικνώθηκαν σε ποσοστό 15%.
 Αν μπορούσαμε να...

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, να μοιράζει τα ευρώ...(μόνο σε δικούς του όμως)

Συγκεκριμένα από δικαιολογητικά που διέρρευσαν, προκύπτει ότι το συνολικό ποσό-δωράκι ανέρχεται σε 1,8 εκατομμύρια ευρώ. Για του λόγου το αληθές:

€ 115.497,29 το μήνα Δεκέμβριο 2010, € 139.891,55 το Νοέμβριο του 2010
€ 160.547,30 τον Οκτώβριο του 2010, € 159.588,09 τον Σεπτέμβριο του 2010
€ 143.391,74 τον Αύγουστο του 2010, € 157.145,58 τον Ιούλιο του 2010

διαβάστε και τα υπόλοιπα στοιχεία

ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ: 1.787.824 ευρώ για… μεταφορά εφημερίδων!

Σωθήκαμε... Πέφτει ο Καντάφι, μειώνεται η τιμή της βενζίνης, επάνερχεται στην ανάπτυξη η παγκόσμια οικονομία... Και ζήσανε αυτοί καλά και εσείς... συνεχίζετε τον... ύπνο σας!

Έχουμε ξαναπεί ότι τα ΜΜΕ θα κάνουν ότι μπορούν για να πείσουν τα "γκόιμ" για το πόσο κακός ήταν ο δικτάτορας Καντάφι και πόσο επεβεβλημένη ήταν η κίνηση των "ανθρωπιστών" να βομβαρδίσουν τον Λιβυκό λαό προς τέρψιν της... Δημοκρατίας.
Αφού το επιχείρημα του "κακού" και "αιμοδιψή" Καντάφι "σκοντάφτει" στον σκεπτικισμό αρκετών, η Νέα Τάξη έφερε το βαρύ πυροβολικό...

"Εκστρατεία" αποδόμησης του καθεστώτος με... υλικά ανταλλάγματα στα "γκόιμ".
Άρχισαν οι αναλύσεις ότι τώρα που θα αλλάξουν χέρια τα πετρέλαια της Λιβύης (σημειώνουμε ότι είναι τα πιο "καθαρά" της αγοράς) η παραγωγή θα ανέβει και η τιμή της βενζίνης παγκοσμίως θα πέσει...
Ένα ενδεικτικό κείμενο της παγκόσμιας αρθρογραφίας ΕΔΩ.

Θυμηθείτε όμως... Τα ίδια δεν μας έλεγαν και για τα πετρέλαια του ΙΡΑΚ...
"Θα πέσει η τιμή του πετρελαίου... Η βενζίνη θα κοστίζει τουλάχιστον 0,2 ευρώ λιγότερα" μας διαβεβαίωναν...
Τι έγινε τελικά;

Το "παραμύθι" των περιβαλλοντικών συνεπειών του Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη καταρρέει.... Να δούμε ποιές δικαιολογίες θα βρει για την αναστολή του έργου η Κυβέρνηση του Jeffrey

Μία φράση από τον Γιάννη Μανιάτη αρκούσε για να γκρεμίσει το ελεεινό παραμύθι περί “περιβαλλοντικής ανησυχίας” για τον αγωγό.
Ως γνωστόν, το είχαμε γράψει από το 2008, όταν πρωτοεμφανίστηκαν οι “οικολογικά ανήσυχοι” που ήθελαν να ακυρωθεί ο αγωγός Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη για οικολογικούς λόγους…
Γράφαμε χαριτολογώντας: “δηλαδή τα τάνκερς του Αλαφούζου είναι ποιό οικολογικά από τον αγωγό”!
«Η σημαντικότερη διεθνής παρέμβαση για να μειωθούν οι κίνδυνοι θαλάσσιου ατυχήματος με δεξαμενόπλοιο στα Δαρδανέλια και το Βόσπορο»
(Υφυπουργός ΠΕΚΑ κ. Γιάννης Μανιάτης, 13/12/2010)
 
 
του Νικολάου Παπανικολόπουλου
Το ιστορικό του προβλήματος και η ιδέα – λύση
Ο λόγος που γέννησε, το 1993, την ιδέα κατασκευής του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, ήταν οι καθυστερήσεις των δεξαμενόπλοιων, στα Στενά του Βοσπόρου, από τις Τουρκικές Αρχές, για λόγους ασφάλειας ναυσιπλοΐας.
Πράγματι, το 1993 η Τουρκία, επικαλούμενη λόγους ασφάλειας ναυσιπλοΐας ανακοίνωνε ότι από 1-1-1994, θα εφήρμοζε – όπως και έκανε – ειδικό αυστηρό Κανονισμό (Marmara Traffic Regulations) για τη διέλευση των δεξαμενόπλοιων από το Βόσπορο…»

Τότε, μετά από έντονες διαμαρτυρίες των...

Πόσο "βαρεμένοι" στον εγκέφαλο είναι οι Εβραίοι;

 Σ.σ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τι μας λένε δηλαδή οι "περιούσιοι"... Όποιος τολμήσει να σηκώσει το χέρι, με ενωμένα τα δάχτυλα του είναι αντισημίτης... Δημοκρατικότατο.. Δε μας χε... ρε παλικάρια.
 
Οργή στην ισραηλινή κοινότητα της Βρετανίας έχει προκαλέσει η στάση της διεύθυνσης του περίφημου μουσείου κέρινων ομοιωμάτων Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο, καθώς πολλοί επισκέπτες του μουσείου χαιρετούν ναζιστικά δίπλα στον κέρινο Αδόλφο, δίχως καμία αντίδραση από τους ιθύνοντες...

Μάλιστα, ένα ζευγάρι Ισραηλινών, απόγονοι θυμάτων του Ολοκαυτώματος(να του βάλουμε και λίγο "μελό" να αποκτήσει μεγαλύτερη "ένταση" η κατηγορία) , απαθανάτισε με τη φωτογραφική μηχανή του κάποιους μάλλον ανιστόρητους τουρίστες να χαιρετούν ναζιστικά, και παραπονέθηκαν στη διεύθυνση του μουσείου. Το ζευγάρι χαρακτήρισε τη στάση των τουριστών ως επίδειξη αντισημιτισμού και μισαλλοδοξίας (δηλαδή οι Ρωμαίοι και οι στρατιώτες της Χεζμπολάχ που χαιρετούν με τον ίδιο τρόπο σημ. σηκώνοντας το χέρι είναι αντισημίτες και μισαλλόδοξοι...) και ζήτησε την απομάκρυνση του επίμαχου ομοιώματος. (αφορμή ζητούσαν...)

Ωστόσο, παρότι η διεύθυνση ζήτησε συγγνώμη για τη στάση των τουριστών επέμεινε στην πάγια θέση της ότι “ενθαρρύνει ενεργά τους επισκέπτες να 'αλληλεπιδρούν' με τα ομοιώματα”.

“Υπεραμυνόμαστε το δικαίωμα των επισκεπτών μας να...

Αλβανός "με χαρτιά" παραμονής απελάθηκε γιατί έκλεψε ένα ipod.... όχι όποιο και όποιο όμως... Του Πεταλωτή.

 Σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αν η πολυπολυτισμικότητα διαπράττει ποινικές πράξεις εναντίον των νεοταξιτών δημιουργών της... λοιδωρείται... Αν όμως βιάζει, σκοτώνει και άλλα πολλά τα υπόλοιπα "γκόιμ" τότε επιβραβεύεται και υποστηρίζεται...
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ

Διαδικασίες απέλασης από τη χώρα ενός 27χρονου υπηκόου Αλβανίας, νομίμως διαμένοντος επί σειράν ετών στην Ελλάδα και νομίμως απασχολούμενου ως μάγειρα σε γνωστή ξενοδοχειακή μονάδα της Λαχανιάς, χωρίς ποινικό παρελθόν και μητρώο, κίνησε η Α' Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου μετά από δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για την κλοπή ενός
Έκλεψαν τον Πεταλωτή στην Ρόδο
i-pod από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Γ. Πεταλωτής, την 14η Αυγούστου 2011!.
Σε βάρος του αλλοδαπού έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και με απόφαση του Αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Αντ. Κασσάπη παραπέμφθηκε σε ρητή δικάσιμο την 2α Σεπτεμβρίου 2011 και παραιτήθηκε από την κλήτευση.
Ο χώρος εργασίας του 27χρονου είναι κοντά στα δωμάτια του ξενοδοχείου στο οποίο απασχολείται τα τελευταία δύο έτη. Ο αλλοδαπός, σύμφωνα με τους οικείους του, έχει....

Οι μογγολοπράκτορες ζητάνε στη Θράκη "εκπαιδευτική αυτονομία"... Στο αίτημά τους συνηγορούν και οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ - ΝΔ... Το έγκλημα πλησιάζει στο τέλος του.


Με ένα κατάπτυστο δημοσίευμα της τουρκικής Todayszaman, που αποτελεί οχετό προπαγάνδας (και φυσικά παραπληροφόρησης), ξεκινά μία νέα επιχείρηση αναβαθμισμένων απαιτήσεων έναντι του Ελληνικού κράτους και της κυβέρνησης Παπανδρέου. Στόχος του δημοσιεύματος (και φυσικά του τουρκικού επεκτατισμού) και πάλι η Θράκη…


Οι “Τούρκοι” της δυτικής Θράκης απαιτούν “αυτονομία” του “εκπαιδευτικού συστήματος τους”, είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος της τουρκικής εφημερίδας. Και αυτό το δημοσίευμα αποτελεί τον προάγγελο πιθανών εξελίξεων στον χώρο της εκπαίδευσης στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Θράκη, αφού οι πρώτες νύξεις για ανεξάρτητη εκπαίδευση (σε όλα τα επίπεδα που μπορεί να υπάρξει εκπαίδευση) είχαν ζητήσει οι τουρκόφρονες της Θράκης μέσω των μουσουλμάνων βουλευτών (Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ) της Θράκης. Την ίδια νύξη είχαν κάνει και άλλοι κύκλοι άμεσα εφαπτόμενοι με το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής.
Τί μέλλει γενέσθαι απέναντι σε...

Ποιοί πιστεύουν ότι θα “σκάσουν” τράπεζες και αγοράζουν τραπεζικά CDS; Σε μεγαλύτερα επίπεδα από το 2008 (Lehman);


Από τον Πόρτα – Πόρτα
What’s frightening about the developments in Europe in recent weeks is that the CDS market is once again sending the same signals.  Someone is going to get left holding the grenade again.  And this time, the market is actually telling us that it’s even worse than it was in 2008.  The only difference is that the problems appear to be across the pond.
The following chart from Danske Bank shows the 5 year CDS rates for 6 of the largest banks in Europe – SocGen, Unicredit, Barclays, Credit Agricole, Banco Santander and BNP.   If this market is giving us a cue its message is more than clear
– someone’s paying an awful lot to avoid the inevitable explosion and they’re even more eager to avoid this explosion than they were in 2008.
Is the market underestimating the risk of further credit contagion?  That would appear to be the message from the CDS market.
ΠΟΙΟς ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗ ΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ “ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ” ΣΤΙΣ 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ??
ΜΕ ΤΑ CDS’s οπως φαινεται στον πινακα, να εχουν ξεπερασει το...

«Σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης» για τους κίναιδους! Ο Καρατζαφέρης πάλι δικαιώνεται…


Τρία χρόνια μετά την επίσημη και δια νόμου καθιέρωση του λεγόμενου «συμφώνου ελεύθερης συμβίωσης» (διάλυσης του θεσμού της οικογενείας) για τα ετερόφυλα ζευγάρια, το σύμφωνο επεκτείνεται και στα αποκαλούμενα «ομόφυλα ζευγάρια», τουτέστιν στους ανώμαλους! Αυτό (και άλλα) προβλέπει το νέο πακέτο μέτρων για τις αλλαγές στο οικογενειακό δίκαιο, που προωθεί το υπουργείο «Δικαιοσύνης» της ψευτοκυβέρνησης του Μνημονίου, που θα έρθει σε «διαβούλευση» τον επόμενο μήνα και αναμένεται να πάει προς ψήφιση στη βουλή μέχρι το τέλος του χρόνου. Στόχος των «προοδευτικών» συντακτών του νομοσχεδίου, είναι...