Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 24, 2011

Πόσο Λα(Γ)ος είναι ο Καρατζαφέρης;

ΛάΟΣ – Γιώργος Καρατζαφέρης: «Το ερώτημα είναι: τι αξίζει να είσαι, με την πλειοψηφία του μνημονίου ή με τη μειοψηφία της μνημειώδους βλακείας;»

Διαβάστε και τη συνέχεια....

Οι "πρασινοφρουροί" των Πανεπιστημίων εναντίον της Διαμαντοπούλου... Απείλες και ύβρεις σε... οικογενειακό κλίμα!

 Ανακοίνωση της ΠΑΣΠ ΑΕΙ:

«Ως Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη δηλώνουμε πως θα είμαστε απέναντι σε κάθε προσπάθεια(σιγά μη σκίσετε κανένα καλσόν...) που επιχειρεί το Υπουργείο Παιδείας για κατάργηση του Δημόσιου και Δωρεάν χαρακτήρα της Παιδείας, καθώς και κατάλυση της Δημοκρατίας στα πανεπιστημιακά ιδρύματα. Εφόσον η Υπουργός αγνοεί τα αιτήματα της πανεπιστημιακής κοινότητας, είναι και αποκλειστική υπεύθυνη για τις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα(Νατες και οι απειλές....) από τις δυνάμεις που αγωνίζονται για διεύρυνση της δημοκρατίας στα ΑΕΙ και για γενναία αύξηση της χρηματοδότησής τους ώστε να αποκτήσουν αξία τα πτυχία μας».

Οι κρεμάλες σας περιμένουν καθάρματα... Και εσάς πληρωμένοι δημοσιογράφοι

Από τον Πόρτα – Πόρτα
Το Μπεννυ υπεγραψε να ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΑΡΑΝΔΟΥΣ !!!!
Τη διμερη ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ,,, και ακιμη να την ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΣΜΙΚΟΣ !!!
BRUSSELS—Euro-zone governments are discussing a plan to have noncash Greek government assets, including real estate, offered as collateral for a new round of rescue lending to Greece, backing away from a bilateral agreement reached last week between Greece and Finland, officials said Tuesday.
The discussions come as opposition is mounting among the governments to the Finnish-Greek deal—which would see Greece pay Finland hundreds of millions of euros in cash as collateral against the loans.
Opposition to the Finnish-Greek deal has centered partly on the idea that Finland would be given cash-based collateral.Under the agreement, Greece would deposit about €500 million in an escrow account with the Finnish government, as a precondition for Finland releasing funds from the euro-zone’s bailout fund.
ΡΕ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ…ποιος σας εδωσε το δικαιωμα να μπειτε σε ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ και ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ Συμφωνια με τους Ταρανδους ΜΕ 500 ΕΚ ΜΕΤΡΗΤΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ???
ΡΕ ΑΡΧΙΨΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.. ΡΕ...

Πόσοι μετανάστες επιδοτούνται κάθε χρόνο από τον ΟΑΕΔ;

... και κοστίζουν στο Ελληνικό κράτος και τους Έλληνες φορολογούμενους 180 εκ. ευρώ;

Να ποιός είναι ο στρατός "φόβητρο" των μογγολότουρκων: Λιπόψυχοι και θρασύδειλοι. Δεν το λέμε εμείς. Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ των Τούρκων το δηλώνει.


Τουρκικός Στρατός για γέλια και για κλάματα στις συγκρούσεις με το ΡΚΚ, περιγράφεται στην συνομιλία που πρώην αρχηγού του τουρκικού ΓΕΕΘΑ Ισίκ Κοσανέρ με τους επιτελείς του που είχε υποκλαπεί και τώρα διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Oλιγόψυχοι, με μηδενικές ηγετικές ικανότητες, ανεκπαίδευτοι και εύκολοι στόχοι των Κούρδων.
Η ομιλία του Τούρκου Α/ΓΕΕΘΑ είχε γίνει στην πόλη Τούντζελι πριν από 13 μήνες, μετά από επίθεση Κούρδων ανταρτών που είχαν ρημάξει ένα στρατόπεδο και παρέμειναν ασύλληπτοι.
Είναι μία ομολογία που πρέπει να αναλυθεί πολύ προσεκτικά από το ελληνικό ΓΕΕΘΑ και...

Σκληρή απάντηση Ελλήνων χάκερς στους Σκοπιανούς !


Μετά τους Σκοπιανούς hackers που "χτύπησαν" 3 ελληνικές ιστοσελίδες και ήρξαντο χειρών αδίκων, ήρθε πριν λίγο η ..ελληνική απάντηση και ήταν σκληρή. Το πρώτο site που γκρέμισαν ήταν το κυβερνητικό ...

Αριστεροί, “δεξιοί” και Τούρκοι μαζί για την αμερικανοσιωνιστική “επανάσταση”


Σε όλη τη Β. Αφρική και τη Μέση Ανατολή λένε ότι «ανάβουν οι φλόγες της εξέγερσης». Υποστηρικτές και θαυμαστές αυτών των «εξεγέρσεων» εκπρόσωποι όλου του φάσματος της αριστεράς και του βαθέος συστήματος. Η αριστερά στην Ελλάδα καλεί την μετατροπή της Πλ. Συντάγματος σε Ταχρίρ και αποδίδει τις μέγιστες των τιμών στην «εξέγερση» του αραβικού κόσμου. Βεβαίως, στην Ελλάδα, τέτοιες εκκλήσεις μόνο ως γραφικές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και ο λόγος είναι προφανής: Σε ολόκληρη τη Β. Αφρική και τη Μέση Ανατολή συνέβησαν ταραχές και εχθροπραξίες ευλογημένες από το διεθνή Σιωνισμό και Αμερικανισμό, για την εδαφική, οικονομική και ιδεολογική επέκταση της νεοφιλελεύθερης αυτοκρατορίας. Στην Ελλάδα δεν έχουμε τέτοια ανάγκη, αφού είμαστε ήδη μέσα στα σύνορα της αμερικανοσιωνιστικής κυριαρχικής ζώνης.
Η διαφορά της Β. Αφρικής και της Μέσης Ανατολής από την Ελλάδα του 2008 και την Αγγλία του ...

Τι γίνεται με τις χρεώσεις της κινητής τηλεφωνίας;



Η υπόθεση των μεγάλων λογαριασμών κινητών τηλεφώνων είναι κάτι που απασχολεί όλους τους χρήστες της κινητής τηλεφωνίας. Όλοι (ή τουλάχιστον ένα ποσοστό 98%) ισχυρίζονται το ίδιο: «μα δεν έχω κάνει τόσα τηλέφωνα»!!! Λογικό είναι να σκεφτούμε πως το πιθανότερο είναι να έχουν πραγματοποιήσει τις κλήσεις που χρεώθηκαν, όμως… πώς βεβαιώνονται αυτές οι κλήσεις; Με αναλυτικό λογαριασμό. Και ποιος παίρνει αναλυτικό λογαριασμό; Σήμερα, πλέον, κανείς! Αυτό ισχύει σε όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας…
Άρα, αναρωτιόμαστε, μήπως οι χρεώσεις δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα;

Πλούταρχος "Ηθικά" - Φεῦγε πολέμιον και τύραννον δανειστήν!

Φεῦγε πολέμιον και τύραννον δανειστήν, οὐ γῆν
αἰτοῦντα καὶ ὕδωρ ὡς ὁ Μῆδος, ἀλλὰ τῆς ἐλευθερίας
ἁπτόμενον καὶ προσγράφοντα τὴν ἐπιτιμίαν.


Κοίτα να ξεφύγεις από τον εχθρικό και τυραννικό Δα-
νειστή, ο οποίος δεν ....