Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2011

Wikileaks-Παπανδρέου προς ΗΠΑ: "Νιώθω πολύ κοντά σας, κάντε με μεσολαβητή σας"!


http://wikileaks.org/static/gfx/WL_Hour_Glass_small.pnghttps://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg7AV1LJit5PohTI3of_i3ZwvfqAg17WjCmQzZChwsQvPa7BFYYd4jThpAo9NJZyf6wABM5vuTHQ11eZMFokjdxYalrW2eISOew17J7pjP9xxg0N9_Pu0g2zDZsMYCZfL1Zfr54_-CZVwxQ/s320/papandreou_1.jpgΤραγική για έλληνα πολίτη, πόσο μάλλον πρωθυπουργό, είναι η σημερινή αποκάλυψη της wikileaks για συνάντηση του ΓΑΠ με τον γερουσιαστή Durbin, τον Γιαννούλα και τον Σπέκχαρντ. Το τι τους είπε δεν περιγράφεται!! Παραβλέπουμε ότι στη συνάντηση που έγινε τον Φεβρουάριο του 2009 σε ερώτηση του Γιαννούλα τι σκέφτεται να κάνει με το διογκούμενο χρέος, του λέει ότι η χώρα χρειάζεται μια νέα κυβέρνηση που να μπορεί να πάρει δύσκολες αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν... παραβλέπουμε ότι παραδέχεται ότι η κρίση είναι τόσο εξωγενής όσο και ενδογενής ενώ δημόσια έλεγε ότι η κρίση είναι ελληνική... και τα παραβλέπουμε όλα γιατί η συνομιλία περιέχει δύο βόμβες που ως συνήθως θα θαφτούν από τα ελληνικά ΜΜΕ:

1. Ο Παπανδρέου γλύφει πατόκορφα τον Αμερικάνο Γερουσιαστή και του λέει ότι νιώθει πάρα πολύ κοντά στις ΗΠΑ, ενώ του θυμίζει τόσο ότι γεννήθηκε όσο και ότι σπούδασε εκεί!! Στη συνέχεια λέει ότι οι ΗΠΑ είναι η μόνη δύναμη στον κόσμο που μπορεί να προωθήσει τις δημοκρατικές αξίες δίνοντας ουσιαστικά πράσινο φως για επεμβάσεις σε στυλ Λιβύη... Τέλος δεν ξεχνά να τους θυμίσει ότι η Ελλάδα είναι μια "μικρή χώρα... που μπορεί όμως να συμβάλει σε επίλυση προβλημάτων... ηγέτης να σου πετύχει...

2.

Μια άγνωστη σελίδα της ιστορίας μας: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ.


Πάντα πιστό το… «κόμμα του λαού» στις επιταγές της «μαμάς» Μόσχας. Ακόμα κι όταν αυτή έκανε γενοκτονίες εις βάρος των Ελλήνων
Η είδηση είχε ως εξής: «Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προσπάθειες για την ανέγερση μνημείου για τους Έλληνες που έχασαν τη ζωή τους στα γκουλάγκ της Σιβηρίας κατά την περίοδο 1937-1938, με πρωτοβουλία του προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας (ΑΓΟΟΡ), βουλευτή της Ρωσικής Δούμας, Ιβάν Σαββίδη…». 
Υπάρχουν, λοιπόν, και Έλληνες θύματα του Στάλιν και μάλιστα εκατοντάδες χιλιάδες, σχεδόν όλοι οι Έλληνες της Ρωσσίας; Βεβαίως και υπάρχουν. Αν όμως ρωτήσετε τους σημερινούς Έλληνες,

Το εριξε το "τυράκι" της η Άννα Bilderberg και έπεσαν και στην παγίδα της "κατάργησης";! του ασύλου οι δεξιούληδες...

Για να δούμε τη λέει η Υπουργός για το νομοσχέδιο;

"Όταν όμως πρόκειται για ζητήματα που άπτονται των λειτουργιών του Πανεπιστημίου, τότε η κοινότητα έχει τη δυνατότητα με τα δικά της «όπλα» να τα αντιμετωπίσει."

διαβάστε και την επεξήγηση....

Η δίωξη των Χριστιανικών ιδεών στις ΗΠΑ συνεχίζεται: Έδιωξαν καθηγητή από το σχολείο, γιατί τα αρνητικά σχόλια που έκανε στο Facebook για το ‘γάμο’ των ομοφυλόφιλων



To Γυμνάσιο του Mount Dora στην Florida των ΗΠΑ, έδιωξε ένα βετεράνο καθηγητή κοινωνικών μελετών, τον Gerald (Jerry) Buell, επειδή έκανε κριτική για τον «γάμο»των ομοφυλόφιλων στο Facebook. Ο Christopher Patton, Υπεύθυνος για τα σχολεία της επαρχίας Lake, είπε στο LifeSiteNews, ότι ο Buell απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του, εν αναμονή των αποτελεσμάτων μιας έρευνας για παραβίαση του κώδικα δεοντολογίας.
Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εκτός του σχολικού χρόνου, ο Buell δημοσίευσε μια αντίδραση για τη νομιμοποίηση του «γάμου» των ομοφυλόφιλων στη Νέα Υόρκη, λέγοντας ότι “σχεδόν έκανε εμετό”. Αναφέρθηκε επίσης στις....

Ελληνική Γλώσσα = Ψυχική Ανάταση

Gay γαμός Ελλήνων στη Νέα Υόρκη....Μη βιάζεστε... "περιούσιοι" είναι τα "παιδιά"!

Η παραπληροφόρηση των ΜΜΕ καλά κρατεί! Tο "ΕΘΝΟΣ.gr" μας "ενημερώνει" για τον διπλό ομοφυλοφιλικό γάμο δυο υποτιθέμενων ομογενών στην Νέα Υόρκη.
Για να δούμε όμως μερικά στοιχεία για τους "ομογενείς":

Μια διαχρονική προφητεία για τον Ελληνισμό που επαληθεύεται!


“Ασκός κλυδωνιζόμενος μηδεπώποτε βυθιζόμενος”
Όταν στις αρχές του 2ου προχριστιανικού αιώνα ο πολύπειρος Αρκάδας στρατηγός Φιλοποίμην,είδε τη διάθεση για εμπλοκή στα ελληνικά πράγματα του Ρωμαίου υπάτου Φλαμινίκου,κατάλαβε πως οι Έλληνες βρισκόταν μπροστά σε τεράστιες περιπέτειες.
Ο Φιλοποίμην αποφάσισε τότε να συμβουλευτεί το Μαντείο των Δελφών για το μέλλον της Ελλάδας.
Η Πυθία έδωσε τον εξής χρησμό-και ταυτόχρονα τον απόλυτο ορισμό της Ελλάδας που εδώ και 22 αιώνες επιβεβαιώνεται στο ακέραιο:  “Ασκός κλυδωνιζόμενος μηδεπώποτε βυθιζόμενος”
Η ιέρεια των Δελφών παρομοίασε,δηλαδή,

Απίστευτο: Δωρέαν στείρωση για το... καλό της χώρας υπεγράφη από την "Δεξία" Κυβέρνηση της Σλοβακίας...!

αν δεν έχεις λεφτά, δεν κάνεις παιδιά!!!!!!!
Η Νέα Τάξη προ των πυλών... 


Σύμφωνα λοιπόν με το νομοσχέδιο που κατέθεσε η κεντροδεξιά κυβέρνηση(και χριστιανική υποτίθεται...) της Σλοβακίας, προβλέπονται δωρεάν στειρώσεις για τους φτωχούς, προτείνοντάς τους ως κίνητρο επιδοτήσεις….
Το σλοβακικό νομοσχέδιο επικαλείται τις....

Ασυδοσία: 2.180.217,75 ευρώ από το ΕΣΠΑ για 83 νέα ρουσφέτια, τη στιγμή που έρχεται το νέο πακέτο έκτακτων εισφορών!


Tου Φοίβου Κλαυδιανού
"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"

Πέντε υπουργοί παραβιάζουν για 83 προσλήψεις το Μνημόνιο
Πέντε υπουργοί και ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης παραβιάζουν με την υπογραφή τους, φαρδιά πλατιά, το Μνημόνιο που οι ίδιοι, υπό τον Γ. Παπανδρέου, επέβαλαν στον ελληνικό λαό. Μόνο που η παραβίαση αυτή δεν γίνεται για την ελάφρυνση της κοινωνίας ή την αποκατάσταση του αισθήματος δικαίου στους πολίτες, αλλά για τις ρουσφετολογικές προσλήψεις των δικών τους εκλεκτών!
Σύμφωνα με το έγγραφο (αρ.πρωτ.35037/ΕΓΔΕΚΟ1438/4-8-11) που φέρνει στο φως σήμερα η «δημοκρατία», οι υπουργοί Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος, Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημ. Ρέππας, Ανάπτυξης Μιχ. Χρυσοχοΐδης, Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης, Υποδομών Γ. Ραγκούσης και ο Σωτ. Λύτρας ως γενικός γραμματέας της κυβέρνησης ενέκριναν πριν από μερικές ημέρες 83 συμβάσεις, από το «παράθυρο», που γεννούν πολλά ερωτήματα και σε κάθε περίπτωση συνιστούν τεράστια πρόκληση.
Η κρίσιμη «λεπτομέρεια» βρίσκεται στις τελευταίες αράδες της πεντασέλιδης απόφασης. Εκεί, μέσα σε μόλις δύο σειρές, αναφέρεται ότι «οι ως άνω συμβάσεις έργου δεν προσμετρώνται στους περιορισμούς του άρθρου 11 παρ. 6 του ν. 3833/2010, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει». Ποιος νόμος είναι αυτός; Το Μνημόνιο που ψηφίστηκε (από το ΠΑΣΟΚ, τον ΛΑΟΣ και την Ντ. Μπακογιάννη) πέρυσι την άνοιξη. Και το συγκεκριμένο άρθρο είναι αυτό που επιβάλλει τον περιορισμό «μία προς πέντε» για τις προσλήψεις στο Δημόσιο, που στη συνέχεια έγινε «μία προς δέκα»...
Και να ήταν μόνο αυτό! Τύποις, οι συμβάσεις αυτές αφορούν την κάλυψη αναγκών της Κοινωνίας της Πληροφορίας. Ωστόσο, από τον αναλυτικό πίνακα που συνοδεύει την απόφαση προκύπτει ότι οι 45 τοποθετήσεις γίνονται στο «Γραφείο Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης»!
Την ώρα δηλαδή που,

Η αποκάλυψη της σοσιαληστρικής συμμορίας....

"Εισαγόμενοι λαθρο - ανάπηροι" κοροϊδεύουν τους "συναισθηματίες" Έλληνες που τους δινουν τον οβολό τους



Βέβαια στο τραγούδι  του Μάνου Χατζιδάκι , η Νάνα Μούσκουρη δεν έλεγε τίποτα για πατερίτσα.
Η Ελλάδα όμως έχει γεμίσει από μαϊμού ανάπηρους. Οι μισοί παίρνουν (με πιστοποιητικά γιατρών ορκισμένων στον Ιπποκράτη ) σύνταξη από το Κράτος , και οι υπόλοιποι, που δέν έχουν γνωριμίες παριστάνουν τους "χωλούς".
Όσες φορές κι αν έχουν δείξει τα δημοσιογραφικά ρεπορτάζ, ότι οι εισαγόμενοι "δυστυχείς" είναι απάτη, η  ένοχη συνείδηση  (πολλών) Ελλήνων  συνεχίζει να τους κάνει να δίνουν τον οβολό τους, με αποτέλεσμα οι μαφίες να μη προλαβαίνουν να φέρνουν όλο και περισσότερους "ηθοποιούς".
Κάντε κλικ στην φωτό για να...

Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Χολέβας-  Πολιτικός Επιστήμων

Στις 24 Αυγούστου 1779 στο Κολικόντασι της τουρκοκρατούμενης τότε Βορείου Ηπείρου απαγχονίσθηκε με εντολή του Κουρτ Πασά ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο Πατροκοσμάς όπως κατεγράφη στη συνείδηση του λαού μας. Ξεκίνησε από το Μέγα Δένδρο της Αιτωλίας, δίπλα από το Θέρμο, την αρχαία πρωτεύουσα της Αιτωλικής Συμπολιτείας. Έμαθε γράμματα σε κρυφά και φανερά σχολειά και κατέληξε στο Άγιον Όρος, στη Μονή Φιλοθέου. Με τις ευλογίες των εκάστοτε Οικουμενικών Πατριαρχών εξήλθε από τον Άθωνα τουλάχιστον τρεις φορές και περιόδευσε τα περισσότερα μέρη του Ελληνισμού για να αποτρέψει τους εξισλαμισμούς. Ιδιαιτέρως....