Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 26, 2011

Ο εκφοβισμός των Αμερικάνων Ψυχιάτρων από το ομοφυλοφιλικό λόμπι και η αφαίρεση της ομοφυλοφιλίας από την επίσημη λίστα των ψυχιατρικών διαταραχών



“Οι ψυχίατροι ήσαν ένα από τα τρία κύρια γκρουπ που είχαν τα χέρια τους επάνω μας. Έλεγχαν κατά ένα τρόπο, τα πεπρωμένα μας έναντι της κοινής γνώμης, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα άλλα δύο γκρουπ ήσαν η θρησκεία και η νομοθεσία. Τελικά, μέσα σε λίγα χρόνια, κάναμε τους ψυχίατρους να το βάλουνε στα πόδια από το φόβο τους. Για εμάς ήταν πάντα ζήτημα πολιτικής και όχι ιατρικής απόφασης - Barbara Gittings, διάσημη ομοφυλόφιλη ακτιβίστρια της δεκαετίας του ’70.
Tου Ryan Sorba*
Πριν από την 14η Δεκεμβρίου του 1973, η Αμερικανική Ψυχιατρική Ενωση (American Psychological Association -APA) θεωρούσε την έλξη μεταξύ των ομοφύλων ως διαταραχή (‘disorder’). Η διαταραχή αυτή ήταν...

Νέο χτύπημα στις ακριτικές περιοχές της χώρας!!


Αποκαλύπτουμε ένα θέμα που πέρασε στα ψιλά γράμματα της ειδησεογραφίας. Πρόκειται για ένα θέμα ιδιαίτερα “ευαίσθητο” καθώς έχει να κάνει με την επιδότηση αγοράς ή ανέγερσης κατοικίας, από δημοσίους υπαλλήλους, σε υπηρεσία προβληματικής περιοχής.
Στις 4 Αυγούστου ψηφίστηκε από την Βουλή νομοσχέδιο που προβλέπει την κατάργηση της επιδότησης αγοράς ή ανέργεσης κατοικίας στις προβληματικές – παραμεθόριες περιοχές της χώρας.  Για να λάβει την επιδότηση ο δημόσιος υπάλληλος έπρεπε να έχει παραμείνει 5 χρόνια στην παραμεθόρια περιοχή και αφού λάβει την επιδότηση να παραμείνει εκεί άλλα 10 χρόνια. Η αιτιολογική έκθεση του νομοσχεδίου υποστήριζε ότι...

Πυρ και μανία ο Άνθιμος με τους Σκοπιανούς

Στόν Γράμμο καί στό Βίτσι, νίκησε ἡ Ἐλλάδα



Μετά τή νομιμοποίηση το Κομμουνιστικο Κόμματος στήν λλάδα τό 1974 καί τή συμπλήρωση τς τριακονταετος παραγραφς λων τν γλημάτων πού διαπράχθηκαν στά χρόνια του πολέμου, φτασε πλημμυρίδα πό ξόριστουςλληνες κομμουνιστές, πού ρχισαν νά προπαγανδίζουν τή δική τους κδοχή γιά τόν πόλεμο, νδείχνοντας τούς κομμουνιστές καπετάνιους το ντάρτικου σέ λαϊκούς ρωες. ταν γκαταστάθηκα στήν λλάδα, βλεπα μπροστά μου καθημερινά τήν πιτυχία το κόμματος στήν κατάκτηση τς συμπάθειας τν λλήνων πού εχαν γεννηθε μετά τόν πόλεμο. Φοιτητές μέ νεανικά πρόσωπά μου χτυποσαν τήν πόρτα κάθε Σαββατοκύριακο, γιά νά μοῦ...

Αυτοί είναι οι τούρκοι!


“Ο αρχηγός της ομάδας που επιχειρεί είναι ο πρώτος,που με την πρώτη σφαίρα που πέφτει αφήνει το όπλο και φεύγει…” – δηλώσεις τούρκου αρχηγού Γ.Ε.ΕΘ.Α.
 Άναυδη η κοινή γνώμη της Τουρκίας παρακολουθεί τις απηυδισμένες δηλώσεις του πρώην αρχηγού των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Ισίκ Κοσάνερ, ο οποίος αφού υπέβαλε την παραίτηση του, πρόσαψε δριμείς κατηγορίες και χαρακτηρισμούς στον τούρκικο στρατό, όσον αφορά τις συγκρούσεις με το PKK. Στην δήλωση του :

Τώρα ο Λιγνίτης έγινε καλός Frau Merkel; Που πήγε η Πράσινη Ανάπτυξη;




netakias.wordpress.com
Μιλάγαμε εδώ κι ένα χρόνο για την κομπίνα της “Πράσινης (απάτης) Ανάπτυξης” (8/10/2010).Κατηγορούν όλοι οι Οικολόγοι τον πάμφθηνο λιγνίτη, υπερ του πανάκριβου και ασταθούς αγέρα και ηλίου. Ειρρήσθωι εν παρώδωι που βρίσκουν τόσα λεφτά οι Οικολόγικές Οργανώσεις; Πετάει και την μπαρούφα του ο Σοιμπλε, ότι η Ελλάδα είναι ο παράδεισος για επενδύσεις στην Ηλιακή Ενέργεια, αλλά . . . αλλά . . .Μέχρι να γίνει η τεχνολογία αρκετή για να καλύπτει τις ανάγκες του 4ου Reich ο Ηλιος της Ελλάδας, ας βουτήξουμε τσάμπα τον Ελληνικό Λιγνίτι…τώρα που κληρώνει . . . κι έχουμε και “τον δικό μας Ανθρωπο” Πρωθυπουργό…
Τώρα αποκτούν όλα νόημα!
Η Γερμανία μετά την Φουκουσίμα, φοβάται και θα κλείσει όλα τα Πυρηνικά Εργοστάσια.
Το πετρέλαιο, ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ!
Το φυσικό Αέριο το έχουν οι “κακοί” Σλαύοι.
Τι μένει; Το δωρεάν απόθεμα λιγνίτη του Κοσσόβου (το πήραν) και την Ελλάδα (ετοιμάζεται το πλιάτσικο).
Μέχρι βέβαια να έρθουν οι ΑΠΕ (μην φάτε, έχουμε γλαρόσουπα…)
Διαβάζουμε λοιπόν στο βλογκ .

Έτσι "σκλαβώνουν" τους ανέργους οι σοσιαλ(η)στές... Μέσω κοινοφελούς εργασίας στις ΜΚΟ.


 Το σκάνδαλο Κοσκωτά, μπροστά στις αποκαλύψεις που έρχονται για τις παράνομες χρηματοδοτήσεις των ΜΚΟ, θα μοιάζει με παιδικό πάρτι γενεθλίων! Διαβάστε την επερώτηση του Μάξιμου Χαρακόπουλου για το τεράστιο αυτό ΣΚΑΝΔΑΛΟ του ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΛΠΙΔΑΣ για εργασία των Ελλήνων:


«Το τελευταίο διάστημα έχει προκύψει σοβαρότατο πρόβλημα με την ευρεία και αμφιλεγόμενη συμμετοχή Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) στο κοινοτικό πρόγραμμα «Κοινωφελούς Εργασίας» για την πρόσληψη ανέργων. Η συμμετοχή αυτή εγείρει σοβαρά ερωτηματικά για την....

Διασυρμός... Μέχρι και οι Ελβετοί κάνουν πρωτοσέλιδα τα σκάνδαλα της οικογένειας Παπανδρέου αλλά στην Ελλάδα κοιμόμαστε..!!

ΑΦΟΥ ΟΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΗΨΗ ΒΑΡΩΝΟΙ ΤΩΝ MEDIA ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.


Διαβάστε στην συνέχεια την μετάφραση του άρθρου και στα ελληνικά.
Απόλυτη επιβεβαίωση της αποκάλυψης μας για την Ελβετική εταιρεία του αδελφού του πρωθυπουργού, στο πρωτοσέλιδο της Ελβετικής εφημερίδας “LaLiberte”.(ανανεωμένο με την Αγγλική μετάφραση)

Με τον τίτλο “Ελληνική Σαλάτα” χαρακτηρίζει τις οικογενειακές business, συμπληρώνοντας και την τοποθεσία “δίπλα στην λίμνη”, με πηχαίο τίτλο και μεγάλη φωτογραφία του πρωθυπουργού.
Το εκτενές ρεπορτάζ αποδεικνύει την ακρίβεια των στοιχείων που αποκαλύψαμε, αλλά ανάγει σε μείζον θέμα ηθικής ταξης αυτές τις δραστηριότητες.
Μεγάλη η αναφορά στις αποκαλύψεις του Πάνου Καμμένου για τις business, παρότι η εφημερίδα είναι κεντροαριστερή, με νέα τρανταχτά στοιχεία.
Η εφημερίδα μάλιστα προχωρεί πολύ βαθύτερα μιλώντας για “αφή υπεξαίρεσης”(!!!) και άλλα που θα μεταφράσουμε στην συνέχεια.
Το δυναμικό “Sibilla” γράφει τα εξής μεταφράζοντας το άρθρο: