Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 14, 2011

Είχε καμμία σχέση η Φιλική Εταιρεία με τη Μασωνία...;

Ακολουθεί ένα αποκαλυπτικό κείμενο για τη Φιλική Εταιρεία και το κατά πόσο είχε σχέσεις με τη Μασωνία...
ΑΠΟ ΤΟ HELLAS-ORTHODOXY
Εμείς δεν το υιοθετούμε... και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γράψουμε σημαντικά στοιχεία για το θέμα

Russia Today: ‘Γιατί τα media δεν λένε τίποτα για τις βίαιες επιθέσεις των μαύρων κατά των λευκών στην Αμερική;’

Σχ. ΚΟ: Εάν στην σχέση θύματος – θύτη τα χρώματα ήταν ανάποδα, θα είχαν βουίξει τα mainstream ΜΜΕ παγκοσμίως, θα είχε σεισθεί ο τόπος. Ο αυτοκράτωρ ‘πολιτική ορθότητα’ όμως δεν σου επιτρέπει να μαθαίνεις τέτοια νέα και να κάνεις σκέψεις. Ο ‘ρατσιστής’ και ο ‘κακός’ είναι πάντα ο λευκός. Κατάλαβέ το επιτέλους και δες την επόμενη είδηση για το Dancing with the Stars και το παιδί που περιμένει η Μπιγιονσέ…. (Σημείωση: το πρόβλημα είναι η ύποπτη σιωπή. Η ανάλυση για το «ποιος φταίει» κλπ έρχεται μετά).
Russia Today:

Αποκάλυψη βόμβα που διαλύει τα ψεύδη για το νομοσχέδιο της “απελευθέρωσης” των ΤΑΞΙ και φανερώνει τις σκοπιμότητες.

Η θέση μας για το θέμα της περιβόητης “απελευθέρωσης” είναι ξεκάθαρη και την έχουμε αναλύσει εδώ: Η ανεξέλεγκτη απελευθέρωση των ΤΑΞΙ θα μετατρέψει τους Ελληνικούς δρόμους σε κόλαση.
Σήμερα όμως έχουμε μία αποκάλυψη που θα διαλύσει όλα τα επιχειρήματα αυτών που προσπαθούν να υποστηρίξουν την ορθότητα αυτού του τερατουργήματος.

ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΟΙ «ΕΥΠΑΘΕΙΣ» ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ! Οι υπόλοιποι, σκάστε και πληρώστε…


Νέα «κατορθώματα» της «ευπαθούς» κοινωνικής ομάδας των “Rom” είχαμε προ ημερών, αυτή τη φορά στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης!
Πιο συγκεκριμένα,....

Gloria Steinem: Πώς η CIA χρησιμοποίησε τον Φεμινισμό για την αποσταθεροποίηση της κοινωνίας


Του Henry Makow Ph.D. / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
«Στη δεκαετία του 1960, η ελίτ των media εφηύρε το δεύτερο κύμα φεμινισμού ως μέρος της ατζέντας της ελίτ για τη διάλυση του πολιτισμού και την δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας τάξης».
Από την στιγμή που έγραψα αυτές τις λέξεις την περασμένη εβδομάδα, έχω ανακαλύψει ότι πριν γίνει μια φεμινίστρια ηγέτης, η Gloria Steinem εργάστηκε για τη CIA, κατασκοπεύοντας μαρξιστές φοιτητές στην Ευρώπη και διαταράσσοντας τις συνεδριάσεις τους. Έγινε το αγαπημένο παιδί των μέσων ενημέρωσης λόγω των συνδέσεών της με τη CIA. Το MS Magazine, το οποίο επιμελήθηκε για πολλά χρόνια ήταν έμμεσα χρηματοδοτούμενο από τη CIA.
Η Steinem προσπάθησε να καταστείλει αυτές τις πληροφορίες, που ήρθαν στο φως τη δεκαετία του 1970 από μια ριζοσπαστική φεμινιστική ομάδα με το όνομα "Red Stockings" ("Κόκκινες Κάλτσες"). Το 1979, η Steinem και οι πανίσχυροι φίλοι της που ήταν συνδεδεμένοι με την CIA, Katharine Graham της Washington Post και ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ford, Franklin Thomas, εμπόδισαν τον εκδοτικό οίκο Random House από το να ....

Η τραγουδίστρια που έγινε μοναχή

Παρακολουθείστε τη συνέντευξη μιας τραγουδίστριας, η οποία αρνήθηκε τα εγκόσμια και τη ζωή που έκανε και ακολούθησε το Χριστό.

Η ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΑΙΓΛΗ ΤΗΣ ΔΕΘ ΚΑΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ


 
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου 
Μια φορά και έναν καιρό, ο Νικόλαος Γερμανός, ένας σπουδαίος επιστήμονας και πολιτικός (εξελέγη βουλευτής το 1915) με υψηλή μόρφωση και πατριωτικά ιδανικά, οραματίσθηκε την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Έτσι, σε μια Θεσσαλονίκη που προσπαθούσε να συνέλθει από την καταστροφική πυρκαγιά του 1917 και να απορροφήσει τα αμέτρητα πλήθη των προσφύγων που αναζητούσαν  μια καλύτερη μοίρα στη φτωχομάνα, εγκαινιάσθηκε στις 3 Οκτωβρίου 1926 η 1η ΔΕΘ.
Η ΔΕΘ είναι ο εκθεσιακός πυλώνας της χώρας που στηρίζει και προβάλλει την Ελληνική παραγωγή και την επιχειρηματικότητα. Η ΔΕΘ ανδρώθηκε μαζί με....

ΔΕΚΑ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙΣ


1. Γιατί έχεις αξιοπρέπεια. Δεν είσαι ζώο. Και δεν ανέχεσαι να σου φέρονται σαν τέτοιο. Είσαι άνθρωπος και απαιτείς σεβασμό. Δε θα ανεχθείς πια άλλα ψέμματα. Σε κοροϊδεύουν συνεχώς και σε φτύνουν στα μούτρα και αυτό δε θα το ανεχθείς άλλο.



2. Γιατί δε φοβάσαι να ζήσεις.  Ξέρεις ότι ο κόσμος δε....