Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19, 2011

Η "συνέπεια" του Πα.Σο.Κ..... Ψεύτες μια ζωή


20 Μαίου 2011 . Μόλις είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι  η Κυβέρνηση πρόκειται να προχωρήσει σε απολύσεις.
Εξαλος ο Ρέπας βγήκε στο κεντρικό δελτίο του mega και δήλωνε«Όσοι νομίζουν ότι θα έχουμε δημοσιονομικό αποτέλεσμα, αν διώξουμε ανθρώπους που εργάζονται 10-20 χρόνια στο Δημόσιο, είναι γελασμένοι. Δεν μας εξέλεξαν για αυτό το λόγο».
19 Σεπτεμβρίου 2011 ο Ρέπας σε ρόλο Ρομποκοπ στέλνει επιστολή στους υπουργούς και ζητά να προχωρήσουν αμέσως σε κατάργηση τμημάτων και σε μείωση 30% (όπως έλεγε και το σενάριο του ΟΟΣΑ) των οργανικών μονάδων.
Σε κάθε περίπτωση, ανοίγει και επισήμως η πόρτα για χιλιάδες απολύσεις και στον στενό δημόσιο τομέα, μέτρο που θα ανακοινωθεί όταν ο Βενιζέλος τελειώσει τις τηλεδιασκέψεις.
Και εμείς να θυμίσουμε στον Ρέπα 

Χριστοφόρου: Η επιστήμη φωτίζει το μεγαλείο του Θεού

http://www.pentapostagma.gr/2011/09/h_19.html

Είναι χρέος κάθε πατριώτη να δώσει το ΠΑΡΩΝ...

Αύριο το πρωϊ στις 9 έξω από το Ναυτοδικείο Πειραιά, συμπαραστεκόμαστε στους άνδρες της ΜΥΑ, στα βατράχια του Λιμενικού που μπήκαν στο στόχαστρο των γνωστών ανθελληνικών κέντρων και στέκονται ΑΔΙΚΑ στο εδώλειο των κατηγορουμένων.

 Μαζί μας παίρνουμε ΜΟΝΟ τις Ελληνικές ψυχές μας και Ελληνικές Σημαίες. Τέλος χαιρετίζουμε το κάλεσμα του Πανελληνίου Συνδέσμου Βατραχανθρώπων και καλούμε τους πάντες να ανταποκριθούν και ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ το κάλεσμα και να στηρίξουν με την παρουσία τους... 

Τρίτη 20/9 στις 9πμ Έξω από το Ναυτοδικείο Πειραιά, Λιμάνι Ζέας (πασαλιμάνι) Ακτή Μουτσόπουλου Τρύφωνα 66... 

Περικλής Γιαννόπουλος: Πιο επίκαιρος παρά ποτέ...

Ἡμεῖς οἱ Ἕλληνες, ἀγνοοῦμεν τὴν Ἑλλάδα καὶ τὸν Ἕλληνα, περισσότερον κάθε Κίνας κάθε Κινέζου. Φανταζόμεθα τὸν ἑαυτόν μας καὶ τὸν τόπον μας, ἀπὸ τὰ γράμματα ποὺ μᾶς στέλλουν οἱ Εὐρωπαῖοι, οἱ ὁποῖοι μᾶς ἀγνοοῦν ἐντελέστατα. Καὶ εἰς τὴν ἰδικήν μας ὑπνοβατικὴν κατάστασιν καὶ εἰς τὴν ἰδικὴν μας παραφροσύνην, προστίθενται καὶ αἱ εὐρωπαϊκαὶ ἐξωφρενικαὶ γνῶμαι καὶ συμβουλαὶ καὶ μᾶς ἀποτρελλαίνουν τελειωτικῶς, χαπτόμεναι ὅπῶς χάπτεται ἡ κάθε γνώμη τοῦ κάθε Δίτεριχ ἢ Μίντεριχ, τοῦ ὁποίου τοῦ καπνίζει νὰ μᾶς φωτίσῃ καὶ μᾶς συμβουλεύσῃ καὶ μᾶς βάλῃ νόμον εἰς τὸ σπίτι μας καὶ μᾶς ὁδηγήσῃ εἰς τὸν δρόμον μας, σὰν νὰ εἴμεθα ἐμεῖς στραβοὶ καὶ παραλυτικοί.....
.... Καὶ ὅσον ἀφορᾷ τοὺς Εὐρωπαίους τοὺς οἰουσδήποτε, ἔστω καὶ ἀκαδημαϊκούς, ἕνας Ἕλλην ἔχει τὸ θάρρος νὰ τοὺς εἰπῇ, ὅτι εἶναι ἀπρεπὲς καὶ ἀδικαιολόγητον, ἐνῷ τοιοῦτον βαθὺ ἐπιστημονικὸν πνεῦμα βασιλεύει εἰς τὴν Εὐρώπην, εἰς κάθε ζήτησιν, νὰ ἐφαρμόζονται εἰς τὴν ἑλληνικὴν ζήτησιν, κατ᾿ ἐξαίρεσιν μοναδικήν, τόσον παιδαριωδῶς ἐπιπόλαια συστήματα, καὶ νὰ ἐπιδεικνύεται τοιαύτη τόλμη πεποιθήσεως καὶ συμπερασμάτων, ἐπὶ πραγμάτων τόσον μακρυνῶν καὶ ἀγνώστων
(ἐφ. «Ἀκρόπολις», 11, 13-3-1903)

Τι άλλο πρέπει να πει η Γεωργαντά για να οδηγηθούν σε Ειδικό Δικαστήριο οι ΠαΣοΚογραικύλοι;

Πόσο γραικύλοι και ανθέλληνες μπορεί να είστε; Δικάζονται σήμερα 39 ΟΥΚαδες, την ώρα που η Πατρίδα οδηγείται σε πόλεμο... Ετοιμάστε τα φέρετρά σας ορισμένοι

Το δηλώνουμε ευθαρσώς...
Η Χώρα και η Πατρίδα είναι πάνω από όλα. Η Ελλάδα και οι Έλληνες είναι πάνω από όλα...
Όποιος δικαστείς τολμήσει να εισηγηθεί κατά των παλικαριών των ΟΥΚ και τα καταδικάσει θα δεχθεί την κατηγορία για εσχάτη προδοσία, τη στιγμή που η Ελλάδα είναι έτοιμη να μπει σε πόλεμο με τους μογγόλους.
Όποιος καταδικάσει τα Ελληνόπουλα, που χάρις σε αυτά, τα λαμόγια και οι νεοταξίτες "προοδεύουν " και αποδομούν την κοινωνία μας, θα συμμετέχουμε σε εκστρατεία δικαστική εναντίον τους..
Μέχρις Εσχάτων...

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και τα παιδία των ΟΥΚ το εξασφαλίζουν...
Αυτοί θα υπερασπιστούν την τιμή του Έθνους...
Κατηγορούμενοι για Εσχάτη Προδοσία όποιοι....

Και... τρανσέξουαλ σε σίριαλ του Μega...Πρέπει να πειστούν τα πρόβατα ότι η ανωμαλία είναι κάτι το φυσικό!

 Πλήρης κατάπτωση των ηθικών αξιών και προβολή στο όνομα του πολυπολιτισμού όλων των παρα φύση όντων από τα ΜΜΕ του κατεστημένου

Αφού πέτυχε το περσινό «πείραμα» με το γκέι ζευγάρι στην «Πολυκατοικία», το Mega και ο διευθύνων σύμβουλός του Ηλίας Τσίγκας πήραν την απόφαση να συμπεριλάβουν στη νέα οικογενειακή σειρά που ετοιμάζουν και μία τρανσέξουαλ! Στο καθημερινό σίριαλ «Βασιλιάδες», που θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Ιανουάριο, η Μίνα Ορφανού (που είναι τρανσέξουαλ και στην πραγματικότητα) θα δώσει σάρκα και οστά στη «Λίζα», αδελφή του κεντρικού ήρωα της ιστορίας Μάρκου Βασιλιά (Κώστας Κόκλας). Λεπτομέρεια; Η Λίζα γεννήθηκε αγόρι.

Το στόρι θέλει μάλιστα να την ερωτεύεται ο Αιμίλιος Κανελλόπουλος (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης), που κρατάει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο χαρακτήρας αποτελεί κόπια του...

Ξεκίνησε η γεώτρηση! - Έτοιμοι για όλα Κύπριοι, Ισραηλινοί και η Π.Α. (upd)


Πάντως κάποιοι Άγιοι έχουν προειδοποιήσει...

Συγκλονιστικό απόσπασμα προφητείας του Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπεδινού για τις μέρες που ζούμε




Μια μεγάλη στιγμή για τον Ελληνισμό(καλά χαλαρώστε λίγο....Κόψτε κάτι...): Το γεωτρύπανο της αμερικανικής εταιρείας Noble Εnergy, ενεργώντας για λογαριασμό της Κυπριακής Δημοκρατίας, άρχισε το μακρύ ταξίδι του στα έγκατα της Ανατολικής Μεσογείου, σηματοδοτώντας την ουσιαστική έναρξη των ερευνών για εντοπισμό φυσικού αερίου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στην πλατφόρμα μεταφέρθηκαν το περασμένο Σάββατο από την Χάιφα καύσιμα και διάφορα άλλα υλικά για σκοπούς λειτουργίας του τρυπανιού. Επάνω το σκάφος βρίσκονται άνδρες των ισραηλινών ειδικών δυνάμεων, ενώ μια ομάδα ειδικών δυνάμεων της Εθνροφρουράς είναι έτοιμη να....

ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

Για άλλη μια φορά  η κυβέρνηση με την απειλή των αγροτοδικείων προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους αγρότες για να αποδεχτούν αδιαμαρτύρητα  και με σκυμμένο το κεφάλι,  την αντιαγροτική  πολιτική της ΚΑΠ. Μια πολιτική  που καταστρέφει την αγροτική οικονομία της χώρας, χρεοκοπεί τους αγρότες , ερημώνει την ύπαιθρο. Την Παρασκευή 16 Δεκέμβρη 2011 περίπου 20 αγρότες   καλούνται να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου    με την κατηγορία  ότι στους πρόσφατους αγροτικούς αγώνες  προκάλεσαν  παρακώληση  συγκοινωνιών !!! στο μπλόκο του Ορμενίου.   
Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι τα ..

Ο ΑΝΤ-1 λογόκρινε τις καταγγελίες της Γεωργαντά, για τις κομπίνες του ΕΛΣΤΑΤ!


 Κρίμα που δεν υπάρχει ο "μαχητής" Σόμπολος στη ΕΣΗΕΑ, για να λογοδοτήσει η δημοσιογράφος Αντωνοπούλου, που έπνιξε την σημαντικότερη είδηση . Ποια? Την αιτία της επικείμενης χρεωκοπίας, πολύ πριν βγει στην δημοσιότητα από την κυβέρνηση. Το πρώην μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής Ζωή Γεωργαντά ,όπως είπε στο MEGA Σαββατοκύριακο, σε ωριαία συνέντευξή της στην Αντωνοπούλου του ΑΝΤΕΝΝΑ, (τον περασμένο Νοέμβριο) είχε...

Αλεξάντερ Κονίτσιν: Ένας πρέσβης με... παντελόνια.

 Θυμηθείτε και το άρθρο για την κατάσταση της νεοταξικής Σερβίας

Ποιά είναι η σημερινή Σερβία....;

Την πλήρη στροφή της Ρωσίας στα ζητήματα των Βαλκανίων, εξέφρασε με το δικό  του σαφή, κάθετο και παλικαρίσιο λόγο, ο Πρέσβης της Ρωσίας, Αλεξάντερ Κοντίτσιν.

Μιλώντας στην Διάσκεψη για την Ασφάλεια  που έγινε στο Βελιγράδι στις 14 με 16 Σεπτεμβρίου, ο Πρέσβης της Ρωσίας, κυριολεκτικά «ξεφτίλισε» τους παριστάμενους «Σέρβους» πολιτικούς και διπλωμάτες του νεοταξίτη πρωθυπουργού Μπόρις Τάντιτς, αναφωνώντας από το βήμα: «Υπάρχει κανένας Σέρβος σε αυτόν τον χώρο;»

«Έχω την αίσθηση ότι....

Απίστευτη φάρσα της "Ελληνοφρένειας", στο Υπουργείο Παιδείας!

Έτσι απειλεί το ΠΑΣΟΚ και το Υπουργείο Παιδείας....
Φανταστείτε να ήταν αληθινό περιστατικό... Νόμος Σιωπής από το νεοταξικό Υπουργείο της Αννούλας Bilderberg

Άγνωστες μορφές του Ελληνισμού: Αγαθοκλής – η εκστρατεία στην Καρχηδόνα


Την 14η Αυγούστου του 310 π.Χ., το λιμάνι και η πόλη των Συρακουσών είναι αποκλεισμένα από ισχυρές Καρχηδονιακές δυνάμεις από γη και θάλασσα. Η πείνα και η απελπισία σκεπάζουν σαν μαύρο πέπλο την αρχόντισσα της Σικελίας. Οι στρατιώτες φυλάνε μέρα και νύχτα τα 32 χιλιομέτρων θεόρατα τείχη που κυκλώνουν την πόλη σαν τεράστιο φίδι. Οι κάτοικοι κοιμούνται και ξυπνούν με μια και μόνο έγνοια: πότε θα σπάσει η Καρχηδονιακή πολιορκία και θα έρθουν τα πλοία που θα φέρουν το πολυπόθητο σιτάρι.
Ένας άνθρωπος όμως, μένει ξάγρυπνος και καταστρώνει σχέδια για το πως θα αντιστρέψει την κατάσταση. Αυτός είναι ο ηγέτης της πόλης, ο Αγαθοκλής. Το σχέδιο που καταστρώνει...

Πρέπει να στηθούν κρεμάλες τώρα...ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ – ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΤΟ ΔΝΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009!


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/09/0-59388600-1316411241.jpg?w=403&h=190Γι’ αυτό ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ και τ. υπάλληλος του ΔΝΤ έκανε μήνυση στον αντιπρόεδρο της αρχής Λογοθέτη για …υποκλοπή ηλεκτρονικών μηνυμάτων! ΔΙΟΤΙ ΤΟ MAIL που δημοσιεύει η Ελευθεροτυπία είναι το ντοκουμέντο όχι μόνο για ειδικό δικαστήριο αλλά για άμεση πτώση της κυβέρνησης.
Την ύπαρξη του και τους λόγους δίωξης του Λογοθέτη είχε αποκαλυφθεί προ πολλού:

Πόλεμος με μηνύσεις και spam στους θαρραλεους της ΕΛΣΤΑΤ. Ο διορισμένος πρόεδρος, τ. στέλεχος του ΔΝΤ κατηγορεί τον ευπατρίδη Νίκο Λογοθέτη για …υποκλοπή (!!) και εκείνος απαντά με μήνυση κατά αυτών που μαγείρεψαν το έλλειμμα!

ΝΕΑ ΧΥΔΑΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΓΡΑΙΚΥΛΟΥ ΨΑΡΙΑΝΟΥ: ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΙΕΡΕΩΝ!

Ο ελεεινός και τρισάθλιος χριστιανομάχος, συνεχίζει να λυσσάει εναντίον της ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ζητώντας - μετά την κατάργηση των σχολικών αγιασμών - και αυτή των στρατιωτικών ιερέων! Θαυμάστε το γιουσουφάκι, σε ερώτησή του στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας: