Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 27, 2011

Το "δηλητήριο" του ...Ανδρεϊσμού, σκότωσε την Ελλάδα.!



Οι ακάλυπτες αρχικά και μετέπειτα με δανεικά καλυμμένες επιταγές του λαοπλάνου πολιτικάντη Ανδρέα Παπανδρέου είχαν ημερομηνία λήξεως.
Αυτό το γνώριζαν όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι Έλληνες, πλην εκείνων που ελέω Pasok - εν μια νυκτί - κοιμήθηκαν ...λούμπεν και ξυπνήσαν ...άρχοντες.!
Δεν πρόκειται βεβαίως περί Φθινοπωρινής "Ανδρεϊκής" τυμβωρυχίας, αλλά θα είναι ίσως η πρώτη φορά που θα πω, ας μην τον συγχωρέσει ο Θεός.!
Είθισται ο Θεός να συγχωρεί μόνον εκείνους που ζητάνε ταπεινά συγνώμη, αλλά ο καθ' ου, φρόντισε μέχρι και την τελευταία στιγμή της ζωής του να παραμείνει ένα αμετανόητο, αισχρό και σιχαμερό ανθρωποειδές.
Ζητώ συγνώμη απ' τον εαυτό μου κι' απ' όλους εσάς, αλλά δυστυχώς, δεν μπορώ να ξεχάσω.
Πιστέψτε με δε, πως δεν μπορώ να κάνω και διαφορετικά.
Θυμάμαι τις....

Να ποιοί ήταν οι προδότες του Έθνους: ΕΑΜιτες συνεργάτες των σφαγέων Τσάμηδων εναντίον των πατριωτών του ΕΔΕΣ




ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ. ΟΠΩΣ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΗΣ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΕΑΜ, ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ. ΟΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ...

Αίσχος: Έδωσαν το ΣΕΦ στους μουσουλμάνους για προσευχή, αλλά ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ στους Βορειοηπειρώτες!


“…Αγαπητοί συμπατριώτες μας έχουν ισοπεδώσει. Αυτά δεν τα τόλμησε ούτε ο Χότζας. Γι’ αυτόν και πολλούς άλλους λόγους θα πρέπει να στείλουμε ένα βροντερό μήνυμα στο καθεστώς του Μπερίσα. Όποιος δεν συμμετέχει σε αυτήν την καθοριστική για το μέλλον μας προσπάθεια, ας το έχει βάρος στην συνείδησή του πως προτίμησε την πολυθρόνα και πούλησε την πατρίδα του.”
Μαίανδρος Γιάννενα - Μήνυμα:

Ο αστυνομικός που συνέλαβε τους Ισραηλινούς πράκτορες λίγο μετά τις επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους σπάει την σιωπή του!


Ο αστυνόμος του New Jersey υπεύθυνος για την σύλληψη των 5 Ισραηλινών που βιντεοσκοπούσαν και γιόρταζαν την ώρα που οι Δίδυμοι Πύργοι καιγόταν, έσπασε την σιωπή του και συμφώνησε να δώσει μια αποκλειστική συνέντευξη στο American Free Press στις 16 Σεπτεμβρίου.

Καθώς οι αναγνώστες του AFP, είναι αναμφισβήτητα ενήμεροι, αυτοί είναι οι ίδιοι Ισραηλινοί που εργάζοταν υπο την διεύθυνση της Urban Moving Systems, μια εταιρεία καθρέπτης της Mossad στο επίκεντρο της Ισραηλινής συμμετοχής στις επιθέσεις της 11/9.
Ο αρχιφύλακς Scott DeCarlo δεν έχει μιλήσει ποτέ στα ΜΜΕ σχετικά με τις λεπτομέρειες της ημέρας εκείνης εκτός απο....

Έχει ξεπεράσει κάθε όριο γελοιότητος ο Βαρθολομαίος... Τώρα προσεύχεται μέχι με λοιπούς θρησκευτικούς ηγέτες, μπροστά σε μια γυάλινη σφαίρα, υπερ του υπέρτατου Όν(βλέπε ΜΑΤΣ)

 Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, προσεύχεται μαζί με ηγέτες άλλων δογμάτων μπροστά σε μια κρυστάλλινη σφαίρα (ειδώλιο της Γαίας) στο υπέρτατο Όν! Η Πανθρησκεία φαίνεται ότι βρίσκει πρόσφορο έδαφος.
Η Νέα Τάξη έχει δικό της ιερατείο, με αρχιερείς τα αφεντικά της, και ιερείς και διακόνους τους πολιτικούς που ανακάλυψαν ότι τα πάθη τους καλύπτονται καλύτερα από τους Νεοταξίτες. Τι θα γίνει όμως με το θρησκευτικό αίσθημα των λαών;
Απλούστατα ενεργοποιήθηκε το πρότυπο της κοινής λατρείας του Μ.Α.Τ.Σ. (μεγάλου αρχιτέκτονα του σύμπαντος, κατά τους τέκτονες), για να διαμορφωθεί το εσχατολογικό κατασκεύασμα της Πανθρησκείας.
Η πολιτική βουλιμία των Νεοταξιτών για παγκόσμια επικράτηση και αχαλίνωτη ισχύ, βρήκε μιμητή στο θρησκευτικό πεδίο το Βατικανό, που...

Οι "νταβατζήδες" χρεοκοπούν αλλά συνεχίζουν να υπάρχουν λόγω... ενημέρωσης-προπαγάνδας


Βίντεο απόλαυση... Η στιγμή που ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Όθωνας, γίνεται "ομελέτα"...

Σε απόσταση 30 μιλίων από την εξέδρα γεώτρησης το "Πίρι Ρέις" και πλησιάζει


Σε απόσταση μόλις 30 μιλίων από την κυπριακή εξέδρα γεώτρησης της Noble Εnergy, στο "Οικόπεδο 12" της ανατολικής Μεσογείου έφτασε πριν από λίγο το τουρκικό ερευνητικό σκάφος "Πίρι Ρέις" συνοδευόμενο από μια κορβέτα Α69, μία πυραυλάκατο Kilic και ένα υποβρύχιο.
H κατεύθυνση που πλησιάζει είναι δυτικά-βορειοδυτικά και πλέον η κατάσταση αλλάζει προς το χειρότερο: Αν πλησιάσει σε απόσταση μικρότερη των 5 ν.μ. από τον στόχο τους θα πληγούν από τους Ισραηλινούς, είναι βέβαιο.
Η εκτίμηση είναι ότι...

Η "Νέα Τάξη" και η "Πανθρησκεία" συνεχίζουν την προπαγάναδα τους... Το BBC αφαίρεσε τους όρους ‘προ Χριστού’ και ‘μετά Χριστόν’!






Για «παράλογη πολιτική ορθότητα» κατηγορείται το BBC, μετά την αφαίρεση από το λεξιλόγιό του, των όρων προ Χριστού (π.Χ.) και μετά Χριστόν (μ.Χ.), προκειμένου να «μην προσβληθούν οι μη χριστιανοί».
Το κανάλι έχει αντικαστήσει το γνωστό μ.Χ. (Anno Domini στα αγγλικά) και το π. Χ. με τους ασαφείς όρους Κοινή Εποχή (Common Era) και Προ Κοινής Εποχής (Before Common Era).
Μερικές από τις πιο δημοφιλείς εκπομπές του BBC, όπως το ‘University Challenge, που παρουσιάζει ο Jeremy Paxman και το ‘In Our Time του Radio 4, με τον Melvyn Bragg, είναι δύο από τα πολλά προγράμματα που χρησιμοποιούν τις νέες περιγραφές.
Το τμήμα θρησκευτικών και ηθικής του BBC, λέει ότι οι αλλαγές είναι αναγκαίες για να αποφευχθεί η προσβολή των μη χριστιανών.
«Tο BBC έχει δεσμευτεί να....

Αυτός είναι "τίτλος" που θα έπρεπε να συνοδεύει κάθε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Πρώτος και καλύτερος ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, Βασίλη Έξαρχος...

Άμα έχουν "κέφια" οι πολίτες....

Συγχαρητήρια στο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής... ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: "ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ"!

Σε αντίθεση με τους περισσότερους γραικύλους που κάνουν λόγο για "πολυφυλετικό" Βυζάντιο και για ψευτοελληνική κυριαρχία, αυτός έχει το σθένος και υπερασπίζεται την Ελληνικότητα του Βυζαντίου και την Ορθοδοξία...
Διαβάστε στο φίλο μας Hellas-Orthodoxy και το δικό του σχολιασμό στο γεγονός...