Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 08, 2011

ΒΑΖΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ...ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ-ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!


Με βάση το νέο νομοσχέδιο, το αφορολόγητο διαμορφώνεται ως εξής:

- έγγαμος με 1 παιδί έχει αφορολόγητο πλέον 7.000 ευρώ, ενώ είχε 10.000

- έγγαμος με 2 παιδιά έχει αφορολόγητο πλέον 9.000 ευρώ, ενώ είχε 12.000.

- έγγαμος με 3 παιδιά έχει αφορολόγητο πλέον 12.000 ευρώ, ενώ είχε 20.500

- έγγαμος με 4 παιδιά έχει αφορολόγητο πλέον 15.000 ευρώ, ενώ είχε 23.000
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΠΩΣ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ!

Αυτό είναι το ανθελληνικό σχέδιο των ολετήρων του Πασοκ: Να φορολογήσουν ακόμα και την...ύπαρξη παιδών σε κάθε οικογένεια, μετά τα χαράτσια στα ακίνητα!

Την ίδια ώρα,

Στην ουρά για ένα πιάτο φαγητό. Η κατάντια που μόλις ξεκίνησε...


…κύριε Μόσιαλε, μην κάνετε μισές δουλειές. Τολμήστε. Δεν μπορεί η εκκλησία να παίρνει τους πιστούς από τον θείο δρόμο του Γιώργου Παπανδρέου. Καταργήστε αμέσως τα συσσίτια του προσηλυτισμού και να τα μεταφέρετε άμεσα στο Καστρί. Είναι δεδομένο ότι θα βρεθούν αρκετοί χορηγοί…

Ανέχεια, οικονομική εξαθλίωση, σημάδια κοινωνικής παρακμής. Συμπολίτες μας , άνθρωποι της διπλανής πόρτας που πριν από λίγους μόλις μήνες η ζωή τους ήταν εντελώς διαφορετική τώρα πια μπορεί να…

Κόβεται η μετάδοση της Θείας Λειτουργίας α πό την ΕΡΤ. Πλέον ο λαός υποχρεούται να πισ τεύει μόνο στον Παπανδρέου.

Κόβεται η Θεία Λειτουργία από την ΕΡΤΗ κυβέρνηση του Ακενατόν – Μπαφομέτ – Αδεδύ ξαναχτύπησε. Πλέον ως επίσημη θρησκεία θα αναγνωρίζεται ο Λεφταυπαρχισμός και κάθε απόπειρα προσυλητισμού σε αιρέσεις όπως κοινοτισμός, πατριωτισμός, συριζαισμός κλπ θα διώκεται ποινικά.
Ύστερα από κυβερνητική απόφαση σταματά η μετάδοση της Θείας Λειτουργίας από την ΕΡΤ…

Νωρίτερα είχε προηγηθεί το...

Νικολάκη: Όλοι έχουν την τιμή τους... εσένα πόσο πάει;

Το θέμα με την υπάλληλο του Βενιζέλου που κάνει ότι γουστάρει στο Υπουργείο και ανέβηκε μέσα σε 10 μέρες 4 μισθολογικά κλιμάκια ο "ανεξάρτητος" Νικολάκης το έπαιξε έστω και χωρίς να αναφέρει ότι το είδε στο kolotoubes.blogspot.com το άλλο όμως με το ακίνητο της πεθεράς του Αντρίκου που το νοίκιασε το ΤΤ με συνοπτικές διαδικασίες το έκανε γαργάρα παρότι στο ραδιόφωνο είχε πει ότι θα κάνει "ρεπορτάζ" στη  Real... έτσι είναι Νικολάκη:

Όλοι έχουν την τιμή τους... 
εσένα πόσο πάει;
 

Σε τοκογλύφους παραδίδουμε τις ζωές μας...


Η ιστορία που θα σας αφηγηθώ είναι πέρα για πέρα αληθινή. Αφορά ένα πολίτη, ο οποίος ζει μεν στο εξωτερικό, αλλά εργάζεται για εταιρεία που έχει έδρα την Αθήνα. Άρα, έχει τον ίδιο πόνο όπως όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες, και επηρεάζεται το ίδιο -ίσως και χειρότερα- αφού η μείωση των μισθών στην Ελλάδα κτύπησε άγρια και τον δικό του. Σημειώστε ότι στη χώρα που ζει, το ενοίκιο ενός μικρού διαμερίσματος σε μία μέτρια γειτονιά -γύρω στα 75 τετραγωνικά μέτρα- αγγίζει τις 2000 ευρώ. Άρα, οι απώλειες του είναι ακόμα μεγαλύτερες.
Τις καλές εποχές, όταν δηλαδή ο μισθός του ήταν αρκετά υψηλός, επιχείρησε και αγόρασε στην Αθήνα και σε ενα νησί, ένα διαμέρισμα 80 τετραγωνικών και ένα μικρό σπιτάκι 55 τετραγωνικών, αντίστοιχα. Τα αγόρασε, βέβαια, παίρνοντας δάνεια, αφού....

Οι Έλληνες και οι Άλλοι


Πολλοί ευρωπαϊκοί λαοί ζουν με την ψευδαίσθηση ότι το ελληνικό πρόβλημα δεν τους αφορά. Πιστεύουν ότι αυτοί οι οργανωμένοι, λογικοί, νομοταγείς πολίτες δεν έχουν να φοβούνται τίποτε εφόσον παραμένουν εργατικοί, νομοταγείς και προσγειωμένοι στην πραγματικότητά τους.  Η ροπή προς τον ορθολογισμό και η αφελής άγνοια που τους χαρακτηρίζουν συμμαχούν με τη σχετική ασφάλεια των βορείων οικονομιών προς την κατεύθυνση αυτή.  
Όμως, η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα και οι Ελληνες, μαζί με....

Μπράβο στους μάγκες Έλληνες διεθνείς...

ΓΚΟΛ... ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΚΡΟΑΤΕΣ...

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ! ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΕΧΘΕΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟ ΚΛΕΦΤΗ...



ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΘΕΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΠΙΔΟΞΟ ΑΛΒΑΝΟ ΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΦΥΛΑΓΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΟΝΑΖΙ ΜΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. 

ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΞΙΑ Ο ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΞΗΝΤΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΚΙΝΧΕΝΤ... ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΡΧΙΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΒΑΣΙΝΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ....