Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 17, 2011

Επίδειξη δύναμης της ΠΑ προς κάθε ενδιαφερόμενο...

Με μια εντυπωσίακή αεροπορική προσβολή του αεροδρομίου στον Άραξο τίμησαν οι χειριστές της 335Μ  - της παλαιότερης εν ενεργεία Μοίρας της ΠΑ - τα 70 συνεχή χρόνια λειτουργίας της Μοίρας σε τελετή που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στην ΑΒ  Αράξου.
Σε μια περίοδο όπου καθημερινά η ΠΑ δίνει το παρών στο Αιγαίο, με τους Τούρκους να έχουν ξεκινήσει πάλι να επιζητούν εμπλοκές με τα ελληνικά μαχητικά και την περιοχή της Ν.Α. Μεσογείου να βρίσκεται σε μια περίοδο αστάθειας, εξαιτίας των τουρκικών απειλών, η 335Μ δίνει το μήνυμα εκ μέρους και όλης της ΠΑ πως και έτοιμη είναι αλλά και ισχυρή για να αποτρέψει στην γένεσή της απόπειρα εναντίον του ελληνισμού. Σε μια χρονική στιγμή που όλοι μιλούν για την αναποτελεσματικότητα της δημόσιας διοίκησης, του κράτους γενικότερα, η ΠΑ είναι εδώ για να υπενθυμίσει σε αυτούς που ονειρεύονται εξαιτίας αυτής της κατάστασης τη δημιουργία τετελεσμένων γεγονότων, ότι «πλανώνται πλάνην οικτράν».
Image
Aπό το χώρο της εκδήλωσης έξω από το υπόστεγο συντήρησης της Μοίρας. Διακρίνεται το επετειακά βαμμένο Α-7E «Τίγρης» © Γιάννης Ρηγόπουλος
Υπάρχουν κάποια στεγανά που η κρίση –κρίση εθνικής αυτοπεποίθησης κύρια- δεν έχει εισχωρήσει, και δεν πρόκειται να εισχωρήσει γιατί απλά αυτό είναι αδιανόητο και δεν συνιστά εναλλακτική.
Αυτό ήταν και το πνεύμα της ομιλίας του παλαίμαχου της Αεροπορίας ο Αντιπτέραρχου Γεώργιου  Πλειώνη 91 ετών σήμερα, ο οποίος με μια δήλωσή του....

Κάποιοι έχουν τα μπαλάκια και τα βάζουν με τους "νταβατζήδες" κατονομάζοντάς τους....

Μη περιμένετε να ακούσετε τον Καρατζαφέρη και τον Σαμαρά....
Άλλος είναι ο μάγκας αρχηγός πολιτικού κόμματος...

Η ιστορία του μεταπολιτευτικού συστήματος σε 10 λεπτά

Θράκη: Είσοδος ελεύθερη για τους πράκτορες της ΜΙΤ

  • Παιχνίδια κατασκόπων στη Θράκη…
  • Ένα Ελληνικό στρατόπεδο, γίνεται στόχος της ΜΙΤ
  • Η πολιτική ανεπάρκεια οδηγεί σε εθνικά εγκλήματα και έκθεση της Θράκης σε σοβαρότατους κινδύνους

Κάτι που είναι γνωστό, και «λογικό», σε όσους ασχολούνται με την ασφάλεια της χώρας, αποκαλύπτει ο έγκριτος δημοσιογράφος Μάνος Ηλιάδης, μέσω της στήλης του στην εφημερίδα «Κόσμος του Επενδυτή».
Δίνει ενδιαφέροντα στοιχεία για τα παιχνίδια κατασκόπων που λαμβάνουν χώρα στη Δυτική Θράκη, με πρωταγωνιστές τους Τούρκους και τους στρατολογημένους πράκτορές τους εντός της μειονότητας.
Το ερώτημα είναι αν η πολιτική ηγεσία έχει πραγματική αντίληψη της κατάστασης ή αν κινείται ακόμα σε «χορευτικούς» ρυθμούς παλαιότερων εποχών και σε ψευδαισθήσεις στην εξωτερική πολιτική, άβουλη να αντιδράσει.
Σε εξέλιξη μία άνευ προηγουμένου κατασκοπευτική δραστηριότητα των Τούρκων, πέρα από την πολυμέτωπη και άρτια οργανωμένη πολιτική «τουρκοποίησης» της περιοχής.


Αν υπάρχει μία περιοχή στην οποία η εθνική κυριαρχία εμφανίζει ορατή έκπτωση, μεγαλύτερη ακόμη και από την απώλεια του ελέγχου των δημοσιονομικών της χώρας από την κυβέρνηση, αυτή είναι χωρίς αμφιβολία η Θράκη, όπου –πέραν των κατοίκων της περιοχής- αξιωματικοί του στρατού, οι αρχές Ασφαλείας και στελέχη της ΕΥΠ παραδέχονται ότι η κατάσταση είναι πλέον εκτός ελέγχου, λόγω της όλ και κλιμακούμενης υπονομευτικής δράσης των Τούρκων.
  • Γράφει ο Μάνος Ηλιάδης
Η ζωτική αυτή περιοχή της χώρας, χωρίς ίχνος υπερβολής, αντιμετωπίζει μία....

Η διαχρονική συνέχεια του Ελληνισμού... “…Οι Βυζαντινοί λόγιοι χωρίζουν τον κόσμο σε Έλληνες και βαρβάρους.”


«Το όνομα Έλλην αρχίζει να ξαναπαίρνει το διπλό του πολιτιστικό και εθνολογικό περιεχόμενο. Έλλην είναι όποιος μετέχει ελληνικής παιδείας και έχει ελληνική καταγωγή. Για άλλη μια φορά οι Βυζαντινοί λόγιοι χωρίζουν τον κόσμο σε Έλληνες και βαρβάρους. Η Άννα Κομνηνή, που σεμνύνεται για τις ελληνικές της σπουδές και για το ότι είχε μελετήσει τους πλατωνικούς διαλόγους και τα έργα του Αριστοτέλη, και θεωρεί αμόρφωτο και βάρβαρο κάθε άμοιρο ελληνικής παιδείας, μιλώντας για την σχολή της Κωνσταντινούπολης που ίδρυσε ο Αλέξιος Κομνηνός γράφει: «Και έστιν ιδείν και Λατίνον ενταύθα παιδοτριβούμενον και Σκύθην ελληνίζοντα και Ρωμαίον τα των Ελλήνων συγγράμματα μεταχειριζόμενον και τον αγράμματον Έλληνα ορθώς ελληνίζοντα».
Για τον Νικήτα Χωνιάτη οι Ρωμαίοι υπήκοοι της Αυτοκρατορίας είναι Έλληνες. Έτσι,

Πως το "περιούσιο" Χόλιγουντ προπαγνδίζει ενάντια στις "λευκές"-χριστιανικές κοινωνίες, εγείροντας φυλετικά ζητήματα με ανακρίβειες και ψέματα..

Θυμηθείτε και την Εβραία Γερουσιαστή Wasserman που καλούσε σε "πόλεμο κατά των λευκών...."

‘Ενωθείτε ενάντια στους λευκούς’, λέει η Εβραΐα Αμερικανίδα Γερουσιαστής Wasserman-Schultz

 

Τον περασμένο Μάρτιο μία φρικτή υπόθεση ήρθε στο φως της επικαιρότητας. Στη πόλη Cleveland του Texas, ένα 11χρονο κορίτσι, λατινοαμερικανικής καταγωγής, βιάστηκε από 14 άνδρες. Η ηλικία των κατηγορούμενων κυμαίνεται μεταξύ 14 και 26 ετών. Συμμέτοχοι σε όλη αυτή τη φρίκη ήταν άλλοι 5 ανήλικοι. Και οι 19 ήταν μαύροι / Αφροαμερικάνοι. Πολλοί από τους δράστες είχαν παρελθόν με ναρκωτικά, ληστείες και όπλα. Το κορίτσι κακοποιήθηκε τουλάχιστον πέντε φορές, από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως τις αρχές του Δεκέμβρη. Οι Αρχές ξεκίνησαν τις έρευνες, όταν ένας φίλος του κοριτσιού, μίλησε σε μια καθηγήτρια για ένα βίντεο που έδειχνε το βιασμό της σε ένα εγκαταλελειμμένο εγκαταλειμμένο τροχόσπιτο. Ο πατέρας του κοριτσιού λέει ότι το παιδί του δεν πρόκειται ποτέ να το ξεπεράσει. Η υπόθεση προκάλεσε οργή και φυλετικές εντάσεις στην περιοχή, μεταξύ....

Οι Ελληνόψυχοι της Μακεδονίας στην Ξάνθη... Βίντεο

Αυτό είναι το γραικυλοΠΑΣΟΚ.. Δίνουν "στέγη" σε αλβανούς-"συντρόφους" που πρσφεύγουν στα δικαστηρία κατά της Ελλάδας...

10/9/2011. Εσωκομματικές εκλογές του ΣΚ Αλβανίας στην Αθήνα

Φωτογραφίες χωρίς σχόλια.
Να υπενθυμίσουμε μόνο ότι πρίν απο ένα χρόνο, το κόμμα αυτό είχε προσφύγει στο Αλβανικό Συνταγματικό Δικαστήριο  για να ακυρώσει τη συμφωνία Ελλάδος – Αλβανίας για τα θαλάσσια σύνορα. Η συμφωνία αυτή ήταν στρατηγικής σημασίας για την Ελλάδα και όπως όλα δείχνουν οι Αλβανοί, μάλλον το συντροφικό κόμμα του ΠΑΣΟΚ,  έκανε το χατίρι των Τούρκων που....

Η "ατζέντα" του Soros για τα Σκόπια και οι 'σοριανοί ηγέτες' της Αν.Ευρώπης...


Ο Μπράνκο Τσερβενκόφσκι με περιέγραψε κάποτε ως άπατρι πολιτικό άνδρα. "Τα κράτη έχουν συμφέροντα, αλλά όχι αρχές", είπε. "Εσείς έχετε αρχές αλλά όχι συμφέροντα." Μου αρέσει αυτή η διατύπωση και προσπαθώ να ανταποκριθώ σε αυτήν. Ο κόσμος χρειάζεται απελπισμένα απάτριδες πολιτικούς - τάδε έφη Τζορτζ Σόρος.
Τα Σκόπια ζουν ενδιαφέρουσες ημέρες, με αρκετούς δημοσιογράφους να διαδίδουν "αντιμακεδονική" ρητορική, με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να ηγούνται διαδηλώσεων απαιτώντας νέες εκλογές άμεσα, και με ΕΕ και ΝΑΤΟ να απορρίπτουν την ένταξη των Σκοπίων έως ότου πάψουν να φέρονται σαν κακομαθημένα παλιόπαιδα και προβούν στην αλλαγή της ονομασίας τους, όπως συμφώνησαν να πράξουν πριν δύο δεκαετίες περίπου. Πού κολλάει ο Τζορτζ Σόρος σε όλα αυτά; ....

Πως οι Εβραίοι μας διαιρούν και μας υπονομεύουν εθνικά

Ο Μπόμπολας, τα απορρίματα και η Ελλάδα που ανήκει στους Έλληνες (φίλους των Γερμανών)



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτοιμος ο Μπόμπολας να αναλάβει την συγκομιδή των σκουπιδιών

Η αποκάλυψη που φέρνει το planet-greece στο φως της δημοσιότητας βασίζεται σε μαρτυρίες ανθρώπων που εργάζονται στον Μπόμπολα, συνεπώς δύσκολα μπορεί να διαψευστεί. Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα μας μετέφεραν εργαζόμενοι στον “Εθνικό Μεγαλοεργολάβο”, ο Γιώργος Μπόμπολας έχει ήδη παραλάβει…
μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων – απορριμματοφόρων και δηλώνει έτοιμος να αναλάβει το έργο της αποκομιδής των σκουπιδιών – εργολαβία από τους δρόμους της Αθήνας. Και πριν βιαστούν κάποιοι να ...