Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 20, 2011

Η επιστολή Βενιζέλου αποκαλύπτει το έγκλημα κατά της κοινωνίας


Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί ο… καθηγητής, αντιπρόεδρος και τσάρος της οικονομίας κ. Βενιζέλος δεν ήθελε να δημοσιοποιήσει την επιστολή του προς την Κ. Λαγκάρντ στις 27 Σεπτεμβρίου. Είναι η επιστολή που του είχε ζητηθεί (μαζί μ’ αυτή του πρωθυπουργού) ως προϋπόθεση να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων η τρόικα η οποία είχε φύγει από την Αθήνα. Τότε θυμίζουμε ο κ. Βενιζέλος επέμενε ότι δεν υπάρχει θέμα με την τρόικα, ότι ήταν προγραμματισμένη να φύγει και να ξαναγυρίσει. Λίγο μετά βέβαια μετέβη στις ΗΠΑ κι έπεσε γονατιστός ζητώντας την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.
Εν πάση περιπτώσει η επιστολή που δόθηκε στην δημοσιότητα αποκαλύπτει με τον πλέον κυνικό τρόπο ότι ο κ. Βενιζέλος εγκληματεί κατά του ελληνικού λαού, διαλύει μια ολόκληρη κοινωνία και φυσικά διαλύει και το κόμμα του.
Κατ’ αρχάς να ξεκινήσουμε με τα χαριτωμένα. Ο κ. Βενιζέλος υπογράφει στο τέλος, όχι ως υπουργός ή αντιπρόεδρος αλλά ως… professor. Δεν παίζεται ο άνθρωπος, νόμιζε άραγε ότι....

Έκτακτο...Παραιτείται ο ΓΑΠ

Έρχονται εκλογές...Διαβάστε τις δηλώσεις του...

Έλληνας, το πειραματόζωο της Νέας Τάξης! Les Grecs..

Μη χαίρεστε νεοταξίτες....
"Ο Έλληνας την σκλαβιά δεν την αντέχει...."

Μεγάλη κότα η Βασούλα....

Κοοο....κοοοοοοο....κοοοκοοο....

Η ανακοίνωση της Θύρας 4 για την εβραία μάνα του ΓΑΠ

Δεν θα το πιστεύετε τι δήλωσαν τα "καρντάσια" μετά τον αγώνα Πανιώνιος-ΠΑΟΚ....

Θρηνεί η Ελλάδα έναν ακόμη νεκρό από τους αναρχοπράκτορες...Απάντηση στο δρόμο...

Ο 53χρονος οικοδόμος συνδικαλιστής δολοφονήθηκε από τις πέτρες των αναρχικοπρακτόρων....
Μετά τους νεκούς τις marfin από τους μπολσεβίκους του "ανταρσύα" η Ελλαδα σήμερα θρηνεί για το χαμό ενός ακόμη Έλληνα...
Δολοφόνοι οι αναρχοπρεζάκηδες που για ακόμη μια φορά έδειξαν το αληθινό ανθελληνικό τους πρόσωπο...


Το δηλώνουμε ευθαρσώς....

Εμείς οι Εθνικιστές-Πατριώτες έχουμε καθήκον στο δρόμο πια να δώσουμε απαντήσεις....

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!

Πόση εντύπωση μπορεί να μας προκαλέσει το γεγονός ότι μέσα στα ελληνικά σχολεία, εκπαιδευτικοί "μεταφέρουν" ανθελληνικά μηνύματα στα παιδιά μας? ΚΑΜΜΙΑ. ΔΙΟΤΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ! Εκπληξη ίσως προκαλεί η μαρτυρία μιας μητέρας, η οποία παρατήρησε κάτι ανάλογο σε αφηγηματικό κείμενο, για τη σχολική εορτή της Εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Στο 1ο Δημοτικό σχολείο Περαίας του Δ.Θερμαικού Θεσσαλονίκης, εκπαιδευτικός πρόσθεσε μεταξύ άλλων σε αφηγηματικό κείμενο, την εξής γλαφυρή ονομασία. Πρώην Γιουγκοσλαβική δημοκρατία της Μακεδονίας. Αυτό προκάλεσε την οργή και την αγανάκτισή της, η οποία την επόμενη ημέρα, πήγε στο σχολείο για να ζητήσει τις ανάλογες εξηγήσεις.
Ο εκπαιδευτικός στην αρχή δήλωσε...

"Πάει" και ο... κακός-δικτάτορας Καντάφι... Τώρα θα προαχθεί η "δημοκρατία" στη Λυβύη...

Όπως στο Αφγανιστάν...
Στο Ιράκ...
Το Σουδάν και τόσες άλλες χώρες που το Διεθνές Σιωνιστικό Κατεστημένο "εκδημοκράτησε" μέσω βομβών και δυστυχίας...


Υπέκυψε στα τραύματα που υπέστη, κατά τη σύλληψή του, ο Μουαμάρ Καντάφι, σύμφωνα με στρατιωτικό διοικητή του Εθνικού Συμβουλίου της Λιβύης.
Ο στρατιωτικός διοικητής του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου, Αμπντέλ Ματζίντ, είχε δηλώσει στο πρακτορείο Reuters ότι ο Καντάφι συνελήφθη και τραυματίστηκε κοντά στη γενέτειρά του Σύρτη, επιχειρώντας να διαφύγει από την πόλη με κονβόι που δέχθηκε επίθεση από μαχητικά αεροσκάφη του ΝΑΤΟ.

Προδοσία προ των πυλών: Η κυβέρνηση "σβήνει" δύο Στρατιές!


Aκάλυπτο από στρατιωτικές δυνάμεις μένει ολόκληρο το μέτωπο της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και της Ηπείρου με απόφαση της κυβέρνησης, κατόπιν εντολής της τρόϊκας, ενώ ετοιμάζονται και ανάλογες κινήσεις σε Αεροπορία και Ναυτικό. Την απόφαση ανέλαβε να την εκτελέσει το ΓΕΕΘΑ με πρόταση που υποβλήθηκε στα Επιτελεία με αντικείμενο την αναδιοργάνωση του Ελληνικού Στρατού.
Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του defencenet.gr  το ΓΕΕΘΑ με έγγραφο που εστάλη στα επιτελεία ενημερώνει και  προωθεί προς λήψη απόφασης μέχρι το τέλος του μήνα την κατάργηση της Α’ Στρατιάς και του Α' Σώματος Στρατού. Αποτέλεσμα αυτής της απόφασης θα είναι η διατήρηση μόνο του Δ’ Σώματος Στρατού, της ΑΣΔΕΝ και του Γ’ Σώματος Στρατού (NDC-GR) το οποίο ούτως ή άλλως  λειτουργεί ως ΝΑΤΟικο Στρατηγείο. 
Πρακτικά ο ελληνικός Στρατός δεν θα διαθέτει επιχειρησιακό Στρατηγείο αφού θεωρείται ως πρακτικά αδύνατο να διοικείται από το Δ΄ Σώμα Στρατού και την ΑΣΔΕΝ.
Παράλληλα η πρόταση του ΓΕΕΘΑ περιλαμβάνει την....

"Τιμημένο" ΚΚΕ....

Ποιοί λέτε να κρατάνε τα "λάβαρα" του ΠΑΜΕ;
Οι "διαβασμένοι" γνωρίζουν... Οι λοβοτημένοι ας δουν τη φωτό ντοκουμέντο...

Ο Νικηταράς απαντά στον κωλοτούμπα υποτακτικό εβραιόδουλο Καρατζαφέρη...

Προσέξτε πως προπαγαναδιζει υπέρ της "σωτηρίας" της Χώρας, μεσω της καταστρατήγισης της Εθνικης της Κυριαρχίας με τις αποικιοκρατικού χαρακτηρά δανειοδοτήσεις ο τηλεπρόεδρος....
"Δούλοι" αλλά να ανήκουμε εις τη Δύση όπως αναφέρει συχνά ο ...."πατρίωτης";
ή απομονωμένοι, χρεοκοπημένοι και φτωχοί...(Μέγα ψέμα αλλά θα το σχολιάσουμε εν καιρώ..);

Οι συνειρμοί που κάνει ο  μέσος λοβοτημένος(από την προπγανδα των ΜΜΕ), ημιμαθής και μυημένος στα πρότυπα του υλισμού και ιδεοληψιών Έλληνας είναι να προτιμήσει την πρώτη οδό καθώς του "εξασφαλίζει" την συνέχεια του στον νεοταξικό κόσμο...

Κάπου εδώ έρχεται ο Νικηταράς ο Τουρκοφάγος και δίνει την απάντησή του στο παραπάνω ερώτημα (εστω και με αυτούς τους κατευθυνόμενους όρους)

Η Ελληνική κυβέρνηση, επί Όθωνα, τον συνέλαβε το  1839 και τον καταδίκασε, αν και παντελώς αθώο, σε ενάμιση χρόνο φυλακή, με τη κατηγορία της «προδοσίας».
Μετά από 1,5 χρόνο τον ελευθέρωσαν και κατάντησε ζητιάνος στα σοκάκια του Πειραιά.
Η αρμόδια αρχή η οποία χορηγούσε πόστα είχε ορίσει μια ορισμένη μέρα στον ήρωα επαίτη μια θέση μια μέρα της εβδομάδος κοντά στην εκκλησία της Ευαγγελίστριας και του επέτρεπε (!) να επαιτεί κάθε Παρασκευή! Αυτή ήταν η ανταμοιβή του.
Όταν αυτά έφτασαν στα αυτιά του πρέσβη της Μεγάλης Δύναμης ( Ρωσίας), αυτός απεστάλθη από την Ρωσική κυβέρνηση του, στο πόστο όπου επαιτούσε ο μεγάλος οπλαρχηγός.
Μόλις ο Νικηταράς αντελήφθη τον ξένο μάζεψε αμέσως το απλωμένο χέρι του.
„Τι κάνετε στρατηγέ μου;“ ρώτησε ο ξένος
„Απολαμβάνω ελεύθερη πατρίδα“ απάντησε υπερήφανα ο ήρωας.
„Μα εδώ την απολαμβάνετε καθισμένος στον δρόμο;“ επέμενε ο ξένος.
„Η πατρίδα μου έχει χορηγήσει σύνταξη για να ζω καλά, αλλά έρχομαι εδώ για να παίρνω μια ιδέα πως περνάει ο κόσμος“ απήντησε περήφανα ο Νικηταράς.
Ο ξένος κατάλαβε, και διακριτικά, φεύγοντας άφησε να του πέσει ένα πουγκί με χρυσές λίρες.
Ο Νικηταράς άκουσε τον ήχο, έπιασε το πουγκί και φώναξε στον ξένο:“ Σου έπεσε το πουγκί σου. Πάρε το μην το βρει κανένας και το χάσεις!!!“
Στις 25(ή 27) του Σεπτέμβρη του 1849, ο γενναιότερος των γενναίων, πεθαίνει ξεχασμένος, τυφλός και πάμφτωχος.
Αυτή ήταν η ελληνική υπερηφάνεια που έκανε την Ελλάδα ελεύθερη.

ΠΩΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ

- 40 μέρες προθεσμία και μετά κόβουν το ρεύμα
- Ποια δικαιολογητικά χρειάζονται
- Που πρέπει να υποβάλετε τα δικαιολογητικά και πότε
Τη γνωστή διαδικασία θα πρέπει να ακολουθήσουν οι Έλληνες, πρώτα θα πάνε ταμείο να πληρώσουν και ύστερα θα αποδείξουν ότι δεν είναι... ελέφαντες Η ανικανότητα των υπηρεσιών να ξεχωρίσουν ποιοι δικαιούνται απαλλαγή ή ποιοι δικαιούνται φορολόγηση με χαμηλότερο συντελεστή λόγω της φούριας για την είσπραξη επιφυλάσσει μια ακόμη ταλαιπωρία για χιλιάδες ανθρώπους που πρώτα απ' όλα πρέπει να βρουν τα χρήματα να πληρώσουν με τον κίνδυνο να τους κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα!
Θυμηθείτε πως όποια αλλαγή έγινε μετά τις 17 Σεπτεμβρίου δεν λαμβάνεται υπόψη. Όπως δημοσιεύει “Το Βήμα” η διαδικασία είναι ...

Ένας βουλευτής με.... πολλά....να πει!

Και η Ντόρα με τον.... Διάολο...

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...