Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 27, 2011

Το Έπος του 40 εμπνεύει ακόμη και την Rock σκηνή...

"Γιατί μόνον εμείς, (οι Έλληνες) αντίθετα από τους βαρβάρους δεν μετράμε ποτέ το πλήθος του εχθρού"

ΑΙΣΧΥΛΟΣ
 
Ακούστε το τραγούδι αφιέρωμα στους Έλληνες Ήρωες του 1940, από τη διάσημη Σουηδική μπάντα "Sabaton"

Γιατί έγινε Στρατηγός η Παναγία μας; - - - Αφιέρωση σ’ εκείνους που αφήνουν την πολιτική στους άθεους



Όταν ένα έθνος, σαν το δικό μας, θεμελιωμένο από τα πανάρχαια χρόνια στην θρησκευτικότητα και προσδιορισμένο αποκλειστικά από αυτήν, έχει παραλύσει τόσο απόλυτα, ώστε να μη αντιδρά στην καλπάζουσα αθεοποίησή του, δηλαδή μένει παγερά αδιάφορο μπροστά στην επικείμενη εξαφάνιση της Ρωμιοσύνης του, τότε, ασφαλώς, είμαστε πολύ κοντά στα ύστερα του κόσμου!

Αυτή η διαπίστωση δεν είναι ένα στιγμιαίο συναισθηματικό ξέσπασμα, αλλά η προδιαγεγραμμένη συνέπεια της λειτουργίας του πνευματικού νόμου, που έγινε και θρυλικός παιάνας του λαού μας: «Η Ρωμιοσύνη είναι φυλή συνόκαιρη του κόσμου. Η Ρωμιοσύνη θα χαθή όντας ο κόσμος λείψη»!

Η μειωμένη εθνική αυτοεκτίμησή μας, που είναι η αιτία της απίστευτης ενδοτικότητος και απραξίας μας, είναι ένα καθαρά πνευματικό αποτέλεσμα της μακροχρόνιας σταδιακής αποξενώσεώς μας από την Πηγή της Ζωής και της Αλήθειας, η αποξένωση του λαού μας από την Εκκλησία του, πράγμα το οποίο συστηματικά καλλιεργήθηκε και καλλιεργείται από τις αμοραλιστικές κυβερνήσεις των τελευταίων 180 ετών, χωρίς καμμιά –απολύτως καμμιά– εξαίρεση αληθινά πιστού Κυβερνήτη.

Δυστυχώς, καθ’ όλο το ανωτέρω διάστημα παρουσίασε....

Όσοι έχετε πρόθεση να μπείτε σε μπλοκ των αναρχοαριστερών αύριο για να ξανασκεφτείτε το... Θυμηθείτε με ποιούς ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ έχετε να κάνετε...

Όπως γράψαμε και πριν (εδώ) για το καπέλωμα των Εθνικών Παρελάσεων από τα αναρχοάπλυτα του Συ.Ρι.Ζα. ας θυμηθούμε τη θέση της νεολαίας του νενεκοΣΥΡΙΖΑ για τις παρελάσεις και τις Εθνικές επετείους όπως την αλιεύσαμε από τη "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"
 
Για μια ακόμη χρονιά οι μαθητές και οι μαθήτριες θα παρελάσουν για να γιορτάσει το «έθνος»
και να επιβεβαιωθεί άλλη μια φορά ότι οι παρελάσεις το μόνο που δεν κάνουν είναι να καλλιεργούν την ιστορική μνήμη. Το μήνυμα της 28ης Οκτωβρίου δεν μπορεί παρά να είναι το διαχρονικό μήνυμα της αντίστασης και της ανυπακοής απέναντι σε όλους όσους μας κλέβουν το μέλλον. Οι αγώνες του σήμερα, λοιπόν, και όχι οι στρατοκρατικές παρελάσεις είναι αυτοί που θα δικαιώσουν τις θυσίες όσων αγωνίστηκαν κατά τη διάρκεια της κατοχής για τη δικαιοσύνη και την κοινωνική απελευθέρωση."

Οπότε κοιτάξτε την επόμενη φορά να πάτε με τους εθνοπροδότες της Αριστεράς και να τροφοδοτείται την προπαγάνδα του...

Δοσίλογε-Προδότη Ρόβλια.... "Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας"

Με τι "εφιάλτες" έχουμε μπλέξει....

Το διάγγελμα του Ιωάννη Μεταξά στον Ελληνικό λαό την 28 Οκτωβρίου του 1940.... Συγκρατήστε το για την ώρα που θα ακούτε τον jeffrey στο δικό του διάγγελμα για την "επιτυχία" την απώλειας της Εθνικής μας κυριαρχίας..

Κάθε σύγκριση θα μοιάζει τόσο ατυχής... και τόσο θλιβερή...
Αστική Δημοκρατία δε θέλατε... "Ελεύθερες αγορές" δεν θέλατε...

Το πείραμα του Wörgl – Μια ιστορία σαν παραμύθι...Αξιζει να το διαβασετε ολοι!!

Το Wörgl (Βεργκλ) ήταν μια μικρή πόλη 4.500 κατοίκων στην Αυστρία όπου διεξήχθη ένα καινοτόμο οικονομικό πείραμα το 1932. Ήδη η Ευρώπη είχε χτυπηθεί από το κραχ του 1929, και το 1931 που εκλέχτηκε Δήμαρχος ο Michael Untergüggenberger (Μίκαελ Ούντεργκέγκενμπέργκερ) ήδη είχε έλθει η ύφεση με 30% ανεργία, και 10% άπορους. Ο νέος Δήμαρχος προερχόταν από φτωχή αγροτική οικογένεια, ο ίδιος κατόρθωσε να μορφωθεί μόνος του και να γίνει μηχανικός στους σιδηροδρόμους. Αν και ο ίδιος δεν ήταν μαρξιστής, είχε συνδικαλιστική δράση και υποστήριζε τα συμφέροντα των εργαζομένων ενάντια των πλουσίων επενδυτών του σιδηροδρόμου, πράγμα που το πλήρωσε με την μη προσωπική του άνοδο στην ανώτερη ιεραρχία των σιδηροδρομικών υπαλλήλων. Ήταν ένας άνθρωπος ανοιχτόμυαλος, πρακτικός, εργατικός, δραστήριος που κέρδισε την καρδιά των συμπολιτών του, οι οποίοι τον εμπιστεύτηκαν στη θέση του Δημάρχου, γνωρίζοντας ότι δεν θα τους προδώσει.


Ο νέος δήμαρχος είχε έναν μακρύ κατάλογο έργων που ήθελε να εκτελέσει. Έργα....

Αποκλείεται... "Σύμπτωση" θα είναι... Το ΄κίνημα Occupy Wall Street' καθοδηγείται από Εβραίους-Σιωνιστές...

 Αϊ στο δι@ολο...Δεν το περιμέναμε....

Μην ανησυχείτε όμως... Για "καλό" της ανθρωπότητας θα είναι..Το συνηθίζουν άλλωστε οι "πονόψυχοι" Εβραίοι...

Γιούχα στους "άρχοντες" της Θεσσαλονίκης... Ο Μπουτάρης και κάποιοι εγκάθετοί του παραλίγο να τους να τους λιντσάρουν

Μεγάλο "show" σήμερα στη μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη με τους μαθητές να γυρίζουν την πλάτη επιδεικτικά στους "επισήμους" και τον Μπουτάρη που βρισκόταν παρών να γίνεται δέκτης ύβρεων, ενώ παραλίγο να είχαμε προπηλακισμούς σε εγκάθετούς του από διαμαρτυρόμενους πολίτες...

Βέβαια εδώ πρέπει να προσθέσουμε πως είναι απαράδεκτο σε...

ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ "ΟΧΙ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Χολέβας, 
Πολιτικός Επιστήμων στην εφημερίδα "Δημοκρατία", 25/10/2011: 

Τώρα που διερχόμαστε μία μείζονα κρίση, οικονομική, ηθική, πνευματική, ακριβώς τώρα καθίσταται ακόμη πιο επίκαιρο το μήνυμα από το ΟΧΙ του 1940. Το ΟΧΙ που βεβαίως είπε ο Κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς εκφράζοντας την άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού μας. Ήταν ένα ΟΧΙ κατά της ξένης εισβολής και υπέρ της ελευθερίας και της εθνικής αξιοπρέπειας. Οι φράσεις του Μεταξά προς τον Ιταλό Πρέσβυ Γκράτσι ήταν: “Alors c’ est la guerre”, που σημαίνει στα γαλλικά: Λοιπόν, έχουμε πόλεμο. Και το ΟΧΙ αυτό επαναλήφθηκε χιλιάδες φορές από απλούς φαντάρους και αξιωματικούς, από κληρικούς και λαϊκούς, από επιστήμονες και ολιγογράμματους μαχητές...
 Από άνδρες και γυναίκες που αισθάνθηκαν ότι προσεβλήθη η Παναγία κατά τον τορπιλλισμό της ΕΛΛΗΣ από ιταλικό υποβρύχιο στις 15 Αυγούστου 1940. Ο πόλεμος έγινε με....

Πόσα πιστεύετε ότι πληρώσαμε για ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ στο γραφείο του Jeffrey τον Ιούλιο του 2011;

τότε που μας.... πέρασαν το Μεσοπρόθεσμο και μετά έφυγαν για διακοπές...

«Χρέος-Καθήκον, Πειθαρχία, Ιεραρχία, Τιμή και Αίμα, το χρέος προς την ράτσα, την Φυλή, προς το Έθνος. »

 «Η ράτσα σου είναι το μεγάλο σώμα, το περασμένο, το τωρινό και το μελλούμενο. Εσύ είσαι μια λιγόστιγμη έκφραση, αυτή είναι το πρόσωπο. Εσύ είσαι ο ίσκιος, αυτή το κρέας.»

«Το πρώτο σου χρέος, εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το δεύτερο, να φωτίσεις την ορμή τους και να συνεχίσεις το έργο τους. Το τρίτο σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει.»

ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΤΖΑΚΗΣ
Διαβάστε το αφιέρωμά για τον Μεγάλο Έλληνα...

Νίκος Καζαντζάκης: 18 Φεβρουαρίου 1883 – 26 Οκτωβρίου 1957



Ύβρεις εναντίον του Μπεγλίτη... "Ου ξεφτίλα γαμ@μένε..."

Θα ήταν από τους τυχερούς... Από εδώ και πέρα προβλέπουμε ξύλο, πέτρες, αυγά και γιαούρτια...