Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 08, 2011

Γιατί πρέπει να είναι ο Στρατηγός Γράψας ο νέος ΥΕΘΑ των ενενήντα ημερών !



Πόσοι ασφαλίτες χρειάζονται να φυλάνε τον Jeffrey....;

Η απάντηση....

ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ έχεις ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ.... Δείξε τους ότι η ΕΛΛΑΔΑ δεν ξεπουλιέται στην Bilderberg...

στη Νέα Τάξη και...
την Τριημερή Επιτροπή....

τώρα κάντο... Όχι αύριο...
Μάζεψε τα κανάλια, κάνε δήλωση σε όλα τα blogs και σε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης...
Δώσε το έναυσμα και όλοι θα ακολουθήσουν...

Βάλε μπουρλότο, μήπως και ξυπνήσουν κάποιοι....
Αλλά και σε λήθαργο να είναι.. ΜΗ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ....
Είναι πολλοί περισσότεροι οι ΞΥΠΝΙΟΙ πια...

Τουλάχιστον υπάρχουν κάποιοι με @ρχίδια δίπλα στο Σαμαρά... Σαν τον Φαηλο Κρανιδιώτη που ξεβρακώνει τους στρινγκάτους ντιντήδες...

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Σαμαράς τα έχει όμως...;

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Όταν βρίσκεσαι αντιμέτωπος με μεγάλα διλήμματα, όταν γύρω σου αλυχτούν εκβιαστές και μισθοφόροι της παραπληροφόρησης, έναν μπούσουλα μπορείς να έχεις, αυτόν που υποδεικνύουν οι αρχές σου, οι ιδέες σου κι η ελευθεροφροσύνη. Για να το συνοψίσω καλύτερα, όταν είσαι αντιμέτωπος με την πολιτική αλητεία και τον τυχοδιωκτισμό κι έχεις μπροστά σου την τεράστια ευθύνη της επιβίωσης της Πατρίδας, τότε πρέπει να αφήσεις να απαντήσει η φιλοτιμία σου, ακουμπώντας στην Ιστορία, την μόνη, την πραγματική πολιτική επιστήμη. Δεν θα σε προδώσει ποτέ.
Την ώρα που γράφω αυτές τις γραμμές,

Ας διαλυθεί η Ευρωζώνη. Ας πάει στο διάολο…


Πριν από λίγο ο γνωστός Όλι Ρεν, απαντώντας στην άρνηση Σαμαρά να υπογράψει στο συμβόλαιο θανάτου και αιχμαλωσίας της Ελλάδας, με τις γνωστές πέντε υπογραφές, απαίτησε και πάλι να υπογράψει και ο Σαμαράς, διαφορετικά εκβίασε και πάλι με την ξεφτιλισμένη 6η δόση..
Υπενθυμίζουμε ότι το απόγευμα ο Αντώνης Σαμαράς, σε απάντηση της απίστευτης και εξευτελιστικής απαίτησης της ΕΕ για την πενταπλή υπογραφή, έκανε μια δήλωση Εθνικής Αξιοπρέπειας η οποία… έχει ως εξής: «Υπάρχει εθνική αξιοπρέπεια. Εχω προ καιρού εξηγήσει γιατί η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου είναι αναπόφευκτη. Τις δηλώσεις αυτές δεν επιτρέπω σε κανέναν να τις θέσει σε αμφιβολία». 
Ας ελπίσουμε ότι....

“Οι Ένοπλες Δυνάμεις πάνω από όλα υπηρετούν το Έθνος και όχι τους πολιτικούς”


Το θέμα με το οποίο θα ασχοληθώ σήμερα δεν είναι καθαρά στρατιωτικό. Δεν έχει να κάνει με την Εθνική Άμυνα και δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες του ΥΕΘΑ. Αντιθέτως είναι καθαρά πολιτικό και μόνο σημειολογικά και σε επίπεδο εντυπώσεων εμπλέκονται οι Ένοπλες Δυνάμεις. Όμως δεν γίνεται να μην αναφερθώ στα γεγονότα τις 28ης Οκτωβρίου και ειδικότερα σε αυτά της στρατιωτικής παρέλασης της Θεσσαλονίκης. Όπως όλοι -προφανώς- θα έχετε ήδη δει χιλιάδες κόσμου, γιατί χιλιάδες ήταν και όποιος το αρνείται δεν βλέπει την πραγματικότητα, απαίτησαν με τον πιο ηχηρό τρόπο την απομάκρυνση των επισήμων.
Σε αυτούς επικεφαλής ήταν ο Πρόεδρος της ελληνικής(;) Δημοκρατίας ο οποίος....

Σε έχουν πάρει στο ψιλό Αντώνη.... Ακόμη και "φίλοι" σου...

Δείτε τι εννοούμε...

ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ; ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ; ΕΞΕΓΕΡΣΗ.


Είναι λογικότατο να πέφτουν αυτά τα ονόματα από τον Παπανδρέου για να αναλάβουν την νέα ληστεία των ασφαλιστικών ταμείων που θα είναι και η οριστική τους καταστροφή.
Ο κύριος Ρουμελιώτης, διαχειρίστηκε την πρώτη ληστεία των ασφαλιστικών ταμείων που έγινε επί σκανδάλου τράπεζας Κρήτης (οι διοικητές των ασφαλιστικών ταμείων έστελναν εκεί τα αποθέματα τους και βεβαίως, εξανεμίστηκε μεγάλο μέρος). Φυγαδεύτηκε ως ευρωβουλευτής και δεν δικάστηκε ποτέ λόγω ασυλίας.
Ο κύριος Παπαδήμος διαχειρίστηκε την....

ΓΙΑ... ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η ΨΕΥΤΟΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ!

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΘΕΣΗ, ΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ...

Εκδρομή "προσκυνηματικού" χαρακτήρα ετοιμάζει για αύριο η ψευτοένωση της Ξάνθης, οι εγκάθετοι δηλαδή του τουρκικού προξενείου. Αύριο, Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, περίπου στις 6 το πρωί θα ξεκινήσουν με λεωφορεία απο την Ξάνθη για να βρεθούν στη Θεσσαλονίκη, όπου και θα... προσκυνήσουν στο σπίτι του σφαγέα του Ελληνισμού, Μουσταφά Κεμάλ! Η συμμετοχή στην εκδρομή είναι 10 ευρώ, διότι έχουν και... έξοδα και φαίνεται θα έχει κάνει περικοπές στα κονδύλιά του το τουρκικό προξενείο. Επειδή όμως μπορεί να υπάρχουν ενδιαφερόμενοι, τα τηλέφωνα επικοινωνίας των οργανωτών της ψευτοένωσης, με πρώτο και καλύτερο τον....

Σας έχουμε και άλλη πρόταση για Πρωθυπουργό της Ελλάδας...

Άλλωστε και έχει δηλώσει και ίδιος...
"Σύντομα θα αναλάβω την διοίκηση της Χώρας"

Έρευνα: Σε άνοδο η ακροδεξιά στις χώρες της Ευρώπης

Όλο και μεγαλύτερη απήχηση μεταξύ των Ευρωπαίων, και ειδικότερα των νέων, έχουν οι θέσεις ακροδεξιών κομμάτων στις χώρες της Γηραιάς Ηπείρου, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε και έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το βρετανικό ινστιτούτο Demos. Όπως προκύπτει, καθοριστικό ρόλο στην εξάπλωση ακροδεξιών ιδεολογιών παίζει η άνοδος του ισλαμισμού.

Η μελέτη βασίζεται στις απαντήσεις που έδωσαν στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook σχεδόν 11.000 συμπαθούντες 14 εξτρεμιστικών οργανώσεων σε 11 ευρωπαϊκές χώρες. Επιπλέον, οι υπεύθυνοι για την έρευνα ανέλυσαν στοιχεία που αφορούσαν σε 450.000 οπαδούς ακροδεξιών κομμάτων χωρών της Ευρώπης, τα δυο τρίτα των οποίων ήταν άτομα κάτω των 30 ετών.


Όπως προκύπτει,

Μια φορά κομμουνιστοσυμμορίτης...Για πάντα ανθέλληνας και προδότης..ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ Κ.Κ.Ε ΑΠΟ ΤΟ '41!


Απόσπασμα απο το βιβλίο «Αιγαιατικές καταιγίδες» του σκοπιανού ΒΑΓΓΕΛ ΑΓΙΑΝΟΦΣΚΗ-ΟΤΣΕ (το βιβλίο εκδόθηκε στα Σκόπια το 1975 με την αφιέρωση "Σε όλους τους πολεμιστές και μαχητές που έδωσαν τις ζωές τους για τα δικαιώματα και την ελευθερία του Μακεδονικού λαού στην Αιγαιακή Μακεδονία") αποκαλύπτει πλήρως τον ρόλο και την συνεργασία των κουκουέδων του "ΕΑΜ- ΕΛΑΣ" με τους γυφτοσκοπιανούς! Μην έχετε καμία απολύτως αμφιβολία ότι θα ίδια ακριβώς επιχειρούν και σήμερα να στήσουν. Το απόσπασμα διαβάστε το με προσοχή:

Τώρα θυμήθηκε ο Φραγκούλης να τα "χώσει" στους πολιτικούς... "Μας Χρωστάνε, δεν τους χρωστάμε.."



 Έπρεπε να φύγεις από το "μαντρί" για να τα πεις αυτά Στρατηγέ;
Και κάτι ακόμη πιο σημαντικό
Στρατηγέ.... ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ τι έχεις πει για τη μάχη του Μαραθώνα και την μάχη των Ελλήνων για την.... Ειρήνη...


ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΑΣΥΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ...

Σήμερα τα ξημερώματα στο Γαλάτσι, επί της οδού Τραλλέων, δύο άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων, ιδιοκτησίας ημεδαπού και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Λίγες ώρες αργότερα στην...