Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 24, 2011

"Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ"!

 Νέες αποκαλύψεις από το Hellas-Orthodoxy
 
Νέες τρομερές αποκαλύψεις για τον βρώμικο φιλοεβραικό ρόλο του "Εθνικιστή" υπουργού!

Γράφει ο ΑναΓΝΩΣΤΗΣ

Σε συνέχεια του άρθρου σχετικά με τον Βορίδη, συμπληρώνω τα εξής: Ο Ζουρνατζής και ο Γκιόλμαν είχαν μπλεχτεί σε αυτή τη δουλειά και προωθούσαν τον Βορίδη που μέχρι τότε ήταν άγνωστος και χωρίς κανένα ίχνος σοβαρής πολιτικής ή αγωνιστικής πορείας. Και οι δυο μπήκαν ή υποστήριξαν το ΛΑΟΣ μετά την είσοδο σε αυτό του Βορίδη.

Ο Μιχάλης Γκιόλμαν, είναι από....

Υποκλοπές: Ποιοί, γιατί και πως τις κάνουν...;

Υποκλοπές... παλιά αμαρτία, που συνήθιζε να καταγγέλει το ΠΑΣΟΚ εις βάρος της ΕΥΠ. Μάλιστα, σε πολλούς έμεινε η εντύπωση πως τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ έτρεμαν την πιθανότητα παρακολουθήσεων με στόχευση τους ίδιους...! Όμως, η ζωή παίζει παράξενα παιχνίδια και σήμερα το "σύστημα ΠΑΣΟΚ" -και ειδικότερα οι άνθρωποι που έχει τοποθετήσει στις πλέον ευαίσθητες θέσεις (περί πληροφοριών)- φέρονται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αναμεμιγμένοι σε παρακολουθήσεις ευρείας κλίμακας, κάνοντας μάλιστα και χρήση ειδικών φορητών συσκευών που η ύπαρξή τους υπονοείται, αναφέρεται ότι υπάρχει, αλλά παρ' όλα αυτά συνεχίζουν να παραμένουν αόρατες έως ανύπαρκτες.

Από την εποχή του Watergate, πιθανότατα του μοναδικού καταγεγραμμένου πολιτικού σκανδάλου που....

Ο "Στόχος" για άλλη μια φορά δείχνει... χαρακτήρα

- 720.000 TAVUK! - ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ- ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΤΑ ΣΦΑΧΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΡΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ- ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΑ Α7 ΚΟΡΣΕΡ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ....


- ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ Ο....

Πιστή στα σχέδια των Εβραίων και των σιωνιστών η ανθελληνίδα Τζαβελλα.. Δε τη νοιάζει να καεί η Ελλάδα αρκεί να συνεχιστεί η εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης

Δεν...κρατιέται η εκπρόσωπος των "πατριωτών" και αποκαλύπτει τα σχέδια των συναδέλφων της για την Ελλάδα!

Φυσικά, η κυρία αυτή ούτε τρελάθηκε ούτε μιλάει για τον εαυτό της: Εκπροσωπεί ένα από τα κόμματα της...Τριμερούς, που έκανε το παν για να αναλάβει τα ηνία της Ελλάδας το στέλεχος της Τριμερούς Παπαδήμος!


Τι μας λέει λοιπόν; Πως "αν είναι να σωθεί η Ευρώπη, ας καεί η Ελλάδα"!!!

Και πως "εμείς οι Έλληνες δεχόμαστε να...

Πως οι Εβραίοι χρησιμοποιούν τον "αντισημιτισμό" για να φιμώσουν και να επιβάλλουν σιωπή σε όλους.. Με κάθε κόστος και μέσο.

Εδώ είδαν αντισημιτισμό οι Εβραίοι....

Σειρά για επίθεση είχε μια διαφήμιση Βότκας...

Διαφημιστικές πινακίδες στη Νέα Υόρκη για μια φτηνή βότκα δέχθηκαν επίθεση από την Anti-Defamation League ως «αντισημιτικές».
Σχ. ΚΟ: Η Anti-Defamation League ή ADL με πρόεδρο τον Abe Foxman, είναι η εβραϊκή οργάνωση που έχει σαν σκοπό της την "καταπολέμηση του αντισημιτισμού" . Στην πραγματικότητα είναι μια πολύ καλή χρηματοδοτούμενη αριστερή πολιτική ομάδα που διοικείται από ανθρώπους που είναι Εβραίοι και χρησιμοποιεί τον Εβραϊσμό της ως όπλο κατά της κριτικής, ανακαλύπτοντας παντού «αντισημιτισμό».
Η διαφήμιση της βότκας Wódka δείχνει δύο σκυλιά, ένα με ένα καπέλο του Άι Βασίλη και η άλλη με ένα εβραϊκό σκουφάκι, το yarmulke, και έχει το μήνυμα, "Ποιότητα Χριστουγέννων, Τιμή Hanukkah".
Ο περιφερειακός διευθυντής της ADL Ron Meier δήλωσε ότι η διαφήμιση «ενισχύει τα αντισημιτικά στερεότυπα».
«Σε ένα αργό και....

Πως ο Νάθαν Ρότσιλντ με μια απάτη απέκτησε τον έλεγχο της ίδιας της τράπεζας της Αγγλίας


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  "Αγαπημένα" γνωρίσματα της Εβραϊκής φυλής..Ψέματα, Προπαγάνδα, Παραπληροφόρηση και "αιμοσταγείς"

1815:Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΒΑΤΕΡΛΟ KAI OI ROTSILD


O Ναπολέων αποδρά από την εξορία του και επιστρέφει στο Παρίσι. Γαλλικά στρατεύματα εστάλησαν να τον συλλάβουν, αλλά είχε τέτοιο χάρισμα που οι στρατιώτες συγκεντρώθηκαν γύρω από τον παλαιό τους αρχηγό και τον ανακήρυξαν Αυτοκράτορα για άλλη μια φορά. Ο Ναπολέων επέστρεψε στο Παρίσι σαν ήρωας. Ο βασιλιάς Λουδοβίκος έφυγε τρέχοντας στην εξορία και ο Ναπολέων ξανακάθισε στο Γαλλικό Θρόνο. Αυτήν τη φορά χωρίς να ριχθεί ούτε ένας πυροβολισμός. Το Μάρτιο του 1815 ο Ναπολέων εξόπλισε ένα στράτευμα, το οποίο ο Δούκας του Ουέλινγκτον(με την χρηματοδότηση του Ρόσιλντ) νίκησε τρεις μήνες αργότερα στο Βατερλό.
Το πεδίο της μάχης του Βατερλό βρίσκεται τριακόσια είκοσι χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Παρισιού, στο σημερινό κράτος του Βελγίου. Εκεί ο Ναπολέων...

Τα νεόκοπα δεξιά "μπουμπούκια" της κοινωνίας αποκαλύπτουν πόσο βαθειά είναι αποιδεολογικοποίηση της νεολαίας!

Φωνάζουμε όλοι να ενισχύσουμε την Εθνική Οικονομία, ζητάμε από τον κόσμο να ξοδεύει στην εγχώρια αγορά, ο Πρόεδρος της ΝΔ του έχει βγει η γλώσσα να τονίζει ότι οπωσδήποτε πρέπει να δώσουμε βάση στην Εθνική Οικονομία...

Τι και αν ισχύουν όλα τα παραπάνω...

Οι εκπρόσωποι της "δεξιάς" στα πανεπιστήμια, ΔΑΠ-ΝΔΦΚ συστήνει και προτείνει....

Η προδοσία σιγά, σιγά αποκαλύπτεται... Ο Κ.Σημίτης (για να κρύψει 2,8 δισ. € ) μας χρέωσε με 16 δισ. στην Goldman Sachs!!

Γράφει ο Δ.Γ. Παπαδοκωστόπουλος - Στα 16 δισ. ευρώ θα ανέλθει για την Ελλάδα το τελικό κόστος του περιβόητου swap της Goldman Sachs, που έλαβε χώρα επί κυβερνήσεως Σημίτη το 2001 με στόχο να κρύψει χρέος 2,8 δισ. ευρώ. Στον ισολογισμό για το έτος 2010, που κατατέθηκε προχθές στη Βουλή από τον υπουργό Οικονομικών Ευ. Βενιζέλο, αναφέρεται ότι τη συγκεκριμένη χρονιά «το εκτός αγοράς» swap πρόσθεσε στο χρέος 5,2 δισ. ευρώ. Ηταν η χρονιά που το ποσό καταγράφηκε επίσημα στο χρέος, ύστερα από πιέσεις που άσκησαν η Eurostat και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Αν στο ποσόν αυτό προσθέσουμε και τους τόκους (περίπου 300.000.000 ετησίως έως το 2037), το σύνολο του κόστους που θα καταβάλει η χώρα για το swap θα ανέλθει στα 16 δισ., δηλαδή όσο κοστίζουν περίπου οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων για έναν χρόνο.
Ποιος νοιάζεται γι’ αυτά τα 16 δισ. ευρώ, όταν....

Πόλεμος ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ και όχι ΤΑΞΙΚΟΣ

Εμείς μπροστά στην λαίλαιπα των ημερών που καλεί σε πάλη των Ελλήνων χωρίς ιδεολογικό προσανατολισμό αντιστεκόμαστε και ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ....

Για εμάς ο ΠΟΛΕΜΟΣ είναι ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ και όχι Ταξικός=Υλιστικός....

Για αυτό και θα συνεχίσουμε από εδώ να φωνάζουμε και προσπαθούμε να οδηγήσουμε τους πατριώτες και ολο τον κόσμο στην κατεύθυνση της διαμόρφωσης Ιδεολογικής Ταυτότητας και ύστερα ξέρουμε ότι η ΠΑΛΗ θα έχει το αναμενόμενο αποτέλεσμα γιατι δεν θα έχει "ανταλλακτική αξία"... Δεν θα ζητήσει ανταλλάγματα ο ΕΛΛΗΝΑΣ, θα παλέψει για ΙΔΑΝΙΚΑ και ΑΞΙΕΣ του Έθνους που είναι μπολιασμένες μέσα του και όχι για τα υλικά αγαθά...

Γιατί ένας τέτοιος Πόλεμος είναι καταδικασμένος σε....

Να ποιός ήταν ο Κομμουνισμός... "Φονιάς" της Ορθοδοξίας. Η κατάργηση των Εκκλησιών στη Βόρειο Ηπειρο και την Αλβανία από το καθεστώς του Εμβέρ Χόντζα



 
Παρακολουθήστε ολόκληρο το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του Αχελώου με θέμα  την κατάργηση των Εκκλησιών στη Βόρειο Ήπειρο και την Αλβανία από το καθεστώς του Εμβέρ Χόντζα.
Πώς το καθεστώς της εποχής εκείνης επηρέαζε την κοινωνία και ειδικότερα τη νεολαία ώστε να πετύχει τον στόχο του, να γίνει δηλαδή η Αλβανία  το μοναδικό αθεϊστικό κράτος στο κόσμο.
Πώς αντέδρασαν οι πιστοί και πιο το αντίτιμο.
Οι αποκλειστικές εικόνες Εκκλησιών να γκρεμίζονται  και οι μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν εκείνη την εποχή καθηλώνουν

Δείτε το ντοκυμαντέρ οπωσδήποτε......

ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνελήφθη ο Φωτόπουλος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ!


Συνέλαβαν το πρωί της Πέμπτης τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ!
Νωρίτερα, επικράτησε ένταση έξω από το Κέντρο έκδοσης εντολών διακοπής ρεύματος της ΔΕΗ, στην οδό Μεσογείων, όπου δυνάμεις της αστυνομίας επιχειρούν να σπάσουν την κατάληψη της ΓΕΝΟΠ.
«Δεν εγκαταλείπουμε τον αγώνα», δήλωσε νωρίτερα ο κ. Φωτόπουλος. «Ο αγώνας αυτός αφορά...