Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 27, 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο κύριος Ψυχάρης (που κάτι ξέρει από χούντες), επιστρατεύει το φάντασμα της χούντας για να διατηρήσει το έκτρωμα της “μεταβατικής Παπαδήμου”.




Αθλιότητα ναζιστικής εμπνεύσεως το σημερινό παραμύθι με τα σταγονίδια, για να πλασαριστεί η “αναγκαιότητα” της εκτροπής του πολιτεύματος που ονομάστηκε “Μεταβατική κυβέρνηση Παπαδήμου”.
http://olympiada.files.wordpress.com/2011/11/20111127-082317.jpg?w=259&h=383Την ώρα που ο σκοτεινός ρόλος του ΓΑΠ αποκαλύπτεται σε όλη την υφήλιο, το οργουελικό σύστημα παραπληροφόρησης υπερασπίζεται τις ασυνάρτητες συκοφαντίες του περί πραξικοπήματος!
Οργή προκαλεί στο σύνολο της δημοκρατικής βάσης η νέα μεθόδευση του ΔΟΛ που παραπέμπει στις χουντικές μεθοδεύσεις του συγκροτήματος που κορυφώθηκαν με το πραξικόπημα εις βάρος του Μακαρίου.
Ο κύριος Ψυχάρης νομίζει ότι απευθύνεται σε ανιστόρητους κρατικοδίαιτους που δεν γνωρίζουν τις σχέσεις του με την χούντα (και την παλαιά και τη νέα).
Οργή και στην βάση της Νέας Δημοκρατίας τα σενάρια που θέλουν τον υιό Ψυχάρη όχι μόνο να αναλαμβάνει θέση δίπλα στον Σαμαρά αλλά ακόμα και να πολιτεύεται στο επικρατείας, στην Α’ Αθήνας ή την Μεσσηνία!! Εάν αυτό ισχύσει, δημιουργούνται μεγάλες αμφιβολίες…
Αυτός ήταν ο στόχος αυτής της (φαινομενικά) φαιδρής επίθεσης στο σημερινό ΒΗΜΑ. Η ανάσυρση του φαντάσματος της χούντας από τον “μαιτρ” του καθεστώτος, κύριο Ψυχάρη, δεν εγινε μόνο για να στηρίξει τις ασυναρτησίες του ΓΑΠ περί πραξικοπήματος που διέσυραν την χώρα διεθνώς. Μα βοήθησαν και κάποιους γνώριμους να βγάλουν δισεκατομμύρια, θέμα για το οποίο ήδη γίνεται δικαστική διερεύνηση από την ΕΕ.
Ως γνωστόν, η....

Γράμμα απο τον Γέροντα Εφραίμ Αριζόνα


Ιερά Μονή αγίου Αντωνίου 7/1/2010
Ευλογημένη μου ψυχούλα του Κυρίου Ιησού .......( εδώ έγραφε το όνομα)
Υγίαινε και σώτου εν τη μνήμη του Αληθινού Θεού μας.
Εύχομαι να αγωνίζεσαι να σώσεις την καλή σου ψυχούλα. Πρέπει να αγωνιζώμεθα, μνημονεύοντας το Πανάγιον όνομα του Κυρίου μας Ιησού " Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με'' Παναγία θεοτόκε βοήθει μοι" Αυτά τα δύο Πανάγια ονόματα αν τα κρατήσεις γενναία στη ψυχή σου δηλ. νοερώς και στοματικά να τα προσφέρης, θα τύχης μεγάλης βοήθειας στην ασφάλεια της ψυχής σου, της ζωής σου. Οι δαίμονες μόνο έτσι κτυπιούνται και διώκονται από κοντά μας. Θα είσαι οπλισμένη αλλά και ψυχικά χαρούμενη. Να εξομολογήσαι τακτικά και να υπακούης στον πνευματικό σου πατέρα.
Να προσέχεις το στοματάκι σου να μην κατακρίνεις κανένα και να αγαπάς τους εχθρούς σου και να τους προσεύχεσαι. Να κατακρίνεις μόνο τον εαυτόν σου. Να αγαπάς την Εκκλησία, τον εκκλησιασμό. Να νουθετάς τα παιδιά σου και με το παράδειγμα σου. Στην προσευχή σου να προσεύχεσαι για όλο τον κόσμο. Εγγύς το τέλος μας. τα γεγονότα μας πληροφορούν ότι.....

Ένα κείμενο μανιφέστο που αξίζει να διαβαστεί!


Είπαν ότι η Φυλή είναι ανύπαρκτη. Είπαν ότι ο φυλετισμός – «ρατσισμός» είναι το απόλυτο κακό. Είπαν ότι η έννοια της Φυλής αποτελεί ιδεολογικό απομεινάρι του παρελθόντος και πως όλοι ανήκουμε στη μεγάλη διεθνιστική σούπα που ετοιμάζουν αφεντικά και οπαδοί της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Πόσο γελασμένοι θα βγουν!

Καθώς οι δυνάμεις του....

Πάει την "ψώνισε" ο "Μπουμπούκος"...Άδωνις Γεωργιάδης: "Στη Λέσβο μου ζητούσαν αυτόγραφα"

Καλά δεν έχουν το Θεό τους οι προπαγανδιστές και οι ψεύτες του ΛΑΟΣ...
Βγήκε ο Άδωνς Γεωργιαδης σήμερα στη ΝΕΤ και είπε ότι στη Λέσβο τον....κυνηγούσαν για να του ζητήσουν αυτόγραφο...

Τελικά έχουν δίκιο όσοι λένε ότι όταν παντρεύονται δύο άνθρωποι αρχίζουν να μοιάζουν...Μάλλον νόμισε ότι έγινε "Μανωλίδου" ο "μπουμπούκος" και τον αναζητούσαν όλοι το.... "greek idol"..

Για να δούμε όμως τι πραγματικά συνέβη στο νησί και ποιά υποδοχή του επιφύλαξαν οι περήφανοι Ακρίτες μας...



Quizακι...Ποιός προλογίζει το βιβλίο της γυναίκας του Αποστάτη, Μητσοτάκη(που διαφημίζει και ο ΔΟΛ);

Με τίτλο "Συνταγές με ιστορία"....


Ο.......

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ

«Να είσαι θυμωμένος και όχι λυπημένος. Η λύπη δεν οδηγεί πουθενά, μόνο στην αυτοκτονία» τονίζει ο Κώστας Βουτσάς αναφερόμενος στην κρίση, δίνοντας συνέντευξη στον Τύπο της Κυριακής. Ο ίδιος συνεχίζει λέγοντας: «Φθάσαμε σε ένα κράτος που φορολογεί τους πολύτεκνους όταν στο εξωτερικό τους προστατεύουν. Θέλουν, ως φαίνεται, να εξαφανίσουν τους Έλληνες και έτσι χάνεται η ανθρωπιά» προσθέτει ο μεγάλος ηθοποιός, αποκαλύπτοντας ότι δίνει τη σύνταξή του σε άπορους: «Τη σύνταξή μου δεν την κρατώ, τη δίνω σε ανήμπορους. Όχι για άλλο λόγο, μα για να με μιμηθούν κι άλλοι».
Ο μεγάλος Έλληνας ηθοποιός αναφέρεται και στη....

Πλάτων


Ο Πλάτων γεννήθηκε στην Αθήνα, κατά πάσα πιθανότητα το 427π.Χ. Η οικογένειά του ήταν ευγενής και οι πρόγονοί του, τόσο από την πατρική πλευρά όσο και από την μητρική, ήταν επιφανείς. Του έδωσαν τη φυσική και πνευματική αγωγή των νέων της εποχής του. Φαίνεται ότι ακολούθησε μαθήματα του Κρατύλου, μαθητού του Ηράκλειτου. Το 407π.Χ. συνέβη το σπουδαιότερο γεγονός της ζωής του, η συνάντησή του με τον Σωκράτη. Τότε ο δάσκαλος ήταν 63 χρονών και ο μαθητής 20. Επί 8 χρόνια, παρακολούθησε την διδασκαλία του Σωκράτη. Λίγο μετά την....

Τέρμα...Την επανάσταση και την αντίσταση δεν την έχει κατοχυρώσει κανείς μπολσεβίκος

"Όταν η κυβέρνηση οδηγεί ένα λαό στην καταστροφή απ’ όλους τους δρόμους, η επανάσταση αποτελεί όχι πια δικαίωμα των πολιτών, αλλά καθήκον."

Και όχι γελοίοι μπολσεβίκοι, αριστεροί, αναρχοάπλυτοι και σοσιαλιστές δεν το είπε το παραπάνω κάποιος του συναφιού σας αλλά....

Το ελεϊνό "ΒΗΜΑ" του Δολ "τρομοκρατεί" μέσω του Στρατού και ταυτόχρονα "διαφημίζει" την προδοτική "Αγία Οικογένεια"

Πόσο βαθειά είναι άραγε η σήψη και ο ραγιαδισμός του ΔΟΛ;
2 εικόνες αρκούν...

Μια μεγάλη νίκη... Μια ηθική δικαίωση για τον ΕΛΛΗΝΑ του Hellas-Orthodoxy

Τεράστια νίκη το γεγονός της παραδοχής πρώην ψηφοφόρου του τηλεκόμματος-εκτρώματος ότι δεν θα ψαναψηφίσει ποτέ τους ραγιάδες...


http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/11/blog-post_4948.html

Αν πειστεί ένας και το πει φανταστείτε πόσοι είναι οι υπόλοιποι που το έχουν κάνει αλλά δεν έχουν το σθένος ακόμη να το φωνάξουν...

Όπως και να έχει ο Hellas-Orthodoxy με πείσμα, ντοκουμέντα και αγώνα αποδεικνύει ότι όποιος έχει θέληση και ΠΙΣΤΗ θα τα καταφέρει...

Δεν μπορούν να ξεχάσουν την αγάπη του κόσμου για τους Ευέλπιδες και τον Ελληνικό Στρατό οι δοσίλογοι της Νέας Τάξης στην Ελλάδα... Ξυδάκι προδότες

Την 28η Οκτωβρίου οι Ευέλπιδες με παρρησία και αυταπάρνηση ήθελαν να παρελάσουν προς τιμήν της του Λαού, του Έθνους και να τιμήσουν τους Αγωνες των προγόνων μας για Ελευθερία και Τιμή, όταν οι εντολοδόχοι της Νέα Τάξης τους διέτασσαν σε αποχώρηση καθώς οι ίδιοι εκδιώχθηκαν από το Λαό που έδειχνε ότι ξυπνά...
Ασυγχώρητο για τους "νταβατζήδες" και το κατεστημένο ότι οι Ευέλπιδες φέρθηκαν σαν απόγονοι ΗΡΩΩΝ...

Ένα τιμημένο χέρι όμως θα δώσει το έναυσμα για την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ...

Διαβάστε και το ρεπορτάζ του Defencenet.gr για την προβοκάτσια που στήνεται σε βάρος των Ενόπλων Δυνάμεων...
Του μοναδικού εγγυητή της ασφάλειας του Ελληνισμού
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=28335&Itemid=139

Κάτω τα χέρια σας γραικύλοι από τους Ευέλπιδες...Άθλια παράσιτα της Νέας Τάξης ο Στρατός θα μείνει ΕΘΝΙΚΟΣ


20111127-082317.jpgΓράφει ο Σπύρος Σταματόπουλος
Συνταγματάρχης ε.α.y

Σύμφωνα με το «Κυριακάτικο Βήμα» της 27/11/11, ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου, ο τεταρτοετής εύελπις αρχηγός της Σχολής Ευελπίδων έβγαλε λόγο υπέρ της χούντας και έβαλε τους συναδέλφους του να τραγουδήσουν τον ύμνο της χούντας.
Επίσης αφού κάλεσε πρώτα τους αλλοδαπούς και τους Κύπριους να αποχωρήσουν από το αμφιθέατρο, να κλείσουν οι πόρτες και να κατέβει η αφίσα του Πολυτεχνείου έβγαλε λόγο κατά της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και υπέρ της χούντας.
Σύμφωνα με τις δικές μου έγκυρες πληροφορίες μέσα από τη Σχολή Ευελπίδων και μάλιστα από ευέλπιδες που ήταν παρόντες στη συγκεκριμένη εκδήλωση, τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα περιγράφει το «Βήμα» και όπως παρουσιάστηκαν από τα κανάλια ALPHA και MEGA το βράδυ του Σαββάτου 26/11/11.
Συγκεκριμένα μετά την τελετή της 17 Νοεμβρίου κάποιοι ευέλπιδες είχαν την ιδέα να τραγουδήσουν ένα τραγούδι, που ήταν αυτό που χρησιμοποίησε και η χούντα ως ύμνο της για προπαγανδιστικούς λόγους εκείνης της εποχής.
Ένας εκ των ευελπίδων, μου είπε τους στίχους του τραγουδιού που είναι οι παρακάτω: