Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 30, 2011

Η περήφανη απάντηση της Οικογένειας του νεαρού Εύελπι στα νεοταξικά παράσιτα της δημοσιογραφίας και το κατεστημένο...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Συγκρατούμε τα εξής: "Όρκος τιμής στην ΠΑΤΡΙΔΑ και την Φυλή"...Κλάψτε τώρα λούγκρες των ΜΜΕ...
Είχαμε και εμείς την τύχη να υπηρετήσουμε στην Ταξιαρχία που αναφέρεται στο κείμενο και θέλουμε να σας προσυπογράψουμε ότι αποτελεί τη Δύναμη Πυρός της Δ' Σώματος Στρατού...

Εδώ και πέντε ημέρες παρακολουθώ τα αναγραφόμενα σε διάφορες εφημερίδες και ιστοσελίδες, σχετικά με το θέμα της Σχολής Ευελπίδων, που έφερε στη δημοσιότητα το «Κυριακάτικο Βήμα» της 27/11/11, με την περισσή δημοκρατική του ευαισθησία.
Δεν θα αναφερθώ στο επεισόδιο, που έλαβε χώρα στις 17/11/11 καθ’ όσον με εντολή του κ. ΥΕΘΑ έχουν κινητοποιηθεί οι θεσμικές διαδικασίες για τον πειθαρχικό του έλεγχο. Ούτε είναι της παρούσης να αναλύσω γιατί δέχεται επίθεση η οικογένειά μου, ο πατέρας μου, ο αδελφός μου και τα δυο μου ανίψια. Ο κόσμος έχει καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει και τα εκατοντάδες τηλεφωνήματα συμπαράστασης, όπως και τα ευνοϊκά σχόλια της πλειοψηφίας αγνώστων σε μένα συμπατριωτών μας, αποδεικνύουν ότι ο λαός πλέον δεν πέφτει θύμα παραπληροφόρησης.
 Επειδή όμως κάποια βδελυρά δημοσιεύματα είδαν το φώς της δημοσιότητας αποφάσισα να πω μερικά πράγματα για την αποκατάσταση της αλήθειας. Αναφέρομαι στα τέσσερα άρθρα

Το ελληνικό υποβρύχιο "Παπανικολής" βυθίζει εχθρικό φορτηγό 8.000 τόνων!!

30 Νοεμβρίου 1942... Το ελληνικό υποβρύχιο ""Παπανικολής"", με κυβερνήτη τον Υποπλοίαρχο Νικόλαο Ρουσσέ, βυθίζει εχθρικό φορτηγό 8.000 τόνων στην περιοχή Δωδεκανήσων.

Το ''ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ'' (Υ-2) είναι το Υ/Β που παρουσίασε την μεγαλύτερη δράση κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, ειδικώτερα κατά τον Ελληνοϊταλικό Πόλεμο, με τις πρώτες επιτυχιες ενθουσιασε τον Ελληνικό Λαό, γιατί εδειξε ότί μπορούσαμε να αμφισβητήσουμε τηγ κυριαρχια του πανίσχυρου Ιταλικού Στόλου στίς κύριες γραμμές του ανεφοδιασμού του στην Αδριατική.


Το Υ/Β ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ ήταν το πρώτο Υ/Β που....

Ἡ Ἑλλὰς ὑπὸ Εὐρωπαϊκὴ κηδεμονία”; Με εκπροσώπους τον κύριο Πρετεντέρη, την κυρία Μπακογιάννη και μαέστρο τον Κον Μπεντίντ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!


Ἡ Γαλλικὴ ” Liberation”   πραγματοποιησε τριήμερη(25,26,27/11/2011) συνάντηση “ἀλλοθρήσκων” στήν Λυών,μὲ διευθύνοντα τὸν γνωστὸ Κον Μπεντίτ καὶ μὲ πολλὰ θέματα πρὸς συζήτηση.Ἀπὸ τοὺς δικούς μας πρῶτος καὶ καλύτερος ἐμφανίζεται ” ὡς ὁμιλητὴς ὁ κ. Yannis Pretenteris μὲ θέμα “Ἡ Ἑλλὰς ὑπὸ Εὐρωπαϊκὴ κηδεμονία”;;; Κοιτάζοντας μὲ προσοχὴ τὸ πρόγραμμα ὑπάρχουν καὶ ἄλλες ἐκπλήξεις μεταξὺ αὐτῶν καὶ ἡ κα. Μπακογιάννη. Γιὰ κάθε ἐνδιαφερόμενο πληροφορίες ὑπάρχουν στὸ :

Eβραίοι, επιτέθηκαν με τσεκούρι και τον δολοφόνησαν, ενώ τελούσε τον εσπερινό.




Στο τελευταίο του διακόνημα, στο Φρέαρ του Ιακώβ, τον επισκέπτονταν τακτικά φανατικοί Εβραίοι, οι όποιοι απαιτούσαν να βγάλει το Σταυρό και τις εικόνες από την εκκλησία, αφού το θεωρούσαν προσκύνημα της Ιουδαϊκής θρησκείας.
 Μάλιστα ένας από αυτούς το επισκεπτόταν καθημερινά και προσευχόταν σ’ αυτό. Ο π. Φιλούμενος, πιστός θεματοφύλακας των παραδοσιακών θεσμίων του Παναγίου Τάφου στο χώρο της Παλαιστίνης, εξηγούσε με το ταπεινό και πράο του ύφος πως το Φρέαρ του Ιακώβ ανήκε στους χριστιανούς από πολλούς αιώνες. Θέλοντας μάλιστα να αποφεύγει εντελώς τις προκλήσεις...όταν ο Εβραίος αυτός εισερχόταν στην εκκλησία για να προσευχηθεί, σταματούσε τις ακολουθίες και τις συνέχιζε αργότερα.
 Στόχος του Εβραίου αυτού, όπως και των άλλων φανατικών, ήταν να....

Πολιτικοί ΝΑΙ-Νέκοι, ραγιάδες ακούστε έναν γνήσιο Εθνικιστή - Πατριώτη.. Έναν Μεγάλο Έλληνα για το πως πρέπει να αντιμετωπίζετε το Μακεδονικό ζήτημα

«Ντροπή σας να συζητάτε με τον Σκυλόφραγκο αν η Μακεδονική σας Γη είναι Δική σας Γη. Και να τον πείσεις δεν τον πείθεις τον ληστή. Ή μόνος του ή με σμπίρους βαλτούς θα προσπαθήσει να σας πάρει κάθε Γη. Οι πολιτισμοί που σας έμαθαν οι Δασκαλοτσούσιδες να προσκυνάτε μπρούμυτα, Σας καμπανίζουν κατάμουτρα με άγρια χαστούκια: Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ. Και είναι ανήθικο και άσκοπο και το να σας δώσουν και το να δεχθείτε τι.

Και να σας το δώσουν αν είσθε σάπιοι, ο πρώτος δυνατός θα σας το πάρη. Το ηθικό είναι αν είσθε σάπιοι, να σας εξοντώσουν και καθαρίσουν την Γη. Φυλάτε τη Γη σας και την τιμή της μόνο με το σπαθί. Πάψτε Σαπιοδιδάσκαλοι και Σαπιορήτορες -ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε την φυλή. Πάψτε παλιόγριες τις κλάψες, τα σάλια, τα....

Ε, με αυτά που γράφετε και λέτε καλά να πάθετε ρε μ@λ@κες Έλληνες, ψευτοπατριώτες..

Εμετός μας έχει πιάσει τις τελευταίες ώρες με τα πατριωτικά;! ιστολόγια που παρουσιάζουν τον Φώτη Κουβέλη ως άλλο Μεταξά, Ελ.Βενιζέλο... Ως ΜΑΟ της Ελλάδας...

Βαρύγδουποι τίτλοι
"Αυτή είναι πραγματική πατριωτική Αριστερά"
"Ο Φώτης Κυβέλης απέδειξε ότι είναι πατριώτης"
"Το ρόλο της υπεράσπισης των εθνικών μας συμφερόντων αναλαμβάνει ο Φώτης Κουβέλης"

και άλλα τέτοια εμετικά...
Καλά είναι δυαντόν όλοι αυτοί να ξεχνούν σε ποιόν αναφέρονται;
Ρε είστε στα καλά σας; 

Τον πρώην Υπουργό της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, τον υποτακτικό της Ευρωπαϊκής Διεθνιστικής Ιδέας και του Παναθρωπισμού, τον άνθρωπο που έχει στο κόμμα του την ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΔΑ ΡΕΠΟΥΣΗ; Αυτόν ευλογείτε;
Διαβάστε τα παρακάτω και σκεφτείτε...

Ποιά συμπορεύτηκε μαζί με τον Κουβέλη στη "Δημοκρατική Αριστερά";

Αυτά και... Σκασμός Φώτη Κουβέλη... Υμνητή του "μπολσεβικισμού" και των κομμουνιστοσυμμοριτών

Αποκάλυψη: Με Δημοκρατική Συμμαχία και Δημοκρατική Αριστερά συναντήθηκε ο Μόσιαλος πριν την ΔΕΘ!

Δεν είμαστε καθόλου καλά μου φαίνεται.... Ο Κουβέλης υπερασπίζεται τους εν ελλάδι Σιωνιστές

Υ.Γ.

Και ξαφνικά οι Ρεπουμπλικάνοι ανακάλυψαν ότι η "κλιματική αλλαγή" είναι ένας ΜΥΘΟΣ...

"Από άρθρο της Καθημερινής πριν από 3 εβδομάδες"

Μόλις πριν από λίγα χρόνια, οι climate deniers δεν ήταν τίποτε περισσότερο από κάποιοι γραφικοί τύποι, οι οποίοι ανήκουν στο υπερσυντηρητικό κομμάτι της αμερικανικής κοινωνίας - εκείνοι που απορρίπτουν τη θεωρία της εξέλιξης, τάσσονται με φανατισμό κατά των αμβλώσεων κ.λπ., και μέσα στο πνεύμα αυτό θεωρούσαν ότι και οι κλιματικές αλλαγές είναι «Θέλημα Θεού» και συνεπώς ουδείς μπορεί να κάνει κάτι γι' αυτό. Σήμερα, είναι πια σαφές ότι τη θέση αυτή δεν υποστηρίζουν πια μόνο εκείνοι οι γραφικοί, αλλά ένα πολύ μεγάλο, ίσως το μεγαλύτερο τμήμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος.
Βλέποντας τη χρυσή ευκαιρία να στρέψουν προς όφελός τους το εκκρεμές, μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες, παραδοσιακά από τους ισχυρότερους χρηματοδότες του κόμματος, δαπανούν τεράστια ποσά χρηματοδοτώντας «ανεξάρτητους» επιστήμονες, οι οποίοι στην καλύτερη περίπτωση απλά ....

Παντού τα ίδια σκ@τ@ είναι οι εθνοπροδότες Αριστεροί-Σοσιαλιστές. Στην Ισπανία ο Θαπατερο στήνει επιτροπή για να ξεθάψουν τον Φράνκο!!!!

Την εκταφή του Φράνκο από μνημείο πεσόντων ζήτησε επιτροπή της ισπανικής κυβέρνησης, με το αιτιολογικό ότι ο στρατηγός δεν πέθανε στον πόλεμο, όπως όλοι οι υπόλοιποι νεκροί που είναι θαμμένοι εκεί. Σύμφωνα με την επιτροπή τα λείψανα θα πρέπει να δοθούν στην οικογένειά του για να ταφούν ξανά σε σημείο που τα μέλη της θα επιλέξουν. Ο στρατηγός Φράνκο «αναπαύεται» στην «Κοιλάδα των Πεσόντων» όπου βρίσκονται οι σοροί 34.000 νεκρών του Ισπανικού Εμφυλίου (1936-1939).
Η κόρη του Φράνκο, Κάρμεν, δήλωσε ότι δεν συμφωνεί με την εκταφή από το «μαυσωλείο» το οποίο χτίστηκε κατ’ εντολή του ίδιου και χαρακτηρίζεται από έναν εμβληματικό σταυρό 150 μέτρων από γρανίτη, ορατού από πολύ μεγάλη απόσταση.
Πάντως η επιτροπή που προτείνει την εκταφή είχε συσταθεί επί Θαπατέρο και δεν είναι βέβαιο πως η νέα κεντροδεξιά κυβέρνηση Ραχόι θα επιμείνει.
πηγή

Ας δούμε όμως και την Απόδοση από τον Νίκο Καζατζάκη του Υμνου της Ισπανικής Φάλαγγας...

“CARA AL SOL” – Απόδοση… Ν. Καζαντζάκης



Ο ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ
“Κατάματα στον ήλιο
με καινούργιο πουκάμισο
που κόκκινο το κέντησες εχθές,
αν έρθει ο θάνατος θα....

Η Ρωσία εντείνει τις πολεμικές προετοιμασίες της δείχνοντας "έτοιμη για όλα"

Η Ρωσία ενεργοποίησε το σύστημα αντιπυραυλικού συναγερμού της στο Καλίνινγκραντ, ρωσικό θύλακα στις πύλες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στέλνοντας ευθέως μήνυμα σε ΝΑΤΟ και ΕΕ. Την ανακοίνωση έκανε εχθές ο Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ. «Ελπίζω ότι αυτό το διάβημα θα θεωρηθεί από τους εταίρους μας ένα πρώτο σημάδι που δείχνει ότι η χώρα μας είναι έτοιμη να απαντήσει με τον κατάλληλο τρόπο στις απειλές που δημιουργεί το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας (του ΝΑΤΟ) για τις στρατηγικές πυρηνικές δυνάμεις μας», δήλωσε ο Μεντβέντεφ, σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία (Geopolitics daily news)

Απάτη και η Χοληστερίνη; Aποκάλυψη ΣΟΚ ! ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ: ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΑΤΗ

Γράφει ο διατροφολόγος Μάριος Δημόπουλος

Πανεπιστημιακές μελέτες αποδεικνύουν,ό  τι η υψηλή χοληστερίνη δεν προκαλεί καρδιοπάθειες και εγκεφαλικά, αντιθέτως, είναι ευεργετική και προστατεύει τον οργανισμό.


Οι διαφημιζόμενες τροφές και τα φάρμακα μείωσης τής χοληστερίνης είναι αυτά, που προξενούν πολλές και τεράστιες βλάβες.

Χοληστερίνη. Μια λέξη, που στους περισσότερους είναι συνδεδεμένη με την καρδιοπάθεια. Σχεδόν όλοι θεωρείτε τη χοληστερίνη ως κάτι κακό, που θα πρέπει να τη μειώσετε με ειδική δίαιτα χαμηλή σε λίπη και χοληστερίνη και αν η δίαιτα δεν είναι αρκετή, ώστε να ρίξει τη χοληστερίνη, η φαρμακευτική αγωγή θεωρείται απαραίτητη.

Έτσι, αγοράζετε τυρί, γάλα και γιαούρτι χαμηλά σε λιπαρά και αποφεύγετε τα κανονικά σε λιπαρά τυριά, το πλήρες γάλα και γιαούρτι, με τα οποία επί χιλιετίες οι άνθρωποι τρέφονταν. Αποφεύγετε να....

Έτοιμες για σύρραξη Τουρκία και Συρία...και η Ρωσία..αναμένει..!


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είναι σαφές ότι έπεσε "σύρμα" από τους Σιωνιστές - ΝΑΤΟ για άμεση επίθεση της "δούλας" Τουρκίας στους αμφισβητίες του κατεστημένου..Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα! Η Ρωσία είναι ήδη σε θέση μάχης και μπορεί να διαλύσει τους μογγόλους σε μια εβδομάδα...

Μεγάλες δυνάμεις συγκεντρώνει η Τουρκία στα σύνορα με την Συρία και είναι σαφές ότι "κάτι ετοιμάζεται" από την Άγκυρα. Τουλάχιστον μία Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία με άρματα μάχης M60 έχει μεταφερθεί στην περιοχή, ενώ έχουν πυκνώσει οι αποστολές αεροφωτογράφησης νότια της Αλεξανδρέττας από αεροσκάφη RF-4E. Ταυτοχρόνως το τουρκικό Ναυτικό έχει αυξήσει την παρουσία του στο λιμάνι της Αλεξανδρέττας κατά τρία σκάφη (δύο κορβέτες και μία φρεγάτα O.H.Perry).
Γενικά, η ένταση στα τουρκοσυριακά σύνορα είναι μεγαλύτερη από την εποχή της υπόθεσης Οτσαλάν...
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου, δήλωσε πριν λίγες ώρες πως....

Που καταντήσαμε να κάνουν ρεπορτάζ οι μογγόλοι και να λένε οτι οι Ελληνίδες στρέφονται στην πορνεία

Αυτά κατάφερε το σοσιαλΗστικό Πα.Σο.Κ., η διεθνιστική-νεοταξική θολοκουλτούρα της Αριστεράς και η εθνοπροδοτική "Δεξιά"...Να μας υβρίζουν τα εκτρώματα της ανθρωπότητας...

«Η Ελλάδα μπήκε στον κακό δρόμο», είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Takvim, που τονίζει πως χιλιάδες Ελληνίδες γίνονται πόρνες λόγω της οικονομικής κρίσης.
Η τουρκική εφημερίδα κάνει αναφορά στα δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπο (;) και αναφέρει πως....