Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 05, 2011

Βίντεο-ξεβράκωμα του αριστερομπολσεβίκου Καζάκη...Έχει κάποια σχέση με τη Μασωνία;

Δείτε και το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.....

Τι κοινό έχει με μια συσκευή τηλεφώνου,ένα ρολόϊ, και το iphone 4 , με τον Μιχελάκη?

Απάντηση....

Ο ΚΛΟΟΥΝ ΒΙΚΤΟΡ ΦΡΙΝΤΜΑΝ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ, ΤΗ "ΝΟΒΑ ΖΟΡΑ"

Τον Βίκτορ Φρήντμαν της φωτογραφίας -είναι ο κλόουν που παριστάνει τον ακαδημαϊκό- είναι γνωστός για τις φιλοσκοπιανικές του θέσεις. Τις οποίες παρουσίασε και στο προπαγανδιστικό έντυπο των γυφτοσκοπιανών, την εφημερίδα "Νόβα Ζόρα". Ο λεγάμενος λοιπόν μεταξύ των άλλων ανιστόρητων δήλωσε:
"...Ξεκίνησα με την ρώσικη γλώσσα στο κολέγιο, επειδή απο την πλευρά του πατέρα μου, η οικογένεια κατάγεται απο την Ρωσία. Πάντοτε όμως έδειχνα ενδιαφέρον για το φολκλορ και τους παραδοσιακούς χορούς της μακεδονίας και των Βαλκανίων γενικά. Στο κολέγιο ήμουν μέλος βαλκανικής χορευτικής ομάδας και μάλιστα πολύ καλός χορευτής... Κάποια μέρα ένας απο τους καθηγητές μου ο Ζμίγκνιεβ Γκάλομπι), με ρώτησε εάν θα ήθελα να πάω το καλοκαίρι στη Μακεδονία. Ήταν το 1971. Είχε λάβει πρόσκληση απο το μακεδόνα πανεπιστημιακό καθηγητή Μπόζζο Βιντόεσκι για σεμινάριο μακεδονικής γλώσσας, λογοτεχνίας και πολιτισμού στην πανέμορφη πόλη της Όχριντ... Έλαβα την απόφαση να δηλώσω ως θέμα της διδακτορικής διατριβής μου, τη μακεδονική γλώσσα. Η μεγάλη δηλαδή στροφή στη ζωή μου και η αφοσίωσή μου κυρίως στη μακεδονική γλώσσα και ζήτημα γενικά, έγινε εκείνο το καλοκαίρι του 1971, στο σεμινάριο μακεδονικής γλώσσας στην πόλη Όχριντ της δημοκρατίας της μακεδονίας, τότε ομόσπονδο κράτος της Γιουγκοσλαβίας..."! Αυτά τα ολίγα απο τον... πανεπιστημιακό κλόουν Βίκτορ, που....

Πως το εβραϊκό λόμπι πολεμάει την υποψηφιότητα του Ron Paul για την προεδρία των Ρεπουμπλικανών



 Από το καταπληκτικό ιστολόγιο ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου Ο Ρεπουμπλικανικός Εβραϊκός Συνασπισμός(σ.σ.: Μια εβραϊκή οργάνωση δηλαδή που υπάρχει μέσα στο κόμμα των Ρεπουμπλικανών στις ΗΠΑ για να επηρεάζει τις διεργασίες μέσα στο κόμμα και να προωθεί τους Εβραίους στην εξουσία του) θα πραγματοποιήσει ένα φόρουμ για τους υποψήφιους προέδρους του κινήματος με συμμετέχοντες την Michele Bachmann, Herman Cain, Newt Gingrich, Jon Huntsman, Rick Perry, Mitt Romney, και Rick Santorum

Στο φόρουμ δεν προσκλήθηκε ο τρίτος υποψήφιος σε δημοτικότητα σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις αυτή την περίοδο στο New Hampshire και δεύτερος σε δημοτικότητα για πρόεδρος των Ρεπουμπλικανών στην Αιόβα, ο Rep. Ron Paul (Τέξας). Ο λόγος:

Ένα βίντεο που το νεοταξικό κατεστημένο των ΜΜΕ δεν θα σας δείξει ποτέ..

Μεταναστευτικοῦ ἐποικισμοῦ ἐπιλεγόμενα – Γιὰ νὰ τελειώνουμε μὲ τὴν προπαγάνδα τοῦ «ἀντιρατσισμοῦ»

1. Ἐθνικὴ ἀνεξαρτησία καὶ δημοκρατία
Νὰ ξεκαθαρίσουμε τοὺς στοιχειώδεις πολιτικοὺς ὅρους. Δικαίωμα ψῆφου τῶν ἀλλοδαπῶν τριτοκοσμικῶν ἐποίκων σημαίνει κατάργησι τῆς ἐθνικῆς ἀνεξαρτησίας καὶ τῆς δημοκρατίας. Δημοκρατία σημαίνει ὅτι οἱ Ἕλληνες ἔχουν τὸ αὐτεξούσιον, τὸ δικαίωμα νὰ ἀποφασίζουν γιὰ τὴν Ἑλλάδα, οἱ Βέλγοι γιὰ τὸ Βέλγιο καὶ οἱ Πακιστανοὶ γιὰ τὸ Πακιστάν. Δὲν εἶναι ἄποψις, εἶναι ὁρισμός. Τελεία.
Ἄποψις εἶναι τὸ νὰ πεῖτε ὅτι δὲν εἶσθε δημοκράτες ἀλλὰ ὀπαδοὶ τῆς παγκόσμιας δικτατορίας. Ὅτι ἐπιθυμεῖτε τὴν κατάργησι ὅλων τῶν φιλελευθέρων πολιτικῶν ἰδεωδῶν, καὶ πρὸ παντὸς τῆς ἀρχῆς τῆς ἐθνικῆς αὐτοδιαθέσεως, γιὰ τὶς ὁποῖες ἀγωνίστηκε ὁ εὐρωπαϊκὸς Διαφωτισμὸς καὶ οἱ πατέρες μας στὸ πεδίο τῆς μάχης. Δικαίωμά σας, ἀλλὰ νὰ ὀμολογεῖτε ὅτι εἶστε φασίστες ἰμπεριαλιστὲς καὶ ὄχι δημοκράτες, γιὰ νὰ ξέρουμε ἐπὶ ποίας βάσεως συζητοῦμε.
Μιὰ ἀπορία ἔχω, καὶ παράπονο -τὸ λέω, μὲ πληγώνει. Γιατί τέτοιο μίσος γιὰ τὴν ἴδια σας τὴν Μάνα ποὺ σᾶς γέννησε καὶ σᾶς ἔθρεψε; Γιατὶ τέτοιο μίσος γιὰ....

Μπαίνει και η Κίνα στο ψυχροπολεμικό κλίμα της Μέσης Ανατολής προειδοποιώντας: "Α κτυπηθεί το ΙΡΑΝ θα το υπερασπιστούμε"

Καθηγητής του Κινεζικού Πανεπιστημίου Εσωτερικής Άμυνας, δεν δίστασε σε δηλώσεις του να υπερασπιστεί το Ιράν και να κατηγορήσει τις ΗΠΑ που στέλνουν ανοιχτά της Συρίας το αεροπλανοφόρο “George HW Bush”, που μπορεί κάλλιστα να οξύνει τις αντιπαραθέσεις αλλά και την όλη κατάσταση, όπως είπε.
Σύμφωνα με το NDTV, έναν από τους Κινεζικούς σταθμούς ειδήσεων, σχολίασε ότι το ενδεχόμενο επίθεσης των ΗΠΑ και Ισραήλ κατά του Ιράν, είναι σοβαρή πρόκληση για τα συμφέροντα της Κίνας. Ο ίδιος ο Κινέζος Υποστράτηγος Zhang Zhaozhong σχολίασε με υπερβολή «ότι η Κίνα δεν θα διστάσει να προστατεύσει το Ιράν ακόμη και αν χρειαστεί να ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο».
Από την πλευρά του ο επίσης Κινέζος καθηγητής Xia Ming σχολιάζει παραφράζοντας τον.....

ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ: Ποιοι αντιστέκονται σε αυτήν και ποιοι εκλιπαρούν την εύνοιά της

“…Είμαστε η μοναδική χώρα εκτός του Βιετνάμ, της Κίνας και της Βόρειας Κορέας, όπου το να είναι κανείς κομμουνιστής είναι τίτλος τιμής!”

Ισχυρίζομαι ότι στην χώρα αυτή υπάρχει μία Χούντα της «αριστεράς», ακόμη και σήμερα που κυβερνά η κεντροδεξιά, φιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία. Και διευκρινίζω σχετικά με τα εισαγωγικά ότι αυτή η Χούντα, που εξουσιάζει την δημόσια ζωή της Πατρίδος μας, δεν έχει καμμία σχέση με το κοινωνικό και οικονομικό πρότυπο, που επικρατεί στο κράτος. Πρότυπο που αναμφισβήτητα είναι όχι φιλελεύθερο, αλλά σκληρά καπιταλιστικό.  Πλήθος τα μονοπώλια και τα «τραστ» σε αυτήν την χώρα και προπαντός σε τομείς κρίσιμους και σημαντικούς για την λειτουργία του πολιτεύματος, όπως είναι τα μέσα μαζικής ενημερώσεως, δηλαδή ο τύπος, οι τηλεοπτικοί σταθμοί, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί κλπ.
Είμαστε η.....

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!


Αν τρέξουμε να σώσουμε τη Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώσει...

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ...7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ...

Δεν περιμένουμε τις αποφάσεις ξένων για να αντιδράσουμε και να ενορχηστρώσουμε την Εθνική Αντίσταση στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας.

Βγαίνουμε στο δρόμο οργισμένοι και αγνοώντας τα όποια κακά μαντάτα που το πολιτικό σύστημα κατασκεύασε και σίγουρα θα φτάσουν εντός λίγων ωρών στ' αυτιά όλων των Ελλήνων.

Αυτή τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στους δρόμους της Αθήνας κάνουμε την παρουσία μας προειδοποίηση και καλούμε όλους τους Έλληνες Πατριώτες να ταυτιστούν μαζί μας, να διασπείρουν το παρόν μήνυμα, να υψώσουν

το Εθνικό Φρόνημα και να δώσουν δυναμικό παρών στην Πλατεία Κολοκοτρώνη στις 7 το απόγευμα....

Ενωμένοι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, φέρουμε ΜΟΝΟΝ Ελληνικές Σημαίες...

Καλούμε δε φορείς και....

Κραυγή πολέμου από το ΙΡΑΝ. ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Ο κρατικός τηλεοπτικός σταθμός του Ιράν Al-Alam μετέδωσε την Κυριακή, επικαλούμενος ανώνυμη στρατιωτική πηγή, ότι καταρρίφθηκε από τους Ιρανούς ένα αμερικανικό αεροσκάφος τύπου RQ-170 Sentinel.
«Το κατασκοπευτικό, το οποίο καταρρίφθηκε με μικρές ζημιές, αναχαιτίστηκε από τις ιρανικές ένοπλες δυνάμεις», πρόσθεσε ο σταθμός. Την είδηση μετάδωσε και το ημιεπίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο του Ιράν Fars. Στρατιωτική πηγή του Ιράν, απείλησε με αντίποινα «ακόμα και εκτός συνόρων» για την παραβίαση του εναέριου χώρου του.
«Η απάντηση του στρατού του Ιράν στην παραβίαση του εναέριου χώρου μας από το αμερικανικό κατασκοπευτικό, δεν θα....