Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 11, 2011

Το συνομωτικό σχέδιο κατά της Μακεδονίας!! Χαρτης αμερικανων δειχνουν την μακεδονια μας ως μη Ελληνικο εδαφος!!!

Χάρτης από άκρως απόρρητο εγχειρίδιο του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ που παρουσιάζει μέρη της βόρειας Ελλάδας και της δυτικής Βουλγαρίας ως "κατεχόμενεςμακεδονικές περιοχές", συμπεριλαμβανομένης της Θεσσαλονίκης, της Χαλκιδικής και του Αγίου Όρους!! Το Μακεδονικό πρόβλημα είναι πολύ παλαιό και αποτελεί μέρος του Ανατολικού Ζητήματος, εκδηλώνεται δε κατά καιρούς σαν προσπάθεια εξόδου των Σλάβων στο Αιγαίο. Όμως σήμερα τούτο παίρνει καινούργιο χαρακτήρα. Το Αμερικανοσιωνιστικό συνωμοτικό κέντρο με το ψευδεπίγραφο όνομα των Σκοπίων ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας» επιδιώκει:


α. την δημιουργία ενός κράτους-χωροφύλακα και προβοκάτορα στην καρδιά των Βαλκανίων για να ελέγχει , την Ν. Α. Ευρώπη, την Ε. Ε. και τους αγωγούς πετρελαίου που καταλήγουν στην περιοχή
β. ....

Η Pravda δίνει το στίγμα της... "Αιτία πολέμου η ανάμιξη των ΗΠΑ-Δύσης, στα εσωτερικά της Ρωσίας"

Για όσους δεν έχετε γνώση του θέματος πρέπει να ειπωθεί ότι η Pravda είναι το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της εκάστωτε εξουσίας της Μόσχας...
Έτσι λοιπόν και τώρα δίνεται το στίγμα της επόμενης ημέρας που βλέπει το Κρεμλίνο και προειδοποιεί τις ΗΠΑ ότι η πολιτική των "πορτοκαλί επαναστάσεων" δεν θα περάσει σε μια Χώρα που το Έθνος της είναι συμπαγές και...έτοιμο για όλα

Χαρακτηριστικά κομμάτια του άρθρου είναι τα εξής:
"Οι ΗΠΑ και η Δύση προκαλούν με τις κινήσεις τους εντός και εκτός Ρωσίας. Αυτό δεν είναι αποδεκτό από έναν ηγέτη όπως ο Πούτιν και αποτελεί αιτία πολέμου"

"Αν συνεχίσουν να εμπλέκονται με τόσο απροκάλυπτο τρόπο στα εσωτερικά ζητήματα της Ρωσίας είναι βέβαιο ότι οδηγούν την ανθρωπότητα σε ένα νέο Παγκόσμιο Πόλεμο"

"Η Δύση είναι αυτή που λόγω χρεών και άθλιας οικονομικής κατάστασης προσβλέπει σε στρατιωτική κυριαρχία καθώς δεν μπορεί με άλλον τρόπο. Στη Ρωσία δεν θα τα καταφέρει"

"Η Ρωσία είναι παγκόσμια δύναμη και κανείς δεν θα την ελέγξει"

και αυτά είναι μόνο λίγα από το άρθρο..
Ολόκληρο μπορείτε να το διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο.
http://english.pravda.ru/opinion/columnists/10-12-2011/119919-Interference_in_Russian_affairs_is_act_of_war-0/

Να προσθέσουμε επίσης ότι το πρακτορείο υποδεικνύει-προσωποποιεί τον υποκινητή των "επαναστάσεων" και της αναταραχής στο εσωτερικό της Χώρας...
Την.....

Πάει για προσκύνημα ο Σαμαράς στο Ισραήλ;

Σ.Σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ : Κάποιοι έδωσαν μια στρογγυλεμένη διάσταση του θέματος (ΕΔΩ), κάποιοι ήδη του έβαλαν ταμπέλα οσφυοκάμπτη (ΕΔΩ)...
Εμείς είμαστε από αυτούς που λέμε ΟΧΙ σε οποιαδήποτε συνεργασία με τους Σιωνιστές..
Και μια απορία..Καλά ρε Σαμαρά, γιατί δεν πήγαινες στον Πούτιν πρώτα;Τι φοβήθηκες;
Αν δούμε πάντως να φοράς το καπελάκι σου και να προσκυνάς στο "τοίχος των δακρύων" έχεις "τελειώσει" ότι και να γίνει.. Είναι όρκος υποταγής στο Σιωνισμό.(καλά όχι πως τώρα είναι αντιστασιακός....)

Ακολουθεί η είδηση..

Στο Ισραήλ μεταβαίνει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς την Δευτέρα, ύστερα από πρόσκληση του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετενιάχου.
Επισημαίνεται ότι....

Η Βόρειος Ήπειρος στο απόσπασμα από το ανθελληνικό καθεστώς της Αλβανίας

Τσιμουδιά από το Υπουργείο του Αντώνη Σαμαρά (Εξωτερικών)
σ.σ.Πασπαρτού: Κρίμα γιατί οι Βορειοηπειρώτες Σαμαρά σου έδωσαν 90% με 95% στις εσωκομματικές εκλογές..


ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ! ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ.


Παράνομη χαρακτήρισε την αναγραφή της εθνικότητας στην ληξιαρχεία το Συνταγματικό Δικαστήριο της Αλβανίας, σε μια απόφαση που αποτελεί απευθείας συνέχιση του κομμουνιστικού καθεστώτος, το οποίο πρώτο είχε αποφασίσει να μην αναγράφεται πουθενά η εθνικότητα, αφού ως γνωστόν στην κομμουνιστική ιδεοληψία «οι εργάτες δεν έχουν πατρίδα».
Αυτό έρχεται ως συνέχεια στην.....

Ηχηρό χαστούκι σε ανθέλληνες και γραικύλους...

Το έχουμε ξαναπεί πολλάκις...Δεν εμπιστευόμαστε τους δημοσκόπους-χειραγωγούς της κοινής γνώμης!
Εντούτοις είναι άξιο αναφοράς το εύρημα της Public Issue για το ποιούς θεσμούς εμπιστεύονται περισσότερο οι Έλληνες..

Και ω του θαύματος οι Έλληνες παραμένουν πιστοί στις Αξίες και τις Αρχές του Έθνους μας...
Δείτε και μόνοι σας

ΠΡΩΤΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ

ΔΕΥΤΕΡΟΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ

τελευταίοι και καταιδρωμένοι τα εκτρώματα του διεθνισμού-Σιωνισμού και της Νέας Τάξης
(ΔΝΤ, Συνδικαλιστές, Κοινοβούλιο)

και κάπου εδώ έρχεται ο Ίων Δραγούμης να μας αφυπνίσει...
“Οι Έλληνες είμεθα ολιγαρχικοί και όχι δημοκρατικοί… Να διοικηθή στρατιωτικά η Ελλάδα. Κάθε νομός να έχει Ταγματάρχη για Νομάρχη. Κι’ έτσι όλα θα μπουν σε τάξη…”

Ίων Δραγούμης: Φάρος ιδεολογικής πλεύσης

 


Νέο ράπισμα στο τηλεκόμμα από τον Παναγιώτη Αποστόλου

Συνέντευξη του Παναγιώτη Αποστόλου στην "Ε"

«Πραξικόπημα το ''ναι'' του ΛΑΟΣ στο μνημόνιο»
«Κομματικό πραξικόπημα» που ανέτρεψε τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Γραμματείας και της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΛΑΟΣ για απόρριψη του μνημονίου καταγγέλλει στην «Κ.Ε.» το διαγραφέν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και πρώην αναπληρωτής γραμματέας της, Παναγιώτης Αποστόλου. Ο στενός συνεργάτης του Γ. Καρατζαφέρη τον κατηγορεί για «ευκαιριακούς τακτικισμούς» και «πολιτική μετάλλαξη».
Διαγραφήκατε από τον ΛΑΟΣ, χωρίς τη δυνατότητα απολογίας, λόγω διαφωνιών σας στο θέμα του μνημονίου και της συμμετοχής στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Πώς έχουν τα πράγματα;
Μετά την ψήφιση του μνημονίου, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής μου ήταν η συμμετοχή μας στην κυβέρνηση Παπαδήμου, που επί της ουσίας είναι η ίδια μειοδοτική κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.
Ποια ήταν η αφορμή;

Το Reuters και ο Σιωνισμός ωθούν την "επανάσταση" στη Ρωσία...

Η απάντηση του Πούτιν όμως ΑΜΕΣΗ και ΚΑΙΡΙΑ...

Γράφει το "ανεξάρτητο" Reuters:
"Οι διαδηλώσεις, πολλές από τις οποίες πραγματοποιήθηκαν σε χαμηλές θερμοκρασίες, ήταν ένα τεστ για την ικανότητα της αντιπολίτευσης να μετατρέψει την δημόσια οργή σε μαζική εξέγερση παρόμοια με εκείνες της "Αραβικής Άνοιξης", οι οποίες ανέτρεψαν τους ολοκληρωτικούς ηγέτες στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική"

Αλλά μετά ήρθε η.... "Άνοιξη" του Πούτιν και τους...μάζεψε τους περισσότερους.
Τόσο άθλιοι είναι οι "επαναστάτες" που μέχρι και ΓΥΜΝΕΣ Ουκρανές έφεραν σαν...συμπαράσταση στον κόσμο για να..ζεσταθεί στις πολικές θερμοκρασίες!!!

Η ιδεολογία πάνω από όλα...
Περιμένουμε με ανυπομονησία τους εγχώριους μ@λ@κες να γράψουν τη μαζικότητα και τις λαϊκές απαιτήσεις του...κινήματος


Διαβάστε εγχώριοι διεθνιστές: Ο «αντιρατσισμός» είναι στην ουσία, ρατσισμός

Άρθρο του δημοσιογράφου Ed West της Telegraph / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Χθες, αφότου έγραψα ότι «η ΕΕ, η πολυπολιτισμικότητα, ο νόμος για την Ισότητα, η καταπολέμηση του ρατσισμού, τα εγκλήματα μίσους, τα μπασταρδεμένα ανθρώπινα δικαιώματα, ο Μαρξ, ο μαρξιστικός φεμινισμό, ο Μαρκούζε και ο Γκράμσι" όλα ανήκουν στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας, πολλοί άνθρωποι έγραφαν: "Αν είσαι αντι-αντι-ρατσιστής αυτό σημαίνει ότι είσαι υπέρ του ρατσισμού! "
Έτσι σκέφτηκα ότι θα βοηθούσα να ξεφύγετε από την πλύση εγκεφάλου που σας έχει γίνει με λίγες εξηγήσεις.
«Αντι-ρατσισμός» δεν σημαίνει αντιτίθετο του ρατσισμού. Περισσότερο σημαίνει το όνομα που μερικές φορές δίνεται σε μια συγκεκριμένη αυταρχική άποψη για το τι είναι ο ρατσισμός, και το πώς μπορεί να καταπολεμηθεί.
Ο συμβατικός ορισμός του ρατσισμού είναι η....

Έλπιζε. Πίστευε. Πολέμα....

Η λύπη κι ο φόβος είναι του ανθρώπου. Η απελπισία είναι του Πονηρού.

Ποιος είναι κάθε φορά ο Πονηρός; Πλάσματα με ανθρώπινο όνομα ή μεταφυσικό μανδύα, ας διαλέξει καθείς ή ας κρατήσει κάθε Πονηρό κάτω από το ίδιο όνομα. Κι υπάρχουν πολλοί τέτοιοι στις μέρες μας. Τρυπώνουν στα σπίτια μας από τις τηλεοράσεις, τους υπολογιστές και τα κινητά, μας συμβουλεύουν τάχαμου καλόβουλα να ακολουθήσουμε τις ποντικοουρές τους σε σκοτεινά κελάρια, επιχειρούν να μας φοβίσουν, να μας καλοπιάσουν, να μας λοιδορήσουν, να μας βγάλουν με όποιο τρόπο από το δρόμο μας.
Θύματά τους δεν είναι οι αντικειμενικά αδύναμοι, αλλά άνθρωποι που θα περίμενε κανείς να έχουν τις κεραίες τους τεντωμένες, έτοιμες να συλλάβουν το κύμα των πονηρών επιθέσεων και να τις αποτρέψουν, να τις αποφύγουν, κι αν χρειαστεί να τις πολεμήσουν.Και όμως.....

Η Αθάνατη Πατάτα

Τελευταία έχει κυκλοφορήσει στο σινεμά η γνωστή και μη εξαιρετέα πια ταινία «Αθάνατοι». Καθώς τα κινηματογραφικά δρώμενα τρέχουν φέτος, δεν πρόλαβα να την σχολιάσω πριν βγει και αντελήφθην ότι δυστυχώς πολλοί συναγωνιστές και συναγωνίστριες έσπευσαν να την παρακολουθήσουν, προς μεγάλη τους απογοήτευση. Για να μην κάνουν κι άλλοι το λάθος λοιπόν, ας μιλήσουμε για Χολιγουντιανές πατάτες. Τι συμβαίνει όταν ένας Ινδός σκηνοθέτης συναντιέται με δύο Έλληνες σεναριογράφους; Αυτό! Η ταινία είναι...