Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2011

Όλοι στο Ναυτοδικείο Πειραία να στηρίξουμε τα παληκάρια.Αν για σένα η Πατρίδα και το Έθνος είναι πάνω από όλα....ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν

ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

Επειδή και η ηλιθιότητα των δημοσιογράφων;! έχει τα όριά της...

Μας έστειλαν πριν μερικές μέρες ένα κείμενο με τίτλο
"Καφές στο Starbucks, υπό τους ήχους του «ύμνου» της Βέρμαχτ!"

(το άθλιο αυτό κείμενοα αναδημοσιεύτηκε από πολλούς παρόμοια.....διαταραγμένους)

Αρχικά βάλαμε τα γέλια γιατί ξέρουμε τι εστί "Starbucks"...(στη συνέχεια θα σας εξηγήσουμε...)
Αφήνοντας πίσω όμως τα γέλια, είπαμε να ρίξουμε μια ματιά να δούμε τι γράφουν οι.... δημοσιογράφοι της..."καλής ώρας", σε αυτό το κείμενο με τον πομπώδες τίτλο.

Διαβάζουμε λοιπόν τις αποκλειστικές πληροφορίες(ε, πως θα διανθίσουν τη μ@λ@κία τους...με αποκλειστικές πληροφορίες) ότι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι που έπιναν τον καφέ τους στα famous(sic...) καφέ, στην περιοχή της Γλυφάδας, ανατρίχιασαν μόλις άκουσαν το τραγούδι "Λιλί Μαρλέν"(ανάθεμα και αν ξέρουν τα λόγια του τραγουδιού...) και άρχισαν να διαμαρτύρονται στους εργαζόμενους της καφετέριας...!

Κλείνοντας το άρθρο ο "συγγραφέας" προτρέπει την Αμερικάνικη;! εταιρεία να προσέχει την playlist των κομματιών για να μην...προκαλεί..

Και κάπου εδώ αρχίζουν τα....ΩΡΑΙΑ
Ρε δημοσιογράφοι (λέμε τώρα...), ψάξατε καθόλου να μάθετε για το τί είναι αυτά τα "Starbucks" ή απλά σας σφύριξαν ότι έγινε μια φασαρία και εσείς σαν καλοί;! προπαγανδιστές το διαδώσατε;

Λοιπόν...Για να μαθαίνετε και εσείς, ας δούμε τι εστί "Starbucks" και για πιο λόγο το άρθρο είναι για τα...σκουπίδια(χειρίστου είδους προπαγάνδα)


STARBUCKS
Το «καφέ της χαράς» των Σιωνιστών, των στρατευμάτων κατοχής και των βασανιστών του Γκουαντάναμο
Ο Howard Shultz(ΕΒΡΑΙΟΣ), πρόεδρος των Starbucks είναι γνωστός σιωνιστής και προπαγανδιστής του Ισραήλ. Το 1998 βραβεύτηκε από το Jerusalem Fund of Aish HaTorah με το «τιμητικό βραβείο των Φίλων του Σιωνισμού», για τον «σημαντικό ρόλο που έχει παίξει στην προώθηση της στενής συνεργασίας ΗΠΑ-Ισραήλ». Το συγκεκριμένο ίδρυμα είναι χορηγός σε εκθέσεις ισραηλινών όπλων, αλλά και του ιστοχώρου σιωνιστικής προπαγάνδας www.honestreporting.com/. Μετά τη σφαγή της Τζενίν, της Ναμπλούς και της Βηθλεέμ, ο Shultz κατηγόρησε τους Παλαιστίνιους για τρομοκρατία και αντί-σημιτισμό και κάλεσε σε υποστήριξη του Ισραήλ. Και ενώ εν μέσω της δεύτερης Ιντιφάντα, οι επιχειρήσεις, εξαιτίας της διεθνούς πίεσης για μποϋκοτάζ, απέσυραν τις επενδύσεις τους, τα Starbucks άνοιγαν καινούρια καταστήματα στο Ισραήλ.
Παράλληλα τα Starbucks άνοιξαν κατάστημα για να πίνουν τον καφέ τους οι βασανιστές της διαβόητης φυλακής του Γκουαντάναμο, στην στρατιωτική βάση των ΗΠΑ στην Κούβα. Ανάμεσα στους παράνομα κρατούμενους του Γκουαντάναμο βρέθηκαν και Παλαιστίνιοι, όπως ο εκείνος που απελευθερώθηκε πρόσφατα και οδηγήθηκε στην Ισπανία. Τα Starbucks προσφέρουν επίσης υπηρεσίες στα στρατεύματα κατοχής των ΗΠΑ στο κατεχόμενο Αφγανιστάν. http://www.inminds.com/boycott-starbucks.html

Και παράλληλα τα "Starbucks" διαθέτουν κάθε χρόνο 1δις δολλάρια για τον εξοπλισμό και τον εκσυγχρονισμό του στρατού του Ισραήλ, ύστερα από εισήγηση του Εβραίου Προέδρου τους από το 1976!!!!!!
Μάλλον είναι Σιωνιστές που αντιστέκονται στα "ναζιστικά" Starbucks!


Καταλάβατε τώρα τι....μ@λ@κία γράψατε...;
Έχετε συναίσθηση ότι 34 τετράποδα το έβαλαν στο Facebook και το διάβασαν πολύ περισσότερα... τετράποδα και τώρα μένουν με την εντύπωση ότι τα "Starbucks" είναι...."Ναζιστικά"..;

Να προσέχετε λοιπόν τι γράφετε από εδώ και πέρα δημοσιογράφοι (λέμε τώρα...), γιατί το πιο πιθανό είναι ότι....

Ἡ Δύση ἀνακαλύπτει τὸ Βυζαντιο, ἐμεῖς τὸ συκοφαντοῦμε

Ὅταν ὁ Ἀλεξανδρινός ποιητής Κωνσταντῖνος Καβάφης ἔγραφε γιά τόν «ἔνδοξο βυζαντινισμό μας», προφανῶς μιλοῦσε ἐπαινετικά γιά τήν ἱστορία καί τήν προσφορά τῆς Βυζαντινῆς Αὐτοκρατορίας, τῆς Ρωμανίας. Ἀντιθέτως στήν ἐποχή μας ἔχει καθιερωθεῖ μία ἀρνητική χρήση τοῦ ὅρου «βυζαντινισμός» καί ὁρισμένοι Νεοέλληνες στρέφονται κατ' εὐθεῖαν στόν παπποῦ μας-τήν Ἀρχαιότητα- ἀδιαφορῶντας γιά τόν πατέρα μας, τό Ἑλληνορθόδοξο Βυζάντιο. Ἡ διαφορά εἶναι ὅτι....

ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΖΑΒΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ ΓΙΑ... ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ...!!!

Από το "Πολιτικό Σαφάρι"

"ΜΑΛΛΙΑ--ΚΟΥΒΑΡΙΑ"  ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΜΕ ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...!!!

Πληθαίνουν οι αποσκιρτήσεις και οι φωνές διαφωνίας στο κόμμα του ΛΑΟΣ, γιά τις συνεχείς πολιτικές "κωλοτούμπες" Καρατζαφέρη,  τον οποίον κατηγορούν ευθέως ως το  πλέον "θλιβερό πιόνι των μηχανισμών τού συστήματος,

 του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου" καί ότι οδηγεί με την πολιτική του μετάλλαξη το κόμμα, σε πλήρη αποσύνθεση...  
Πέραν των όσων διαβάζουμε καθημερινά στον τύπο, όπου στελέχη αποχωρούν ομαδικώς ή διαγράφονται, ο π. Αναπληρωτής Γραμματέας τού ΛΑΟΣ, Παναγιώτης Αποστόλου με νέα επιστολή του, την οποίαν απευθύνει αυτή την φορά προσωπικά στον Καρατζαφέρη  (είχε προηγηθεί και επιστολή στον Πρόεδρο πειθαρχικού του κόμματος Ι.Ζαφειρόπουλο) ζητάει εκ νέου την παραπομπή της Ευρωβουλευτού Νίκης Τζαβέλα στο πειθαρχικό και την διαγραφή της από το ΛΑΟΣ για Αντεθνική και Ανθελληνική συμπεριφορά...!!!
Η Τζαβέλα είναι γνωστό ότι....

Ο Πουτίν απειλεί ευθέως τις ΗΠΑ: "Δεν δεχόμαστε διαταγές"

Σε συνέχεια των προηγούμενων τοποθετήσεών του, ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, επιτέθηκε ευθέως στην ηγεσία των ΗΠΑ αποκαλώντας την "άπληστη", σε τηλεοπτική του συνέντευξη σε Ρωσικό κανάλι.

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως "Οι ΗΠΑ πρέπει να σταματήσουν να αντιλαμβάνονται τις Χώρες ως υποτελείς τους και να σταματήσουν να δίνουν διαταγές σαν να είναι επικυρίαρχοι της Γης".

Συμπλήρωσε, αναφερόμενος στις πρόσφατες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στη Ρωσία, πως: "Μη νομίζουν οι ΗΠΑ ότι θα τρομάζουμε..Είμαστε Έθνος με Δύναμη και δε δεχόμαστε πλέον διαταγές από κανέναν".

Κατέληξε λέγοντας "αν νομίζουν οι....

"Λαϊκή Δεξιά" η.... Βόζενμπεργκ!!!

Στη ΝΔ έχουν την εντύπωση ότι απευθύνονται σε.... ηλίθους!

Διαβάζουμε πρόσφατα σε παραπολιτικές στήλες των εφημερίδων, αλλά και σε ρεπορτάζ έγκυρων;! εφημερίδων, ότι συστήθηκε ομάδα εντός της ΝΔ, από τον σκληρό πυρήνα των "Σαμαρικών" βουλευτών, που αυτοαποκαλούνται "λαϊκή Δεξιά" και μάλιστα έχει σκοπό να αποτελέσει το αντίβαρο των...νεοφιλελεύθερων (Χατζηδάκης, Κυρ.Μητσοτάκης κτλ)..

Μια έκ των σκληρών "λαϊκών δεξιών" της ΝΔ είναι η Ελίζα Βόζενμπεργκ...

Αστή, κολωνακιώτισσα, πρώην κολαούζος του Αβραμόπουλου, και με "ιστορία" που εκτείνεται από την Πατριάρχου Ιωακείμ μέχρι τη Βουκουρεστίου!
Αυτή λοιπόν είναι η "λαϊκή Δεξιά" της ΝΔ...

Και τα... τετράποδα συνεχίζουν να τρώνε το σανό που τους σερβίρεται από τα ΜΜΕ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Η "λαϊκή" Βόζενμπεργκ ενισχύει το αγώνα των μη προνομιούχων με τσάντα που αξίζει όσο 3 μισθοί!!!!!

Υπό κατάρρευση οι υπηρεσίες του Δ. Αθηναίων ελέω Καμίνη..Και η «πριγκίπισσα» Ελίζα

Δειλά, δειλά το κατεστημένο παραδέχεται το αυτονόητο...Η Χρυσή Αυγή θα γίνει κοινοβουλευτική δύναμη

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη δημοσκόπηση της MRB για τη real.gr...

Τα αποτελέσματα, εκτός των τετριμμένων, (η ΝΔ προηγείται του ΠΑΣΟΚ και δημιουργείται 7κομματική Βουλή) υπάρχουν ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις...

Η "Χρυσή Αυγή" είναι η πλέον ανερχόμενη Πολιτική Δύναμη....
Και πως να μην θεωρηθεί έτσι όταν στις προηγούμενες εκλογές συγκέντρωνε ποσοστά περίπου στο 0,5%..
Σήμερα βρίσκεται στο 1,5% και σίγουρα αν οι δημοσκόποι επέτρεπαν να δοθούν τα πραγματικά στοιχεία θα ξεπερνούσε τα τηλεκόμματα, τύπου ΔΗ.ΣΥ. και Οικολόγων Πράσινων.

Η συνέχεια όμως των ευρημάτων έχει μεγαλύτερη σημασία και αξία...

ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΠΤΑ ΛΙΒΥΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥΣ!!

Να αγιάσει το χέρι τους!

Όλα συνέβησαν κατά την διάρκεια προγραμματισμένης σχολικής εκδρομής.
Εννέα μαθητές τραυματίστηκαν ελαφρά, έπειτα από μεταξύ τους συμπλοκή που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης μέσα σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Μαθητές Λυκείου της Αττικής, που πραγματοποιούσαν εκπαιδευτική εκδρομή στη συμπρωτεύτουσα, ήρθαν στα χέρια με Λίβυους, έπειτα από φραστικό επεισόδιο.
Όλα ξεκίνησαν όταν....

Προκαλούν οι μογγόλοι για τον 74', μέσω του ανδρείκελου Μπαγίς


Έντονη κόντρα μεταξύ του τουρκομογγόλου Μπαγίς και Κούρδου βουλευτή για τον τουρκικό στρατό κατοχής στην Κύπρο μας. Ενώ από τον λόγο του φαίνεται και ο άρρηκτος δεσμός μεταξύ Τουρκομογγόλων, αριστερών και θολοκουλτουριάρηδων.
Τον ισχυρισμό ότι κατά την τουρκική εισβολή του 1974 «δεν χύθηκε ούτε μια σταγόνα αίμα» προέβαλε ο Τούρκος Υπουργός για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις Εγεμέν Μπαγίς, αντιδρώντας στις χθεσινές δηλώσεις του Βουλευτή φιλοκουρδικού κόμματος Ειρήνης και Δημοκρατίας Ερτουγρούλ Κιουρκτσού, ο οποίος, όπως έγραψε χθες το Sigmalive, αναγνώρισε την τουρκική εισβολή του 1974, αποδίδοντας της τον -διεθνώς αναγνωρισμένο- χαρακτηρισμό, δηλαδή κατοχή.

Σύμφωνα με τον σημερινό τ/κ Τύπο, απαντώντας στον Κιουρκτσού, ο Μπαγίς ισχυρίστηκε ότι....

Οι “σκληρά εργαζόμενοι” Ευρωβουλευτές…


ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ… “ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ” ΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ:

Αποκαλύπτουμε την αποκρυφιστική οργάνωση ”Νέα Ακρόπολη”. Μέρος Β΄


J.A.Livraga – Ο ιδρυτής καί Αυτοκράτορας της Νέας ΑκρόποληςΟ Jorge Angel Livraga Rizzi γεννήθηκε στην Αργεντινή στις 3 Σεπτεμβρίου 1930. Από τις αρχές της δεκαετίας του ’50, ήρθε σε επαφή με τη Θεοσοφική Εταιρεία (Theosophical Society), στην οποία έγινε καί μέλος. Σύμφωνα με τήν Θεοσοφική Εταιρεία, αποβλήθηκε καί διαγραφηκε από μέλος, γιά ανάρμοστη συμπεριφορά που επιβεβαιώνεται (όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται) από τις δικαστικές αρχές της χώρας (Αργεντινής). Το 1956 εκδίδει το περιοδικό: Θεοσοφικές Μελέτες (Estudios Teosóficos). Το 1957 μαζί με την Ada Albrecht ιδρύει την Νέα Ακρόπολη (Nueva Acropolis). Από πολλούς κατηγορήθηκε ότι η Νέα Ακροπολη, δεν είναι τίποτε άλλο παρά το ακροδεξιό, πολιτικό – ”εξωτερικό” τμήμα τής αποκρυφιστικής Θεοσοφικής Οργάνωσης.

* Το 1981 η Ada Albrecht αποχώρησε καί δημιούργησε μια δική της ομάδα, τον οργανισμό Hastanipura.
Η Νέα Ακρόπολη παρουσιάζεται με διαφορετικά προσωπεία σε κάθε χώρα :

Αποκαλύπτουμε την αποκρυφιστική οργάνωση ”Νέα Ακρόπολη”. Μέρος Α΄


Ο ιδρυτής της Νέας Ακρόπολης J.A.Livraga σε τελετή με τους Εθνικούς αρχηγούς της Ν.Α. για τα 30 χρόνια (ιωβηλαίο) του, σαν αυτοκράτορας (ελαίω θεού) στην πνευματική αυτοκρατορία της Νέας Ακρόπολης. Στο τελετουργικό σκεύος που κρατάει στα χέρια του διακρίνονται αριστερόστροφοι αγκυλωτοί σταυροί. * (Οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί από το βιβλίο του πρώην Διευθυντή της Νέας Ακρόπολης Θεσσαλονικής, Γιάννη Γαραντζωτή: Το Ξεσκέπασμα της Απάτης, εκδόσεις στερέωμα): Σαν φοιτητές και σαν πολίτες, θα έχετε πιθανόν αντιληφθεί την παρουσία μιας κίνησης με το όνομα “Νέα Ακρόπολη” στο χώρο του πανεπιστημίου, αλλά και σε άλλα μέρη, όπου ο προσηλυτισμός είναι εύκολος (σημ. ή και σε αφίσες κολλημένες σε διάφορα σημεία των πόλεων).                                         

Δίνουμε το λόγο στον Επίσκοπο Καρπασίας π. Χριστόφορο (Τσιάκκα), και στο ....

Σε πλήρη πολεμική έγερση το Π.Ν. - Όλος ο Στόλος βγήκε στο Αιγαίο


Σε πλήρη πολεμική έγερση βρίσκεται ο Στόλος και γενικότερα το Π.Ν. από την ερχή της βδομάδας, καθώς στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο, πραγματοποιούνται τρεις συνδυασμένες ασκήσεις-επιχειρήσεις του ΠΝ που περιλαμβάνουν το σύνολο σχεδόν των πλωτών και εναέριων του μέσων του σε μία σπάνια - πλέον - επίδειξη  δύναμης και ετοιμότητας.
Οι τρεις αυτές ασκήσεις είναι η «Αστραπή» της διοίκησης Φρεγατών, η «Ορμή» της διοίκησης Ταχέων Σκαφών και η άσκηση «Βροντή» της διοίκησης Κανονιοφόρων.
Για την πραγματοποίησή των παραπάνω ασκήσεων στο Αιγαίο η διοίκηση Φρεγατών έχει....