Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 18, 2011

Αντιχριστιανική μανία Αμερικάνου ραβίνου σε εβραϊκή εφημερίδα.



Σύνδεσμος

Αν νικήσει ο Tim Tebow, ο χριστιανός αθλητής που προσεύχεται, οι χριστιανοί θα δημιουργήσουν χάος, καίγοντας τζαμιά και διώχνοντας τους μετανάστες!

Η εβραϊκή εφημερίδα της Νέας Υόρκης, The Jewish Week, προωθεί την αντι-χριστιανική μισαλλοδοξία, χλευάζοντας το αστέρι του NFL (αμερικάνικο football) Tim Tebow για τη χριστιανική του πίστη. Η εφημερίδα μέσα από το άρθρο ενός ραβίνου, στρέφει όλα της τα όπλα για να δαιμονοποιήσει τους χριστιανούς ως παράλογους και επικίνδυνους. Η εβραϊκή εφημερίδα επιτίθεται στους χριστιανούς ακόμα και για το ότι δεν πιστεύουν στην φάρσα της ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης του πλανήτη. Ο συγγραφέας του άρθρου, ο Ραβίνος Hammerman, καλεί τους χριστιανούς να ενωθούν με τους "Προοδευτικούς Ιουδαίους", δηλαδή την....

Τσίπρας προς αναρχοάπλυτους Συριζαίους..."Πως να χειραγωγούν τα κινήματα!"

Τα έγγραφα μιλούν από μόνα τους...

Θετικό αλλά....Θυμήθηκαν στη ΝΔ τη Βόρεια Ήπειρο και τον Ελληνισμό, ζητώντας αναγνώριση της μειόνοτητας!

 Τα παρακάτω δεν αναιρούν σε καμμία περίπτωση την ραγιάδικη στάση στο θέμα του Μηνμονίου, της Συγκυβέρνησης και της πρόσφατης προσβολής από τους Εβραίους σε βάρος της Σημαίας μας...
Απλά επισημαίνουμε ότι κάτι

Το τομέας της ΝΔ για θέματα Βορειοηπειρωτών έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Καλείται η Ελληνική Κυβέρνηση να ενημερώσει, ως οφείλει, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους λοιπούς διεθνείς οργανισμούς για την απαράδεκτη αλβανική πρακτική, η οποία υπονομεύει την δυνατότητα του Ελληνισμού στην Αλβανία να εκφράσει την εθνική του ταυτότητα. Επαναλαμβάνεται ότι για τη Νέα Δημοκρατία, η φυσική και εθνική επιβίωση του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού στη γενέθλια γη του, είναι αδιαπραγμάτευτη. Αυτή η διαχρονική εθνική στόχευση παραμένει αταλάντευτη για τη Νέα Δημοκρατία και δεν επηρεάζεται από την παρούσα οικονομική κρίση στην πατρίδα μας."

σ.σ.1
Ο Σταύρος Δήμας γιατί άραγε δεν έκανε κάποια ανακοίνωση;
σ.σ.2
Μήπως....

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 100 "ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΥΣ" ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!


 
Σάλος έχει προκληθεί από την αποκάλυψη πως ο Παπαδήμος βρήκε 100 άτομα να "απασχολούνται" σε ιντερνετικά μέσα, όπως blogs, facebook, twitter κλπ, "κληρονομιά" από τον προκάτοχό του Τζέφρυ!

Το γεγονός δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη: Είναι γνωστό πως, πλέον η προπαγάνδα γίνεται κυρίως μέσω Ίντερνετ, όπου υπάρχει μεγαλύτερη απήχηση στον κόσμο (και ιδιαίτερα στους νέους), ενώ είναι σχετικά ανέξοδη, σε σχέση με έντυπο υλικό, εκπομπές σε Μμε κλπ.


Ωραία λοιπόν, κατακρίνουμε (σωστά) τον ανεκδιήγητο Γιωργάκη για την στρατιά κομματόσκυλων που είχε μαζέψει για να προπαγανδίζουν τις "θέσεις" του!

Θα μας πούνε όμως και τα υπόλοιπα κόμματα πόσους αντίστοιχους κολαούζους πληρώνουν για...διαδικτυακή προπαγάνδα;

“Ο ΚΟΥΚΟΥΕΣ ΟΤΑΝ ΦΤΕΡΩΣΕΙ.”


“Πρέπει να μας προβληματίσει η τεχνητή άνοδος των ποσοστών της αριστεράς στις δημοσκοπήσεις”

Οι κουκουέδες 1* είναι σαν τα μερμήγκια, μόλις φτερώσουν ψοφάνε. Ο ρόλος τους λοιπόν είναι όχι να κυβερνήσουν αλλά να εμποδίζουν τον εκάστοτε άριστο να διοικήσει. Όπου παρέβησαν τον κανόνα (με εντολή 2*) φτέρωσαν και ψόφησαν, αφού πρώτα άφησαν πίσω τους ερείπια (ανατολική Ευρώπη κλπ). Αν αυτό όμως συμβεί στην πατρίδα μας, θα είναι το μέσον και όχι ο αυτοσκοπός των εντολέων τους προς κάτι επόμενο 3*. Αυτό το επόμενο πρέπει να το προβλέψουμε και να το προλάβουμε. Γιατί θα είναι τόσο σοβαρό που ίσως να είναι μη αναστρέψιμο για το Έθνος και τη Φυλή μας.
Πρέπει να μας προβληματίσει η....

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΙΤ...

Tα πολύ μικρά και συνήθως δυσδιάκριτα κομμάτια του παζλ της μυστικής δράσης των Τούρκων στην Ελλάδα την τελευταία 10ετία επιχειρεί να ενώσει ένα νέο βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε. Πρόκειται, αποκαλύπτει ο συγγραφέας του δημοσιογράφος Μάνος Ηλιάδης, για μια δράση που δεν περιορίζεται μόνο στα στελέχη της Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Τουρκίας, την ΜΙΤ, αλλά επεκτείνεται πλέον και σε προσωπικό άλλων υπηρεσιών αλλά και οικονομικών οργανισμών και εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Μια δράση, σημειώνει ο εκδότης, που συγκροτεί τη νέα απειλή για τη χώρα μας, μια απειλή ύπουλη και πολύ πιο επικίνδυνη από την καθαρά στρατιωτική απειλή, που φυσικά συνεχίζει να υφίσταται.

Το βιβλίο έχει τίτλο....

Ένα διαχρονικό κείμενο του Στρατηγού Μακρυγιάννη

«Μπαίνοντας εις αυτό το έργον και ακολουθώντας να γράφω δυστυχήματα αναντίον της πατρίδος και θρησκείας, οπού της προξενήθηκαν από την ανοησίαν μας και ᾿διοτέλειά μας και από θρησκευτικούς και από πολιτικούς , αγαναχτώντας και εγώ απ᾿ ούλα αυτά, ότι ζημιώσαμε την πατρίδα μας πολύ και χάθηκαν και χάνονται τόσοι αθώοι άνθρωποι, σημειώνω τα λάθη ολωνών και φτάνω ως την σήμερον,
οπού δεν θυσιάζομε ποτές αρετή και πατριωτισμόν και είμαστε σε τούτην την άθλια κατάστασιν και κιντυνεύομεν να χαθούμεν. Γράφοντας αυτά τα αίτια και τις περίστασες, οπού φέραμεν τον όλεθρον της πατρίδας μας όλοι μας, τότε ως έχοντας και εγώ μερίδιον εις αυτείνη την πατρίδα και κοινωνία, γράφω με πολλή αγανάχτησιν αναντίον των αιτίων όχι να ᾿χω καμμιά ιδιαίτερη κακία αναντίον τους, αλλά ο ζήλος της πατρίδος μου δίνει αυτείνη την αγανάχτησιν και δεν μπόρεσα να γράψω γλυκώτερα.

Ότι αρχή και τέλος, παλαιόθεν και ως τώρα, όλα τα θερία πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε. Τρώνε από ᾿μάς και μένει και μαγιά. Και οι ολίγοι αποφασίζουν να πεθάνουν κι᾿ όταν κάνουν αυτείνη την απόφασιν, λίγες φορές χάνουν και πολλές κερδαίνουν.
Ποίον βάρβαρον έθνος έκαμε όσα κάνει το Γαλλικόν έθνος ᾿σ εμάς τους Έλληνες; Δεν σεβάστη τα αίματά μας εδώ μέσα οπού πατούνε, οπού αχνίζουν ακόμα; Όλους μας έκαμαν άτιμους κι᾿ άναντρους και μας κάνουν γυναίκες.
Και τι σας έκαμεν αυτό τ᾿ όνομα των Ελλήνων εσάς των γενναίων αντρών της Ευρώπης, εσάς.....

Έλεος με την "προστασία προσωπικών δεδομένων" στυγερών εγκληματιών!

Αμφιβάλω αν υπάρχει κάποιος φυσιολογικός  και νομοταγής Πολίτης, που θεωρεί λογική την (περίεργη) εμμονή της αρμόδιας Αρχής .
Αντι να προστατεύει το δικαίωμα της κοινωνίας να γνωρίζει ποιά από τα μέλη της έχουν διαπράξει στυγερά εγκλήματα και είναι επικίνδυνοι, ανόητα και υποκριτικά , "συγκαλύπτει" τα στοιχεία τους, ώστε να μην προβάλλονται στη τηλεόραση. Επιτρέπει όμως (επιλεκτικά να δημοσιεύονται στις εφημερίδες.
Μόνο στην...

Ένα κείμενο που πρέπει να διαβαστεί: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΑΤΗΣ:

“Εν αρχή ήν ο λόγος…… Η “Χούντα” το ΄74 παραδίδει στον «Εθνάρχη» υγιές χρέος μόνο 330 εκ.δρχ. Λέγομεν υγιές χρέος διότι λόγω της τότε μεγάλης οικονομικής ανάπτυξης, το χρέος αυτό μπορούσε να αυτο-εξοφληθεί. Εν συνεχεία ήρθαν οι «Δημοκράτες» πολιτικοί, απατεώνες, κλέφτες, πιόνια και ανδρείκελα ξένων δυνάμεων, και τα έκαναν θάλασσα. Tην Κυριακή προ των Χριστουγέννων στις εκκλησίες διαβάζεται το Ευαγγέλιο, με τη Βίβλο γεννέσεως Ιησού Χριστού. Επάνω σε αυτό, τροποποιημένο ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης έγραψε.

Η αργία εγέννησε τη πενία. Η πενία εγέννησε την πείνα. Η πείνα εγέννησε την όρεξη. Η όρεξη εγέννησε την αυθαιρεσία. Η αυθαιρεσία εγέννησε τη ληστεία. Η ληστεία εγέννησε τη πολιτική. Η πολιτική εγέννησε τους πολιτικούς. Εδώ έχουμε να πούμε τα εξής.....

MYA Ναυτοδικείο 16/12/11(1/2)