Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 22, 2011

Συνέντευξη του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής στο Hellas-Orthodoxy


Δείτε και τα άλλα βίντεο ΕΔΩ

Νέα προδοτική κίνηση του Χριστόφια...; Μυστική συμφωνία με Τούρκους;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων TRT, ο Τουρκοκύπριος «πρόδερος» Derviş Eroğlu, υποστήριξε ότι η «Ρωμαίικη διοίκηση» (εννοεί φυσικά τον πρόεδρο της Κύπρου) συζητά να μεταφέρει το φυσικό αέριο της μέσω Τουρκίας και αγωγού που θα συνδεόταν με τον αγωγό Μπακού-Τζεϊχάν.
Ο Χριστόφιας το διαψεύδει, αλλά ο Έρογλου επιμένει: «Ο ηγέτης της Ρωμαίικης διοίκησης ανακάλυψε την Τουρκική δίοδο και αποδέχτηκε πως αυτό θα αποτελέσει μια πιο οικονομική λύση», είπε.
Σε σχετική ερώτηση ο Derviş Eroğlu, υπενθύμισε πως σε μια από τις συναντήσεις τους, ο Δημήτρης Χριστόφιας είχε δηλώσει, πως στην περίπτωση που ανακαλυφθεί φυσικό αέριο στην Ανατολική Μεσόγειο θα μπορούσε να μεταφερθεί μέσω Τουρκίας στην Ευρώπη.
Καλό είναι, τόσο ο πρόεδρος όσο και η ΥΠΕΞ της Κύπρου, να ξεκαθαρίσουν οριστικά και ....

Πατριώτες : Γιατί τους ανεχόμαστε ; Γιατί δεν αντιδρούμε ;


 Πατριώτες ζυγώνει η ώρα που περιμένουμε την γέννηση του Χριστού μας ζυγώνει η ώρα που θα αρχίσει η Ελπίδα σαν  μια μικρή φλόγα θα κρυφο ανάψει  στο τζάκι της καρδιά μας .
 Η Πατρίδα μας βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής ,οι Έλληνες γέροντες σφίγγουν τα χείλια και τουρτουρίζουν στο κρύο της αδιαφορίας , του φόβου και της εγκατάλειψης,
Τα παιδιά μας χωρίς όραμα, χωρίς ελπίδα ,χωρίς κουράγιο αργοπεθαίνουν στα  καφέ και στα δήθεν στέκια χωρίς σχέδια ,χωρίς ορμή ,χωρίς αγάπη !
Και εμείς Πατριώτες εμείς ; οι δήθεν πετυχημένοι ,οι δήθεν νοικοκυραίοι ,οι δήθεν ηθικοί χριστιανοί , οι έντιμοι και βολεμένοι τι κάνουμε ; Γιατί δεν αντιδρούμε ; Γιατί δεν επαναστατούμε ;..

Σε μια Πατρίδα που ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέχεται ,αν δεν το επιδιώκει να   δέρνουν τα παιδιά της Ελλάδος λαθρομετανάστες ,λαθρέμποροι .έμποροι ναρκωτικών ,αλλοδαποί και δήθεν Έλληνες !

Ποιος μωρέ έδωσε το δικαίωμα στον....

Ο ανθέλληνας φιλοσκοπιανός Δημητράς...κάπως έτσι φτιάχνει μειονότητες! Βίντεο

Η Κρήτη είναι το...."μητσοτακικό κάστρο"!Καλά το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε...;

Πόσα άτομα πιστεύετε ότι μαζεύτηκαν σε συγκέντρωση του κόμματος της κόρης του Αποστάτη στην Κρήτη;

Η αφετηρία δημιουργίας του ψευδομακεδονικού έθνους των Σκοπίων

Γράφει ο Νίκος Μάρτης
Πρώην Υπουργός


Το 1918 επικράτησε στη Ρωσία το Κομμουνιστικό καθεστώς, με στόχους την συν τω χρόνω εξάπλωσή του αρχικά στις γειτονικές χώρες, που προϋπέθετε και την έξοδο στο Αιγαίο, που δεν είχε επιτύχει ο Τσάρος και εν συνεχεία την επέκταση στην Ευρώπη.

Κομμουνιστικά κόμματα άρχισαν να ιδρύονται συστηματικά σε διάφορες χώρες και ιδιαίτερα στη Βαλκανική. Η συσταθείσα το 1921, προφανώς με εντολή του Κόμματος Βαλκανική Κομμουνιστική Ομοσπονδία (Β.Κ.Ο.), μετά από πρόταση του Βούλγαρου Κομμουνιστή Κολλάρωφ, διακήρυξε την επιδίωξη αυτονόμησης της Μακεδονίας και Θράκης από την Ελλάδα, με στόχο να προσαρτηθούν στη Βουλγαρία, καθώς και η Ανατολική Ρωμυλία και βέβαια να επιτευχθεί ο έλεγχος του Αιγαίου. Ο Γενικός Γραμματέας του Κ.Κ.Ε. Γεωργιάδης διαφώνησε και διεγράφη.

Το 1924 η απόφαση της Β.Κ.Ο. επικυρώθηκε στη Μόσχα από την Κομιντέρν και έγινε υποχρεωτική για όλα τα Κομμουνιστικά Κόμματα. Ηγετικά στελέχη του Κ.Κ.Ε. που συμμετείχαν στη Β.Κ.Ο. και διαφώνησαν, διεγράφησαν από το Κόμμα.

Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Η κήρυξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου έδωσε την αφορμή στον Τίτο της δημιουργίας, αντί της αυτονομήσεως, του ψευδούς Μακεδονικού Έθνους των Σκοπίων, ως προγεφυρώματος για επέκταση στο Αιγαίο.

Τον Οκτώβριο του 1940, σχεδόν ολόκληρη η Ευρώπη είχε ήδη υποταγεί στο Χίτλερ, η Σοβιετική Ένωση ήταν....

Νέα επεισόδια χθες στην ΑΣΟΕΕ με τα αναρχοάπλυτα τα μαύρους λαθροεμπόρους

Δεν έχουν περάσει παραπάνω από 2 εβδομάδες από την τελευταία προσπάθεια της Αστυνομίας να προβεί σε ελέγχους στην Πατησίων, έξω από την ΑΣΟΕΕ, που γίνεται κανονικό πανηγύρι από τους μαύρους λαθροπωλητές...

Τα αποτελέσματα τα θυμόσαστε όλοι....

Χθες σε νέο έλεγχο που αποπειράθηκε να πραγματοποιήσει η δημοτική αστυνομία σε συνδυασμό με 2 διμοιρίες ΜΑΤ, για άλλη μια φορά δεν κατόρθωσε να φέρει....αποτελέσματα.
Τα αναρχοάπλυτα μαζί με τους μαύρους λαθροπωλητές τους έδιωξαν με πέτρες, ξύλα, πέτρες και ότι άλλο έβρισκαν... υπό την σκέπη του "ασύλου" (καλά αυτό δεν καταργήθηκε ρε Άδωνι;)

Αυτό που πρέπει να τονίσουμε όμως είναι ότι αν επέτρεπαν στην Αστυνομία να κάνει τη δουλειά θα τους...μάζευε σε ελάχιστα λεπτά!
Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει η βούληση και όλα γίνονται για το "θεαθήναι"
Να νομίζουν οι λοβοτομημένοι ότι γίνεται προσπάθεια πάταξης του λαθρεμπορίου!

Εμείς προκαλούμε όλους τους υπευθύνους και κάνουμε μια πρόβλεψη....

Η μελέτη που συνθλίβει την προπαγάνδα των τοκογλυφων και η λύση για την Ελλάδα.

The Bondholder
ΥΓ μόνο οι κυριότερες κατηγορίες εμφανίζονται στον πινάκα.. κλικ στην εικόνα για μεγένθυση.
Αν τα αποτελέσματα αυτά μου τα έδειχναν σ’ ένα διοικητικό συμβούλιο όλη οι διοίκηση θα πήγαινε στο σπίτι της χωρίς αποζημίωση. Όλα που έχουν γίνει, που έχουν γραφτεί και όλα όσα έχουν πει τα τελευταία τέσσερα χρόνια για την οικονομία της Ελλάδος σ’ ένα πινάκα αριθμών. Γιατί οι αριθμοί λένε την αλήθεια.
Ας τα πάρουμε ένα
ΕΣΟΔΑ -Τα καθαρά έσοδα του κράτους θα είναι ακριβώς τα ιδία το 2012 όσα ήταν το 2008!!!!!.. Όλη αυτή η φλυαρία, το μελάνι που έχει χυθεί, ο πόνος, οι θυσίες και το Ελληνικό κράτος δεν αύξησε τα έσοδα του. Που είναι τα έσοδα από τους καινούργιους φόρους; Έγιναν καπνός διότι....