Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 29, 2011

ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ!


Από κοντά και οι αμερικανοκομμουνιστές-σταλινοτσολιάδες των ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ… Τυχαίο; Δε νομίζω!

Έτσουξε ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο η επίσημη ανακοίνωση του ρωσσικού υπουργείου Εξωτερικών για την συμπεριφορά προς τον ηγούμενο Εφραίμ. Και όλοι μαζί, με αγαστή σύμπνοια, την καταδίκασαν μετά πρωτοφανούς μανίας: Κατ’ αρχάς το υπουργείο Εξωτερικών της τριμερούς μνημονιακής συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛάΟΣ δήλωσε ότι η Ελλάδα δεν δέχεται υποδείξεις! Είναι να τρελαίνεται κανείς! Οι εκπρόσωποι ενός πολιτικού κατεστημένου μόνιμου καρπαζοεισπράκτορα πάντων και πασών, πολύ ισχυρών (Αμερικανοσιωνιστών), λιγότερο ισχυρών (Τούρκων) και.....

Γιατί τρέμουν την δραχμή;


Αυτό, το οποίο φοβούνται όλοι αυτοί, είναι η ΔΡΑΧΜΗ.
Γιατί τους φοβίζει η Δραχμή και όχι το Λέβ, το Φιορίνι το Ζλότι ή η Κορώνα;
Γιατί η Δραχμή "ακουμπάει" στη Μεσόγειο. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημά τους. Ό,τι "ακουμπάει" στη Μεσόγειο, γίνεται "καταλύτης" οικονομικών εξελίξεων. Μια Δραχμή της Μεσογείου απειλεί το Ευρώ, το οποίο ακουμπάει κατά κύριο λόγο στη βιομηχανία της Βορείου Ευρώπης.
Η Μεσόγειος αποδίδει χρυσάφι, είτε λειτουργεί η οικονομία είτε όχι, ενώ το Ευρώ, για να είναι ισχυρό, πρέπει να υπάρχει παραγωγή. Η Μεσόγειος δίνει μεροκάματο σε κάποιον, ακόμα κι αν αυτός κάθεται σταυροπόδι σε κάποια αμμουδιά, ενώ η βιομηχανία δίνει μεροκάματο μόνον σε κάποιον που ιδρώνει πάνω σε έναν τόρνο.

Η Κρήτη, η Κέρκυρα, η Ρόδος ή η Μύκονος μπορεί.....

ΤΣΑΒΕΣ: «ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΗΠΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ;»

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αν ισχύουν αυτά που λέει ο "συνωμοσιολόγος" Τσάβες γιατί άραγε κανένας ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ηγέτης στην Ελλάδα δεν είχε ή έχει καρκίνο..; Εύκολη η απάντηση..
Αν πιστέψουμε φυσικά στη "συνωμοσιολογική" προσέγγιση του Τσάβες..

Μετά την ανακοίνωση ότι η πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Κίρσνερ έχει προσβληθεί από καρκίνο, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας (καρκινοπαθής επίσης), δήλωσε: «Μήπως οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αναπτύξει μυστική τεχνολογία που προκαλεί καρκίνο στους αριστερούς ηγέτες της Λατινικής Αμερικής;».
Η Κριστίνα Κίρσνερ ανακοινώθηκε ότι....

Απίστευτες αποκαλύψεις για τους δοσίλογους κυβερνώντες....

Διαβάστε το κέιμενο που ακολουθεί και θα καταλάβετε...
O ιερός πόλεμος της Ρωσίας κατά της ελληνικής πολιτικής ελίτ 

ΗΠΑ εναντίον ΙΡΑΝ...Μια σε βάθος γεωπολιτική ανάλυση

Η.Π.Α. – VS – IRAN: To μεγάλο παιχνίδι των Σιωνιστικών ΗΠΑ θα μπορούσε να προκαλέσει το Τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. 

Το Στενό του HORMUZ:  
Το Στενό του Ορμούζ, συνδέει το Περσικό Κόλπο με το κόλπο του Ομάν, την Αραβική θάλασσα, και τους παγκόσμιους ωκεανούς. Τα πλεύσιμα νερά του στενού του Ορμούζ, είναι περίπου 20 ν.μ. πλάτος στο στενότερο σημείο τους. Η ναυτιλιακή εμπορική κυκλοφορία εμπορικών πλοίων, αλλά και πολεμικών πλοίων όλων των γειτονικών και όχι μόνο χωρών είναι πυκνή. Η εμπορική κυκλοφορία περιλαμβάνει 17 εκατομμύρια βαρέλια αργού πετρελαίου, αλλά και προ’ι’όντων αυτού, φορτωμένα σε περίπου 20 δεξαμενόπλοια ημερησίως, που διέρχονται τα στενά του Ορμούζ.
Η κυκλοφορία των πλοίων γίνεται με δύο διαχωρισμένους ναυτικούς διαδρόμους, χαραγμένους επάνω στους ναυτικούς χάρτες των στενών.
Ο κάθε θαλάσσιος διάδρομος (μέσα-έξω), (Αγγλιστί SEPARATION ZONE) έχει πλάτος 2 ν.μ. και διαχωρίζεται από μια ουδέτερη ζώνη πλάτους 2 ν.μ. (Αγγλιστί BUFFER ZONE).
Ο διαχωρισμός έγινε για την ασφάλεια της ναυσιπλο’ι’ας, όπως συμβαίνει στις εθνικές οδούς, και όχι μόνο, με τα τροχοφόρα.
Σχεδόν όλο το στενό,

Γιούχαραν το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Οικονόμου, στα Γιάννενα..Βίντεο

Παγκόσμια Ειρήνη', Παγκόσμια Κυβέρνηση και το πρόβλημα «Χριστιανισμός»



«Η παγκόσμια ειρήνη είναι αδύνατη χωρίς την παγκόσμια διακυβέρνηση. Η παγκόσμια διακυβέρνηση είναι αδύνατον να εδραιωθεί χωρίς την παγκόσμια κοινότητα. Και αυτή η παγκόσμια κοινότητα απαιτεί κάποιο συγκεκριμένο βαθμό πολιτιστικής ενότητας, μια συνθήκη η οποία σίγουρα απουσιάζει προς το παρόν».

Την δήλωση αυτή είχε κάνει ο Αμερικάνος φιλόσοφος Mortimer J. Adler.
(σχ. ΚΟ: Ο Adler (1902 – 2001) προερχόταν από Ιουδαϊκή οικογένεια. Σε κάποιο βιβλίο του παρουσιάζεται ως παγανιστής ενώ το 1984 βαπτίστηκε Επισκοπιανός).
Πιο απλά. η φιλοσοφία του Adler υποστηρίζει πως....

Μετράει αντίστροφα ο Σιωνισμός για πόλεμο με το ΙΡΑΝ..


Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η αντίστροφη μέτρηση για μια αμερικανική επέμβαση στο Ιράν έχει ξεκινήσει ήδη και το μόνο ερώτημα που φαίνεται πως απομένει είναι… το πότε ακριβώς αυτή θα γίνει.
Όλα φαίνεται πως κρέμονται από μια λεπτή κλωστή καθώς οι απειλές του Ιράν για αποκλεισμό των στενών του Χορμούζ αυξάνονται σε συχνότητα, και η διοίκηση του 5ου Αμερικανικού Στόλου ανταπάντησε πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ανεχτεί παρακώλυση της κυκλοφορίας προς και από τον Περσικό Κόλπο. Είναι η πρώτη φορά που οι ΗΠΑ αντιδρούν στις απειλές του Ιράν.
Ο αρχηγός του ιρανικού Ναυτικού ναύαρχος. Habibollah Sayyari δήλωσε σήμερα πως....

"ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΟΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ": ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΣ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ!



Θα μπορούσε να λείπει η...γνώμη ενός από τους μεγαλύτερους και αθλιότερους χριστιανομάχους, στις πρόσφατες εξελίξεις με τον Ηγούμενο Εφεραίμ; Φυσικά όχι! Καμαρώστε λοιπόν τον τρισάθλιο αυτό τύπο, στις νέες του ύβρεις εναντίον της Ορθοδοξίας:

"Τέσσερα χρόνια μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου του Βατοπεδίου δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη. Ένα από τα μεγάλα θέματα στα οποία πρέπει να δρομολογηθούν διαδικασίες εκσυγχρονισμού είναι η επιτάχυνση στην απονομή της και είναι ενθαρρυντικό ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης εργάζεται γι΄αυτό. Ο λαός μας, που έμεινε άφωνος από την μετατροπή του «περιβολιού της Παναγιάς» σε οίκο χρηματιστηρίου πιστεύοντας στην ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, βλέπει με αισιοδοξία ότι το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται με την απόφαση προφυλάκισης του «Ηγουμένου» του σκανδάλου και επιθυμεί το μαχαίρι να φθάσει στο κόκαλο".

Πηγή: www.capital.gr

Σχόλιο Hellas-Orthodoxy: Καταρχήν, συνιστά απίστευτη πρόκληση και υποτίμηση της νοημοσύνης μας να μιλάει για "δικαιοσύνη" και "σκάνδαλα" εκείνος που ...έφαγε καλά με τις ύποπτες χρηματοδοτήσεις των ΕΛΤΑ και την άμεση σχέση της συζύγου του Δασκαλαντωνάκη, με τα εκατομμύρια να "χορεύουν" ανάμεσα σε συνδικαλιστές και ξενοδοχεία (διαβάστε αναλυτικά εδώ).

Έπειτα, από πότε εκείνοι που...

Το ημερολόγιο του παράφρονα...

Δείτε το βίντεο...