Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 11, 2012

Ο Πάκης, προφανώς σε απόσταση ασφαλείας μέσα στη Βουλή, εξαπέλυσε επίθεση στον Κασιδιάρη...!!! Τον αποθέωσε ο ΣΥΡΙΖΑ!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Χέρι, χέρι" 'πατριώτες' και Αριστεροί...Αφού ο πραγματικός εχθρός τους είναι ο Εθνικισμός..


Αριστεροί και δεξιοί κοινό μέτωπο για να πολεμήσουν τη Χρυσή Αυγή... Κατάντια...

Συνέχεια στην κόντρα κυβέρνησης-Χρυσής Αυγής, με αφορμή τα επεισόδια σε Ραφήνα και Μεσολόγγι, έδωσε ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης, υποστηρίζοντας ότι «θα γελάνε και οι πέτρες» αν πάνε κατηγορούμενοι για αντιποίηση αρχής οι βουλευτές του κόμματός του προκαλώντας με αυτές τις δηλώσεις την έντονη αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ, Προκόπη Παυλόπουλου.(Δεν γνωρίζουμε αν ήταν σε απόσταση ασφαλείας ο Πάκης )
Κατά τη συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής της κύρωσης πράξης νομοθετικού περιεχομένου για την άμεση επιδιόρθωση ζημιών που προκλήθηκαν από τα γεγονότα της 12ης Φεβρουαρίου στο Κέντρο Αθηνών, ο κ. Κασιδιάρης ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Διαγκωνίζονται τα κόμματα, ποιος θα βγάλει την ποιο σκληρή ανακοίνωση κατά της Χρυσής Αυγής. Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι η Χρυσή Αυγή. Και να εξαφανίσουμε την Χρυσή Αυγή δεν θα λύνατε τα προβλήματα της Ελλάδος, την οποία καταντήσατε προτεκτοράτο των δανειστών και εκχωρήσατε την εθνική κυριαρχία της. Το πρόβλημα της χώρας είναι η ανομία και το ότι δεν υπάρχει κράτος δικαίου να τηρήσει την έννομη τάξη».
Ο Η. Κασιδιάρης σημείωσε επίσης:
«Εφόσον παρανομούμε εμείς, ναι, να πάμε στην δικαιοσύνη. Δεν θέλω ασυλία. Γιατί αν πάμε με την κατηγορία για αντιποίηση αρχής θα γελάνε και οι πέτρες. Η δίκη θα θυμίζει ελληνική ταινία του '60 με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Αντιποίηση αρχής είναι να παριστάνεις τον αστυνομικό. Αν κατηγορηθούμε εμείς, πρέπει να κατηγορηθούν και οι ένστολοι των ΜΑΤ που ήρθαν και έκαναν ελέγχους στα γραφεία της Χρυσής Αυγής - γιατί τέτοιες ενέργειες οδηγούν το πολίτευμα σε επικίνδυνα μονοπάτια. Το πρόβλημα δεν είναι ο βουλευτής που ζητά τα παραστατικά, αλλά το ότι δεν υπάρχει κράτος δικαίου».
Απο την πλευρά του ο Πάκης χαρακτήρισε χυδαιότητα όσα υποστήριξε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλ. Κασιδιάρης για την τακτική που ακολουθεί το κόμμα του.
"Είναι χυδαιότητα να ακούγεται από βουλευτή ότι αφού δεν μπορεί να ασκήσει έλεγχο το εκτελεστικό όργανο θα το κάνω εγώ. Σε λίγο επειδή το κράτος δεν μπορεί να ελέγξει τους λαθρομετανάστες θα ζητούν ταυτότητα από τους μελαψούς Έλληνες για να δουν αν όντως είναι Έλληνες. Θα μπαίνουν στα σπίτια για να δουν αν εφαρμόζεται ο νόμος. Η μεθοδολογία και η ιδεολογία τους είναι η ίδια με τα τάγματα εφόδου του Ερνστ Ρεμ (σ.σ Γερμανού αξιωματικού και στενού φίλου του Χίτλερ). Πρέπει να ακουστούν αυτά τα πράγματα. Δεν γίνεται να βλέπουμε με συμπάθεια τέτοια φαινόμενα. Δεν γίνεται να σιωπούμε. Και με τη σιωπή μας μόνο διαπράττουμε το έγκλημα της ανοχής" είπε ο κ .Παυλόπουλος καταχειροκροτούμενος από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με πρώτη την Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Λίγη ώρα αργότερα μάλιστα η κ. Κωνσταντοπούλου έδωσε συγχαρητήρια στον κ. Παυλόπουλο για το "σθένος και το θάρρος του να αντισταθεί σε όσους επιχειρούν να καταλύσουν το δημοκρατικό μας πολίτευμα".
trikalagr/makeleio

4 σχόλια:

  1. Η συμμορια αυτη ειναι δεδομένο οτι εχει βαλθει να ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ με φανατισμο το Ελληνικο εθνος, εαν δεν το γυρισει στην επιθεση 100% η Χρυση Αυγη δεν βλεπω εξοδο απο αυτον τον σκοπελο.

    Δεν ειναι δυνατον να τολμουν ορφανα του Σταλιν και του Μαο, να κανουν μαθήματα "πολιτικης ορθότητας και ηθους".
    Αυτο ειναι μεγαλειώδες θρασος υπαρκτό μονον στο νεοσοβιετικο καθεστως του Ελλαδισταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξασφάλισε ασυλία από τά τάγματα τής αριστεράς μέ αυτόν τόν τρόπο,τό δουλικό τής νέας τάξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝΕ ΑΠΙΘΑΝΟ ΚΑΙ ΜΗ ΥΓΕΙΕΣ ΑΝ Ο ΣΙΡΙΖΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το αγόρι που του αρέσει να καλεί στην χώρα μας τους λάθρο (είναι λέει τιμή του που επιλέξαν την χώρα μας τα λαθρο-όρκς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών