Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 16, 2012

Και επίσημα πλέον θα "φακελώνονται" όσοι διαδικτυακά εμμέσως ή άμεσα δημοσιοποιούν τη δράση της Χρυσής Αυγής!!!!

Εμείς δεν τρέφουμε αυταπάτες..
Στο "στόχαστρο" έχουμε μπει πολλές φορές του (πάρα)κράτος λόγω της ιδεολογίας που εκφράζουμε και της στήριξής μας στο Εθνικιστικό Κίνημα

Τώρα με τον πλέον επίσημο τρόπο στοχοποιούνται όλοι οι διαδικτυακοί τόποι που εμμέσως υποστηρίζουν τη δράση της Χρυσής Αυγής.
Ο λόγος είναι εμφανής..Προσπάθεια φίμωσης και ελέγχου της προπαγάνδας υπέρ των Εθνικιστών και του πολιτικού τους φορέα.
Η διαπίστωση ότι.....
το διαδίκτυο είναι ο πιο αντικειμενικός, σε σχέση με τα συμβατικά ΜΜΕ, τρόπος πληροφορήσης, με τους περισσότερους, καθημερινά, περιηγητές, σε συνάρτηση με την κυριαρχία, ποσοτικά και ποιοτικά, της εθνικιστικής-πατριωτικής ιδεολογίας, δημιούργησε τέτοιο προβληματισμό και τρόμο στο καθεστώς που θα όφειλε αν θέλει να επιβιώσει να το περιορίσει.

Και αυτή η ανακοίνωση είναι μόνο το πρώτο μέτρο..
Για να "ξεσκαρτίσει" η..."σαβούρα". Όπου "σαβούρα" οι όψιμοι εθνικιστές-πατριώτες που δεν διαθέτουν το σθένος και την πυγμή για να αντισταθούν απέναντι σε ένα επικοινωνιακό "τρικ" του συστήματος και σταματούν αυτομάτως τη δράση τους.

Και εκεί είναι που μένουν οι "σκληροί"..
Αυτοί δηλαδή που δεν νιώθουν δέος μπροστά στο "ελληνόφωνο" κράτος και συνεχίζουν τον προσωπικό, και κατ'επέκταση συλλλογικό, αγώνα για την αφύπνιση του Λαού.
Είναι εκείνοι που πρέπει να φιμωθούν γιατί διαιωνίζουν κάτι που που "μολύνει" το "σώμα" του καθεστώτος στο πιο ευαίσθητο σημείο του.Στην "ιδεολογική" σπονδυλική του στήλη και μπορεί να το παραλύσει.

Ίσως όμως είναι και μια πραγματική ευκαιρία για το Εθνικιστικό Κίνημα.
Αφενός για να χωρίσει η "Ήρα από το σιτάρι" και αφετέρου κάποιοι να το δουν ως κίνητρο να συμμετάσχουν ενεργά στη μάχη του δρόμου και του πεζοδρομίου.

Διαβάστε τώρα και την είδηση:
Ο κ. Δένδιας, σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους της Κυριακής», ενημέρωσε στα μέσα της εβδομάδας τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.  και ζήτησε να κοινοποιηθεί σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.
''Παρακολούθηση, σε συνεργασία με την υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον επικεφαλής της Μ. Σφακιανάκη, συγκεκριμένων ιστοσελίδων!!!!!!
που διακινούν υλικό και πληροφορίες σχετικά με κινήσεις ακροδεξιών οργανώσεων στη χώρα.''
«Η αστυνομία δεν πρόκειται να μείνει απαθής μπροστά σε αδικήματα όπως είναι η αντιποίηση αρχής ή η άσκηση ψυχολογικής ή σωματικής βίας, ακόμη κι όταν αυτή προέρχεται από μέλος του Κοινοβουλίου» φέρεται να είπε στους ανώτατους αξιωματικούς της αστυνομίας, θέλοντας να τονίσει την αποφασιστικότητά του να αντιμετωπίσει τη Χρυσή Αυγή.

 Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα μέτρα αυτά είναι:
  • Η εμπλοκή της Κρατικής Ασφάλειας, οι άνδρες της οποίας αναλαμβάνουν να παρακολουθούν στενά τις κινήσεις μελών του ακροδεξιού χώρου γενικότερα.
  • Η αποστολή οδηγιών σε όλα τα αστυνομικά τμήματα για να βρίσκονται σε ετοιμότητα. Στο πλαίσιο αυτού του μηνύματος, εντάσσεται και η σύσταση να μην εξαιρούνται ακόμη και βουλευτές όταν αυτοί παραβιάζουν τον νόμο. Την τελική απόφαση βέβαια θα τη λαμβάνουν οι εισαγγελικές αρχές, αλλά υπάρχει -σύμφωνα με πληροφορίες- η ερμηνεία ότι ακόμη και κακούργημα να μη διαπράττεται, το αστυνομικό όργανο έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει στη σύλληψη και την παραπομπή στο Αυτόφωρο μέλους του Κοινοβουλίου.
  • Παρακολούθηση, σε συνεργασία με την υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον επικεφαλής της Μ. Σφακιανάκη, συγκεκριμένων ιστοσελίδων που διακινούν υλικό και πληροφορίες σχετικά με κινήσεις ακροδεξιών οργανώσεων στη χώρα.
Παράλληλα, η απόφαση του κ. Δένδια είναι η ΕΛ.ΑΣ. να κάνει αισθητή μεν την παρουσία της, όπως συνέβη με την εγκατάσταση δύναμης έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, αλλά να μη δοθεί η εικόνα αστυνομοκρατούμενων πόλεων.
Δεν θα ήταν δυνατόν άλλωστε να υπάρχει δύναμη σε κάθε? πανηγύρι που γίνεται στη χώρα και για τον λόγο αυτόν δίδεται έμφαση στην πρόληψη επεισοδίων (όπως αυτά που συνέβησαν στη Ραφήνα και το Μεσολόγγι) και κατόπιν στην καταστολή τους.
Σε ισχύ παραμένει η απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.για την παύση της διάθεσης των αστυνομικών που έχουν επιφορτισθεί με την προστασία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ύστερα από την εξαγγελία του κόμματος ότι θα συνεχιστούν οι βίαιες ενέργειες και η αντιποίηση Αρχής.
«Η απόφαση αποσκοπεί» σύμφωνα με την ανακοίνωση «στο να αποφεύγεται η άνευ υπαιτιότητας των παρισταμένων αστυνομικών συγκάλυψη ποινικών αδικημάτων και η σύγκρουση καθηκόντων ανάμεσα στα καθήκοντα προστασίας που τους έχουν ανατεθεί και στην υποχρέωσή τους για καταδίωξη και σύλληψη των παρανομούντων».Ο υπ. Δημόσιας Τάξης βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Α. Σαμαρά, ο οποίος στηρίζει απόλυτα αυτή την πολιτική και έχει τονίσει κατ' επανάληψη ότι «όλοι θα πρέπει να σέβονται τους νόμους και κανείς δεν είναι υπεράνω αυτών».
Ρυθμίσεις
Ο  Δένδιας επίσης είναι σε «ανοιχτή γραμμή» και με τον υπ. Δικαιοσύνης Α. Ρουπακιώτη, ο οποίος προωθεί ρυθμίσεις για την αυστηροποίηση της ποινικής μεταχείρισης στις περιπτώσεις ρατσιστικής βίας, με τιμωρία η οποία θα υπερβαίνει τα 3 χρόνια και θα περιορίζει τη δυνατότητα αναστολής ή μετατροπή της.
Σε αυτούς τους βασικούς άξονες θα στηριχθεί και το επόμενο διάστημα η κυβερνητική γραμμή, καθώς η άποψη που διατυπώθηκε για να κηρυχθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή δεν βρίσκει πολλούς συμμάχους στο εσωτερικό του Υπουργικού Συμβουλίου

20 σχόλια:

  1. Δένδια, πάρτο απόφαση, πάντα θα ακολουθείς τις καταστάσεις τις οποίες θα ορίζει η ΧΑ, η ΧΑ θα χτυπάει το ντέφι και εσύ θα τρέχεις ΠΑΝΤΑ κατόπιν εορτής, αυτό βλέπω να γίνεται.
    Και ξέρεις γιατί;
    Γιατί ποτέ δεν σκεφτήκατε σαν κράτος τον Έλληνα, παρά μόνο πως θα τον κλέβετε και θα τον κοροιδεύετε μετά απο κάθε εκλογή.
    Τώρα λοιπόν ήρθε η σειρά του Έλληνα να σε τρέχει.

    ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΤΡΕΞΕΙ ΠΟΛΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα το τραβανε πολυ το σχοινί και σε καποια στιγμη θα τους ΠΝΙΞΕΙ , το βλεπω να έρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρχισαν οι διωξεις του εβραιομπολσεβικισμου, τοσο καιρο ΕΔΙΩΚΑΝ μεσω των ΜΙΝΤΙΑΚΩΝ τους ιδρυμάτων, βλέποντας οτι αυτο δεν βγαζει πουθενά τωρα μεταχειρίζονται την καθεστωτική πρακτική βια εναντίον των εθνικιστων...
    Με τι διώξεις τετοιου ειδους απλα θα οδηγήσουν τουτο τον τοπο μια ωρα αρχύτερα στην εθνική εξέγερση, ποσο νομιζουν οτι θα ανεχτούμε το λοιμώδες τους νόσημα αμαχητί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζουμε στην εποχη του παραλογισμου. Οι υπερμαχοι της δημοκρατιας φιμωνουν τις αντιθετες, μη συμφερουσες για τα ποταπα και καταπτυστα συμφεροντα τους αποψεις. Ας το παρουν χαμπαρι οτι δεν ειμαστε ολοι δειλα, φιλοχρηματα ανθρωπακια. Υπαρχουν ακομα (παρολες τις συντονισμενες προσπαθειες τους για το αντιθετο) ΕΛΛΗΝΕΣ με αξιες και ιδανικα που δεν καθοδηγουνται απο το συναισθημα του φοβου. Οσο μας πολεμουν τοσο μας πεισμωνουν. Οχι εμμεσα αλλα αμεσοτατα θα στηριζουμε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ολους τους αξιους ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. Η αξιοπρεπεια, ο αυτοσεβασμος και η αυτοεκτιμηση δεν εξαγοραζονται και δεν μπορουν να αντικατασταθουν με ολες τις καταθεσεις των αξιολυπητων εβραιομασονων. Γεννηθηκατε εμετικα σκουληκια και σαν τετοια θα πεθανετε! Ζητω η ΕΛΛΑΣ! Ζητω το ΕΘΝΟΣ! Ζητω η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Ζητω ο ΑΡΧΗΓΟΣ!
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΙΔΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ!!!!!!!!!!!!ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ. ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ Κ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. den xriazete na fakelosoyn ta meloi mias epanastaseis ua ta ejontosoyn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελπίζω οι νόμοι που προσπαθεί να περάσει ο ανθέλληνας Δένδιας και το συνάφι του να τους γυρίσουν μπουμερανγκ ... ότι νόμο βγάζει να τον εκμεταλλεύονται και οι Ελληνες προς δικό τους όφελος ... αν λοιπόν νιώσετε ρατσιστική απειλή από κάποιο αλλοδαπό στοιχείο να επικαλεστείτε τον αντίστοιχο νόμο Δένδια προς όφελός σας ... το ίδιο να γίνει και με όλους τους άλλους νόμους του! ... στο τέλος της ημέρας άχρηστε Δένδια το μονο που θα χεις πετύχει θα είναι να γίνεις ρεζίλι σαν τον Βενιζέλο που ήθελε να θέσει εκτός βουλής κόμμα το οποίο έχει εκλεγεί από τον λαό ... απορώ ποιοι εξέλεξαν ένα τέτοιο άτομο και με τι κριτήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΕΛ.ΑΣ γνωριζει οτι απο πατριωτικους χωρους δεν εχει να φοβηθει τιποτα ... ισα ισα που οταν πραττει το καθηκον της με ορθο τροπο "απολαμβανει" και την καλη κριτικη ... Οι πατριωτικοι χωροι και γενικα οι πολιτες που αγαπουν την Ελλαδα συντάσσονται υπερ των σωματων ασφαλειας και των Ελληνικων ενοπλων δυναμεων

    το προβλημα βρισκεται στους χωρους που ουσιαστικα θελουν την καταργηση των σωματων ασφαλεια , πριμοδοτουν την ανομια , την τρομοκρατια και γενικα την αλλοφρωνη κατασταση στην οποια εχει περιπεσει η πατριδα μας τα τελευταια χρονια

    ελπιζω πως καποια στιγμη συσσωμα η Ελληνικη αστυνομια μαζι με την Δικαστικη εξουσια θα προβουν στην ανακοπη αυτη της ολισθωδους πορειας και θα αποδοθουν οι ευθυνες εκει που πρεπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ facebook ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ!!!ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ . ΞΥΠΝΗΣΤΕ . ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΑΣ ΣΕ FACEBOOK , TWEET ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ . ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΤΙΣ BARBIE ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ . ΜΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΣΑΣ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ . ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ SMARTSPY ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΗΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ CIA . ΕΚΕΙ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ . ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ . ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ Η ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝ,ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΔΙΧΤΑΤΟΡΙΑ ΟΛΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ...ΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΛ ΛΗΝΑΣ!!!!ΑΝΤΕΧΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΟΙ ΤΩΝ ΕΛΟΧΙΜ!!ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΟΝΕΨΟΥΝ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ,Ο ΗΧΩΡ!!ΔΕΝ ΣΒΥΝΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΚΑΙΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ....ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΟΜΟΥΣ...ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΘΕΝ ΑΓΝΟΣΤΗ ΕΚΣΤΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΑΞΗ,ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΟΠΙΟΣ ΚΡΙΒΕΙ...Η ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΤΙΧΗ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΜΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ ΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ


    Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://www.youtube.com/watch?v=cWW2fuN2YQY


    Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δενδια αμα παρακολουθεις ωρα για αυτοκριτικη. Ακολουθησε το παραδειγμα του Ιουδα. Δεν θα κλαψει κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξερεις ποσα κοτσια πρεπει να εχεις για να κανεις αυτο που εκανε ο Ιουδας φιλε μου;;;Εσυ τωρα πως τον βλεπεις τον μεσιε Dendias να τα εχει;;;Εγω του λεω κατι καλυτερο....Να κανει καμια βολτα προς τα μερη μας,εδω στις γειτωνιες μας μονος του κατα τις δεκα το βραδυ τωρα τον χειμωνα,χωρις το ασκερι του να τον φυλαει και να τον προστατευει,για να δει τι καλα που θα περασει απο τους φιλους του που τους εχει μαζεψει εδω,αλλα δεν κοιμαται αυτος διπλα τους.Φυσικααα...μη ζητησει βοηθεια απο Ελληνες γιατι δεν θα μπορουμε να του την δωσουμε...Μη μας πουν και ρατσιστες και εχουμε και ντραβαλα με το νομο!!Αυτο μπορει να το κανει το παλιο τσουτσεκι;;;;Αν οχι,ας στειλει τη γυναικα του ή την κορη του,ή ο,τι εχει στο σοΐ του ο παλιο αλητης του κερατα.Που θα παει θα ερθει η ωρα του δεν ειναι μακρια το σκοταδι,ας κλεισει τα ματια και θα το δει η παλιο λουμπινα που τον φυλανε οι 300 του Λεωνιδα και αυτον και το κωλο σογο του σαν κατι παλιο πουτα.....ς που τις φυλανε οι νταβανζιδες τους.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών