Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 13, 2012

Χτυπάνε οι καμπάνες ...Tουρκόγυφτοι απειλούν να κάψουν το χωριό Ανθήλη ... (video)

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι γύφτοι είναι φυλετικά, κυρίως ινδικό/πακιστανικό φύλο αλλά σίγουρα υπάρχουν και μογγόλοι στις τάξεις τους 
Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για το θέμα ΕΔΩ
 
Χτυπάνε καμπάνες στο χωριό και καλούνε τους κατοίκους με μεγάφωνα  σε συναγερμό ...Τουρκόγυφτοι απειλούν να κάψουν το Χωριό Ανθήλη
-Στον εισαγγελέα πήγαν το πρωί οι κάτοικοι με τον Δήμαρχο... Στη Πάτρα ο Δένδιας να δεί αν παραβιάζονται οι νόμοι για τους ...λαθρομετανάστες! 
 
Επεισόδια απειλήθηκαν και πάλι πριν από λίγη ώρα στην κοινότητα της Ανθήλης μεταξύ κατοίκων και Γύφτων. Σύμφωνα με πληροφορίες.... οι κάτοικοι βγήκαν ανάστατοι βγήκαν στους δρόμους όταν άκουσαν την καμπάνα να χτυπάει και να τους καλούν με τα μεγάφωνα σε κινητοποίηση. 
 -Αυστηρή προειδοποίηση από τον αστυνομικό Διευθυντή και προς τις δύο πλευρές !

Οι πληροφορίες έλεγαν ότι συγκεντρώθηκε μεγάλος αριθμός αθίγγανων και ότι απειλούν να κάψουν το χωριό, ενώ κάποιοι είπαν ότι πυροβολούσαν στον αέρα, όπως και χθες βράδυ.

Οι κάτοικοι έκλεισαν και αυτοί τον δρόμο με τα τρακτέρ, ενώ ταυτόχρονα ζήτησαν από την αστυνομία να ελέγξει τους αθίγγανους αν οπλοφορούν και ζήτησαν να τους απομακρύνουν από την περιοχή τους.

Οι Γύφτοι  από την πλευρά τους είπαν στους αστυνομικούς ότι πληροφορήθηκαν πως έρχεται λεωφορείο με Χρυσαυγίτες στην Ανθήλη για να τους επιτεθούν και γι΄ αυτό κάλεσαν σε βοήθεια και άλλους γύφτους απο την Αλβανία και Ρουμανία αλλά και ρομά Τουρκογενείς κοινώς Τουρκόγύφτους , ενώ έκλεισαν τον δρόμο με τα αγροτικά γιατί φοβήθηκαν.

Ο αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδας Κώστας Νικολάου έκανε αυστηρές συστάσεις και προς τις δύο πλευρές, προειδοποιώντας ότι θα υπάρξουν ποινικές συνέπειες για τους πρωτεργάτες της όποιας δυσάρεστης εξέλιξης υπάρξει.

Το πρωί το τοπικό συμβούλιο μαζί με τον δήμαρχο επισκέφθηκαν τον εισαγγελέα στο δικαστικό μέγαρο και ζήτησαν να εφαρμοστεί ο νόμος προς όλες τις κατευθύνσεις για να απομακρυνθούν όσοι από τους Γύφτους , βρίσκονται παράνομα στην περιοχή της Ανθήλης.

Η κατάσταση παραμένει έκρυθμη και κανείς δεν ξέρει ανά πάσα στιγμή τι μπορεί να προκύψει. Οι κάτοικοι της Ανθήλης μιλώντας στο LamiaReport ζητούν να σταματήσει επιτέλους η ανοχή της πολιτείας απέναντι στους στους Γύφτους  γιατί δεν αντέχουν άλλο αυτή την κατάσταση στο χωριό τους και απειλούν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους !
 
  makeleio.gr

6 σχόλια:

  1. Είναι απαράδεκτο η ελλαδίτικη πολιτεία με τη φαινομενική αντικειμενικότητά της, να εξομοιώνει τους αθίγγανους, με τους Έλληνες το γένος, τη στιγμή που οι πρώτοι απειλούν τους δεύτερους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν στα χαρτιά του Τσοχατζόπουλου βρέθηκαν σημειώσεις του στυλ τόσα για γύφτους, τότε ας υποστούνε τις συνέπειες - ΤΑ ΑΠΟΒΗΤΑ ΤΑ ΠΕΤΑΣ δεν τα εκμεταλεύεσαι, γιατί μετά την ψήφο έρχεται η ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ

      Διαγραφή
  2. H KOINΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΞΟΜΟΙΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΥΦΤΟ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΞΟΜΟΙΩΣΕ ΤΟ ΟΥΦΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΠΑΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ - ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟΚΤΗΝΗ - ΒΡΩΜΙΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φωτιές σε όλους τους καταυλισμούς - περισσότερος αποκλεισμός από παντού (κοινωνία, πολιτεία, τοπικοί άρχοντες) είναι η απάντηση και άμεση απέλαση - κανείς δεν τους θέλει στην τσέπη του γιατί τους άχρηστους, δεν μπορείς να τους βάλεις να σε προσφέρουν κάτι το οποίο δεν μπορούν να σου το αποδώσουν εκ των προτέρων, άχρηστους που φαινομενικά ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ τον διπλανό μόνο με το παρουσιαστικό τους στην κοινωνία που ζούμε -

      Διαγραφή
  3. Ένα σκατόξυλο να φάνε από τους Έλληνες εκεί και να τους πετάξουν μετά έξω - Και ποιους γύφτους από ρουμανία και κουραφέξαλα, αυτοί δεν γνωρίζονται μεταξύ τους καλά καλά - οι πιο άχρηστοι άνθρωποι μεταξύ τους τρώγονται με όλους τρώγονται. Αυτή η άχρηστη φάρα που θα ήθελα μια φορά στη ζωή μου να έβλεπα ΕΝΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ - Να ΤΟΥ ΠΩ μπραβο ρε ΜΑΓΚΑ ΜΠΡΑΝΟ ρε ΆΝΤΡΑ (τρόπος του λέγειν για κουνιστόγυφτο...) να πω τι ΑΝΔΡΟΠΡΕΠΕΣ παράδειγμα, τι Σταλόνε ακόμα. Πάντα θα χεστούν, πάντα θα καλέσουν την κοινότητα, βγαινουν σαν τις γυναικούλες ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να κουβαλήσουν κανένα αμάξι και ο βοηθά Ο ΕΝΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ σκατόγυφτος τον ΑΛΛΟΝΑ,άχρηστοι σε όλα τους - ΈΝΑΝ ΤΟΜΕΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΓΕΝΙΚΑ τίποτα, μόνο βρωμιά και μπουχεσήλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρόκειται περι των ελεεινότερων ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ επι της γης προφανώς, αρκει κάποιος να δείξει μια γειτονιά στην οποια υπάρχει ΈΣΤΩ ΕΝΑ σπιτι το στο οποιο κατοικούν αυτα τα σιχάματα, και το οποιο ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΤΑΙ απο σπιτια ΑΝΘΡΩΠΩΝ, δεν χρειάζεσαι διεύθυνση η ονομα, το καταλαβαίνεις απο την κατάσταση ημιπιθηκοα σπηλιάς στην οποια εχουν καταντήσει το οικιμα, και την φημισμένη "καλαισθησία" των γύφτων.

    Οποιος δεν ειναι ρατσιστης με τους μιαρους αυτους υπανθρωπους, δεν ειναι άνθρωπος και ο ιδιος.

    Παρασιτικοί υπάνθρωποι, πηγές βρωμιάς, δυσωδίας, εγκληματικοτητας, τριτοκοσμισμου, αρρωστιων, και παραβατικοτητας, ειναι σαν ΛΟΙΜΩΔΗ νοσήματα, σαν τσιμπουρια ,βακιλοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών