Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 23, 2012

4 άρσεις ασυλίας σε 4 μήνες για την Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Κασιδιάρης μέσα στη Βουλή των γραικύλων και των υπηρετών του Σιωνισμού διάβασε μέρος από τα πρωτόκολλα των "Σοφών" που σήμερα οι πολιτικάντηδες, άλλοι εις γνώση τους και άλλοι όχι, υπακούουν τυφλά. ΕΥΓΕ...ΕΥΓΕ...Εναντίον Όλων...Εναντίον του "αιώνιου εχθρού" και των αχυρανθρώπων του 

Παμψηφεί αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής την άρση της ασυλίας των συναγωνιστών Ηλία Κασιδιάρη, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Γεωργίου Γερμενή με ψήφους 220 υπέρ σε σύνολο 220 ψηφισάντων. Ασφαλώς δεν παραπέμπεται στην Δικαιοσύνη ο βουλευτής Πλακιωτάκης, ο οποίος δεν ανήκει στην Χρυσή Αυγή. Εντός των ημερών η Χρυσή Αυγή κατάθει ερώτηση στον Υπουργό Δικαιοσύνης που αφορά τις μηνύσεις κατά βουλευτών, οι οποίες δεν έχουν σταλεί στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, αλλά πιάνουν... αράχνες σε γραφεία Εισαγγελέων.
πηγή

δείτε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ βίντεο...

2 σχόλια:

  1. Απλα συγκινητικός ο Κασιδιαρης, μπραβο στο παλικάρι αυτο που ειχε το σθενος και την αξιοπρέπεια να διαβασει μερος του σχεδιου των αιωνιων εχθρων της ανθρωποτητας εντος του ανδρου τους.

    Ειμαι σιγουρος οτι τα εβραιοκαναλα βρήκαν το νεο θεμα τους για τις επόμενες δυο μερες (ο Κασιδιαρης διαβασε αποσπασμα του γνωστού αντισημιτικού "πλαστογραφήματος" που ειχε χρησιμοποιηθεί απο τα φασιστικα καθεστώτα του μεσοπολέμου και τον Χιτλερ , με τα "γνωστα αποτελέσματα")
    χαχαχαχα

    Εξαιρετικά επιτυχημένη η επιλογη του κειμενου και επρεπε να συνεχίσει την ανάγνωση του συγκεκριμένου χωρίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών