Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 19, 2012

Έχει λυσσάξει το εβραιοσιωνιστικό κατεστημένοι και οι ΜΚΟ με τη Χρυσή Αυγή...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτή  η οργάνωση δεν είναι τέτοτε άλλο παρά ένα παρακλάδι του Soros με έδρα τη Γαλλία...
Ο πρώην Γ.Γ. της είναι ένας Εβραίος, Ben Adtan, που τώρα είναι CEO επιχείρησης που ασχολείται μετα χρηματοοικονομικά(εδώ).

Το ευρωπαϊκό αντιρατσιστικό κίνημα EGAM δηλώνει σκανδαλισμένο από την εκλογή της βουλευτού της Χρυσής Αυγής Ελένης Ζαρούλια στην επιτροπή για την Ισότητα και τον Αγώνα κατά των Διακρίσεων της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης και ζητά να....
διαγραφεί άμεσα η Ελληνίδα εκπρόσωπος από το όργανο αυτό.

Η εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Επιτροπή για την Ισότητα και τον Αγώνα κατά των Διακρίσεων της κοινοβουλευτικής ομάδας του Συμβουλίου της Ευρώπης από την βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια προκαλεί πλήθος αντιδράσεων.

Το αίτημα για τη διαγραφή έρχεται λίγες ώρες μετά και την επίθεση που εξαπέλυσε η Ελένη Ζαρούλια κατά των μεταναστών αποκαλώντας τους «τρισάθλιους» και «υπάνθρωπους» μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο.

 protothema.gr

Διαβάστε και:

3 σχόλια:

  1. Είμαστε το αύριο και είσαστε το χθές.
    ΕΛΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Benjamin Abtan είναι Εβραίος απο Μαρόκο, που εγκαταστάθηκε στην Γαλλία. Διετέλεσε πρόεδρος των Εβραίων φοιτητών Γαλλίας. Είναι ηγετικό στέλεχος του SOS Ρατσισμός, οργάνωση ιδρυθείσα από τον επἰσης απο Μαρόκο Εβραίο Julien Drew. O δεύτερος είναι τροτσκιστής και βουλευτής του Σοσιαλιστικού κόμματος. Ο Αμπτάν τον Μάιο, μετά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην Βουλή, με μια ομάδα Ιουδαίων ζήτησε υπογραφές για καταδίκη του ελληνικού εθνικισμού. Μερικά ονόματα μας πολύ γνωστά: Μπερνάρ-Ανρύ Λεβή, Σερζ Κλάρσφελντ, Ελή Βήζελ Ραφαἐλ Αντονοβάν κλπ Ο τελευταίος ήταν γαμπρός του Λεβή, αλλά τον έκλεψε η Μπρούνι και απέκτησε το πρώτο της παιδί με αυτόν τον Εβραίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο συναγωνιστή για τις πληροφορίες..
      Πολλές έχουμε βρει και εμείς ήδη και τις μαζεύουμε ώστε να κάνουμε σημαντικές αναρτήσεις σε μορφή "συνεχειών" για τους εχθρούς του Εθνικισμού

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών