Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 02, 2012

Νέο προβοκατόρικο δημοσίευμα για τις ένοπλες δυνάμεις.....με προεκτάσεις!

Ας δούμε τι έγραψε το (παρα)στρατιωτικό site του ευαγγελάτου (onalert) για ένα περιστατικό που υποτίθεται ότι συνέβη;! στο κέντρο εκπαίδευσης του στρατοπέδου της Θήβας...


Φυσικά μην περιμένετε να δείτε όνόματα και επώνυμες καταγγελίες...
Αφού η είδηση βασίζεται στο blog της "επιτροπής αλληλεγγύης στατευμένων/φαντάρων"(εδώ) γνωστό για το ρουφιανορόλο του και την κατασυκοφάντηση του προσωπικού του Ελληνικού Στρατεύματος...

Απορίας άξιο είναι πως ένα τόσο "μεγάλο" site υιοθέτησε μια τέτοια καταγγελία και μάλιστα την δηηοσίευσε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, μη ικανό δηλαδή για να προχωρήσει στη διασταύρωση της είδησης...

Ο λόγος όμως είναι κάτι παραπάνω από προφανής..
Οι Ένοπλες Δυνάμεις ως ένας από τους ελάχιστους θεσμούς που ακόμη εμπιστεύονται οι Έλληνες θα πρέπει με κάθε τρόπο να δαιμονοποιηθούν.
Όχι γιατί μπορεί να προβούν σε κάποιο..πραξικόπημα, αλλά γιατί πολύ απλά ίσως κληθούν από τους ίδιους του πολίτες να αναλάβουν δράση για τη σωτηρία της πατρίδας.
 Άρα οφείλει το σάπιο καθεστώς εκτός του να τους διαλύσει το ηθικό έμμεσα(αντιπαραγωγικοί, φασίστες) και άμεσα(φόροι, μειώσεις μισθών) να τους καταστήσει στα μάτια του μέσου Έλληνα ως εν δυνάμει "κακό" για τη...."δημοκρατία".

Και το δεύτερο σκέλος της προπαγάνδας είναι φυσικά η γνωστή...."ναζιστική χροιά" της είδησης.
Με ένα σμπάρο, δυό τριγώνια.
Οι "κακοί φασίστες" του στρατεύματος είναι ιδεολογικά προσκείμενοι στη Χρυσή Αυγή άρα και...επικίνδυνοι!

Υ.Γ.
Στο άρθρο μάλιστα ο δημοσιογράφος προτρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά όσοι ασπάζονται τις θεωρίες του Χίτλερ..Γιατί; Γιατί έτσι του γουστάρει και επειδή ήταν φονιάς!!!
Με την ίδια λογική λοιπόν όλοι οι κομμουνιστές θα έπρεπε να ήταν στη φυλακή...
Ή μήπως επειδή είναι "ανθρωπιστές-διεθνιστές" γινόταν για...καλό οι σφαγές;





2 σχόλια:

  1. εκτός του ότι είναι ρουφιάνικο το site αυτό, πρέπει να παίζει και άγρια υπέρ της τουρκικής προπαγάνδας, τουλάχιστον αυτό είχα καταλάβει όσο το επισκεπτόμουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καταρχας το ανθρωποειδές του site αυτου θεωρει σκανδαλώδες να τραγουδιούνται το μακεδονια ξακουστή και το να αναφέρεται η οικογένεια ως ιερο πράγμα!
    Οποτε ομιλούμε περι ενος αναρχοκομμουνιστικου αποστήματος το οποιο δεν θα επρεπε να αναπνέει εντος Ελληνικου εδαφους.

    2ον, ο Αδολφος Χιτλερ υπηρξε πραγματι ενας ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ανδρας, μια ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑ προσωπικότητα η οποια θα κριθει εν καιρώ απο την ιστορια, και εαν υπάρχει Ευρωπη στους επόμενους αιωνες σιγουρα θα θεωρηθεί ενας απο τους μεγαλύτερους εαν οχι ο μεγαλυτερος ηγετης που ειδε ποτε αυτη η ήπειρος, και κατα συνέπεια ο κόσμος.
    Στον μεσαίωνα ειχαμε τον Σατανα, τωρα το εβραιομπολσεβικικο-καπιταλιστικο καθεστώς εχει τον Φυρερ, πραγματι ειναι το ακριβώς αντίθετο απο αυτα που πρεσβεύει αυτη η εποχη της απολυτης παρακμης και εκφυλισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών