Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 03, 2012

Γύφτοι στοχοποιούν ηλικιωμένους στη Λαμία και τους ληστεύουν καθημερινά....Αναμένουμε ανακοίνωση "συμπαράστασης" από τον ΣΥΡΙΖΑ στους "ευπαθείς"

Καθημερινά είναι τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων από ρομά στην πόλη της Λαμίας και την ευρύτερη περιοχή. Χθες στις 12:00΄ το μεσημέρι, δυο γυναίκες ρομά, μπήκαν σε κατάστημα παιδικών ρούχων στην Αγίου Νικολάου και εκμεταλλευόμενες την ολιγόλεπτη απουσία της ιδιοκτήτριας, πήραν από την τσάντα της ένα πορτοφόλι που περιείχε το.....
χρηματικό ποσό των (500) ευρώ, τρεις (3) κάρτες τραπέζης αναλήψεως μετρητών και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.

Η ιδιοκτήτρια τις αντιλήφθηκε την τελευταία στιγμή που απομακρύνονταν και ενημέρωσε την αστυνομία. Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ., που χτένισαν όλο το κέντρο, κατάφεραν τελικά να εντοπίσουν τις δυο γυναίκες έξω από το ταχυδρομείο στην οδό Καποδιστρίου και να τις συλλάβουν.(Φώτο από χθεσινούς ελέγχους στο πάρκο)

Χθες το μεσημέρι επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, δύο ρομά μπήκαν σε σπίτι στο Πουρναράκι Λαμίας και πήραν την σύνταξη του ηλικιωμένου ιδιοκτήτη.
Ακόμη ένα κρούσμα κλοπής είχαμε μέσα σε λεωφορείο του Κτελ, όπου επίσης από ηλικιωμένο, έκλεψαν το ποσό των 1000 ευρώ περίπου.

Οι επιτήδειοι κλέφτες και απατεώνες παρακολουθούν τους ηλικιωμένους που έχουν πάρει την σύνταξή τους και με κάθε ευκαιρία και τρόπο προσπαθούν να τους πάρουν τα χρήματα.

Άλλες φορές τους παρακολουθούν μέχρι το σπίτι, άλλες φορές τους πλησιάζουν και με τη μέθοδο της απασχόλησης τους παίρνουν τα χρήματα. Σε παγκάκια στις πλατείες, σε στάσεις λεωφορείων, αστικών και μέσα σε αυτά εκμεταλλεύονται τον συνωστισμό και τους κλέβουν.

Το θράσος τους όμως δεν σταματά εκεί. Πολλές φορές γυναίκες ρομά πλησιάζουν ηλικιωμένους και τους "πουλάνε" έρωτα, μόνο και μόνο για να "έρθουν πιο κοντά" και να αρπάξουν τα χρήματα από την τσέπη. Μέχρι ο παππούς να καταλάβει τι γίνεται το πορτοφόλι με τη σύνταξη έχει κάνει φτερά.

Τα κρούσματα είναι πάρα πολλά, άσχετα αν κάποια από αυτά δεν δηλώνονται επίσημα στην αστυνομία. Η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς και θα πρέπει τα παιδιά και τα εγγόνια να ενημερώσουν τους δικούς τους ηλικιωμένους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να έχουν το νου τους.

Το θέμα θα πρέπει να απασχολήσει και την δημοτική αρχή, γιατί δεν είναι εικόνα αυτή στο κέντρο και στην είσοδο της πόλης με τους ρομά μέσα στα γκαζόν και τα συντριβάνια, ούτε είναι δυνατόν η αστυνομία να ασχολείται μέρα νύχτα με τους ρομά για κάθε είδους παραβατικότητα
lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών