Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 22, 2012

Έχουν αποθρασυνθεί τελείως οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα...Ενώσεις τους απειλούν ότι θα τιμωρηθούν οι Έλληνες και απαιτούν η Χρυσή Αυγή να τεθεί εκτός νόμου

Με τις ευλογίες του ΣΥΡΙΖΑ (και όσων κρύβονται πίσω του βεβαίως…), στελέχη «μεταναστευτικών κοινοτήτων» αποφάσισαν να σχηματίσουν ένα συντονιστικό όργανο για «τη διαμόρφωση ενιαίας φωνής και δράσης».
 
Μπροστάρης σ’ αυτό το όργανο εμφανίζεται κάποιος Σέιτ Αλντογκάν, που δηλώνει πως..... είναι «Κούρδος από την Τουρκία» (γιατί όχι από το κατεχόμενο από την Τουρκία Κουρδιστάν;), ο οποίος δήλωσε πως «το όργανο αυτό θα εκπροσωπεί 20 κοινότητες μεταναστών και τρεις αφρικανικές οργανώσεις» και πως «οι μεταναστευτικές κοινότητες επιδιώκουν να ακουστεί η δική τους φωνή, να εκφράζουν τις θέσεις τους, να μιλούν οι ίδιοι για τα προβλήματά τους, τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχονται, αντί να μιλούν οι άλλοι γι αυτούς. Θα πάμε στα Ηνωμένα Έθνη, στη Διεθνή Αμνηστία, στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στα ελληνικά δικαστήρια. Πρέπει να τιμωρηθούν όσοι απειλούν την ασφάλειά μας. Εμείς είμαστε κομμάτι των Ελλήνων εργαζομένων, είμαστε μαζί τους και θα αγωνιστούμε μαζί. Καλώ την ελληνική πολιτεία, την ελληνική δικαιοσύνη, αλλά και την ελληνική Αριστερά, τα κόμματα, κάθε δημοκράτη πολίτη, τα συνδικάτα, να πάρουν θέση για όσα συμβαίνουν. Αποκτούμε τη μορφή δαίμονα στην ελληνική κοινωνία… Μιλούν για τους μετανάστες σαν να μιλούν για κατσαρίδες. Μας γέννησε και εμάς μια μάνα».
Επίσης, ο «Κούρδος από την Τουρκία», σε μια πρωτοφανή επίδειξη θράσους αναφέρθηκε σ’ ένα κόμμα που στις τελευταίες εκλογές έλαβε το 7% του ελληνικού λαού (το οποίο έχει ήδη διπλασιασθεί), στη Χρυσή Αυγή, υποστηρίζοντας πως «υπάρχουν εκατοντάδες υποθέσεις εις βάρος της, για επιθέσεις εναντίον μεταναστών και η πολιτεία ακόμη δηλώνει ότι θα πάρει μέτρα» και ότι «δεν νιώθουμε ασφάλεια στη ζωή μας, φοβόμαστε ανά πάσα στιγμή μήπως μας σφάξουν οι ναζιστές στον δρόμο. Δεν είμαστε πρόβατα για σφάξιμο». Με λίγα λόγια, ήρθε ο «Κούρδος από την Τουρκία» να απαιτήσει να βγει το κόμμα που εκπροσωπεί το 15% του ελληνικού λαού εκτός νόμου!!!
Τέλος, ο «Κούρδος από την Τουρκία», αφού βρήκε ευκαιρία και πεδίο ελεύθερο, συνέχισε να παρεμβαίνει στα εσωτερικά της Ελλάδος, μιλώντας μεταξύ άλλων για «έλλειψη πολιτικής ένταξης των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία», για «μη παροχή ασύλου σε πρόσφυγες», για «εκμετάλλευση των μεταναστών που εργάζονται» κ.τ.λ.
Το θράσος του «Κούρδου από την Τουρκία» ενίσχυσε η παρουσία στη μάζωξη των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Β. Κατριβάνου, Α. Σταμπουλή και Μ. Κανελλοπούλου, που υποσχέθηκαν ότι το κόμμα τους θα είναι «αλληλέγγυο» σε όλα τα αιτήματα των «μεταναστών»!
Σήμερα φτάνουν στο σημείο να απαιτούν (!!!) θρασύτατα αυτό. «Αύριο, θα απαιτήσουν κάτι άλλο. Και «μεθαύριο», θα απαιτήσουν να σηκωθούμε να φύγουμε από την πατρίδα μας (διότι δε νιώθουν… ασφαλείς) για να κάτσουν αυτοί! Θα τους το επιτρέψουμε ή θα αντισταθούμε στην ξενοκρατία με την Χρυσή Αυγή;
Αντίοχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών