Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 08, 2012

Με τον Εβραίο κομμουνιστή "κόκκινο" Ντάνι συναντιέται τώρα ο Σαμαράς...Έναν υπερασπιστή της "μακεδονίας"

Στα πλαίσια του "πατριωτισμού" και της "σωτηρίας" της χώρας η Αντώνης Σαμαράς συναντιέται αυτή την ώρα με τον κομμουνιστή, νυν "οικολόγο πράσινο", αρχηγό της επανάστασης του Μαή στη Γαλλία το 68', εβραίο Κον Μπεντίν.

Ο άνθρωπος αυτός εκτός από έκφυλος παιδεραστής (εδώ) εχεί πολλάκις καταφερθεί εναντίον της ελληνικής μισαλλοδοξίας;!(sic..) εναντίον του κρατιδίου των σκοπίων, αλλά και είναι γνήσιος εκφραστής των αλυτρωτικών τους θέσεων περί "μακεδονικού" έθνους και γλώσσας..(ΕΔΩ)
Και δεν θα μπορούσε να λείεψει από την προπαγάνδα περί "φασιστών" και "ναζιστών" που μπήκαν στο Κοινοβούλιο και πρέπει να τεθούν εκτός νόμου (ΕΔΩ) και βίντεο

 Επίσης ο σημερινός συνομιλητής του πρωθυπουργού είναι υπερασπιστής της ένταξης της τουρκίας στην Ε.Ε. και αφοπλισμού των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.. (ΕΔΩ)

Για όλα τα παραπάνω έχει επιβραβευτεί για την...προσφορά του στον ελληνισμό από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών όπως αποκαλύψαμε πρώτοι (ΕΔΩ) και σήμερα είναι συνομιλητής του ελληνόφωνου πρωθυπουργού...

Τα συμπεράσματα δικά σας..
Φυσικά θα συναντηθεί και με τον "σύντροφο" Κουβέλη

Στην εφημερίδα του εθνικιστικού κινήματος που κυκλοφορεί από την Τετάρτη διαβάστε και το άρθρο του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου που αναφέρεται στον συγκεκριμένο "κύριο"..

Ένα από τα πιο "πετυχημένα" που έχει πει εντός του Ευπωπαϊκού Κοινοβουλίου είναι πως το Εθνικιστικό Κίνημα για να πείσει να την ψηφίσουν δίνει 20 με 30 αυρώ στον καθένα ξεχωριστά και έτσι αποσπά την ψήφου του..
Το βίντεο για να γελάσετε και λίγο με τις γραφίκοτητες ΕΔΩ

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών