Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 05, 2012

Σπύρος Παπαδόπουλος: "Φοβάμαι ότι η Χρυσή Αυγή θα γίνει δεύτερο κόμμα"

 Συνέντευξη στην εφημερίδα "ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ" έδωσε ο διοργανωτής κρασοκατανύξεων της κρατικής τηλεόρασης τον οποίο ο ελληνικός λαός χορηγούσε με 65.000 ευρώ το επεισόδιο, Σπύρος Παπαδόπουλος και μίλησε για το 'αγαπημένο' θέμα των ημερών μας...Τη Χρυσή Αυγή.
Όταν ρωτήθηκε λοιπόν ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ για τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις που δείχνουν την Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα απάντησε:
«Μη γίνει και δεύτερο... Δεν εντυπωσιάζομαι καθόλου και δεν είναι κάτι που ξαφνικά ενδημεί στην Ελλάδα. Αυτό είναι κάτι αναμενόμενο, η ιστορία έχει δείξει ότι παντού όπου υπάρχει κρίση βγαίνουν τέτοια αντανακλαστικά από τον κόσμο. Αρχίζεις και ακούς ανθρώπους που δεν το περίμενες, που χρόνια ψηφίζανε δημοκρατικά, να σου λένε "ναι, αλλά στη Χούντα δεν έκλεβε κανείς, αν είχες κάνει τότε αυτό θα έτρωγες ισόβια''. Και δεν μπορείς να τους αδικήσεις. Θέλω να πω ότι η λεγόμενη Δημοκρατία που έχουμε, που είναι κατ' ευφημισμόν, έχει πέσει τόσο χαμηλά, που αντανακλαστικά ο κόσμος λειτουργεί έτσι, δεν είναι ότι ξαφνικά γίνανε όλοι φασιστοειδή. Απλά ο αμόρφωτος κόσμος σε αποστομώνει, "φίλε, στη Χούντα δεν υπήρχαν αυτά"».
«Πέσαμε τόσο χαμηλά που αυτό με τη Χρυσή Αυγή ήταν βέβαιο ότι θα συμβεί και θα ζήσουμε και πολύ χειρότερα», καταλήγει ο δημοφιλής ηθοποιός. «Το άνθος ποτίστηκε από την ίδια τη Δημοκρατία μας»

Τώρα να μπούμε στη λογική να απαντήσουμε στον ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ, ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ "ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ" κυρ Σπύρο δεν έχει και πολύ νόημα..

Την επόμενη φορά που θα δει δημοσκοπήσεις ας πει:
"Τι έγινε ρε παιδιά;"(βίντεο)

5 σχόλια:

  1. παρ' όλα που κατα δική του ομολογία είναι αντιθέτων απόψεων, δεν παύει να είναι απο τους λίγους που εξηγούν απλά γιατί ήρθε η ώρα της Χρυσής Αυγής.
    Αυτά τα πέσαμε και μαλακίες, ήταν αναμενόμενο να τα πεί γιατί αλλιώς θα τον βγάζανε και καραμούζα οι δικοί του και πάπαλα τα πακέτα απο την ΕΡΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εντωμεταξύ, γελάω όποτε βλέπω τα ψώνια τους ατάλαντους καλιτέχνες της πλάκας να θεωρούν δεδομένο οτι αυτοί είναι πανέξυπνοι και διαβαστεροί ενώ όσοι επιλέγουν την Χρυσή Αυγή είναι "αμόρφωτοι" και γενικά δευτεράντζες ρε παιδί μου, πως έλεγε και η μαντάμ σουσού; στον μπίθουλα...
    και φυσικά αυτό θα είναι το τέλος τους, γιατί απο την νοητική τους καθυστέρηση και την βλακώδη έπαρση τους (νομίζουν οτι αριστερός=καλός και πανέξυπνος) θα χάσουν το παιχνίδι μέσα στην έδρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και καθεστωτικοι, και κρατικοδίαιτοι, και μονάχοι συνεντευξιαζόμενοι, και "ορθοί" ΑΠΟΛΥΤΩΣ αποδεκτοί απο την εβραιοκαπιταλιστικη πολιτική "ορθοτητα", και δεδηλωμένα εβραιομπολσεβικοειδη.

    Τι αλλο να προσθέσει κανείς για τα εν Ελλαδι καθεστωτικά ορφανα του Μαρδοχαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AN ΒΓΕΙ Η ΧΡΥΣΥ ΑΥΓΗ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αει γεια σου.
      Αυτο τον τρωει! Και ΤΟΥΣ τρωει!!!
      Για σκεψου να γινη τεραστιο θεμα μεσα στη Βουλη το οτι οι οβριοι δεν πληρωνουν φορους στο ελληνικο Δημοσιο;

      Ολα τ' αλλα ειναι του πισινου.

      Πατρικιος

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών