Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 03, 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν έχει ακυρωθεί η Αλβανική πρόκληση της Κυριακής από τους ίδιους τους διοργανωτές...


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  Προειδοποιούμε όσους και όσες θα κατέβουν αύριο στο κέντρο της Αθήνας...ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ..
Διασφαλίστε την διαμαρτυρία και εντοπίστε τους λαθρεπιβάτες που θα έχουν παρεισφρύσει.
Είναι πολύ πιθανό να προσπαθήσει το "ελληνόφωνο" κράτος μέσω του (παρα)κράτους να συλλάβει συναγωνιστές για να τους χρησιμοποιήσει προπαγανδιστικά για άλλους σκοπούς..
                                   
 ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΟΜΩΣ  Η ΑΠΟΤΡΟΠΗ...

Η σύλληψη για τέτοιο λόγο θα αποτελέσει παράσημο Τιμής...
 
Σχετικά με την πρόκληση του κόμματος των Τσάμηδων “Ερυθρόμαυρη Συμμαχία”, το οποίο διοργανώνει επίσημη εκδήλωση την Κυριακή στις 10:00π.μ. στο κέντρο της Αθήνας, το ξενοδοχείο stanley απαντάει σε όσους επικοινωνούν μαζί του ότι η εκδήλωση έχει ακυρωθεί.
 
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα κάποιοι συνέλληνες να βιαστούν, και να ανακοινώσουν στο διαδίκτυο ότι οι Αλβανοί φοβήθηκαν τις αντιδράσεις και ακύρωσαν την πρόκληση.
Παρ' όλα αυτά στην επίσημη σελίδα του Τσάμικου κόμματος στο Facebook (http://www.facebook.com/aleancakuqezi ), η οποία.... αριθμεί 90.000 υποστηρικτές, η πρόσκληση στην εκδήλωση φιγουράρει με μεγάλη αφίσα, εκατοντάδες like και διθυραμβικά σχόλια. Δεν έχει ανακοινωθεί καμία ακύρωση...
Συμπεραίνουμε πως το πιθανότερο το ξενοδοχείο Stanley σε συνεννόηση με τους Αλβανοτσάμηδες της “Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας”, απαντάει στα τηλέφωνα οτι υπάρχει ματαίωση για να μην υπάρξουν αντιδράσεις. Η εκδήλωση συνεχίζει να διαφημίζεται κανονικά από το Τσάμικο κόμμα και οι εσωτερικές τους κινητοποιήσει προφανώς είναι σε πλήρη εξέλιξη. Εμείς μέχρι να δούμε επίσημη ανακοίνωση ακύρωσης απο την “Ερυθρόμαυρη Συμμαχία” ή μέχρι να δούμε ανακοίνωση απαγόρευσης, όπως οφείλει να εκδώσει η “Ελληνική” κυβέρνηση, θα συνεχίζουμε την κινητοποίηση μας κανονικά.

Την Κυριακή 10:00π.μ. στην πλ. Καραϊσκάκη (Μετρό Μεταξουργείο), θα είμαστε παρόντες για να σταματήσουμε την Αλβανική πρόκληση. Πρόκειται για την μεγαλύτερη πρόκληση των Αλβανών, τα τελευταία χρόνια. Μέσα στο κέντρο της Ελληνικής πρωτεύουσας θέλουν να θέσουν επισήμως θέμα Τσάμικου και Αλβανικής μειονότητας. Έστω και μία πιθανότητα να υπάρχει οτι θα γίνει, δεν πρέπει να το κάνουν ανενόχλητοι... Καλούμε για άλλη μία φορά, Πατριωτικές Οργανώσεις, Φορείς, Β/Ηπειρωτικούς Συλλόγους, Συλλογικότητες και Κόμματα να κινητοποιηθούν.
πηγή: eglimatikotita.gr

1 σχόλιο:

  1. kai apo xrush augh siwph. kapoios mou pe an einai na ginei kati den tha to anakoinwsoun. eidwmen. kai mono pou tolmhsan oi tsamhdes einai xastouki gia mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών