Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 27, 2012

Μια απάντηση σε όλους τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ που μιλούν για Δ' Ράιχ..Η Μέρκελ στο πλευρό των εβραίων για το ολοκαύτωμα της Γάζας και τα φαινόμενα "αντισημιτισμού"

Τη λύπη της εξέφραση η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ που στη χώρα της καταγράφεται -ακόμα τώρα- «υψηλό επίπεδο αντι-σημτισμού», στο τέλος των επαφών που έκανε πρώτη φορά καγκελάριος με το Κεντρικό Ισραηλιτικό συμβούλιο Γερμανίας. Η ίδια, παρότρυνε για «ανεκτικότητα» απέναντι στις θρησκευτικές πεποιθήσεις του άλλου.
Παράλληλα επιβεβαίωσε ότι.....
το Βερολίνο παρείχε στο Ισραήλ τη στήριξή του στην πρόσφατη αναμέτρηση στη Λωρίδα της Γάζας.
«Κάθε κράτος έχει δικαίωμα στην άμυνα, την αυτο-άμυνα, στην προστασία των πολιτών του», αποσαφήνισε η καγκελάριος της Γερμανίας, σύμφωνα με το Γερμανικό πρακτορείο.
Η Μέρκελ, συνομιλώντας με το Κεντρικό Ισραηλιτικό συμβούλιο, με τα 120 χιλιάδες μέλη, χαρακτήρισε «πολύτιμο» το δικαίωμα στην τέλεση των καθηκόντων-τελετουργικών της θρησκείας εκάστου ατόμου.
Έχει προηγηθεί στη διάρκεια του 2012 μια γερμανική δικαστική απόφαση, η οποία προκάλεσε θυμό στους Εβραίους και τους Μουσουλμάνους. Σύμφωνα με αυτήν, από δικαστήριο στην Κολονία, «η περιτομή στο αγόρι ισοδυναμεί με σωματική βλάβη».
Η καγκελάριος Μέρκελ ανήγγειλε ότι «έως το τέλος Δεκεμβρίου πιθανόν να έχει ψηφιστεί στην Κάτω Βουλή διάταξη», που θα εγγυάται το δικαίωμα των Εβραίων της Γερμανίας να γίνεται στα αγόριά τους περιτομή, στο ξεκίνημα της ζωής.

1 σχόλιο:

  1. Η Μέρκελ προέρχεται από κομμουνιστική οικογένεια της Α.Γερμανίας. Η ίδια μέλος της κομμουνιστικής νεολαίας.
    Να ενθυμηθούμε ότι ο τελευταίος πρωθυπουργός της Α.Γερμανίας ήταν ο Εβραίος Γκρέγκορ Γκίζι και διοικητής της ΣΤΑΖΙ, ο επίσης Εβραίος, Μάρκους Βολφ.
    Σημειωτέον στην κομμουνιστοκρατούμενη Α.Γεραμνία υπήρχαν μόνον 300 Ιουδαίοι!
    Ο εικονονιζὀμενος αριστερά στην φωτογραφία κατέχει την θέση του προέδρου του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Γερμανίας, γεννηθείς στο Ισραήλ. Ονομάζεται Ντήτερ Γκράουμαν. Το πραγματικό του όνομα είναι Νταβίντ, το άλλαξε στο γερμανικό Ντήτερ για να μην αποκαλύπτεται η ιουδαϊκἠ του προέλευση. Εργάσθηκε ως στέλεχος στην Κεντρική Τράπεζα της Γερμανίας και τώρα διαθέτει μεγάλη εταιρία στο χώρο εμπορίας ακινήτων.
    Στην Γερμανία υφίσταται νόμος κατά τον οποίο, όποιος Ιουδαίος εισέρχεται στην Γερμανία μπορεί αμέσως να αιτηθή και να λάβει την γερμανική υπηκοότητα. Οι 120000 χιλιάδες Εβραίοι, που αναφέρονται, έχουν μεταναστεύσει από τα πρώην κομμουνιστικἀ κράτη αναζητόντας πλούτο στην εύπορη Γερμανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών