Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 25, 2012

Θρασύτατη προπαγάνδα των ΜΜΕ εναντίον του Κασιδιάρη..Ζήτησε την προστασία του κόσμου για να μην υπάρχουν νεκροί και τα ΜΜΕ μεταδίδουν ότι "ζητά αίμα και νεκρούς"..

Είναι γνωστό το "τρικ" των ΜΜΕ και των διάφορων προπαγαναδιστών όταν θέλουν να πλήξουν ή να διαστραβλώσουν γεγονότα..
"Κόβουν", όπως λένε στην ορολογία τους, μια φράση που ειπώθηκε και την αναπαράγωγουν χωρίς τη συνέχειά της, ή την αρχική πρόταση που τη συνοδεύει..

Αυτό έγινε και σήμερα με την περίπτωση του Ηλία του Κασιδιάρη..
Αγανακτισμένος ο Εθνικιστής βουλευτής με την στάση της Αστυνομίας, που προστάτευε 100 αναρχικομπολσεβίκους και ταυτόχρονα παρεμπόδιζε την άφιξη του κόσμου στο σημείο που γινόταν η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, είπε το αυτονόητο:
"Δεν καταλαβαίνεις ότι με αυτό που γίνεται θα έχουμε νεκρούς..;"

Η είδηση παρουσιάστηκε όμως από τα ΜΜΕ λες και ο Κασιδιάρης ήθελε νεκρούς (π.χ. εδώ)
Ενώ βρέθηκε και ένας θιασώτης των γκουλάγκ να μας πει για τους "κακούς" νεοναζί που θέλουν νεκρούς καλώντας ταυτόχρονα σε "αντιφασιστικό μέτωπο", με tweet, ευρισκόμενος προφανώς στην πολυθρόνα του σπιτιού του στο Ψυχικό, δίπλα στο τζάκι.
σ.σ. Ποιά ΜΜΕ εννοεί άραγε ο συριζέος..; Αφού όλα τον ίδιο τίτλο έχουν:"Απειλεί με νεκρούς ο Κασιδιάρης"..Μέχρι και στον ΑΝΤ1 αυτό μετέδωσαν

 Σας προκαλούμε να δείτε το βίντεο και την επίμαχη φράση στο 1:50 για να διαπιστώσετε τι ακριβώς συνέβει...



Την ίδια ακριβώς πρόταση βέβαια έχουν επαναλάβει επανελλειμένως πολλοί δημοσιογράφοι και μη για τις πορείες που γίνονται στο κέντρο της Αθήνας αλλά και λόγω της δράσης των κουκουλοφόρων...
Βέβαια σε αυτή την περίπτωση τα ΜΜΕ και οι διάφοροι σταλινοτσολιάδες δεν μπήκαν στη διαδικασία να κάνουν κάποια καταγγελτική δήλωση...
Το "γιατί" είναι πολύ εύκολο...;
Δεν θα προστατέψουν τους "χρήσιμους ηλίθιους" παρακρατικούς θήλακες του συστήματός τους;

Όπως και να έχει όμως, οι Έλληνες εθνικιστές έμαθαν να ζουν με την συκοφαντία των ΜΜΕ και θα συνεχίσουν τη δράση τους με το όποιο τίμημα.
Γιατί το Εθνός αξίζει τη θυσία.
Παράσημα στον Αγώνα αποτελούν όλα αυτά τα φληναφήματα ενός καταρρέοντος συστήματος

4 σχόλια:

  1. Ναι επισης σημερα ακουσα τα μπουρδελοκαναλα για 3 λεπτα, και λένε το εξης" ο Κασιδιαρης λεει πως ειναι βουλευτης για την οπλοφορία και το ΑΣΥΛΟ¨"
    Και αυτο που τελικα λεει ο Κασιδιαρης ειναι οτι δεν υπαρχει αυτόφωρο, γιατι ως γνωστόν εχει παραιτηθεί ο ιδιος απο το "άσυλο"...

    Γενικώς, το δηλητήριο των εβραιοκαναλων γινεται ολο και πιο όξινο, οποιος επηρεάζεται απο τα ΜΙΝΤΙΑ πλεον ειναι τοσο ηλίθιος που δεν αξιζει ουτες για λίπασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι όσο πετούν λάσπη στη Χρυσή Αυγή τόσο την γιγαντώνουν; Ποιος πιστεύει πλέον τις ειδήσεις των τουρκοκάναλων; Ούτε οι ίδιοι οι θεατές των τούρκικων σήριαλ δεν πιστεύουν πλέον τα ψέμματα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με το κατάλληλο μοντάζ τα κοπροκάναλα παραποίησαν τα λόγια που είπε στους αστυνομικούς ο Ηλίας.
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ (που τα χρυσοπληρώνουμε μέσω πλαγίων τρόπων και αυτά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιός μπορεί νά πιστεύει πιά τίς ΠΑΠΑΡΙΕΣ πού μεταδίδουν τά κατ όνομα ..Ελληνικά αλλά στήν ουσία ΓΝΗΣΙΑ ΕΒΡΑΙΚΑ κανάλια καί Μ.Μ.Ε.??? Ευτυχώς ό κόσμος τούς έχει καταλάβει ποίων τά συμφέρωντα υπηρετούν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών