Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 02, 2012

Ραγιάδες και ξιπασμένοι πολιτικοί...Λεκτική "αντιπαράθεση" του Χρήστου Παππά με μειονοτικό υπουργό της αλβανίας..Το περιστατικό και η απάντηση του εθνικιστή βουλευτή

Υπέπεσε στην αντίληψή μας ένα άρθρο που εξιστορούσε ένα γεγονός που συνέβει μεταξύ του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά, και του μειονοτικού υπουργού εργασίας της Αλβανίας Σπύρου Ξέρ.

Υποτίθεται λοιπόν ότι ο Εθνικιστής Χρήστος Παππας αποπειράθηκε να κάνει συστάσεις στον υπουργό για το θέμα της Βορείου Ηπείρου και ο τελευταίος έξαλλος τον έβαλε στη...θέση του.

Πέρα από το γεγονός ότι το "μυθιστόρημα" πάσχει, ακόμη και αν υπάρχει έστω και μια ικμάδα αλήθειας στα γραφόμενα, ας πούμε στον "κύριο" ομογενή, πως ο Χρήστος Παππάς από εφηβική ηλικία μάχεται για τον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου, ακόμη και τα χρόνια που οι Έλληνες στα σκλαβωμένα άγια χώματα διώκονταν από τους "πατριώτες" του που σήμερα υπηρετεί.

Ο Χρήστος Παππάς σε 4 μήνες βουλετικής ιδιότητας έχει καταθέσει δεκάδες ερωτήσεις(εδώ μια από τις δεκάδες) για τον ελληνισμό της περιοχής και σε κάθε ευκαιρία παρατάει τις υποχρεώσεις του για να βρεθεί δίπλα, στον ακόμη και σήμερα, δοκιμαζόμενο ομόαιμο πληθυσμό.
Από την εκδήλωση για τον Αριστοτέλη Γκούμα, μέχρι την πράσφατη παρουσία του για το έπος του 40 όπου βροντοφώναξε, "Λευτεριά στα σκλαβωμένα αδέρφια μας" και τη συμμετοχή του σε εκδηλώσεις της ομογένειας στον ελλαδικό χώρο.
Αν τελικά το περιστατικό που περιγράφεται εχει αληθή περιστατικά και με βάση τα παραπάνω καλό θα είναι ομόφυλοί μας στην σκλαβωμένη Βόρεια Ήπειρο να φροντίσουν κάποιους υποτακτικούς να τους βάλουν στη θέση που τους αξίζει..Στη λήθη και το χρονοντούλαπο της Ιστορίας, γιατί μια νέα αυγή ξημερώνει για τον απανταχού Ελληνισμό

Αλλά καλύτερα ας αφήσουμε να δώσει ο ίδιος ο βουλευτής την απάντηση του μέσα από το προσωπικό προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Και οι αλβανοί βρίσκουν και τα κάνουν. Ενα σωρό βορειοηπειρώτες γλύφουν τα.....
κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για να εξασφαλίσουν κανένα χαρτζιλικάκι και όταν είναι μέσα γλείφουν τα αλβανικά κόμματα και τον διεθνιστή οικουμενιστή αρχιεπίσκοπο Αλβανίας.  

Αυτοί που δεν ήσαν στο διάλογο μπροστά στον Ξέρα να μην μιλάνε και να μην γράφουν φαντασίες.  Και να το τελειώνουμε.   

Πρώην Χοτζικοί τώρα δημοκράτες , πρώην αγωνιστές βορειοηπειρώτες τώρα βολεμένοι, ολυμπιονίκες έλληνες και αλβανοί γίναν ένα. Ολα για τη μάσα. Προσχηματικό το ενδιαφέρον για τη Βόρειο Ηπειρο.   Γράφω στα παλιαότερα των υποδημάτων μου τις ψήφους τους. 

Ο,τι λέμε κι ό,τι κάνουμε, το κάνουμε για την ελευθερία της Βορείου Ηπείρου. 

Αυτά που λέμε τώρα τα λέμε εδώ και δεκαετίες. Κι αν θέλουν να ξέρουν κάποιοι τους πληροφορώ ότι η πρώτη φορά που πάτησα στα ευλογημένα χώματα της Βορείου Ηπείρου ήταν επί Ραμίζ Αλία. Μ΄αυτά που λένε διάφοροι βορειοηπειρώτες αμαυρώνουν την ένδοξη ιστορία του τόπου μου.   

ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ - ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ- ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς είναι αλήθεια ότι οι χειρότεροι διώκτες του βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού ήταν βορειοηπειρώτες συνεργάτες των κομμουνιστών οι οποίοι κατέδιδαν τους ομοεθνείς τους.

    Με την πτώση του κομμουνισμού, αυτοί οι προδότες το γύρισαν και έγιναν συνεργάτες του καθεστώτος Μπερίσα.

    Γλείφτες των Αλβανών στην Αλβανία, και γλείφτες - κυρίως της ΝΔ - στην Ελλάδα.

    Αν κάνετε μια περιήγηση στα "βορειοηπειρωτικά" ιστολόγια, θα δείτε ότι ΟΛΑ υποστηρίζουν την "πατριωτική" ΝΔ - από την οποία παίρνουν γραμμή - και είναι εχθρικά προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    Ραγιαδισμό, υποτέλεια και φιλοαλβανικές θέσεις θα δείτε εάν κάνετε τον κόπο να τα ψάξετε.

    Ευτυχώς όμως υπάρχουν και οι χιλιάδες των ΑΠΛΩΝ Ελλήνων Βορειοηπειρωτών που έχουν αγκαλιάσει το Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών