Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 03, 2012

Συγκλονιστική μαρτυρία γνωστού Αναρχικού αποκαλύπτει όλα αυτά που τόσα χρόνια φωνάζουμε οι "συνωμοσιολόγοι"..."Οι Αναρχικοί είναι πράκτορες μυστικών υπηρεσιών Τουρκίας-Εβραίων-ΗΠΑ και ΜΑΣΩΝΩΝ"..

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τι έχουν άραγε να πουν τώρα τα εγχώρια αναρχοάπλυτα και οι αριστεροθολοκουλτουριάρηδες;Πάλι συνωμοσίες θα ανακαλύψουν και γραφικότητες;
Άλλη μια τρανή απόδειξη για ποιοί στήνουν προβοκάτσιες..ποιοί είναι όργανα της Νέας Τάξης και των Μυστικών Υπηρεσίων και ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ από τον ανθελληνικό-αναρχικό συρφετό!

Από την Ειδική πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, ελεύθερη παρέμβαση στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» (Life 92.,1 fm) και στον Πάνο Παπαδόπουλο, από τον «μαχητή και ήρωα» όπως είχε προβληθεί σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου. ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ: Προδόθηκα από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο...ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ! *Για τις αλήθειες που θα πω σήμερα σε σένα, δύσκολα θα πειστούν κάποιοι, και επέλεξα ραδιόφωνο της Ξάνθης από κάτι άλλα ΛΑΜΟΓΙΑ, ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ .Έχω να πω ότι ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΥ δεν θα ήταν κι ούτε πρόκειται να υπάρξει η ζωή κάποιων άλλων ψευτομαφιόζων, ψευτοαναρχικών και ψευτοτρομοκρατών. Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ!

ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ

*«Εγώ αποχώρησα από τη ζωή , το ψέμα και συγκεντρώνομαι στον εαυτό μου. Θα προχωρήσω με το Θεό, παίρνοντας την ελευθερία της ψυχής μου μαζί και κλειδώνοντας όλους τους άλλους έξω». «Λυπάμαι για τους αγνούς πιτσιρικάδες που έρχονται σε αυτό το χώρο.» ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ!

«Θα πολεμηθώ περισσότερο μετά από αυτή την παρέμβαση , άντεξα πολλά σχέδια εξόντωσης αλλά αν θέλουν συνέχεια θα την έχουν με άγρια δικαιοσύνη σε όποιο χρόνο, χώρο και διάσταση επιθυμούν . Εγώ πέρυσι προειδοποίησα από τη.....

Ο Εβραίοι το έχουν σίγουρο ότι ο Ασάντ "πέφτει"...Γιατί άραγε;

Ο εβραίος Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Έχουντ Μπάρακ δήλωσε όσο αναφορά το καθεστώς της Συρίας...
"Οι ημέρες του καθεστώτος του Σύρου προέδρου Μπασάρ Αλ 'Ασαντ είναι μετρημένες και η οικογένειά του δεν θα παραμείνει παρά μερικές εβδομάδες ακόμη στην εξουσία", δήλωσε πριν λίγο ο Ισραηλινός υπουργός 'Αμυνας Εχούντ Μπαράκ. "Η οικογένεια 'Ασαντ δεν θα ασκεί εξουσία στη Συρία παρά για μερικές εβδομάδες ακόμη"

Από πού άραγε αντλεί τέτοια σιγουριά ο "περιούσιος"...;
Μήπως αυτοί είναι που σκηνοθετούν τις "λαϊκές εξεγέρσεις" και....

Οι 12 "πληγές" που ετοιμάζεται να ανοίξει η Νέα Τάξη στην Ανθρωπότητα με σκοπό την Παγκόσμια Κυβέρνηση..Συνωμοσίες; Για κάποιούς ΟΧΙ..

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και πάλι όμως ο αρθρογράφος δεν μας λέει ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί που είναι έτοιμοι να εγκαθιδρύσουν την Παγκόσμια Κυβέρνηση;
Και όμως η απάντηση είναι εύκολη..ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΗ

1) Χρηματοπιστωτική κατάρρευση. Από το 2008, το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα ζει με μηχανική υποστήριξη.
Ο Ben Bernanke, ο Timothy Geithner, η Goldman Sachs, η CitiGroup, και η JPMorganChase, σε αγαστή συνεργασία με την Τράπεζα της Αγγλίας και την ΕΚΤ, αποκλείεται να κάνουν το οτιδήποτε για να στηρίξουν την οικονομία και να βοηθήσουν τους λαούς.
Απλά ρίχνουν τρισεκατομμύρια στις τραπεζικές ελίτ, επιβάλλοντας τον μύθο ότι κάποιες τράπεζες παραείναι μεγάλες για να καταρρεύσουν. Γιατί; Μα επειδή δεν είναι οι κυβερνήσεις που ελέγχουν και ρυθμίζουν τις ως άνω τράπεζες, αλλά το αντίστροφο.
2) Οικονομικές κρίσεις. Σήμερα βλέπουμε τον....

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ

Με την ανατολήτου 2012, ο Ανώτατος Άρχοντας της πατρίδος μας κ. Παπούλιας υπέπεσε σε νέοβαρύτατο θεσμικό ατόπημα. Ξέχασε πως είναι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίαςκαι ο θεματοφύλακας των θεσμών και του Συντάγματος της χώρας,  δηλαδή ο πραγματικός ρυθμιστής τουπολιτεύματος και  θυμήθηκε, ενεργώντας ωςυψηλόβαθμο κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (ρόλο που προφανώς ποτέ δεν ξέχασε), πωςέπρεπε να στηρίξει με νέες δηλώσεις του τις δυνάμεις κατοχής, της κυβέρνησηςΠαπαδήμου, φθάνοντας την οργή και την υπομονή του λαού μας στα όριά της.
Πιο αναλυτικά,την Κυριακή υποδέχτηκε στην καθιερωμένη εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο τηνπολιτική, στρατιωτική και θρησκευτική ηγεσία της χώρας καθώς και τουςκοινωνικούς φορείς όπου του μετέφεραν τις ευχές τους για το νέο έτος...
Μετά τοπέρας της εκδήλωσης, δήλωσε με περίσσια θρασύτητα στους δημοσιογράφους  πως αισθάνεται ότι....

Όλα εσύ τα γέννησες Πατρίδα μου μεγάλη: Ψάχνουν τα αρχαιοελληνικά κεραμικά στη NASA για να φτιάξουν διαστημόπλοια

Θα μπορούσε η τεχνογνωσία των αγγειοπλαστών της αρχαίας Ελλάδας να αξιοποιηθεί προκειμένου τα διαστημικά σκάφη να θωρακιστούν αποτελεσματικότερα από τις τεράστιες εναλλαγές θερμοκρασίας; Με αυτό το θέμα, επιστήμονες από το αμερικανικό Ινστιτούτο Συντήρησης Γκέτι, το Εθνικό Ινστιτούτο Επιταχυντών του Στάνφορντ και την Aerospace Corporation, μελετούν τις χημικές ιδιότητες αρχαιοελληνικών αγγείων.
Τα κεραμικά πλακάκια που καλύπτουν τα διαστημικά σκάφη πρέπει να αντέχουν σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από τους -120 βαθμούς Κελσίου στο Διάστημα έως τους 1.650 βαθμούς, κατά την επανείσοδο στην ατμόσφαιρα. «Κεραμικά συστατικά χρησιμοποιούνται στη διαστημική τεχνολογία και στα διαστημικά οχήματα», λέει ο Μαρκ Τσουρμπούχεν από την Aerospace Corp.
Οι επιστήμονες προσπαθούν να....

Ίων Δραγούμης για τους Ξένους "Σωτήρες"

"Δεν δύναται να νοηθεί Κράτος αυτοτελές και ανεξάρτητον όταν μία μερίς πολιτική προς επικράτησίν της καλεί τους ξένους εις βοήθειάν της"

Ίων Δραγούμης

Μάθε τους Ήρωες της ΕΛΛΑΔΑΣ...Ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τον Παύλο Μελά

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΕ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ, ΡΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΛΑΙΝΕ, ΠΕΙΝΟΥΝ, ΠΟΝΑΝΕ...



Ρέ κωλόπαιδο, ρε ψυχοπαθή , σήμερα Ελληνικές οικογένειες κλαίνε, πεινούν ,πονάνε ΑΝΘΡΩΠΟΙ στήν Πατρίδα της δημοκρατίας ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΟΥΝΤΑΙ ,ντρέπονται παππούδες και δακρύζουν γιατί δεν έχουν να πάρουν δώρο στα εγγόνια τους, γιατί?

Γιατί εσύ με την ιδιότητα του αδελφού πήγαινες στο Αμπου Ντάμπι με το κρατικό αεροσκάφος τρώγοντας αστακούς 28000 $ για να πουλήσεις στον Σάφα τα ναυπηγεία Σκαραμανγκά, που σήμερα ο Αβραμόπουλος αφού ο δντης του έφαγε με τον Χάλλακ τον δανειστή του μπαμπά δίνει 108 εκ. Ευρώ για δουλειά που έχει σταματήσει και υπογράφει το 5ο υποβρύχιο.

Την ώρα που εσύ με.....

ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΛΒΑΝΟΣ Ο ΠΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΧΕΙΜΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΟΡΟ...



Τον άνθρωπο που έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους Βορειοηπειρώτες, τον ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα, ιστοσελίδα με το λογότυπο του Δήμου Χειμάρρας, παρουσιάζει ως περήφανο αλβανό πατριώτη!!! 
Ο γενίτσαρος Γιώργος Γκόρος, που κέρδισε το δήμο με ελάχιστους ψήφους διαφορά από τον υποψήφιο της Ομόνοιας Βασίλη Μπολάνο (με την ψήφο δυστυχώς και πολλών δυσαρεστημένων Ελλήνων), ανταποδίδει μέρα με τη μέρα στον αλβανικό εθνικισμό που τόσα πολλά επένδυσαν πάνω του  για αυτή την αλλαγή.

Από τις μεταρρυθμίσεις του Gjergji, δεν θα ....