Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 05, 2012

Σκόπια η πρωτεύουσα της "Μακεδονίας" για τα σιωνιστικά ΜΜΕ Reuters και Washington Post...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Θέλετε να μαντέψετε ποιοί είναι οι ιδιοκτήτες των Reuters και Washington Post....;

"Στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, τα Σκόπια, πυροτεχνήματα εκτοξεύτηκαν στον ουρανό κοντά στο μπρούτζινο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου πάνω στο άλογό του τον Βουκεφάλα"!!! Αυτό αναφέρει η διαδικτυακή έκδοση της Αμερικανικής Εφημερίδας Washington Post, μεταδίδοντας εικόνες της πρωτοχρονιάς από διάφορες πρωτεύουσες του κόσμου!


Ωστόσo η πηγή πληροφόρησης που μετέδωσε αυτές τις εικόνες, ονομασίες και περιγραφές είναι το πρακτορείο Reuters!


- Την ίδια στιγμή η Θεσσαλονίκη, με αλλεργικό στα εθνικά θέματα Δήμαρχο, παρόλο που....

"Γατούλα" η Ν.Δ. απέναντι στην Τουρκία!! Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: "Με χαρά συνάντησα σήμερα τον καλό μου φίλοEgemen Bagis" !! Καμμενα δαση...Κυπρος...Θρακη...Αιγαιο...Γενοκτονιες.... Τωρα εγιναν και φιλοι....!!!



Τελικά οι λεονταρισμοί της Νέας Δημοκρατίας κατά της Τουρκίας, όταν ήταν αντιπολίτευση εξελίχθηκαν σε ... νιαουρίσματα γατούλας στα πόδια του Σουλτάνου, αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Ν.Δ. και υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου σήμερα μετά την συνάντησή του με τον υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας Egemen Bagis ("ιδιωτική εθιμοτυπική συνάντησή" την χαρακτηρίζει το υπουργείο και το ερώτημα είναι αν η εθιμοτυπία επιτρέπει τέτοιες συναντήσεις και σε τέτοιο επίπεδο).


Την ώρα που....

Σκληρή δήλωση του Ιβάν Σαββίδη για τη προφυλάκισ​η Εφραίμ

Καυστική και σκληρή η δήλωση που μας έστειλαν ο Πρόεδρος Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλάδας κος Ιβάν Σαββίδης από την Ρωσία, αλλά και ομογενών μας για τη προφυλάκιση Εφραίμ. Σε σημείο της δήλωσης εκφράζουν την ανησυχία τους ακόμα και για τη ζωή του Ηγούμενου.
Διαβάστε πιο κάτω τι δήλωσαν...Η πολυάριθμη ελληνική Ομογένεια στο εξωτερικό εκφράζει τη βαθιά ανησυχία και αμηχανίας της σχετικά με τη σύλληψη του αρχιμανδρίτη Εφραίμ, ο οποίος το φθινόπωρο που πέρασε συνόδευσε στη Ρωσία το μέγιστο ιερό λείψανο του ........χριστιανικού κόσμου - την Τίμια Ζώνη της Θεοτόκου.
Στην ευρεία κοινή γνώμη παραμένει ασαφές ποια είναι η ουσία της κατηγορίας εναντίον του γέροντα από τις δικαστικές Αρχές της Ελλάδας και γιατί αυτή απαγγέλλεται αποκλειστικά σε έναν ιερωμένο, ο οποίος συλλαμβάνεται προ της δίκης του, ενώ μάλιστα οι....

Ναουσαίοι συνεταιριστές "κατακτούν" την Κίνα

Victoria Hislop και "Βίος Ελλήνων"
Εις «οίνου» συμφωνία ήρθαν ζάμπλουτοι Κινέζοι επενδυτές και συνεταιρισμός οινοποιών της Νάουσας, όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η «Καθημερινή». Ο... αρραβώνας έγινε το καλοκαίρι και το φθινόπωρο ήρθε ο γάμος. Τον Ιούλιο πέρασαν οι «βέρες» συνοδεία 260.000 μπουκαλιών εκλεκτού κρασιού και τον Οκτώβριο έβαλαν «στεφάνι» με την υπογραφή δεκαετούς πίστης και αφοσίωσης αξίας αρκετών εκατομμυρίων ευρώ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα πρόκειται για.....

Ο Νίτσε για τους Έλληνες...

«Δὲν ὑπάρχει λαὸς εἰς τὸν κόσμο ὁ ὁποῖος νὰ ἔχη προσφέρει τόσα εἰς τὴν ἀνθρωπότητα, ὅσα ὁ Ἑλληνικὸς, καὶ νὰ ἔχη καταπολεμηθεῖ τόσον πολὺ, ἀπὸ τόσους πολλοὺς λαοὺς, οἱ ὁποῖοι δὲν προσέφεραν τίποτα εἰς αὐτὴν» -
 
Φρειδερίκος Νίτσε, 15-10-1844 ἔως 25-8-1900, Γερμανὸς φιλόσοφος

Και ξαφνικά βρέθηκαν χιλιάδες Αμερικανοί στρατιώτες στο Ισραήλ ετοιμοπόλεμοι για σύρραξη με το ΙΡΑΝ...Απίστευτο;


Σε "θερμή" κρίση σήμερα περισσότερο παρά ποτέ, φαίνεται ότι μπορεί να εξελιχθεί η σύγκρουση Ιράν με ΗΠΑ-Ισραήλ, πιθανώς και με την συμμετοχή ευρωπαϊκών χωρών, ύστερα από την καταρχήν συμφωνία που κατέληξε η Ε.Ε., για την επιβολή εμπάργκο στο ιρανικό πετρέλαιο.
Στην είσοδο των Στενών του Χορμούζ έχει συγκεντρωθεί μια εντυπωσιακή αμερικανική αεροναυτική δύναμη, η οποία είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να συναντήσει καμία σοβαρή αντίσταση από τις αντίστοιχες ιρανικές δυνάμεις σε περίπτωση που έχουμε "θερμή" κλιμάκωση.
Η Ομάδα Μάχης Αεροπλανοφόρου CVN USS John C. Stennis αποτελούμενη από....

Να ποια είναι η Αριστερά....

Πως τα ΜΜΕ προπαγναδίζουν και παραπληροφρούν τους Αμερικάνους...

Με τις εκλογές των Ρεπουμπλικάνων στην Αμερική δεν έχουμε ασχοληθεί καθόλου...
Εντούτοις παρακολουθώντας τα τελευταία 24ωρα το "μίσος" που βγάζουν εναντίον ενός υποψηφίου(Ron Paul) μας έβαλε σε σκέψης...

Έχει ξεσηκωθεί όλο το κατεστημένο των ΗΠΑ και "τρέμει" την πιθανότητα να εκλεγεί ο Ron Paul που κατ'επανάληψη έχει μιλήσει για την αναγκαιότητα οι ΗΠΑ να τερματίσουν όλους τους πολέμους στη Μέση Ανατολή, να επιτραπεί σε όσες χώρες θέλουν να έχουν πυρηνική ενέργεια ενώ ζητά επιτακτικά να απαλλαγεί η εξωτερική πολιτική της χώρας από ξένες παρεμβάσεις (εννοώντας τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ και το Ισραήλ) που την οδηγούν σε πολέμους με καταστροφικά αποτελέσματα..
Επίσης είναι και ο μοναδικός υποψήφιος που έχει αποκαλύψει ότι θα σταθεί εμπόδιο στη Νέα Τάξη Πραγμάτων...

Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω αντιλαμβάνεστε γιατί το κατεστημένο των ΗΠΑ τρέμει στην ιδέα να εκλεγεί ένας τέτοιος υποψήφιος στη θέση του Προέδρου του Ρεπουμπλικανικού κόμματος..
Έτσι κάνει ότι μπορεί για να προπαγανδίσει κατά του...

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το CNN...
Η δημοσιογράφος βρίσκει έναν στρατιώτη έξω από ένα εκλογικό κέντρο με τατουάζ του δίδυμους πύργους...
"Λαβράκι" σκέφτεται η δημοσιογράφος θα τον θάψει τον Ron Paul...
Τον ρωτάει αν θα είναι καταστροφική η ιδέα του Ron Paul για αποχώρηση των στρατευμάτων από τη Μέση Ανατολή και ίδιος απαντά προς έκπληξη της δημοσιογράφου τα εξής:
"Εγώ θα ψηφίσω Ron Paul...Είναι πιο τρομακτικό να ξεκινήσουν νέοι πόλεμοι από τις ΗΠΑ εναντίον χωρών επειδή το θέλει το ΙΣΡΑΗΛ και οι Εβραίοι...."
και κάπου εκεί....ΤΥΧΑΙΑ...ΒΛΑΒΗ στο κύκλωμα και.....

Απέδειξε για ακόμη μα φορά πόσο γραικύλος και ανθέλληνας είναι ο Χριστόφιας..

Μιλώντας στο CNN turk και στη Χουριέτ(τουρκική εφημερίδα) ο Πρόεδρος της Κύπορου είπε τα εξής αισχρά και φαιδρά..

"Η Κύπρος δεν ανήκει ούτε στην Ελλάδα, ούτε στην Τουρκία..Να μας αφήσουν ήσυχους οι 'μητέρες' πατρίδες να βρούμε μια λύση..."
και συνέχισε το ανθελληνικό του παραλήρημα και σαν γνήσιος κομμουνιστής-Αριστερός αποκύρηξε την ΕΟΚΑ..

"Η ΕΟΚΑ δεν προσέφερε τίποτα στην Κύπρο παρά μόνο φανατισμό...."

Δεν αξίζει να σχοιάσουμε τίποτα παραπάνω...

Τα λόγια του υπεύθυνου του θανάτου των παληκαριών στο στρατόπεδο Ιωαννίδη το περασμένο καλοκαίρι, η σπίλωση των Εθνικών Ηρώων της ΕΟΚΑ αλλά και η προσπάθεια απεμπόλησης της Εθνικής Ταυτότητας των ΑΔΕΡΦΩΝ Ελλήνων της Κύπρου θα τον κυνηγούν για πάντα...

5 Ιανουαρίου...Γεννιέται η μεγαλύτερη μορφή του ανθρώπινου τρόπου σκέψης..

...Γεννιέται ο ΜΕΓΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ: ΣΩΚΡΑΤΗΣ..