Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 07, 2012

Πλαστά τα πιστοποιητικά που χρησιμοποίησε για αναβολή στράτευσης ο Αϊβαλιώτης


Μια επιστολή του γενικού γραμματέα του Ευρωπαϊκού Κόμματος των Συντηρητικών-Μεταρρυθμιστών, Φράνκ Μπάρετ, έρχεται για να θυμίσει μια ιστορία που το «πατριωτικό» τηλεκόμμα θα ήθελε να ξεχαστεί. Όλοι γνωρίζουμε πως ο βουλευτής και εκπρόσωπος τύπου του Λά.Ο.Σ., Αϊβαλιώτης, δεν είχε υπηρετήσει μέχρι προσφάτως την στρατιωτική του θητεία, επικαλούμενος υποχρεώσεις στο ευρωκοινοβούλιο, προβάλλοντας ως απόδειξη μια επιστολή που έλεγε ότι του είχε υπογράψει ο Φράνκ Μπάρετ. Όμως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, όπως λέει και η παροιμία, από αυτές που τόσο συχνά χρησιμοποιεί το «κομμάντο» της πολιτικής, Αϊβαλιώτης, και έτσι όπως φαίνεται η επιστολή που χρησιμοποιούσε ως «απόδειξη» είναι πλαστή. Ο ίδιος ο....

Γνώρισε τους Ήρωες της Ελλάδος: Ο πατέρας του Εθνικισμού Ίων Δραγούμης

"Αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο για να γίνω στενός σοσιαλιστής...Αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο για να γίνω στενός πατριώτης...Αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο για να νιώσω άτομο...Από άνθρωπος μια τάξης με ορισμένα συμφέροντα τάξης, γίνομαι σοσιαλιστής με την πλατιά έννοια και θέλω μια καινούργια οικονομία της κοινωνίας μου και των άλλων κοινωνιών..Από στενός πατριώτης γίνομαι Εθνικιστής με τη συνείδηση του Έθνους μου και όλων των άλλων Εθνών γιατί οι διαφορές των Εθνών πάντα θα υπάρχουν. Και χαίρομαι που θα υπάρχουν αυτές οι διαφορές που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια...Από άτομο γίνομαι άνθρωπος"

Ίων Δραγούμης

Ντοκιμαντέρ που πρέπει να δείτε..

Ίων Δραγούμης 1/3


2ο μέρος
3ομέρος

Θυμάμαι μιαν Αθήνα διαφορετική.....

Το ίδιο θαρρώ και πολλοί από τους αναγνώστες. Θυμάμαι τέτοια εποχή τις γυναίκες να προχωρούν στους στολισμένους δρόμους με τα ψηλά τακούνια τους και τα μακριά παλτό τους κρατώντας χρωματιστές νάυλον σακούλες, κουβεντιάζοντας και γελώντας.

Ανεβαίνουν τη Σταδίου, στον Προμηθέα για βιβλία κι επιτραπέζια, κατεβαίνουν στον Κατράντζο να ψωνίσουν για το σύζυγο, το γιο, τον αδελφό, στο Λαμπρόπουλο για τις δικές τους μικρές πολυτέλειες, και στο Μινιόν για να χαζέψουν με τα παιδιά τη βιτρίνα με τον Αη Βασίλη και τα ξωτικά που κινούν πάνω-κάτω τα χέρια τους φτιάχνοντας νυχθημερόν τα πρωτοχρονιάτικα δώρα που θα μπουν σε λίγες μέρες κάτω από το δέντρο.
Στις βιτρίνες του Μινιόν και του Λαμπρόπουλου στριμώχνουμε τις.......

ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Η διάβρωση και η διάλυση της ελληνικής κοινωνίας είναι η ασφαλέστερη οδός για να ολοκληρωθεί η εξαχρείωση του λαού μας και η κατάλυση της Πατρίδος μας. Η εγκατάλειψη και το τελικό αδυνάτισμα των Αρχών και των Παραδόσεων της Πατρίδος μας ισοδυναμεί με το ξεθεμελίωμα των κάστρων που αποτελούν την γραμμή αμύνης του Ελληνικού Έθνους. Το πρώτο και το καλύτερο Κάστρο του Ελληνισμού που οχυρώνει τη Φυλή μας από τα χτυπήματα των κάθε λογής εχθρών μας και εξασφαλίζει τη βιολογική μας συνέχεια και την εθνική μας ταυτότητα είναι αναμφισβήτητα η Ελληνική Οικογένεια.
Στο πρόσωπο της Ελληνικής Οικογένειας καθρεπτίζονται όλες οι διδαχές και όλα τα προστάγματα της Ράτσας μας. Είναι .....

Διαλύεται η Ακριτική Ελλάδα...Τραγική κατάσταση στην Ροδόπη - Έκλεισαν 500 επιχειρήσεις μέσα στο 2011!!

Τη δυσκολότερη χρονιά των τελευταίων ετών, άφησαν πίσω τους πριν από λίγες ημέρες οι επαγγελματίες της Ροδόπης, μετρώντας πολλές πληγές και ξεκινώντας με δυσοίωνες προβλέψεις τη νέα χρονιά. Ενδεικτικό του χάους, είναι ο αριθμός των «λουκέτων» της αγοράς. Μόνο το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, μετρά 255 επίσημες διαγραφές το 2011, από τις λίστες του.

Να σημειωθεί ότι επίσημη διαγραφή μπορούν να κάνουν μόνο όσοι έχουν τακτοποιημένες τις ασφαλιστικές τους οφειλές και τις λοιπές τους υποχρεώσεις.
Έτσι, εκτιμάται ότι....

Φωτιές ανάβει ο Καμμένος..."Όποιοι ψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση είναι υπέυθυνοι για το τέλος της Ελλάδας..Μπορεί και να κάνω κόμμα"

Ερμής ο Τρισμέγιστός!Τι λέει για την τρισδιάστατη υπόσταση του Ενός Θεού...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τι έχουν να πουν άραγε τώρα οι οπαδοί της Αρχαίας Θρησκείας και οι Χριστιανομάχοι....;
Αφήστε το καλύτερα....


«Μία θεότητα στον κόσμο υπάρχει»
Ο Ερμής αναφέρεται ως ένας παντογνώστης στα χρόνια της βασιλείας του Σώστρου. Γράφει σχετικά ο Ιωάννης Μαλάλας (7-8 αιων):
" Ἑρμῆς ὁ Τρισμέγιστος ὁ Αἰγύπτιος, ἀνὴρ φοβερὸς ἐν σοφίᾳ· ὃς ἔφρασε τρεῖς μεγίστας ὑποστάσεις εἶναι τὸ τοῦ ἀῤῥήτου καὶ δημιουργοῦ ὄνομα, μίαν δὲ θεότητα εἶπε· "
Δηλαδή:
Ο Ερμής ο Τρισμέγιστος ο Αιγύπτιος, άνδρας με φοβερή σοφία. Ο οποίος είπε πως του ακατάληπτου και δημιουργού το όνομα έχει τρεις υποστάσεις σε μια ενιαία θεότητα",
δίδοντας έτσι το τριαδικό της υπόστασης του Θεού, που κατόπιν ενσωματώθηκε στην Ορθοδοξία.

Ο αναφερόμενος βυζαντινός συγγραφέας συνεχίζοντας μας πληροφορεί πως έχει μελετήσει το έργο του Ασκληπιού για τον Τρισμέγιστο («Ερμού Τρισμέγιστου Ασκληπιός ήτοι περί φύσεως θεών διάλογος»), όπου και τα αναγραφόμενα. Τονίζει πάντως πως ο λόγος του Ερμή δεν είναι εφικτός στους αμύητους. Επί λέξει: ‘οὐ γὰρ ἐφικτόν ἐστιν εἰς ἀμυήτους τοιαῦτα μυστήρια παρέχεσθαι, ἀλλὰ τῷ νοῒ ἀκούσατε’.
Ένα σημαντικό κομμάτι από......

Ξεκατινιάζονται πολιτικό και εκδοτικό κατεστημένο, αλλά αποκαλύπτουν και οδυνηρές αλήθειες!!

 Πόση μπόχα εκπέμπει μέρος του κύριου άρθρου του Ψυχάρη στο Κυριακάτικο ΒΗΜΑ για τον ΓΑΠ;

"Μας κάλεσε ,γράφει, ο Παπανδρέου τους ιδιοκτήτες του mega  και πήγα εγώ και ο Μπόμπολας, ο Βαρδινογιάννης αρνήθηκε να έρθει. Αφού μας έβαλε να παρκάρουμε μακριά για να μην μας δουν οι δημοσιογράφοι μπήκαμε από την πίσω πόρτα και αφού μας άφησε να περιμένουμε για αρκετή ώρα  στον προθάλαμο, μπήκαμε στο γραφείο. Εκεί μας ζήτησε επιτακτικά να σταματήσει το mega την σκληρή επίθεση που κάνει στην Κυβέρνηση και να αρχίσει να στηρίζει την Κυβέρνηση. Ο Μπόμπολας του απαντούσε εγώ προτιμούσα το ακούειν από το ομιλείν. Μόλις τελείωσε όλα αυτά μας είπε να συναντήσουμε τον Μόσιαλο και να του πούμε όλα τα αιτήματα που είχαμε"
 
Αν από τα παραπάνω δεν καταλαβαίνετε τι συμβαίνει στη....δημοκρατία μας, τότε ανοίξτε MEGA γιατί σε λίγο έχει ειδήσεις!