Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 14, 2012

"Άδωνι θα φας πάρα πολύ ξύλο και πολύ ροχάλα...Όλοι οι νεοφιλελεύθεροι..Πολύ ξύλο"

Απολαυστικός Τράγκας...

Πέτρες και γιαούρτια στη Ντόρα Μητσοτάκη την ώρα που έκοβε την πίτα ΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ομίλου(Ρόταρυ)

"Έφοδο" σε κεντρικό εστιατόριο του Ηρακλείου έκανε ομάδα νεαρών, με στόχο την πρόεδρο της ΔΗ.ΣΥ. Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία εκείνη την ώρα απολάμβανε το δείπνο της με την οικογένεια φίλου της, γνωστού επιχειρηματία του Ηρακλείου.

Οι νεαροί, φορώντας κουκούλες και "εφοδιασμένοι" με γιαούρτια, πέτρες και άλλα αντικείμενα έφθασαν, λίγο μετά τις 22.00, έξω από το εστιατόριο "Λούκουλος" στην οδό Κοραή, στο κέντρο της πόλης, και άρχισαν να πετούν ... τα αυτοσχέδια όπλα προς το μέρος της προέδρου ΔΗ.ΣΥ.

Τα γιαούρτια "βρήκαν" την Ντόρα Μπακογιάννη στο πρόσωπο και στα μαλλιά, ενώ οι πέτρες έσπασαν την τζαμαρία του εστιατορίου.

Αναστάτωση προκλήθηκε στο εστιατόριο, η κ. Μπακογιάννη παρέμεινε ατάραχη, ενώ οι νεαροί έγιναν "καπνός".

Η αίθουσα, εκείνη την ώρα, ήταν γεμάτη, καθώς ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου πραγματοποιούσε την ετήσια εκδήλωσή του για την κοπή της πίτας.
πηγή

40.000 καταναλωτές θα μείνουν χωρίς ρεύμα, επειδή έτσι το θέλει η ΔΕΗ..

Tις πρώτες εντολές για διακοπές ρεύματος σε 40.000 καταναλωτές άρχισε να δίνει η αρμόδια γενική διεύθυνση της ΔEH, καθώς από προχθές έληξε το περιθώριο των 80 ημερών που δίνει ο νόμος για την αποπληρωμή των λογαριασμών που ενσωματώνουν και τα ειδικό τέλος ακινήτων.
Tο έργο της αρμόδιας υπηρεσίας της ΔEH σε ό,τι αφορά τις διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος, δυσκολεύει καθώς δεν έχουν μεταφερθεί στην επιχείρηση στοιχεία από τις εφορίες που να φαίνεται ποιοι καταναλωτές εξαιρούνται από τη διακοπή. Πρόκειται για....

Χριστόφιας για Ντενκτάς: "Μεγάλη προσωπικότητα.."

Τα σχόλια δικά σας....

Δήλωση του Προέδρου της Κύπρου, Δ. Χριστόφια για τον θάνατο του Ραούφ Ντενκτάς.
«Μεγάλη προσωπικότητα» χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δ. Χριστόφιας τον πρώην τουρκοκύπριο ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς, που απεβίωσε χθες, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι η δράση του δεν ήταν η καλύτερη για τον κυπριακό λαό.
Πρόσθεσε ότι ο Ντενκτάς «ήταν συνεπής στο όραμα του για διχοτόμηση, η οποία ωστόσο δεν είναι αποδεκτή».
Αυτή είναι ώρα θρήνου για τους Τουρκοκύπριους και τους Τούρκους της Τουρκίας, συμπλήρωσε ο Πρόεδρος Χριστόφιας.
Ο κ. Χριστόφιας ανέφερε ότι....

Έχουν κάτι απορίες ορισμένοι....Κυβερνούν οι Τραπεζίτες ή οι Πολιτικοί;

Πως το δήθεν κράτος των ΗΠΑ δάνεισε κρυφά το 2008 στις αμερικανικές τράπεζες ένα τρισεκατομμύριο, διακόσια δισεκατομμύρια δολάρια με επιτόκιο ΜΟΝΟΝ 0,01%

Σε άρθρο του στην γαλλική εφημερίδα Le Monde ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας Μισέλ Ροκάρ αποκαλύπτει ότι όπως προέκυψε από δημοσιογραφική έρευνα, η «ομοσπονδιακή» τράπεζα των ΗΠΑ, δάνεισε το 2008 κρυφά τις αμερικανικές τράπεζες με ένα υπέρογκο ποσό.
Με βάση το άρθρο αυτό, ο δημοσιογράφος κ. Χρήστος Ζαμπούνης, απορεί και θέτει τίτλο στο κείμενό του στην εφημερίδα που γράφει, τον εξής «ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ....

Η διαχρονική υποτακτικότητα των εβραιόδουλων του Υπουργείου Παιδείας στιας απαιτήσεις των Σιωνιστών...

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ (ΥΠΕθ) ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
Αθήνα, Δεκέμβριος 2006
Αναφορά για τη Διδασκαλία
του Ολοκαυτώματος στην Ελλάδα
Δρ. Ισμήνη Κριάρη-Κατράνη
Γραμματέας στο Τμήμα Διοπολιτιστικής Εκπαίδευσης
και Ελληνικών Σπουδών του Εξωτερικού







Η ιστορία του Ολοκαυτώματος διδάσκεται στα ελληνικά σχολεία από τη Στ' τάξη του Δημοτικού Σχολείου μέχρι και τη Γ' τάξη του Λυκείου, σε συν¬δυασμό με το μάθημα της Ιστορίας και εκείνων της Λογοτεχνίας και των Θρησκευτικών. Επιπλέον, η εβραϊκή γλώσσα διδάσκεται σε τμή¬ματα των Ελληνικών Πανεπιστημίων.
Η Μέρα Εθνικής Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων τον Ολοκαυτώματος γιορτά¬ζεται στις (ή γύρω στις) 27 Ιανουαρί¬ου, σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας.
Συνέδρια και σεμινάρια οργανώνονται με την οικονο μική υποστήριξη του ΥΠΕΘ, στα οποία συμμετέχουν δάσκαλοι απ'όλη την Ελλάδα παρόμοια γίνεται και με τους Έλληνες δασκάλους του εξωτερικού.
Αναφορά, βασισμένη στο ερωτηματολόγιο του «International Task Force»:
1. Ποιες είναι οι επίσημες κατευθυντήριες γραμμές των κυβερνητικών υπουργείων και/η των τοπικών αρχών, σχετικά με τη διδασκαλία του Ολοκαυτώματος στη χώρα σας; Παρακαλώ επισυνάψτε αυτές τις γραμμές στην απάντησή σας.
Η Υπουργός Πολιτισμού και Θρησκευμάτων, καΜαριεττα Γιαννάκου, έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα ρατσισμού και ξενοφοβίας, έχει χάνει τα ακόλουθα για την προώθηση του Ολοκαυτώματος στα σχολεία: α. Την Ημέρα Εθνικής Μνήμης των Ελληνοεβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος (27 Ιανουα¬ρίου), ετοιμάζεται από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και διαβάζεται στα σχολεία όλης της Ελλάδας ένα ειδικό κείμενο για.....

Τι λέτε ότι έκανε ο Κίμωνας Κουλούρης μετά τη δολοφονική επίθεσή του στον ειδικό φρουρό..;

Α: Πήγε στο σπίτι του ειδικού φρουρού να ζητήσει συγγνώμη...

Β: Έστειλε λουλούδια στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν ο ειδικός φρουρός

Γ: Αποφάσισε να δωρίσει στην ΕΛ.ΑΣ. τη νέα σειρά Eyeliner της Max Factor

Δ: που είναι και η σωστή απάντηση.....

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ – ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ!

20120114-134742.jpgΓράφει ο Στέφανος Χίος
Πανικός έχει καταλάβει το σύστημα διακυβέρνησης Παπαδήμου, το ασκέρι των μνημονιακών υπουργών που σέρνει πίσω του αλλά και αξιωματούχους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που συντηρούν την αστυνομοκρατία στις τάξεις των εθνοπατέρων και προσπαθούν όπως όπως να τους προστατεύσουν από την διογκούμενη λαϊκή οργή. Τρανή απόδειξη το κατ’ επείγον έγγραφο του ΓΕΣ που δημοσιεύει η «δημοκρατία» το οποίο προκαλεί θυμηδία αλλά και αισθήματα ντροπής για τον τρόπο που χρησιμοποιούνται μηχανισμοί του δημοφιλούς εθνικού στρατεύματος για να θωρακιστεί το παραπαίον πολιτικό σύστημα.
Σύμφωνα με κατεπείγουσα διαταγή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού(ΑΣΔΥΣ) αποκαλύπτεται ότι δύο μήνες πριν από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα, σχεδιάζεται προστατευτική ανθρώπινη ασπίδα 800 αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων με τις οικογένειές τους που θα σταθούν απέναντι από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη ώστε οι πολιτικάντηδες της εξέδρας να γλυτώσουν από έναν ακόμα ταπεινωτικό εξευτελισμό από την ....

Κοσμάς ο Αιτωλός: "Οἱ κληρικοὶ θὰ γίνουν οἱ χειρότεροι καὶ οἱ ἀσεβέστεροι τῶν ὅλων"

Μια περίπτωση ακόμη διαβάστε τη στο Hellas-Orthodoxy

ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Η ΕΦΕΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ "ΧΑΡΑΥΓΗΣ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ


Η αυτόνομη κίνηση μαθητών Ε.Φ.Ε.Ν. (Εθνική Φωνή Ελληνόψυχων Νέων) επιθυμεί όπως καταδικάσει την αναφορά αρθρογράφου της εφημερίδας «Χαραυγής» στο όνομά της, με χαρακτηρισμούς όπως «νεοφασιστική», σε άρθρο της 04/01/2012. Ο δημοσιογράφος, κ. Τάσος Τσαππαρέλλας, σε άρθρο του με τίτλο «Εθνικιστική υπόθεση τα επεισόδια στο Ακρωτήρι» αναφέρεται ονομαστικά στην οργάνωσή μας, γράφοντας ενδεικτικά ότι «η πλατφόρμα [...] είναι το ευρύτερο εθνικιστικό κίνημα [...] και άτομα τα οποία ανήκουν είτε στην ΕΦΕΝ είτε σε άλλες εθνικιστικές και νεοφασιστικές οργανώσεις...»

Αρχικά, να....

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΙΜΙΑ 2012

"Το Πραγματικό ΠΑΣΟΚ"..Ένα κείμενο που απαιτεί καθαρό μυαλό και υπομονή

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δεν συμφωνούμε σε όλα τα γραφόμενα αλλά είναι ένα κείμενο που λέει αλήθειες...
 
Ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ είναι ο Εβραίος Ανδρέας Παπανδρέου. Το εγκαταλειμμένο παιδί ενός γνωστού "μπερμπάντη" αστού της προπολεμικής Αθήνας, ο οποίος εγκατέλειψε την Εβραία σύζυγό του ελάχιστο χρόνο μετά το γάμο τους. Αυτός ο μικρός Εβραίος, που μεγάλωσε μέσα σε ένα αμιγώς εβραϊκό περιβάλλον, χωρίς την παραμικρή επαφή με τον πατέρα του, εμφανίστηκε στη συνέχεια σαν "κληρονόμος" του ονόματός του και "συνεχιστής" του έργου του. Μη έχοντας καμία φυσική, πνευματική, ιδεολογική, πολιτική ή πολιτισμική σχέση με τον άγνωστο πατέρα του, στην πραγματικότητα "έκλεψε" το επίθετό του, για να πραγματοποιήσει με ασφάλεια το δικό του έργο, που ήταν τελείως διαφορετικό.

Μιλάμε απερίφραστα για "κλοπή", γιατί είναι βέβαιον ότι ο μικρός Εβραίος μεγάλωσε με το μίσος των Εβραίων Μινέικο εναντίον του Έλληνα Παπανδρέου. Ένα μίσος όμως, που δεν τους απέτρεψε από το να διεκδικήσουν το όνομά του ως κληρονομιά. Ένα μίσος, που τους έστρεψε εναντίον του άλλου γιου του "Γέρου", τον οποίο τον αντιλαμβάνονταν ως σφετεριστή της ίδιας κληρονομιάς.
Αυτό δεν είναι κάτι το παράξενο για τους Εβραίους. Αν ψάξει κανείς στην "ηρωική" ιστορία τους, θα το δει να συμβαίνει ως πρακτική από τις εποχές που περιγράφει η Βίβλος. Είναι σύνηθες για τους Εβραίους να "κλέβουν" σπέρμα ισχυρών ανθρώπων, για να.....