Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 20, 2012

ΕΛΛΑΔΑ παντού...Αφγανικό χαρτονόμισμα με Ελληνική γραφή!!!

Αυτό που βλέπετε είναι χαρτονόμισμα του 1939 το οποίο όπως θα δείτε έχει το λιγότερο έντονη Ελληνική επιρροή.Εκτός από τους Ελληνικότατους μαιάνδρους στο κέντρο της εικόνας βλέπουμε με μεγάλα γράμματα τη φράση "Βασιλέως Μεγάλου Ευκρατίδου".

Παρακάτω βλέπουμε την Ελληνικότατη αψίδα η οποία δεσπόζει στο κέντρο του χαρτονομίσματος.
Ως γνωστόν ο νικητής μιας εκστρατείας επιβάλλει την γλώσσα του και τον πολιτισμό του συνεπώς το ερώτημα για τους Σκοπιανούς και τους διάφορους "προοδευτικούς" φίλους τους είναι αν αναγνωρίζουν τη γλώσσα αυτή στο Αφγανικό χαρτονόμισμα και τι συγγένεια έχει με τα "Σλαβομακεδονικά"
.Να θυμήσουμε ότι.....

Πριν 62 ακριβώς χρόνια..Οι Κύπριοι Αδερφοί μας ζητούν με 97,5% Ένωση με τη Μητέρα Πατρίδα ΕΛΛΑΔΑ...

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ: ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο μετέπειτα πρωθυπουργός και παππούς του ΓΑΠ, Γεώργιος Παπανδρέου θα απαντήσει με το εξής... "εθνικό": 
"η Ελλάς αναπνέει με δύο πνεύμονες, τον μεν αγγλικόν, τον δε αμερικανικόν, και δι' αυτό δεν ημπορεί να πάθει ασφυξίαν λόγω του Κυπριακού"
 
Συμπληρώθηκαν 62 χρόνια από τότε που το 97,5% των Κυπρίων ψήφισε στο προγραμματισμένο ενωτικό δημοψήφισμα (15-22 Ιαν. 1950) την ΕΝΩΣΗ της Κύπρου με την Ελλάδα. Υπήρχαν Έλληνες τότε, υπάρχουν και τώρα, που δεν έχουν μοναδικό μέλημά τους να γαμήσουν, να δείρουν, ν' αρπάξουν, να ψεύδονται και να σέρνονται μέχρι να πεθάνουν. Πώς να το κάνουμε; Το φυσιολογικό για τον άνθρωπο είναι να κοιτάει ψηλά, όχι τα παπούτσια του όποιου πατρώνα νταβατζή, ούτε να καμαρώνει επειδή είναι ο αγαπημένος/αγαπημένη τσατσομασκοφόρος του κατακτητή. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, παρατίθενται μερικές φωτογραφίες της περιόδου που οι Έλληνες δικαιολόγησαν το όνομα... βαρύ σαν ιστορία που έχουν. Το παρόν αφιερούται στη συμμωρία (ζουράρειος ορθογραφία) του Ανάν και στα μίσθαρνα όργανα των διεθνών ΜΚΟ για την ειρήνη...

Εδώ βλέπουμε την αναμνηστική φωτογραφία από την παράδοση των τόμων του Ενωτικού Δημοψηφίσματος στον πρόεδρο της ελληνικής βουλής Δημήτρη Γόντικα. Στο μέσο διακρίνεται.....

Στο εδώλιο Γ.Παπανδρέου & Γ.Παπακωνσταντίνου για το έλλειμμα!....αν και θα έπρεπε να υπήρχε στρατοδικείο!!


Βαριές ποινικές ευθύνες καταλογίζουν οι εισαγγελείς που ερευνούν το σκάνδαλο της πλαστογράφησης του ελλείμματος της χώρας από τους ελεγκτές της τρόϊκας σε συνεργασία με την κυβέρνηση Γ.Παπανδρέου και κατ'αυτό τον τρόπο ζητούν από την Βουλή των Ελλήνων την ποινική δίωξη του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου και του πρώην υπουργού Οικονομικών και νυν υπουργού ΠΕΚΑ, Γιώργοο Παπακωνσταντίνου!
Η υπόθεση είναι τεράστια γιατί, έστω και κατ'αρχήν υπάρχουν ισχυρές αποχρώσες ενδείξεις για τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος προκειμένου να οδηγηθεί η χώρα στο ΔΝΤ και το Μνημόνιο και να ακολουθήσει η οικονομική και πολιτική κατοχή της Ελλάδας!
Όπως χαρακτηριστικά μαναφέρουν στο έγγραφό του οι οικονομικοί εισαγγελείς, "Στο έγγραφο που έστειλαν στον εισαγγελέα του Α.Π. αναφέρουν: «από το σύνολο του συλλέγοντος αποδεικτικού υλικού (μάρτυρες, έγγραφα) και ιδίως από τις μαρτυρικές καταθέσεις πρόεκυψαν στοιχεία σχέση έχοντα με αξιόποινες πράξεις του νόμου περί ευθύνης υπουργών και με πρόσωπα κατεχόντων συγκεκριμένες θέσεις στην προηγούμενη κυβέρνηση της Ελλάδος».

Επίσης τονιζεται ότι:

Να ποιοί είναι οι εθνοπροδότες, πράκτορες αναρχοάπλυτοι: "Έκδηλωση προς τιμή της Οθωμανικής αυτοκρατορίας"



ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ «ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ»


Η αναρχία ως κοσμοθεωρία, διέπεται (όπως και κάθε πολιτική τάση) από συγκεκριμένες αρχές. Για παράδειγμα, ένας αναρχικός (σε αντίθεση π.χ. με έναν εθνικοσοσιαλιστή) δε δέχεται το «αίμα» (καταγωγή) ως προσδιορισμό και μέτρο σύγκρισης για τον άνθρωπο. Για τον αναρχικό, δεν υπάρχουν φυλές (ή και να υπάρχουν, είναι αδιάφορο σε ποια ανήκει ο καθένας). Επίσης, βασική συνιστώσα της αναρχίας, είναι η μη-αποδοχή κάθε μορφής ιεραρχίας και εξουσίας (π.χ. κράτος).
Όλα αυτά βέβαια, ισχύουν για τους αναρχικούς στα άλλα κράτη, γιατί οι αναρχικοί στην Ελλάδα, εμφανίζουν σκληρές φυλετικές και αποικιοκρατικές τάσεις και προτιμήσεις, αρκεί να είναι κατά των Ελλήνων. Πολλές θεωρίες έχουν διατυπωθεί, σχετικά με τον λόγο που τους οδηγεί σε τέτοιες ιδεολογικά-απαράδεκτες πρακτικές. Κάποιοι επικαλούνται διάβρωση από ξένες μυστικές υπηρεσίες, κάποιοι απλώς κόμπλεξ, ή κάποιο μη-επουλώσιμο παιδικό τραύμα.

Οι ισχυρισμοί αυτοί, ίσως ήταν υπερβολικοί, αν....

Ο 54ος Μεγαλύτερος Εβραίος όλων των εποχών(κατά τους εβραίους), αρχιραββίνος του Ισραήλ παραδέχεται: "Σε όλη τη διάρκεια της Ιστορίας με την Τουρκία είχαμε άριστες σχέσεις οι εβραίοι.."

Διαβάστε τώρα σε κανένα άρθρο για τον επερχόμενο πόλεμο Ισραήλ και Τουρκίας....και για τη σημαντικότητα της ανάπτυξης σχέσεων με τους "φίλους" εβραίους...

Το υπόλοιπο ρεπορτάζ διαβάστε το στο καταπληκτικό "Κόκκινος Ουρανός"

«Πράβδα»: Πραξικόπημα και ελληνοτουρκικός πόλεμος το 2012


Στρατιωτικό πραξικόπημα μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους, επιστροφή στη δραχμή και Ελληνοτουρκικό πόλεμο το 2012 με τους Τούρκους να φτάνουν...μέχρι την Θεσσαλονίκη! Μπορεί να ακούγεται με σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά δεν είναι τίποτα άλλο από το άρθρο του δημοσιογράφου Στανισλάβ Μίσιν-που δεν έχει δημοσιευτεί ωστόσο ακόμη-στην Ρωσική εφημερίδα "Πράβδα".
Τι προβλέπει ο Ρώσος δημοσιογράφος; Ούτε λίγο ούτε πολύ πιστεύει οτι η Ελλάδα θα....

IMIA 2012. Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2011 - ΒΙΝΤΕΟ

Η Αθήνα θα φωτιστεί από χιλιάδες δάδες, που συμβολίζουν τις ψυχές των Νεκρών μας, αλλά και από τις δικές μας ψυχές που λάμπουν σαν σπίθες μέσα στο σκότος της παρακμάζουσας εποχής μας.
Χιλιάδες γαλανόλευκες θα δώσουν το χρώμα της Νίκης στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και τα συνθήματα μας που θα αντηχούν στον Αττικό ουρανό θα δώσουν το σάλπισμα για μια νέα χρονιά αγώνων για την Πατρίδα. Μια χρονιά που δικαιωματικά θα ανήκει σε κάθε αληθινό Έλληνα και Ελληνίδα!

Καλούμε λοιπόν κάθε Πατριώτη το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012 να πει ΟΧΙ στη διεφθαρμένη εξουσία και να πάρει μέρος σε μια εμπειρία που δε θα ξεχάσει ποτέ!
Να τιμήσει αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους με μόνο αντάλλαγμα την Ελευθερία της Πατρίδας μας!

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2011 στις 7 το απόγευμα
Βασιλίσσης Σοφίας και
Ρηγίλλης (έμπροσθεν Λέσχης Αξιωματικών)


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ

Το πιο σημαντικό ερώτημα πυο θα έπρεπε όλους να μας προβληματίζει: ΚΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ Ή ΚΡΙΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ;

Πολλά σενάρια έχουν επινοηθεί για έξοδο από την Κρίση Χρέους. Όλα όμως έχουν σαν κοινό χαρακτηριστικό το ότι βασίζουν την έξοδο από την Κρίση Χρέους στον περαιτέρω δανεισμό! Ως γνωστόν ο δανεισμός γίνεται βασικά με την έκδοση ομολόγων που αγοράζουν σχεδόν αποκλειστικά οι τράπεζες.
Αυτό που γίνεται λοιπόν είναι ότι, όταν είναι να λήξουν τα ομόλογα, εκδίδονται νέα ομόλογα μεγαλύτερης αξίας, που καλύπτουν την επιστρεπτέα αξία των παλαιών ομολόγων συν ένα ποσόν που μας χρειάζεται για να λειτουργήσουμε σαν κράτος και που περίπου ισούται με την αξία των παλαιών ομολόγων. Έτσι, είναι προφανές ότι ο περαιτέρω δανεισμός αυξάνει αντί να μειώνει το χρέος. Είναι δηλαδή σαν να....

"4 δισ. ευρώ ετησίως από τα ελληνικά κοιτάσματα"!


"Σε βάθος χρόνου η Ελλάδα θα μπορεί να καλύπτει έως και το 30% των αναγκών της σε υδρογονάνθρακες από εγχώριες πηγές. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ήδη υπάρχουν στην διάθεσή μας και μη συνυπολογίζοντας τα νέα θετικότερα δεδομένα που είμαστε σίγουροι πως θα προκύψουν από τις νέες έρευνες”,  δήλωσε ο υφυπουργός ΠΕΚΑ Γ. Μανιάτης κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημερίδας που διοργανώθηκε από το ΕΕΤ.

Τα ελληνικά οικόπεδα στη Δυτική Ελλάδα μπορεί λοιπόν να μην έχουν τα μεγέθη των αντίστοιχων στην Κύπρο και το Ισραήλ, όμως τα μέχρι σήμερα δεδομένα δείχνουν ότι....

Οι "καταπιεσμένοι" ψευτομουφτήδες της Θράκης στη κηδεία του Ντεκτάς!!

Οι “καταπιεσμένοι” ψευτομουφτήδες της Θράκης έσπευσαν στη κατεχόμενη Κύπρο για να παραστούν στη κηδεία του Ραούφ Ντεκτάς. Του ανθρώπου που αφιέρωσε τη ζωή του για να διχοτομήσει τη Κύπρο. Οι “καταπιεσμένοι” ψευτομουφτήδες δεν χάνουν την ευκαιρία να προκαλούν. Πότε είναι η μαυροπράσινη “σημαία” της “ανεξάρτητης Θράκης” την οποία ξεδιάντροπα υψώνουν διάφοροι στη Θράκη και φαίνεται ότι οι “καταπιεσμένοι” ψευτομουφτήδες επικροτούν.


Τώρα θεώρησαν απαραίτητο να.....