Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 22, 2012

“Ούτε αγανακτισμένοι, ούτε θυμωμένοι”


Πού πήγαν οι «αγανακτισμένοι» πολίτες, αυτοί που θα ανέτρεπαν το κατεστημένο χτυπώντας τα μπακίρια τους; Πιθανότατα εκεί που πήγαν και οι γνωστοί-άγνωστοι που το σύστημα δεν τους χρειάζεται επί του παρόντος για να τρομοκρατεί ή να εκτονώνει τον αποσβολωμένο λαό και τους έβαλε σε αναμονή μέχρι νεοτέρας.  

Τι να επιτύχουν άνθρωποι που σχεδιάζουν τι μπαλώματα θα κάνουν ώστε να δείχνει καινούργιο το άθλιο κοστούμι της μεταπολιτευτικής εκμαυλιστικής κομματοκρατίας;  Εμείς οι.....

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ "KAMORRA" ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ--ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ--ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ...!!!

"ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ" ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο Π.ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ π. ΑΝ/ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ...!!

Σάλος στο κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ.,  σε  στελέχη και εναπομείναντες οπαδούς από την αποκάλυψη, ότι ο φερόμενος ως Αρχηγός της Μαφίας Μάρκος Καραμπερης, ήταν και Υπ. Αντιπεριφερειάρχης Μακεδονίας του 
ΛΑΟΣ.


Τό ΛΑΟΣ κάτω από τις έντονες διαμαρτυρίες των στελεχών του καί ενώ.....

Εκατομμύρια τουρκικές λίρες σε χέρια ¨Οικονομικών μεταναστών¨ στο κέντρο της Αθήνας - Ήταν προκαταβολή ή έξοδα κίνησης;;;

Ξένοι μισθοφόροι, αμοιβόμενοι με τουρκικό βρώμικο χρήμα. Θα μου πείτε, που είναι το περίεργο; Εδώ υπάρχουν πολιτικοί και δημοσιογράφοι έμμισθοι Τούρκων πρακτόρων. Υπάρχει μια βασική διάφορα ως προς την αντιμετώπιση: Οι μεν θα έχουν όπλα την κρίσιμη στιγμή ενώ τους δε θα τους πάρουμε με τα όπλα όταν ξεκινήσει το πανηγύρι. Το συμβάν:

Είναι δυνατόν να....

Το ΠΑΣΟΚ βάση καταστατικού είναι κόμμα....πολυπολιτισμού και όχι εθνικό!Ξυπνήστε από το λήθαργο...

Ψάχνοντας αυτή την εποχή τα καταστατικά των κομμάτων της χώρας μας,διαπίστωσα τα εξής ενδιαφέροντα:
Το ΠΑΣΟΚ με βάση το καταστατικό του 2008 είναι:
1. Υπέρ της «πολυπολιτισμικής κοινωνίας».
Αρθρο 4 Πργφ. 6
2. Υπέρ της «δημοκρατικής και δίκαιης παγκόσμιας ...
διακυβέρνησης».
Αρθρο 4 Πργφ. 9
Δείτε στο Καταστατικό ΠΑΣΟΚ:

Τι απάντησε ένας ΕΛΛΗΝΑΣ στις..."ανησυχίες" και τις "εμπνεύσεις" του Κοέλιο..;

Δείτε...

Κι εσύ λαέ βασανισμένε…

....σφίξε κι άλλο το ζωνάρι σου… Κοντά στα 6 χιλιάρικα το μήνα οι μισθοί Προέδρων και Διευθυνόντων Συμβούλων!

Στοιχεία για τις συνολικές αμοιβές των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των ΔΕΚΟ, της Αγροτικής Τραπέζης και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, απέστειλε με έγγραφό του στη βουλή ο υπουργός των Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Αλλά, όχι για καθέναν ξεχωριστά, αλλά για… όλους μαζί! Τι ωραίο κόλπο! Για να μην δει ο κοσμάκης πόσα παίρνουν οι ημέτεροι(Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ!) που διορίζονται στα Δ.Σ. με πολιτικά ασφαλώς κριτήρια σ’ αυτές τις θέσεις και του ’ρθει ο ουρανός σφοντύλι. Κουτοπονηριές πολιτικάντηδων!

Ωστόσο,

Τα κατάφερε ο Βο(ρ)ίδης...!! Κινεζοπακιστανομογγόλοι θα παίρνουν άδειες φορτηγών σε βάρος των Ελλήνων...

Πάνω από όλα η Ελλάδα όπως λένε οι "πατριώτες" του....ΛΑΟΣ!
Διαβάστε...

Έρχονται Πακιστανοί, Τούρκοι και λοιποί μεταφορείς με τροπολογία Βορίδη

ΡΕΘΥΜΝΟ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΣΚΟΥΠΑ" ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!! ΒΙΝΤΕΟ!

Τον έλεγχο της περιοχής τους παίρνουν στα χέρια τους οι ενεργοί Πολίτες, κάτοικοι του Σταυρωμένου στο Ρέθυμνο, μετά τον αποτρόπαιο θάνατο μετά βιασμού μιας υπερήλικης γυναίκας. Οι ενεργοί Πολίτες της περιοχής, οι οποίοι βλέπουν τα κύματα των λαθρομεταναστών να ρημάζουν τις ζωές και τις περιουσίες τους, μετά από γενική ανοικτή συνέλευση και με δημοκρατικές διαδικασίες, αποφάσισαν να κάνουν ομαδικές περιπολίες πέντε ατόμων, τουλάχιστον μια φορά κάθε εβδομάδα στην περιοχή τους.

Οι κάτοικοι είναι αποφασισμένοι, όπως δήλωσαν, να προχωρήσουν έτσι σε πλήρη καταγραφή σύλληψη και παράδοση όλων των λαθρομεταναστών, στην αστυνομία. Σε κάθε περίπτωση εντύπωση προκαλεί η....

ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΡΟΥΜ ΠΩΛΕΙ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΑΝΔΡΕΙΑΣ!

Μας το έλεγαν. Το είχαμε ακούσει και εμείς. Κυκλοφορούσε σαν φήμη στους χώρους των αποστράτων και στις λέσχες μας. Δεν το πιστεύαμε. Μέχρι που το είδαμε γραμμένο και δημοσιευμένο -πρωτοσέλιδο μάλιστα - στην  μικρή αλλά πολύ μαχητική και έγκυρη μηνιαία εφημερίδα το «ΒΗΜΑ των παλαιμάχων». Ότι τα παιδιά εκλειπόντων συναδέλφων αξιωματικών, πωλούν τις ΜΝΗΜΕΣ των στους τσιγγάνους και καταλήγουν στο δημοπρατήριο του Γιουσουρούμ. Δείτε το σχετικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα..(σας αποστέλλουμε σχετική φωτογραφία)

Σχολιάστε ελεύθερα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν είναι τα παιδιά, παιδιά των εκλιπόντων αξιωματικών που προβαίνουν σ' αυτή την επαίσχυντη πράξη. Μπορεί να είναι «ψυχοκόρες». Μπορεί να είναι λαθρο-οικιακές βοηθοί. Μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο, αλλά όχι το αίμα τους. Φρόντισε ο μεταπολιτευτικός καραμανλισμός να φυλακίσει λόγω και έργω («ισόβια εννοούμε  ισόβια»), τα αριστεία ανδρείας και τους πολεμικούς σταυρούς στον Κορυδαλλό. Τελευταίο ζωντανό παράδειγμα ο πολιτικός κρατούμενος γενναίος Στρατηγός Ν.Ντερτιλής.

Αν συμβαίνει αυτό, τότε θα....

Αυτοοργάνωση στην Πάτρα: Πολίτες συνέλαβαν ισλαμοφασίστες που είχαν κακοποιήσει γυναίκα προ ημερών!!

Τρία μισάνθρωπα καθάρματα είχαν χτυπησει γυναίκα στην Πάτρα και την είχαν ληστέψει. Η ομάδα αυτοοργάνωσης πολιτών που έχει συσταθεί στην Πάτρα κατάφερε μετά από λίγες ημέρες να εντοπίσει τα δύο από τα τρία καθάρματα, να τα αφοπλίσει, να τα συλλάβει και να τα παραδώσει στην αστυνομία.

Το σίγουρο είναι ότι θα ξανασκεφθούν πολύ να εμμείνουν στην τήρηση των βαρβαρικών εθίμων τους όπως η κακοποίηση γυναικών, εντός Ελληνικού εδάφους. Ειδικά ο ένας, θα....