Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 23, 2012

ΝΕΑ ΕΞΩΦΘΑΛΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!!!

Για “υπερπληθυσμό” στις ΕΔ και στα Σώματα Ασφαλείας κάνουν λόγο σε κάθε ευκαιρία και σε κάθε επαφή τους οι “τροϊκανοί”! Κι αν στις πρώτες επαφές έβρισκαν απέναντί τους κάποιες αντιστάσεις “για τη τιμή των όπλων” έστω ,όσο περνά ο καιρός και …σφίγγουν τα πράγματα βρίσκουν όλο και περισσότερο χώρο για να θέτουν θέμα μείωσεις προσωπικού.

Δεν είναι μυστικό ότι η κυβέρνηση θα υποχρεωθεί σε μέτρα σοκ θα προκειμένου να πείσει τους δανειστές μας να εγκρίνουν τη νέα δανειακή σύμβαση.


Έχει γραφτεί και...

Ίων Δραγούμης για κράτος και Έθνος

"Αν το κράτος είναι ενάντια στο έθνος, πρέπει αναγκαστικά ή να αλλάξει μορφή ή να χαθή. Το κράτος, που εμποδίζει τη φυσιολογία του έθνους, είναι περιττό και βλαβερό."

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Πρώτη αντίδραση από Ιράν για το εμπάργκο: «Θα αποκλείσουμε τα στενά»!


Το Ιράν αψηφά το εμπάργκο στο ιρανικό πετρέλαιο που αποφάσισε σήμερα η ΕΕ, και σε μια πρώτη αντίδραση η επιτροπή εθνικής ασφάλειας και εξωτερικής πολιτικής της ιρανικής Βουλής (Majlis) ανακοίνωσε  ότι η Τεχεράνη θα προχωρήσει σε αποκλεισμό  των στενών του Χορμούζ.
«Εάν πραγματοποιηθεί η οποιαδήποτε διαταραχή αναφορικά με την πώληση ιρανικού πετρελαίου τα στενά του Χορμούζ είναι σίγουρα ότι θα κλείσουν», σημείωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής της επιτροπής Mohammad Kossari μιλώντας προ ολίγου στο ειδησιογραφικό πρακτορείο Fars.
Παράλληλα ο ναύαρχος Habibollah Sayyari αρχηγός του Ναυτικού του Ιράν δήλωσε....

Πακιστανικό μανάβικο στη Βουλιαγμένης...

Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους....
πηγή

Καμμένος σε ακόμη μια κατάθεση ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ψυχής: "Είμαστε πολλοί....Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ"

ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!

Μοναχοί και λαικοί κατεβαίνουν στον Αρσανά της Μονής Βατοπαιδίου, για τον Αγιασμό των Υδάτων κατά τα Θεοφάνεια
Είναι δύσκολο ν' ασχοληθεί κανείς με την τρέχουσα επικαιρότητα κατά την επιστροφή του από το Περιβόλι της Παναγίας. Δεδομένης της (προσωπικής) γνώμης πως οι πρόσφατες εξελίξεις είναι ανάλογες με τις...παλιές, επιτρέψτε μου να καταθέσω ορισμένες σκέψεις που μου δημιουργήθηκαν κατά την πρόσφατη επίσκεψή μου στον Άθω.

Καταρχήν, η αγωνία των μοναχών για τα τεκταινόμενα στον "κόσμο", είναι έκδηλη: Όλοι οι προσκυνητές δέχονται καταιγισμό ερωτήσεων σχετικά με την κρίση και κυρίως τις κοινωνικές της διαστάσεις. Υπάρχει ενδιαφέρον για.....

συνέχεια στο Hellas-Orthodoxy

ΕΡΧΕΤΑΙ «ΕΚΤΑΚΤΗ» ΕΙΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ!


Οι εραστές του Μνημονίου δεν έχουν το Θεό τους… Στο τέλος θα φορολογήσουν και τον… αέρα που αναπνέουμε!

Μετά την «έκτακτη» εισφορά (το γνωστό μας χαράτσι…) στα ακίνητα, που εν τω μεταξύ γίνεται… μόνιμη, μια νέα «έκτακτη» εισφορά (που θα γίνει κι αυτή μόνιμη), έχει αποφασιστεί από τους σεσημασμένους φορομπήχτες που κυβερνούν ερήμην του ελληνικού λαού. Πρόκειται για έναν «φόρο ακινήτων» που θα αφορά τα αγροτεμάχια!

Η σχετική εισήγηση θα πέσει –για τα μάτια του κόσμου τάχα προς συζήτηση- στο τραπέζι για...

Ανθελληνικό Επεισόδιο Μπουτάρη: Μέρος 245...ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ Ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ! ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ!!!


Μπουτάρης: οι επισκέπτες της ΠΓΔΜ είναι από τους καλύτερους πελάτες μας. Η Θεσσαλονίκη είναι συντηρητική και εσωστρεφής 

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης σχεδιάζει προγραμματισμένη επίσκεψη στα Σκόπια. Η ΠΓΔΜ είναι σταθμός της Βαλκανικής περιοδείας του ως προς την βελτίωση των σχέσεων, αλλά και την προώθηση της Θεσσαλονίκης ως τουριστικού προορισμού αναφέρει σε δημοσίευμα της η Σκοπιανή .
Η επίσκεψη του Μπουτάρη στην πΓΔΜ ανακοινώθηκε μέσα από συνέντευξη του στην εφημερίδα Καθημερινή*, όπου δήλωσε ότι οι Έλληνες είναι δύσπιστοι όσον αφορά στους πολίτες των γειτονικών χωρών. Στόχος του είναι να....

Ρωσία: "Στόχος των πυρηνικών μας όπλων η Τουρκία λόγω αντιβαλλιστικού ραντάρ"!!

Mε μία ανακοίνωση-κεραυνό, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς, την στοχοποίηση από βαλλιστικά πυρηνικά βλήματα του τουρκικού αντιβαλλιστικού ραντάρ που έχει εγκατασταθεί από το ΝΑΤΟ στην περιοχή της Μαλάτειας, 400 μίλια νοτιοανατολικά από την πρωτεύουσα της χώρας Άγκυρα την 1η Ιανουαρίου 2012!


Σύμφωνα με την ανακοίνωση «Σε μια στιγμή που διεξάγονται συνομιλίες εξομάλυνσης των σχέσεων για το ζήτημα της αντιβαλλιστικής άμυνας γενικότερα, η εγκαινίαση του συστήματος παρακολούθησης του ΝΑΤΟ στην Τουρκία, δικαιολογεί τα μέτρα που ανακοίνωσε ότι θα λάβει ο Ρώσος Πρόεδρος, ως απάντηση στις κινήσεις του ΝΑΤΟ». Δηλαδή στοχοποίηση με τακτικά ή μεσαίου-μεγάλου βεληνεκούς πυρηνικά βλήματα, όπως ανακοίνωσε ο Ν.Μεντβέντεφ.

Για την περιοχή που βρίσκεται κοντά στον ρωσικό θύλακα του Καλίνιγκραντ στη Ρωσία, τοποθετήθηκαν τακτικά βλήματα με πυρηνικές κεφαλές Iskander-M, για την Τουρκία, οι πληροφορίες από την Μόσχα αναφέρουν ότι θα στοχοποιηθεί με μεσαίου (MRBM) ή μεγάλο βεληνεκούς (ICBM) βλήματα ανάλογα με το τι θα κριθεί προσφορότερο από την ρωσική στρατηγική διοίκηση.

Η Ρωσία από πέρσι είχε ανακοινώσει ότι.....

Όταν η Πόπη Τσουκάτου με την Φραγκιαδάκη και τον Πρωτόπαπα έκαναν “Ελληνοτουρκική προσέγγιση” την ίδια ώρα που οι Σημιτομαντέληδες πουλούσαν το Αιγαίο!!

Γράφει ο Γιώργος Δ. 

- Σε λίγες ημέρες έχουμε την θλιβερή επέτειο του θανάτου των τριών αξιωματικών στην Ίμια. Δεν ξεχνάμε! Θα παραθέσουμε δυο μετέπειτα γεγονότα -δημοσιευμένα- με ιστορική και κυρίως εθνική σημασία, για ενημέρωση των νεότερων ή όσων ξεχνούν εύκολα. ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ “ΣΑΡΆΝΤΑ”, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΏΝ:

1] O Σημίτης, μετά το γνωστό ευχαριστώ από το βήμα της βουλής προς τις ΗΠΑ, μετέβη στην Ουάσιγκτον και την 9.4.1996 συναντήθηκε με τον τότε πρόεδρο Κλίντον, για να πει τις ευχαριστίες του και δια ζώσης.[ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 10.4.1996: (ΦΩΤΟ)
Την επομένη 10 4.1996 είχε συνάντηση με τον Υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ κ.Πέρι.


2] Αντίστοιχα, τις ίδιες ημέρες, κλιμάκιο της ΓΣΣΕ με.....

Μνημονιακοί και Αντιμνημονιακοί προδότες!!

Αυτήν την στιγμή παίζεται ένα μεγάλο παιχνίδι παραπληροφόρησης και προπαγάνδας εις βάρος του ελληνικού λαού. Η πλειοψηφία, ορθώς κατά την γνώμη μου, θεωρεί τα τρία μνημονιακά κόμματα (Πασόκ, ΝΔ, Λάος) προδοτικά. Δεν θα ασχοληθούμε με αυτά γιατί έχουν ειπωθεί ήδη πάρα πολλά. Αυτοί είναι οι εχθροί που τους ξέρουμε. Εδώ θα μας απασχολήσουν οι κρυφοί. Αυτοί που όχι μόνο δεν θεωρούνται προδότες από τον πολύ κόσμο, αλλά αντιθέτως παρουσιάζονται ως η λύση στο πρόβλημα.

Ποιος τους διαφημίζει και τους προβάλει ως επαναστάτες, πατριώτες (!!!) και λαϊκούς ήρωες; Μα φυσικά τα ΜΜΕ των μεγαλοκαπιταλιστών που εφαρμόζουν το “plan B”… Με απλά λόγια έχουν....

ΑΠΟΙΚΙΑ: ΣΟΚ !! Παίρνουν τα κοιτάσματα με ένα απλό άρθρο στην δανειακή σύμβαση!!

Υποθήκευση του συνόλου των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων της Ελλάδας, θα περιλαμβάνει η δανειακή σύμβαση με επέκταση του επαίσχυντου άρθρου 13 του Κειμένου Συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής της 27ης Οκτωβρίου ή περίληψη επιπλέον ειδικού άρθρου με το οποίο θα εκχωρούνται απ’ευθείας στους ξένους δανειστές τα έσοδα της χώρας από τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων.


Για την ακρίβεια....