Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 28, 2012

Νέες φωτογραφίες από τη σημερινή πορεία...

Πόσοι είπατε ότι βρίσκονταν στο σημείο;1000 με 1500 άτομα...;
Δείτε και τις υπόλοιπες...

Αυτοί είναι 1000 άτομα ρε ψεύτες...;

"Στα Ίμια νεκροί, 3 αξιωματικοί....Αλήτες, Προδότες Πολιτικοί..."
Βίντεο και ρεπορτάζ από τον ΣΤΟΧΟ

Προς διάφορα "ενημερωτικά" sites...Σε ηλίθιους απευθύνεστε..

Επειδή άρχισαν διάφορα sites να γράφουν για πορεία 1000 ατόμων, άντε 1500 το πολύ, τους προτείνουμε καλύτερα ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ γιατί θα αποδειχθεί για άλλη μια φορά το ψέμα τους...

Ο Στόχος ήδη δημοσίευσε φωτογραφίες από ένα τμήμα της πορείας στο οποίο πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να βγάλεις το συμπέρασμα ότι βρίσκονται στο σημείο χιλιάδες άτομα...

Που να δείτε τι θα γίνει μόλις αρχίσουν να ανεβαίνουν και τα βίντεο της πορείας...

Η παραπληροφόρηση των "νταβατζήδων" ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Και μια "αφελής" ερώτηση...
Αφού ήταν μόλις 1000 άτομα στην πορεία τι φοβήθηκε το καθεστώς και έκλεισε τους δρόμους που οδηγούν στη Βουλή και είχε συνεχώς διμοιρίες να παρακολουθούν την πορεία;

Μεγαλειώδης πορεία και τρόμος στο καθεστώς...

Το καθεστώς για άλλη μια φορά έδειξε το κατάπτυστο προσωπείο του, παρατάσσοντας κλούβες των ΜΑΤ και φράχτη μπροστά στη Βασ.Σοφίας ώστε οι χιλιάδες Εθνιστκιστές-Πατριώτες να μην προσεγγίσουν τη Βουλή....

Παρολ'αυτά η πορεία πραγματοποιήθηκε, με κατάληξη την Αμερικανική Πρεσβεία και για πρώτη φορά κατάλαβαν οι...αμερικανοτσολιάδες, τι σημαίνει και τι θα σημάνει στο μέλλον η συσπείρωση των ΕΛΛΗΝΩΝ..

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από την "Χρυσή Αυγή"...


Σαν σήμερα ο Χριστόδουλος εκοιμήθη....Τα τελευταία του λόγια όμως είναι πρόσταγμα Αντίστασης..Κάντε το σήμερα στις 7μ.μ.

Στις 28 Ιανουαρίου 2008 κοιμήθηκε ο Μακαριστός Χριστόδουλος. Οι λόγοι του επίκαιροι όσο ποτέ. Παραθέτουμε τον επίλογο του τελευταίου πρωτοχρονιάτικου μηνύματος του ένα μήνα ακριβώς πριν από την κοίμησή του:

«Χρειάζονται να πολλαπλασιασθούν οι άνθρωποι που κάνουν Αντίσταση. Που παραμένουν πιστοί στις παραδόσεις μας, στις αξίες μας, στην ιστορία μας και στους αγώνες μας. Οι αναθεωρητές πολύ κακή συγκυρία επέλεξαν για να γκρεμίσουν από τις καρδιές των Ελλήνων τα κάστρα των θυσιών...
Σταθήτε όλοι όρθιοι στις επάλξεις σας και μην ξεπουλήσετε τα πρωτοτόκια μας. Διδάξτε στα παιδιά σας την αλήθεια, όπως την εβίωσαν οι αείμνηστοι Πατέρες μας. Ο λαός μας ξέρει να υπερασπίζεται τα ιερά και τα όσιά του. Το έχει κατ' επανάληψιν αποδείξει. Και θα το αποδείξει και πάλι. Αντίσταση και Ανάκαμψη. Για να ξαναβρούμε ό,τι έχουμε χάσει, για να υπερασπισθούμε ό,τι κινδυνεύει.»

Αποδείξτε όσοι πιστέψατε στον Χριστόδουλο ότι μπορείτε να κάνετε τα λόγια του πράξη...
Σε λιγότερο από μια ώρα ετοιμάζεται η μεγαλειώδης πορεία για τους Αθάνατους Ήρωες των Ιμίων..

Πλατεία Ρηγίλλης
Λέσχη Αξιωματικών και ώρα 7μ.μ.
Δίπλα από το Μετρό του Ευαγγελισμού


Τις ώρες μετράμε....Τους νεκρούς τιμάμε...

Το μεγαλύτερο ποτάμι ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ-ΕΘΝΙΣΤΩΝ και ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ετοιμάζεται να κατακλύσει την Αθήνα...

Θα είναι από τις ελάχιστες φορές που η Αθήνα θα θυμίζει ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΗ...
ΑΠΑΝΤΕΣ-ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ!!

Ντόρα Μητσοτάκη - Μπακογιάννη: Η πολιτικός που ευνούχισε τον πολιτισμό μας, εξαφανίζοντας σημαντικές προτομές αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων από το κέντρο της Αθήνας.
Ο άνθρωπος που είπε ΝΑΙ στο σχέδιο Αννάν, ασκώντας όση επιρροή μπορούσε στον Κυπριακό λαό ώστε ο τελευταίος να ψηφίσει υπέρ του δόλιου σχεδίου διχοτόμησης της Κύπρου, στο τότε δημοψήφισμα.


Η πρώην Υπουργός Εξωτερικών η οποία καταδίκασε την Ρωσία όταν η τελευταία δέχθηκε επίθεση από την Γεωργία, τον Αύγουστο του 2008. Με την ίδια ιδιότητα της Υπουργού Εξωτερικών, η κ. Μπακογιάννη επέπληξε Ρώσο αξιωματούχο... επειδή η Ρωσία αντέδρασε στην αντιπυραυλική ομπρέλα που ήθελε να δημιουργήσει η Αμερική στην καρδιά της Ευρώπης (Τσεχία-Πολωνία), δίπλα στα σύνορα με την Ρωσία.

Ντόρα Μπακογιάννη: Η πολιτικός που τάχθηκε ανερυθρίαστα υπέρ της ανεξαρτητοποίησης του Κοσσόβου, αδιαφορώντας για το ντόμινο ανεξαρτητοποιήσεων που θα δημιουργούσε σε διάφορα σημεία της Ευρώπης, όπως στη Ρωσία, στην Κύπρο, αλλά και στη χώρα μας (βλέπε Θράκη)!

Ντόρα Μπακογιάννη: Η πολιτικός που.....

Η σκευωρία των "χουντοσταγονιδίων" των "νταβατζήδων" και των γραικύλων ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ..Ο νεαρός Εύελπις αθώος..Την επόμενη φορά όμως θα είναι κατήγορός τους..



ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ...


Το Πειθαρχικό της Σχολής που εξέτασε τη υπόθεση αποφάσισε την αθώωσή του. Πλέον για να οδηγηθεί η υπόθεση σε Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό θα πρέπει να προσφύγει η διοίκηση της Σχολής.

Ίων Δραγούμης για το Έθνος και τη συνέχειά του..

«Δεν θέλω να πεθάνει το Έθνος μου, το Έθνος αυτό, που τόσα έκαμε στην ζωή του, το έξυπνο, το τόσο ανθρώπινο. Για να το φυλάξω από τον θάνατο πρέπει τώρα να το κάμω πεισματάρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ, στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας είναι και υπερβολικό το αίσθημα που θέλω να δώσω στους Έλληνες. Μόνον έτσι θα ζήσει το ΕΘΝΟΣ. Σε όποιους με κατηγορούν ή με περιγελούν, γιατί τους κεντρώ το Εθνικό τους αίσθημα και τους μιλώ αποκλειστικά, θα λέγω: Λοιπόν θέλετε να πεθάνει το Έθνος σας; Αν το θέλετε, πέστε το καθαρά, μην κρυβόσαστε.»

Ίων Δραγούμης

Σήμερα δεν υπάρχουν ειδήσεις...Το ημερολόγιο γράφει μόνο ένα γεγονός...

Προσκλητήτηριο των Αθανάτων Ηρώων....


Defencenet: 8 με 10 χιλιάδες στην πορεία της "Επιτροπής Εθνικής Μνήμης"

Επιτέλους και ένα site που προσέγγισε την αλήθεια... Διαβάστε την είδηση στο defencenet.gr