Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2012

Ο Ελληνικός Στρατός δεν κάμπτεται...Έτοιμος να υπερασπιστεί τα Ιδανικά και το Έθνος


Αν υπάρχει κάτι αυτή την στιγμή που ακόμα λειτουργεί όπως πρέπει στην Ελλάδα της εθνικής κρίσης, αυτό είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις.  
Παρά τις περικοπές στις εξοπλιστικές και λειτουργικές δαπάνες, παρά την επίθεση που δέχτηκε το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ της προηγούμενης κυβέρνησης και τα υπονοούμενα της νυν, παρά την απόπειρα ενοχοποίησης των Ενόπλων Δυνάμεων με τις απίστευτες διαρροές περί επικείμενου πραξικοπήματος, οι φύλακες της Ελλάδας και του ελληνικού λαού συνεχίζουν το έργο τους όπως έχουν εκπαιδευτεί κια πάνω απ'όλα όπως τα στελέχη της πιστεύουν: Μα βαθιά προσήλωση στο έργο τους και στα εθνικά ιδανικά.  
Image
Απόδειξη αυτών των προσπαθειών, αποτελούν οι συνεχόμενες μικρής και μεσαίας κλίμακας ασκήσεις που οι άνδρες και οι γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποιούν σε ολόκληρη την επικράτεια, ημέρα και νύκτα.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτών των προσπαθειών είναι η πρόσφατη άσκηση των ανδρών των Ειδικών Δυνάμεων «ΟΔΥΣΣΕΑΣ Κ 2012», η οποία διήρκησε 7 ημέρες (από 17 έως 23 Ιανουαρίου 2012). Στην άσκηση η οποία πραγματοποιήθηκε υπό.....

Ζήτω ο Βελόπουλος ο "πατριώτης"...Υποσχόταν στον αρχιτοκογλύφο Καραμπέρη βουλευτική θέση!!!

Δείτε το βίντεο και φρίξτε...

"Διεφαρμένοι, αλήτες..προδότες" φώναζαν στη Ντόρα Μητσοτάκη που δεν τόλμησε να πει τίποτα και έφυγε κακήν, κακώς

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΚΑΪ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ!!




Διαβάστε και την ανάρτηση του Hellas-Orthodoxy
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2012/02/blog-post_4958.html

Για «ανεξαρτησία» της Κρήτης έκανε λόγο η παρουσιάστρια της εκπομπής του ΣΚΑΙ «chef στον αέρα», με καλεσμένο τον γνωστό Κρητικό ηθοποιό Γιώργο Παρτσαλάκη, ο οποίος – μετά από την αρχική αμηχανία που κράτησε λίγα δευτερόλεπτα – της απάντησε καταλλήλως.
Η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στην Κρητική κουζίνα και ο Γιώργος Παρτσαλάκης έδειχνε την «τέχνη» του παρασκευάζοντας Χανιώτικους λουκουμάδες.

Ενώ λοιπόν, της εξηγούσε πως οι παραδοσιακοί Χανιώτικοι λουκουμάδες δεν έχουν μέλι, η παρουσιάστρια αρχικά προσπάθησε να βρεί υποτιθέμενες διαφορές με τους Ηρακλειώτικους λουκουμάδες και καθώς είδε πως ο καταγόμενος από τα Χανιά ηθοποιός δεν «τσίμπησε», στο τελείως άσχετο του είπε:
«Θα γίνετε και ανεξάρτητο κράτος τώρα. Αν γίνετε ανεξάρτητοι τι θα κάνεις θα φύγεις να πας κάτω;»
Και ο Γιώργος Παρτσαλάκης απάντησε:
«Δεν συνεχίζω τέτοια συζήτηση, σας παρακαλώ πολύ. Εγώ θα φύγω από εδώ.....

Προς διάφορους προπαγανδιστές που διαστρεβλώνουν το Μέγα Έλληνα Ισοκράτη


Ο ΦΙΛΟΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ… ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ (ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ 131)



ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ(ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ) ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Φαίνεται πως στην Ελλάδα δεν είσαι μόνο ό,τι δηλώσεις, αλλά και ό,τι σε δηλώσουν! Έτσι, λοιπόν, έναν όντως μεγάλο πνευματικό δημιουργό του Αρχαίου Ελληνισμού, τον ΙΣΟΚΡΑΤΗ, κάποιοι αποφάσισαν εδώ και χρόνια να τον δηλώσουν “αντιρατσιστή”! Ατυχής επιλογή, αφού πράγματι υπήρχαν στην Ελλάδα φιλόσοφοι και πολιτικοί με αυτόν τον χαρακτήρα, βεβαίως μικρής σημασίας, γιατί ο Πλάτων, ο Αριστοτέλης και φυσικά και ο Ισοκράτης για τα σημερινά μέτρα υπήρξαν αναμφισβήτητα ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!
Με κάθε τρόπο θέλουν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει Ελληνική Φυλή ή με άλλα λόγια ότι δεν υπάρχει Γνήσια Φυλετική Συνέχεια του Νεώτερου Ελληνισμού από τον Αρχαίο.
Πολύ συχνά είτε οι.....

ΒΟΜΒΑ ΠΟΥΤΙΝ:"Η Ελλάδα μπήκε τεχνητά στη κρίση"!

Η Ελλάδα στερήθηκε τεχνητά της δυνατότητας να εξυγιάνει την οικονομία της, δήλωσε σήμερα ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν μιλώντας στο οικονομικό Φόρουμ "Ρωσία 2012". 

  

«Της στέρησαν τη δυνατότητα να υποτιμήσει το εθνικό της νόμισμα, άρα της στέρησαν τη δυνατότητα αύξησης της ρευστότητας, εφόσον δεν διέθετε δικό της νομισματικό κέντρο» είπε ο κ. Πούτιν, επισημαίνοντας ότι κατ' αυτόν τον τρόπο απέμεινε μόνο ένας διαθέσιμος τρόπος, «η απευθείας μείωση των κοινωνικών δαπανών και η αύξηση της ανταγωνιστικότητας σε αυτή τη βάση, γιατί για να επανεξοπλίσεις όλη την οικονομία, τη βιομηχανία, τον πραγματικό τομέα της οικονομίας χωρίς επενδύσεις είναι αδύνατο. Αλλά και να προσελκύσεις επενδύσεις σε αυτήν την κατάσταση είναι επίσης αδύνατο».

  


Ο Ρώσος πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι......

ΙΜΙΑ 2012 – Το χρονικό μίας μεγαλειώδους εκδήλωσης

Το Σάββατο 28.1.2012 δεν ήταν ένα συνηθισμένο Σάββατο. Ήταν η ημέρα που περιμέναμε όλοι τις προηγούμενες 365 μέρες. Όσοι ζούμε καθημερινά μέσα στο κύτταρο του κινήματος της Χρυσής Αυγής βλέπαμε κάθε μέρα που περνούσε ότι ο κόσμος αγκάλιαζε τη μοναδική πατριωτική φωνή. Κάθε καθιερωμένη μας εκδήλωση όλο το 2011 είχε το διπλάσιο κόσμο από το 2010 και κάθε ενημερωτική εκστρατεία έκλεινε με τον ενθουσιασμό που μας δημιουργούσε η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στον δύσκολο, αλλά όμορφο αγώνα που δίνουμε καθημερινά.

Έτσι φτάσαμε στις 28.1.2012 πιστοί στο ραντεβού με την Ιστορία για 17η συνεχή χρονιά. Τα μηνύματα απ όλη την Ελλάδα ήταν ξεκάθαρα… Πάμε για την μεγαλύτερη Εθνικιστική συγκέντρωση των τελευταίων δεκαετιών!

Στο προκαθορισμένο ραντεβού στο σημείο, με ακρίβεια λεπτού, φτάνουν συντεταγμένα όλες οι....

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ της Ρόδου ΔΕΝ ξέχασαν τους ήρωες των Ιμίων

Ποιοί είναι τελικά οι Οικολόγοι Πράσινοι...;

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ...

Ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια που έχουν σπείρει στη ζωή του Έλληνα οι διορισμένοι επιστάτες της πολιτικής είναι το καταχώνιασμα των αληθινών αξιών της φυλής μας κάτω από τα συντρίμμια της εφήμερης επιβίωσης. Μια επιβίωση που έχει όλα τα χαρακτηριστικά της χρεοκοπίας αφού τα ανταλλάγματα που ζητάει είναι πολλά και δυσβάσταχτα. Αλλά η μεγαλύτερη απώλεια για έναν λαό είναι αυτή της ελευθερίας που γίνεται ακόμη πιο μεγάλη απώλεια σαν συντελεστεί αυτή εν καιρώ ειρήνης.

Αν στον καιρό της ειρήνης ένας λαός δεν μπορεί να διαχειριστεί την χώρα και τα υπάρχοντά του, αν δεχτεί το ψέμα για αλήθεια και το παράλογο για λογικό, αυτό θα πει πως έχει βάλει άλλες προτεραιότητες στη ζωή του. Προτεραιότητες κατώτερες που.....

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μεγάλη αρμάδα πέρασε τα στενά του Χορμούζ - Συναγερμός στο Ιράν!! (φωτό) !!

Με μία αιφνιδιαστική κίνηση πριν λίγες ώρες μία τεράστια δυτική αρμάδα με "κορμό" το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln (CVN-72) πέρασε από τα από τα Στενά του Χορμούζ παρακολουθούμενη από τα ιρανικά ραντάρ.

Συνολικά έξι πλοία μαζί με το αεροπλανόφόρο, τρία αμερικανικά, ένα βρετανικό και ένα γαλλικό, αλλά και δύο αμερικανικά πυρηνικά υποβρύχια που περιπολούσαν στην περιοχή, υπό την επιτήρηση ενός Ε-2C Hawkeye και έξι μαχητικών F/A-18E/F που περιπολούσαν πάνω από την αρμάδα, πέρασαν τα στενά.

Οι Ιρανοί επιχείρησαν να "απειλήσουν" "ανάβοντας τα ραντάρ των επάκτιων πυροβολαρχιών πυραύλων, αλλά έμειναν μέχρι εκεί.

Αυτή την στιγμή η....