Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 14, 2012

Δεν ξεχνάμε ρε Καρατζαφέρη ποιόν εξυπηρετούσες και ποιόν εξυπηρετείς..Ένα ακόμη εμετικό προσκύνημα στους εβραίους

Προς κάποιους που λησμονούν το ρόλο του Καρατζαφέρη... "Ζήτω η Τριημερής και ο Παπαδήμος"

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ"; ΕΒΡΙΖΑΝ... ΕΥΖΩΝΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ!!!

Διαβάστε με προσοχή ένα κείμενο, για να καταλάβετε τον ρόλο που παίζουν διάφοροι παριστάνοντες τους "αγανακτισμένους" στο Σύνταγμα... Μέχρι και τους Εύζωνες έβριζαν και έφτυναν και φυσικά όλοι γνωρίζουμε ποια είναι τα πιστεύω αυτών των ανθρώπων και πόσο μισούν οτιδήποτε εθνικό! Διαβάστε λοιπόν την μαρτυρία Εύζωνα που μίλησε στο news247.gr:
"Φύλαξε δυο “νούμερα”: 5-6 το απόγευμα και 11-12 το βράδυ. Όλο το στρατόπεδο ήταν επιφυλακή με τους πυροσβεστήρες ...παρά πόδα. Δεν μπόρεσε να βγάλει άχνα, ούτε να κουνηθεί.
Στην προεδρική φρουρά, τον πήραν λόγω ύψους και “παραστήματος”. Μέχρι πρότινος έκανε μεταπτυχιακό, ασχολιόταν με το μπάσκετ, έπαιζε κιθάρα και γνωρίζει τρεις γλώσσες.

Τον είπαν “γερμανοτσολιά”, τον χαρακτήρισαν “σύμβολο της εξουσίας” λες και....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Αναγκαστικές επιτάξεις ιδιωτικής περιουσίας εγγυήθηκαν στην τρόϊκα!!!

Mόλις δύο ημέρες μετά την έγκριση του νέου Μνημονίου εκχώρησης του ελέγχου της χώρας στην τρόϊκα, με ένα πολύ «ύπουλο» και μεθοδευμένο τρόπο και υπό την κάλυψη δήθεν «προβλέψεων για ανάγκες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας» η κυβέρνηση με υπουργική απόφαση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Κ.Σπηλιόπουλου, «βάζει στο πακέτο» των παραχωρήσεων στην τρόϊκα και την ιδιωτική περιουσία! 
 
Με απόφαση λοιπόν του υφυπουργού, το σύνολο της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων, κινητής και ακίνητης, τίθεται υπό επίταξη, δηλαδή αναγκαστική απαλλοτρίωση με κάποια αποζημίωση (δηλαδή χάνουν οριστικά την κυριότητά τους οι ιδιοκτήτες!).

Η εξέλιξη αυτή....

Το ΙΡΑΝ (με την πλήρη κάλυψη της Ρωσίας) απαντά με αποφασιστικότητα στο Σιωνισμό..."Αν τολμάτε...χτυπήστε μας"

Με διπλό μήνυμα αποφασιστικότητας απάντησε χθες το Ιράν στις ολοένα και περισσότερο οδυνηρές, οικονομικές κυρώσεις της Δύσης και στα επίμονα σενάρια περί επικείμενου στρατιωτικού πλήγματος από το Ισραήλ.
Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Μόσχα, ο Ιρανός πρεσβευτής Μαχμούντ Ρεζά Σατζαντί δήλωσε ότι οι ΗΠΑ θα διαπράξουν μέγα σφάλμα, εάν αποτολμήσουν να επιτεθούν στη δεύτερη μεγαλύτερη εξαγωγό πετρελαίου του ΟΠΕΚ. «Το Ιράν είναι απολύτως ικανό να απαντήσει στις ΗΠΑ με στρατιωτικά πλήγματα σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου», δήλωσε ο Ιρανός διπλωμάτης.
Στο ίδιο μήκος κύματος, ο....

Το "ελληνόφωνο" κράτος δολοφονεί τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ για να δώσει λεφτά σε αλβανούς, αλλοδαπούς και λαθρομετανάστες..Το τέλος πλησιάζει..Μια νέα ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΥΓΗ έρχεται..

 ΤΩΡΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


Αλβανός: Χέσε την Ελληνική ιθαγένεια...για τα λεφτά την θέλω μόνο...

Αλβανός πατέρας τεσσάρων παιδιών πήγε στο Δήμο της περιοχής του να καταθέσει αίτηση για να πάρουν ελληνική ιθαγένεια τα παιδιά του. Απαίτησε να εξυπηρετηθεί κατά προτεραιότητα παρά τον κόσμο που είχε στην ουρά. Μάλιστα, απαίτησε να εκδοθούν αυτές οι ιθαγένειες αυθημερόν γιατί, λέει, βιαζόταν!
Η υπάλληλος του εξήγησε ότι ο Δήμος παραλαμβάνει τις αιτήσεις με τα δικαιολογητικά, ελέγχει τη νομιμότητά τους και στη συνέχεια τα προωθεί στην Περιφέρεια για τα περαιτέρω. Μούτρωσε όταν του είπαν ότι χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα κι όταν η υπάλληλος θέλησε να του εξηγήσει τη διαδικασία για την ιθαγένεια των ενηλίκων νομίζοντας ότι τη θέλει και ο ίδιος για τον εαυτό του, της απάντησε το εξής:

Μπα ψέμα θα είναι....Η κατάληψη της Νομικής αποδείχθηκε "γιάφκα" παραγωγής μολότοφ από τους αναρχικούς!Αφού καταργήθηκε το άσυλο, ε Διαμαντοπούλου;

Η κατάληψη της Νομικής, που ξεκίνησε τρεις ημέρες πριν από τα χθεσινά επεισόδια, αποδείχτηκε τελικά ότι ήταν ένα γεγονός που δεν εκτιμήθηκε σωστά από τις αστυνομικές αρχές (σ.σ. να δούμε και μια φορά την σωστή εκτίμηση!)
Μέσα στο χώρο, σύμφωνα με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., υπήρχαν άτομα που δεν ανήκαν στο πανεπιστήμιο, όπως επισημαίνεται σε έγγραφο του πρύτανη. Επιπλέον, μέσα στη Νομική παρασκευάζονταν δεκάδες βόμβες μολότοφ, σύμφωνα με την αστυνομία, ενώ οι καταληψίες τρεις ημέρες πριν ζητούσαν την ενδυνάμωση της κατάληψης από άτομα και την συγκέντρωση φαρμάκων, τροφίμων και άλλων αντικειμένων, σε περίπτωση που παρέμεναν μέσα.
Όπως έγινε γνωστό....

Περίεργη σημαία στην ιστοσελίδα του Γαλλοεβραίου υποψήφιου Edward AMIACH στις Γαλλικές Εκλογές!

 Σ.Σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: ΔΕΝ είναι περίεργη μια σημαία που προβοκατόρικα χρησιμοποιείται για να διασπάσει την Ελλάδα...είναι απλά ένας "περιούσιος" που έχει ευσεβείς πόθους...
Το γιατί δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε ιδιαίτερα...
Ο έχων γνώσεις ιστορίας καταλαβαίνει....

Δείτε την ιστοσελίδα του Γαλλοεβραίου υποψήφιου Edward AMIACH στις Γαλλικές Εκλογές … Παρατηρείστε επάνω αριστερά τις σημαίες των χωρών…Βλέπετε κάτι περίεργο;; Oι χώρες που αναφέρει στην σελίδα του είναι... Κύπρος, Ελλάδα, Ισραήλ, Γαλλία, Άγιος Μαρίνος, Μάλτα, Τουρκία και Βατικανό..Σύνολο οκτώ χώρες, όμως οι σημαίες που απεικονίζονται στο επάνω μέρος της σελίδας είναι εννέα !!

Ποιά είναι δεύτερη σημαία, ανάμεσα σε Κύπρο και Ελλάδα;;

Σας θυμίζει κάτι;

Ιδού η δράση των ξένων υπηρεσιών - 1 στους 3 συλληφθέντες κουκουλοφόρους, ξένος!!!

Ένας στους τρεις συλληφθέντες κουκουλοφόρους στα χθεσινά επεισόδια είναι ξένος! Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. από τους 79 συνολικά συλληφθέντες οι 53 είναι Έλληνες και οι 26 αλλοδαποί! Η τεράστια αναλογία οδηγσεί στο συμπέρασμα ότι από τους 2.000 κουκουλοφόρους, περίπου οι μισοί (γιατί υπήρχαν μεγάλες ομάδες "αμιγώς" Ελλήνων στην περιοχή της Σταδίου, όπου έγιναν οι περισσότερες συλλήψεις) ήταν ξένοι!
Εδώ λοιπόν αναδεικνύεται για δεύτερη φορά μετά τον Δεκέμβριο του 2008, ο ρόλος των αλλοδαπών ταραξιών οι οποίοι έχουν μεταβληθεί στο "μακρύ χέρι" των πάσης φύσεως ξένων μυστικών υπηρεσιών στο κέντρο της Αθήνα.
Ηλικιακά οι τρεις από τους συλληφθέντες είναι ανήλικοι, ηλικίας 14 έως 17 ετών, οι σαράντα ένας είναι από 19 έως 29 ετών, οι είκοσι επτά είναι από 31 έως 39 ετών και οι υπόλοιποι οκτώ είναι από 40 και άνω.

Σε ότι αφορά το επάγγελμά τους δήλωσαν: